forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 11:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1777, 1778, 1779, 1780, 1781, 1782, 1783 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:48 am 
Аватар

Очаквам скоро да поискат и нашия лиценз :ohmygod2 Да им го (по)дадем ли :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 12:32 pm 
Аватар

blurrrr написа:
Очаквам скоро да поискат и нашия лиценз :ohmygod2 Да им го (по)дадем ли :fuck6crb

Кучето да им даде лиценза на своя Левски:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 12:53 pm 
Аватар

:bigok
Цитат:
Ако ви кажа, че ГГ нито за миг не се е отказвал от лит(*кс-етрополе и всичко върви по план, ще ми повярвате ли? :)

Ще видите откъде ще изскочи заека накрая ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 12:57 pm 
Аватар

Амчикакиначи :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 1:06 pm 
Аватар

Аз се моля да останат в "А" група и тая година. Такъв шанс да ги изклатим никога няма да имаме повече :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 1:07 pm 

То пък баш, когато ни е в кърпа вързано най-голямото възможно клатене, ние по традиция се излагаме :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 1:15 pm 
Аватар

Хахаха много добро: http://www.pernik1.com/десет-актуални-прилики-между-бсп-и-цск.html

Иначе мощно в окръжните групи и това е. Ако останат в А група никой няма да ни позволи да ги смачкаме с 10:0 примерно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 1:19 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol: :lol: Тия двете ми допаднаха особено много:

Цитат:
9. Откриват се съществени прилики между хора от БСП и ЦЕЦА в настоящия момент.

Домакинът на ЦУРА бай Добри е като Пламен Орешарски – от тях нищо не зависи.

Георги Илиев – Майкъла е като Сергей Станишев – и двамата твърдят, че без тях ще е по-зле.

Антон Карачанаков е като Георги Кадиев – и двамата запазиха достойнството си и не предадоха “червената идея” в нейния най-чист смисъл.

Председателят на Народното събрание Михаил Миков от БСП и почетният президент на ЩЕКА Димитър Пенев си приличат по това, че като говорят трудно им се разбира.

10. И БСП, и ЦУЦИ няма да играят в Европа.

Окончателно стана ясно, че ЦЕЦА няма да играе в Европа поне една година. А БСП, както е тръгнала, трудно ще се класират на изборите за евродепутати през май 2014г.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 1:19 pm 
Аватар

Изображение

:smt005 :smt005 :smt005
другаря стойков

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 1:42 pm 
Аватар

Новата харизма е заявена за регистрация в Търговския регистър :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 1:45 pm 
Аватар

borgy написа:
Изображение

:smt005 :smt005 :smt005
другаря стойков

Поредни стъпала в еволюцията(пропуснато е едно лице с мустаци), но погледите им са еднакво безсмислени и олигоФРЕНСКИ:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 2:38 pm 
Аватар

Изображение

Чорбарската лоботомия край няма бе!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 2:42 pm 
Аватар

Цитат:
Georgi Gradev
преди 40 минути ·

Защо някои хора продължават да коментират по форумите, че нямало как да се слеят два клуба от различни области, когато НЯМА такова правило, което да забранява подобно нещо!? Освен това в случая на лит(*кс-етрополе изобщо не се прави това, а Нафтата си сменя собственика, името, седалището и т.н. Кое му е забраненото на това? Всеки вика не може, но никой не е в състояние да цитира дори една норма, която да забранява това! А БФС са най-несъстоятелни в тази ситуация, защото пишат декларации (с които дразнят хората и те им чупят къщичката) без никакъв смисъл и без никой да ги е питал за нещо.

НЯМА проблем лит(*кс-етрополе 1923 АД да купи Нефтохимик АД и след това да му смени името, седалището, цветовете и т.н. За това НЕ се иска разрешение от БФС! Тук не става дума един клуб да купи лиценза на друг клуб с цел да прескочи в по-горна дивизия, ако някой не е разбрал все още.

Ако някой твърди обратното, много моля да ми цитира точен член от закон или правилник в подкрепа на тезата си.

