forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 12:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 684 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:39 pm 
Аватар

във връзка с цените....

Цитат:
ПФК Ботев (Пловдив) обяви цените на билетите за реванша от първия предварителен кръг за Лига Европа срещу казахстанския Астана. Двубоят ще се играе на 11 юли на стадион "Лазур" в Бургас, а цените на пропуските са разпределени по сектори, като стойността им е от 5 до 40 лева.

Билетите за масовите сектори ще са на цена 10 лева. Ученици и възрастни хора над 65 години ще влизат с билети на цена от 5 лева. В сектор "А" билетите са от 20 до 40 лева, в зависимост от блоковете.

и това в първи кръК :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:45 pm 
Аватар

Нема да им стъпим :smt012

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:48 pm 
Аватар

А ако по някаква луда случайност жалтити, стигнат до втори кръг, сигурно и акции ще ги карат да си купуват.

Последна промяна sin_1914 на Вто Юли 02, 2013 9:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:51 pm 
Аватар

Принципно карти докога се продават /изключвам момента с изкупуването на целия стадион :loser2 / :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:55 pm 
Аватар

целио сезон

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:04 pm 
Аватар

ТенкЮ :smt058

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:43 pm 
Аватар

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО !

карти ще се е издават в деня на мача (четвъртък) до 14:00 часа :!: :!: :!:

моля разпространете тази информация, за да се знае

Цитат:
Уважаеми привърженици на футболен клуб Левски, вторник (2 юли) е последния ден преди мача от първия предварителен кръг на турнира Лига Европа срещу Иртиш Павлодар, в който желаещите да си закупят абонаментни карти за сезон 2013/2014 ще могат свободно да си избират места за стадион „Георги Аспарухов”.

Заради предварителната продажба на билети за двубоя срещу Иртиш, в сряда и четвъртък изборът на места ще бъде ограничен в точно определени зони на стадиона, с цел да се избегне дублиране. След мача в четвъртък изборът на места отново ще бъде свободен.

Работното време на магазина на ул. „Тодорини кукли” №47, откъдето могат да се закупят абонаментните карти ще бъде удължено. В сряда магазинът ще работи до 19,00 часа, а в деня на мача с Иртиш - четвъртък до 20,00 часа, но абонаментни карти ще се продават до 14,00 часа.

levski.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:01 pm 
Аватар

targovishte написа:
Проданов... :bii_chorbata

Проданов карта си има :bii_chorbata

acrimonious написа:
tprodanov написа:
Всъщност, проблемът е точно, че принтера не е на баждека. А дали струва 10 000 лв е въпрос на сделка.

В Технополис и другите големи техно-вериги обичат да правят сделки. Струва 10 000, ти им казваш 2000 и се срещате на 6000 :strkstrk :strkstrk

Сещаш ли се как, ако клубът купуваше принтерите щеше да го прави от Технополис :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:04 pm 
Аватар

kosyo написа:
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО !

карти ще се е издават в деня на мача (четвъртък) до 14:00 часа :!: :!: :!:

моля разпространете тази информация, за да се знае

Цитат:
Уважаеми привърженици на футболен клуб Левски, вторник (2 юли) е последния ден преди мача от първия предварителен кръг на турнира Лига Европа срещу Иртиш Павлодар, в който желаещите да си закупят абонаментни карти за сезон 2013/2014 ще могат свободно да си избират места за стадион „Георги Аспарухов”.

Заради предварителната продажба на билети за двубоя срещу Иртиш, в сряда и четвъртък изборът на места ще бъде ограничен в точно определени зони на стадиона, с цел да се избегне дублиране. След мача в четвъртък изборът на места отново ще бъде свободен.

Работното време на магазина на ул. „Тодорини кукли” №47, откъдето могат да се закупят абонаментните карти ще бъде удължено. В сряда магазинът ще работи до 19,00 часа, а в деня на мача с Иртиш - четвъртък до 20,00 часа, но абонаментни карти ще се продават до 14,00 часа.

levski.bg

изключително умно....много хора дошли от провинцията, с надеждата да си купят карта...ще го духат...евала.... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:09 pm 
Аватар

Ами към настоящия момент така или иначе ще го духат. Нали се сещаш, че ако сложат стандартния час до 5.30 часа примерно, ще продават карти до към полунощ? Щото вчера и днес силно се съмнявам хората от магазина да са си тръгнали преди 9 часа.
Капацитетът е шибан, това е проблема.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:14 pm 
Аватар

за пари...при това не лоши...ще стоят, ако трябва и 2 дена.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:22 pm 
Аватар

targovishte написа:

Просто след 14:00 часа се очаква в магазина наплив на същите тези хора от провинцията, искащи да закупят шалчета и тем подобни атрибути, съответно в малкото пространство ще настане някакъв небивал хаос. Ако тези мили хора звъннат в магазина, ще получат безценната информация да си пратят снимка и името и че картата ѝм ще бъде готова, и само трябва да дойдат да си я вземат или да се разберат някой друг да ѝм я вземе. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:28 pm 
Аватар

Кратун, покажи ми и една дума да съм казал срещу тази част от картите, която са свършили феновете? то си личи от километри и там няма какво да каже човек, защото всичко е супер!

