forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 06, 2025 12:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1252 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 42  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 6:26 pm 
Аватар

targovishte написа:
Просто представям реално нещата, Хубаво е да се види, че дори в Казахстан вече почват да ни надминават, не говоря само футболно. :smt006
Казахстан имат огромни ресурси и огромна територия. Притежават 3,2 % от световните запаси на нефт, 1,7 % от световните запаси на природен газ и 21 % от световните запаси на уран (второ място в света), това са колосални количества. Отделно от това имат големи запаси от олово, цинк, хром, злато, бисмут, мед, молибден, алуминий, желязо, въглища и пр., абе нещо като една малка Русия по отношение на природните богатства. С други думи, тяхната държава разполага с много по-голям потенциал от нашата и може да си позволи да отделя пари за определени дейности. Иначе като брутен вътрешен продукт на глава от населението по паритет на покупателната способност не са нищо особено - практически са равни на нас, като ние даже сме малко по-добре (все още), но като възможности и сега тяхната държава има много по-големи.

Killmister написа:
Имат късмет, че живеят в богата на ресурси земя, тия германци на миналата страница, мога да вържа бас че 90% са газови и нефтени специалисти и бачкат доста добре там.
Не го връзвай, че ще го изгубиш. :wink:
Тия германци там са волжки немци от Русия, които Сталин депортира в Казахстан. През 1989 г. са почти милион (трети след казахите и руснаците), след това масово емигрират към Германия и в момента в цял Казахстан са останали 180 хил.
Българите в Казахстан също са депортирани там от Сталин - това кримски и таврически българи. Тоя идиот изселва там и чеченци, поляци, татари, изобщо народи който смята за неблагонадеждни.

И не се притеснявайте толкова, ще ги отстраним тия. Във футбола освен пари са важни и традициите, а те поне все още са изцяло на наша страна. :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 6:44 pm 
Аватар

Нахлуваме моШно в четвъртък! :smt026
Иначе тия сме длъжни да ги бием с поне 2 гола разлика в София ,защото реванша ще е тегав там. Очаквам Сър Гари да ги пори :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 7:19 pm 

Ако има и капка истина в това, пишете ни отпаднали.

Цитат:
1 млн. долара за бой над “Левски”
Спонсорите на Иртиш искат отбора в групите на Лига Европа
http://www.blitz.bg/sport/article/184093

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 7:32 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Ако има и капка истина в това, пишете ни отпаднали.

Цитат:
1 млн. долара за бой над “Левски”
Спонсорите на Иртиш искат отбора в групите на Лига Европа
http://www.blitz.bg/sport/article/184093

В казахската преса няма нищо такова, опоменават се наша информация, а както виждам всичко е тръгнало от "Топ Спорт".

Цитат:
По информации болгарских СМИ, футболистам «Иртыша» обещаны немалые премии в случае удачного выступления в Лиге Европы.

Как пишет агентство «Топспорт», генеральный спонсор павлодарского клуба ENRC PLC пообещал выделить 1 миллион долларов в случае выхода казахстанской команды в групповой турнир и по 30 процентов от доходов за набранные там очки.

Как известно, путь в Лиге Европы «Иртыш» начнет поединками с болгарским «Левски».

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 7:38 pm 
Аватар

FCT написа:
В Казахстан има много пари, бази и тн, но смятам 2:0 тука и 0:1 там :8)

Бате, имай милост, едно сърце си имам :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 7:48 pm 
Аватар

b0b000 написа:
Wildkid написа:
Абе ясно е, че не са някакви страшилища, най-обикновено отборче. Притеснителни са други неща:

1. Вече и посредствени отборчета повдигат въпроса "дали", а не "с колко". И не става дума за някоя епизодична издънка - докарахме се дотам, че вече наистина почти нямаме "сигурен" мач....
2. Видно и от картинките - дори в абсолютно посредствени отборчета хората работят методично, наливат някакви пари (всеки според възможностите си), планират и СЕ РАЗВИВАТ. Ако нещата у нас си продължават както досега, след 2 години и тия ще са при БАТЕ (които са отличен пример - бяха пълния ташак на всички, всички се ебаваха, научихме им името от FM-а, гаврихме се, но се видя, че с бъхтане и работа нещата стават и сега се молим да не ни се падат, а и не само ние....), а ние ще се надяваме да се падаме с аматьорите от Андора и Сан Марино....