:smt021 :smt021 :smt021 :smt021

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 2:50 pm 
Мнението на БФС нищо не значело :smt005 :smt005 :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 2:57 pm 
Аватар

Изображение
АХаххахахахахахахахах не не не, тоя отново е избухнал с фотошоп, припадам :shock: :smt005 :smt005 :smt005 :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 2:59 pm 
Аватар

Градев в случая е прав. Нефтохимик може да се прекръсти както си иска и да се премести, където си иска.
Друг е въпроса дали Нефтохимик е приемник на активите и историята на цуцка. Не! и няма как да стане! Точно тук идва момента на Стратега и другите свински легенди, които ще се опитат да втълпят на малоумните фенове, че всъщност нефтохимик е цецкохимик и е създаден през 1923.

Последна промяна Vincenzo на Вто Юли 02, 2013 3:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 3:00 pm 

Предполагам си разгледал цялата му галерия :smt005 ей това примерно,а
Прикачени файлове:
419242_466012513438594_290524067_n.jpg
419242_466012513438594_290524067_n.jpg [ 14.67 KiB | Прегледано 3601 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 3:07 pm 
Еми тогава купуваме Меци и Неймар за 400 милиона с кредит от банката, после фалираме дружеството и "помолваме" Орляк да се преименуват и да си сменят седалището и т.н и всичко е ток и жица :smt026
УЕФА няма да има нищо против, убеден съм :smt023 Пък онова другото дружество да си изплаща там 400 милиона когато иска, все тая :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 3:08 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

тоя jelio е скандален! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 3:11 pm 
Аватар

Градев принципно В НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ е прав. Проблема е че настоящото дружество, според признанията на всички е пред фалит, остават няколко дена до фактическото фалиране. В такъв случай дали свинете не печелят от това, че преименуват мазутите. Да си представим, че утре свинете фалират, вземат им лиценза и :rip Тогава, дали няма да се облагодетелстват с минаване в по-горна дивизия. Естествено, че русолявия педераст, дето продухва Гърнето за добро утро, ще каже че "цицка 1234 Анкара", няма нищо общо с "чурка софия". По разпоредби и правила може да е така, но реално погледнато, това е гавра със всички нормални отбори, които си плащат тока, водата, заплатите и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 3:12 pm 
Аватар

Да, нефтохимик може да си променя името и седалището както си иска ... но не и да играе в А група в същото време :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 3:13 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Градев в случая е прав. Нефтохимик може да се прекръсти както си иска и да се премести, където си иска.
Друг е въпроса дали Нефтохимик е приемник на активите и историята на цуцка. Не! и няма как да стане! Точно тук идва момента на Стратега и другите свински легенди, които ще се опитат да втълпят на малоумните фенове, че всъщност нефтохимик е цецкохимик и е създаден през 1923.

Ако беше комунизъм и нямаше УЕФА можеше и на Герена да дойдат и да си препишат и нашите титли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 3:15 pm 
Аватар

Градев, Градев, пак не си чел, деба...

Цитат:
Чл. 13 (1) ФК може да промени наименованието си по предвидения в закона ред само преди започването на нова спортно-състезателна година.
...
(3) ФК не може да приеме наименованието на прекратен или изваден от първенствата друг ФК в продължение на 5 (пет) години след прекратяването или изваждането му от първенствата.
....

чл. 29 (1) ....
(2) В първенствата на А ФГ и Б ФГ участват ПФК, които са придобили това право и получили лиценз по реда и при условията на Националното ръководство за клубно лицензиране - версия 3.0
(3) Лицензът по ал. 2 е със срок на валидност една спортно-състезателна година - от 1 юли на текущата година до 30 юни на следващата година

Айде сега, Градев, кажи кога е почнала спортно-състезателната година :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 3:15 pm 
Аватар

От Топспорт:
Цитат:
Фен-фракцията „Офанзива" се изгаври брутално с бившия футболист на лит(*кс-етрополе Мишел Платини. Феновете сътвориха стихотворение за бразилеца, с което изразяват гневната си реакция от трансфера му в Лудогорец.

Привържениците публикуваха текста на официалната си страница във „Фейсбук", като заглавието е „Ода за Мишел ПлатиМи". В творението си феновете наричат бразилеца „алчен", "озлобен", "Юда"...

Ето и пълния текст на одата:

„Ода за Мишел ПлатиМи"

Нямам съвест, нито чест,
даваш кинти и съм шест,
иначе не ме търси -
аз се казвам Платини!

Ако много ми платиш,
може даже с мен да спиш,
правя всичко за пари -
аз се казвам Платини!

За стотинки бих продал
душата си без капка жал
и на Дявола дори -
аз се казвам Платини!

Аз съм алчен, озлобен,
няма нищо мъжко в мен,
затова ме забрави -
аз се казвам Платини!