Иначе не виждам защо да им спестявам идиотщините на тези от клуба. В този форум най-редовно четем неща от сорта на "Левски не може да се самоиздържа". Днес исках да им дам 500 лева, но те се мъчат да ме отказват. Баща ми и колегите му, които ходят на няколко мача в годината също имаха желание за карти, но като им казах колко се чака и те се отказаха. Тези 2 хил дето ходят на всеки мач ще си вземат, но клубът има капацитет да продаде още поне 3-4 хиляди карти и не го прави само защото са идиоти, а това са заплатите за месец на целия отбор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:29 pm 
Kryten написа:
@boyo точно на интересен се правиш. Няколко пъти тук се написа, че много от новите инициативи в клуба се инциират и подпомагат организационно от феновете. На всички ни е ясно, че в клуба работят завършени олигофрени. Ти обаче настояваш да го повтаряш отново и отново. Това всички го знаем, а някои хора от форума го знаят само около 100 пъти по-добре от теб. И така, група хора са седнали да направят НЕЩО ново, което среща ЗВЕРСКА съпротива от клуба, но въпреки това се прави, за наше добро. И въпреки това, няколко човека като теб сте застанали тук и зверски храчите всичко и всички. Понеже това адски помага. Поне малко шибана подкрепа за хората, които всъщност правят нещо за това да се случват добри неща.

И нека повторя - да, всичко в клуба се прави по НАЙ-ОЛИГОФРЕНСКО АМАТЬОРСКИЯ НАЧИН, това го разбрахме, стига си го натяквал защото всички го знаем :boisw
И за 200 лева да е машината, КЛУБЪТ НЕ ИСКА ДА ГИ ДАДЕ. Така че нещата са ИЛИ ТАКА ИЛИ С ПАРТИЙНА КНИЖКА. Така че вие си хленчете още тук във форума и дай боже другата година да няма карти и нищо.

:smt023

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:34 pm 
Аватар

mech0 написа:
targovishte написа:

Просто след 14:00 часа се очаква в магазина наплив на същите тези хора от провинцията, искащи да закупят шалчета и тем подобни атрибути, съответно в малкото пространство ще настане някакъв небивал хаос. Ако тези мили хора звъннат в магазина, ще получат безценната информация да си пратят снимка и името и че картата ѝм ще бъде готова, и само трябва да дойдат да си я вземат или да се разберат някой друг да ѝм я вземе. :smt023

Бе не им е толкова лесно на тия "мили хора от провинцията" :wink:
Не е в тях проблема в случая и това "ми да бяха звъннали", пък "да изпратят снимка", па парите, па човек да им я вземе а-у - еми не е нормално :8) В случая просто още не са доизпипани нещата и прохождаме, та е нужно да се проявява разбиране...
Жалко, щото е прав бачи търговище, доста хора ще се надяват на карта в тоя момент и... нема да им хареса, кофти, но това е към момента, силно се надявам с времето сериозно да се облекчи тая работа, всъщност, сигурен съм, че ще стане :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:40 pm 
Аватар

Казвам какви са вариантите, не си мислете, че само Иван от Разлог е решил в четвъртък да си купи карта, много хора от София също мислят да го направят тогава. Просто днес станах свидетел как 2 момчета от Пловдив бяха решили да си вземат карти предварително. Че не е нормално, не е нормално, но както се разбра всичко е организирано от феновете. Като искате да се продават карти и след 2 часа - донесете още 2 лаптопа и принтер, седнете пред касите и действайте. :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:43 pm 
Аватар

Аз съм шокиран от думите на Макето, че той е писал писмото :( Бях сигурен, че лично чичо Тошко го е писал. Така ме заболя навремето като разбрах, че дядо Коледа несъществува :-[

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 03, 2013 12:34 am 

Добре де, какъв е смисъла, да казвате на хората, че се чака много и те да не си купуват карти ? Защото до онзиден такива карти, ги гледахме само на картинка, обаче вече сме много притенциозни и искаме да стават и за по 1 минута :smt006 Имаш ли желание, ще изчакаш ако трябва и 3 часа и ще си вземеш :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 03, 2013 12:44 am 
На мен ми стана за няма и две минути картата. Верно минаваха сравнително бавно тези преди мен,но чаках горе долу 30 минути горе долу 15 човека.