Ако хора от форума управляваме Левски, всяка година ще сме в групите на ЛЕ, а през година-две в ШЛ. Това го казвам съвсем сериозно. Просто в България НЕ искат да правят футбол или са толкова тъпи, че не знаят как. Мисля, че е първото...

Това съм сигурен, че ако стане някога (не че е възможно) и младите форонни меринджеи поемат нещата, ще последва такова мощно оакване :strkstrk :strkstrk , че ще има да се чудим "кво стана, че не ядохме" :8) За щастие, не се очаква да го проверяваме на практика :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 7:48 pm 
Аватар

Цитат:
Перед выездом на матч Лиги Европы с софийской «Левски» (Болгария) защитник «Иртыша» и национальной сборной Казахстана Дмитрий Шомко поделился своими впечатлениями с пользователями клубного сайта.

— Настроение — обычное, рабочее. В команде все чувствуют ответственность, если на внутреннем чемпионате речь идет о клубе, то здесь более выше, все же представляем республику. Хотим оправдать доверие и надежды наших болельщиков. В команде просмотрели имеющие видеоматериалы последних выступлений соперников, тренеры ознакомились с их тактическим почерком, исходя из этого дали нам рекомендации на период подготовки к матчу, видимо, перед самой игрой будут еще более уточненные задания и установки. Играть с именитым и сильным соперником всегда интересно. Будем стараться выступить удачно на выезде, нас устроило бы счет 0:0 или же 1:1.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 7:56 pm 
Тия са 1:1 с Баку, но са по-слаби. :lol: :lol:
Бързо ще им убием ентусиазма още в София :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 7:58 pm 
Аватар

Вече, с който и да се паднем шансовете винаги започват от 50% надолу! Така, че никакво подценяване - ако допуснем гол, което с оглед на нашата звездна защита е съвсем "невъзможно" - то продължаването нататък ще е много сложно..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 7:59 pm 
Аватар

някакво прасе се е регнало у техния форум...ма сега ме мързи да се регвам и да му сипя....по късно може и да размисля.... :strkstrk

Цитат:
МИ БУДЕМ ЗА ВАС БОЛЕТ
МИ 5 ФАНАТОВ ИЗ БОЛГАРИИ БУДЕМ ВАС ПОДДЕРЖИВАТ НА СТАДИОНЕ
ИРТИШ НЕ БУДЕТ ОДИН НА СТАДИОНЕ
БОЛГАРИЯ ЛЮБИТ КАЗАХСТАН

Нет, не фен лит(*кс-етрополе софия я фен балкан ботевград(примерно как у вас екибастуз)

просто левски последние сезона так разочаровал.на стадионе не будет болше 5-6000 болещиков.левски сам не верует что продолжит вперед.если иртиш первии забит гол то будет паника.иртиш надо играт от оборони инак не получится.тут чуствоется страх от неизвестного иртиша.проблем у левски не дома .наверно первии матч закончит 2-1 в ползу левски.левски очен слаб в гостях.там у вас огромнии шанс что второй матч в павлодаре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 8:30 pm 
Аватар

targovishte написа:
някакво прасе се е регнало у техния форум...ма сега ме мързи да се регвам и да му сипя....по късно може и да размисля.... :strkstrk

Цитат:
МИ БУДЕМ ЗА ВАС БОЛЕТ
МИ 5 ФАНАТОВ ИЗ БОЛГАРИИ БУДЕМ ВАС ПОДДЕРЖИВАТ НА СТАДИОНЕ
ИРТИШ НЕ БУДЕТ ОДИН НА СТАДИОНЕ
БОЛГАРИЯ ЛЮБИТ КАЗАХСТАН

Нет, не фен цнда софия я фен балкан ботевград(примерно как у вас екибастуз)

просто левски последние сезона так разочаровал.на стадионе не будет болше 5-6000 болещиков.левски сам не верует что продолжит вперед.если иртиш первии забит гол то будет паника.иртиш надо играт от оборони инак не получится.тут чуствоется страх от неизвестного иртиша.проблем у левски не дома .наверно первии матч закончит 2-1 в ползу левски.левски очен слаб в гостях.там у вас огромнии шанс что второй матч в павлодаре

затова 4:0 :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 8:37 pm 
Аватар

Цитат:
Отборът на Левски уреди самолет за гостуването на Иртиш в Павлодар. Информацията официализира босът на тима от Герена Тодор Батков.