Знай, от люлката до гроба,
вечно ще обръщам джоба,
Юда ти ме наречи -
аз се казвам Платини!

Тия са взели Трендафил Акациев :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 3:19 pm 

Дефанзива говорят за продажност и алчност ? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 3:20 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Градев, Градев, пак не си чел, деба...

Цитат:
Чл. 13 (1) ФК може да промени наименованието си по предвидения в закона ред само преди започването на нова спортно-състезателна година.
...
(3) ФК не може да приеме наименованието на прекратен или изваден от първенствата друг ФК в продължение на 5 (пет) години след прекратяването или изваждането му от първенствата.
....

чл. 29 (1) ....
(2) В първенствата на А ФГ и Б ФГ участват ПФК, които са придобили това право и получили лиценз по реда и при условията на Националното ръководство за клубно лицензиране - версия 3.0
(3) Лицензът по ал. 2 е със срок на валидност една спортно-състезателна година - от 1 юли на текущата година до 30 юни на следващата година

Айде сега, Градев, кажи кога е почнала спортно-състезателната година :bigok

то това е само достатъчно.... :bii_chorbata

Цитат:
(3) ФК не може да приеме наименованието на прекратен или изваден от първенствата друг ФК в продължение на 5 (пет) години след прекратяването или изваждането му от първенствата

свинете 100% ще ги изритат от първенството...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 3:33 pm 
Аватар

Македония написа:
Еми тогава купуваме Меци и Неймар за 400 милиона с кредит от банката, после фалираме дружеството и "помолваме" Орляк да се преименуват и да си сменят седалището и т.н и всичко е ток и жица :smt026
УЕФА няма да има нищо против, убеден съм :smt023 Пък онова другото дружество да си изплаща там 400 милиона когато иска, все тая :bigok

Според това, което разбирам от медиите. Фирма хикс (в случая цецка 23) ще стане собственик на Нефтохимик и ще ги прекръсти. В това няма нищо нередно. Дришата поне 100 пъти сменя името на Литекс на Ловеч и обратно, същото важи за Черноморец Бургас София и тн. Собственици са и имат това право.
Тук обаче не виждам цуцка в цялата схема. Щели да се слеят? цецка 23 на Стратега и Никодимов си е една фирма, която няма нищо общо с пефека цдна 1948 ад, чийто собственик е титан спорт. Те си имат активи и пасиви.
Оттук идва малоумната истерия на журналистите, че двата отбора щели да се слеят. Ако се слеят, дълговете остават и значи излиза, че цялата операция е безсмислена. Според мен умишлено пеят така, за да може да се прикрие, че новия цесека си е чисто и просто нефтохимик с ново име.
Това, което разправя Г. Павлов е, че фирмата на Стратега става собственик на Нефтохимик и те дават някакви играчи, а стария отбор (истинския отбор) ще се прекръсти на армеец и уж титаните щели да плащат задълженията. И след години пак да изкупят цска23.
Това, което ще направят титаните, според мен, е да изчакат още някое евро и след това делегация от цялата каша.
А собствениците на Нефтохимик 23 - стратега, никодимов и тн да се оправят.
Изводът от цялата каша.
1. Нефтохимик идва да играе в София, дали МО ще им даде кочината или ще играят на стадиона на Славия или на нац. стадион, ще видим
2. цесека умира под името армеец
3. Дали цецковците ще припознаят нефтохимик като свой отбор това е техен проблем. Така или иначе те са фенове на ло'еч, лудогорец и тн.

Друг е въпроса, че според мен цялата операция е закъсняла и са изпуснати всякакви срокове и титаните насочват свинското грухтене в друга посока.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 3:39 pm 
Аватар

Нафтата могат да си сменят името в регистъра и адреса на управление, това нема нищо общо с БФС, но те играят в професионалната А група на базата на лиценз, който е издаден за НЕФТОХИМИК БУРГАС и мисля че няма как да заиграят в друг град и под друго име и да запазят този лиценз :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 3:40 pm 
Аватар

нищо не могат да направят Нафтата....техния лиценз е за Бургас...а както по горе посочи Йориста...годината ВЕЧЕ е започнала...днес сме все пак 2.07 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 3:44 pm 
Аватар

с думи прости - лит(*кс-етрополе във ве :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1777, 1778, 1779, 1780, 1781, 1782, 1783 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]