Написа се горе в информацията, но да го подчертая. От София който е мислил четвъртък да си купи карта, да го направи утре. Магазинът работи до 7 вечерта. По този начин ще улесните някой човек от провинцията. Това ще е единствената година, в която по-трудно ще станат нещата. Догодина ще бъде айляк.

Ако имате приятели от провинцията, желаещи да притежават абонаментна карта, им направете услуга и отидете утре вместо това те да се бутат четвъртък. Аз утре така ще направя за едно приятелче. Сега е периодът, в който трябва да се правят компромиси. Има неудобства, но има и много хора, които са положили безвъзмезден труд тези неудобства да са по-малко. Уважавайте този труд. :smt006

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 03, 2013 12:50 am 
Аватар

Аз т'ва не го разбирам. Да се откажеш от картата, защото... не ти се чака. Ако си на работа или имаш други важни ангажименти - да, но да мрънкаш, че не ти се чака...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 03, 2013 12:51 am 
Аватар

Croopev написа:
На мен ми стана за няма и две минути картата. Верно минаваха сравнително бавно тези преди мен,но чаках горе долу 30 минути горе долу 15 човека.

Написа се горе в информацията, но да го подчертая. От София който е мислил четвъртък да си купи карта, да го направи утре. Магазинът работи до 7 вечерта. По този начин ще улесните някой човек от провинцията. Това ще е единствената година, в която по-трудно ще станат нещата. Догодина ще бъде айляк.

Ако имате приятели от провинцията, желаещи да притежават абонаментна карта, им направете услуга и отидете утре вместо това те да се бутат четвъртък. Аз утре така ще направя за едно приятелче. Сега е периодът, в който трябва да се правят компромиси. Има неудобства, но има и много хора, които са положили безвъзмезден труд тези неудобства да са по-малко. Уважавайте този труд. :smt006

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 03, 2013 1:02 am 
Аватар

Може ли да си дам снимата на друг човек и той да направи картата от мое име?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 03, 2013 1:02 am 
Аватар

Да.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 03, 2013 1:09 am 
Аватар

natural написа:
Аз т'ва не го разбирам. Да се откажеш от картата, защото... не ти се чака. Ако си на работа или имаш други важни ангажименти - да, но да мрънкаш, че не ти се чака...

Аз не видях някой да се е отказал всъщност, освен може би Бойо. И както и да го гледаш, повечето хора сме на работа наистина, аз например се отказах да чакам на обяд, защото за 1 час минаха 5 човека. Минах отново след работа, когато беше доста по-бързо и имаше по-малко хора и си я взех.

От друга страна, продадените карти към момента според продаващите ги са около 800 карти. Което не е толкова много.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 03, 2013 1:11 am 
Аватар

Аз затова ходих в неделя. Може би и заради пороя, който се изля, нямаше никаква опашка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 03, 2013 7:30 am 
Аватар

ама някои хора кво се правите на ударени, просто не е истина. Ваденето на картата не е по-бавна от миналата година. Просто се прави на едно място. Преди като почнеше с това писане в тия тетрадки нямаше край :ohmygod
Другото. Винаги до сега карти НЕ са се издавали в деня на мача. А сега ще става до 14 часа!
Просто тази година са така нещата и вместо да се радвате на тези нововъведения, се вадят някакви несъстоятелни доводи- туоз принтир бил скъп, мугло да са земи за 5 иляди леа, многу са чакалу, па снимка можи ли на хартия, прудавачката имала малку дикултье, аз утивам с 10 карти и ни могат ли виднага да ми ги преиздадат, нъл даам 10 хиляди леа :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 03, 2013 8:38 am 
Аватар

СПЕЦИАЛНО ЗА ХОРАТА ОТ ПРОВИНЦИЯТА, КОИТО НЯМА ДА УСПЕЯТ В РАБОТАНОТО ВРЕМЕ ЗА КАРТИ

пишете ми на лично !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 03, 2013 11:35 am 

antonatan написа:
Другото. Винаги до сега карти НЕ са се издавали в деня на мача. А сега ще става до 14 часа!

Аз си извадих карта за сезон 2010/2011 в деня на мача (с Гент) някъде към 15.00 :smt026

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 03, 2013 11:39 am 
Аватар

natural написа:

е па на работа съм, къде да съм?
и аз като проданов вчера ходих 2 пъти, общо с пътя над 2 часа ми отидоха. Точно 2 часа са ми нужни да направя елементарен сайт за поръчки, където да си въвежда човек данните, да си качи снимка, да си плати през epay , и така картите да се продават през интернет без опашка. Дали ако се продаваха онлайн нямаше баждека да продаде поне 1000 карти в повече?

днес някой ако е ходил да пише каква е навалицата

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 03, 2013 11:41 am 
Аватар

ми направи го :wink:

Ангелов, в повечето случаи не се продаваха карти :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 684 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]