„Въпросът със самолета трябва да се реши до няколко часа, ще пътуваме с директен полет“, заяви бизнесменът.

Тежката ръка на бащицата се намеси ! :hitl1 Край с драмите !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:04 pm 
Аватар

Защо ли имам чувството, че тия ще ни пердашат ... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:13 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Защо ли имам чувството, че тия ще ни пердашат ... :smt012

Защото не си си доспал :strkstrk
Прилагаме трите О-та в четвъртък и след това геройско зеро:зеро там :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:19 pm 
Последният път, в който си тръгнах от този стадион, поне 5 дни след това исках да УМРА и се чувствах мъртъв... Тръпки ме побиват, като знам, че пак трябва да се върна там, на същата седалка, същото място и то в мач срещу отбор, в който за победата няма да се каже дори вяло браво, а при загуба вече може и да починем окончателно.
Тежки очаквания имам за тоя мач, еби му майката... Само Левски :levski

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:24 pm 
Аватар

Ще ги бием :wink: От 4 години нямаме загуба на Герена :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:24 pm 
Аватар

Дам, аз предните два пъти като ходих там и само като влязох в градинката и ми се доповръща :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:42 pm 

Нямаме отбор за групите на лига Европа в момента! Така че, каквото и да направим в положителен аспект това лято, ще е бонус за мен?! Така се настройвам аз, пък каквото стане! Разбира се, още от сега съм на тръни за мача в четвъртък! До там се докарахме, да треперим от някакви казахи! :oops: Дано обаче всичко да свърши добре за нас, а натам нещата да се подредят! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:46 pm 
Аватар

Къде може да се гледа мач близо до Герена...преди нашия мач? жАлтите ще ги дават от 17 часа, а тъй, като ще съм във вашия град по това време...трябва и време да убия...а трябва и бири да се пият...?

Цитат:
Както е известно, първата среща между "канарчетата" и Астана е този четвъртък от 17:00 часа българско време. В същото време ТВ 7 съобщи, че прави всичко възможно да осигури телевизионен сигнал за директно излъчване на мача в Казахстан, тъй като нито една местна медия не е проявила интерес към нея. ТВ 7 обаче вече е закупила правата за реванша на българска земя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:47 pm 
Аз от 18ч. съм на линия и предлагам форумен сбор в някое кръчме до Герена?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:50 pm 
Аватар

Пичове, прогнози? :roll: Аз съм оптимист - 2:1 :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:54 pm 
Аватар

СмЕтам да доведа една приятелка на тоя мач, за сефте ше й е. Всеки път като водя на мач на Левски момичета за сефте, биеме! ЗАКОН! :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:56 pm 
Аватар

Оптимист, а? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:59 pm 
Аватар

Bellamy написа:
СмЕтам да доведа една приятелка на тоя мач, за сефте ше й е. Всеки път като водя на мач на Левски момичета за сефте, биеме! ЗАКОН! :smt027

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:00 pm 
Аватар

Bellamy написа:

Доведи 2 и нема да им се верва :smt007 , на казахите нали :bigok
Ако не можеш 2, поне да е Преслава :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:07 pm 
Аватар

Търговището тая вечер пръска с гифчетата :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:10 pm 
Аватар

Естествено пак блядски сайт :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:10 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
3:0 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:12 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:

Бати оптимизма. За мен 2-1 вече е най-отвратителният резултат :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:14 pm 
Аватар

Македония написа:
Аз от 18ч. съм на линия и предлагам форумен сбор в някое кръчме до Герена?

айде бре...Макето даде предложение....инжИнера да не се скатава...че имам да черпя... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1252 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 42  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]