forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Дек 23, 2025 6:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1726, 1727, 1728, 1729, 1730, 1731, 1732 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 9:31 am 
Аватар

Във форума на бившия цесека е тотален цирк, сутрешното ми кафе никога не ебило токкова сладко :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 9:32 am 
Аватар

Аз си мисля, че Гърнето вместо да намери некой мангал да му прехвърли фалиралата гнус и да се отърве от правосъдие, е намерил кюрд. Доказано е, че д-р К. Стоичков е интелектуален инвалид и доста лесно може да бъде излъган и използван. Даже чичо Митко Ретарда не би се хванал на подобен кур.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 9:33 am 
Аватар

Прочети им последните 10 страници у форума, насирам се :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 9:41 am 
Аватар

Те обвиняват БФС, че е против тях, когато им налага глоби и т.н. а сега реват, че БФС не са взели мерки против тях и са оставили титаните да натрупат такива дългове. Е? БФС е синьо когато ги реже, БФС е синьо и когато си затваря очите само и само да ритат А група тия уроди долни. Трябва да ги съберем всичките на едно място и да ги напръскаме със зарин, както казва бат Петьо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 9:42 am 
Аватар

0 tolerance написа:
Прочети им последните 10 страници у форума, насирам се :D

Дай линк към темата, че съм през телефона. Искам да се насладя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 9:52 am 
Аватар

Цитат:
Явно ще се пробваме да вземем лиценза на Нефтохимик, Любимец или Локо Сф, а ако с никой от 3-те клуба не се стигне до сделка, преминаваме към резервния вариант - взимаме лиценза на Литекс, а те отиват в "Б" група с лиценза на Чавдар /Етрополе/.  Засега на Гришата обаче му се иска Ловеч да си запази отбора в "А" група и затова преговаря с другите.

Свинята няма срам и морал. Още имайте такива приятели, един ден ще си хапете гъзовете :smt006

Тонка, http://forum.cskasofia.com/viewtopic.ph ... start=6060

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 9:58 am 
Аватар

Цитат:
Литекс продава Г. Миланов и Бодуров (към които реално има интерес) на лит(*кс-етрополе за 1000 лв, а ние от своя страна ги препродаваме за... 6 млн лв (да не смятаме някои последно цитирани цифри за реални). Как Емил Димитров даде Чочев преди време?! Иначе може да добавим и някой лев от Бандаловски.... но така или иначе дълговете ни падат наполовина, може да обслужим най-належащите и спокойно да се борим за ШЛ догодина. Парите на Ловеч ще ги върнем във времето с лихвите, само да си стъпим на краката!

:ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 10:03 am 
Аватар

Цитат:
Литекс продава Г. Миланов и Бодуров (към които реално има интерес) на цнда за 1000 лв, а ние от своя страна ги препродаваме за... 6 млн лв (да не смятаме някои последно цитирани цифри за реални). Как Емил Димитров даде Чочев преди време?! Иначе може да добавим и някой лев от Бандаловски.... но така или иначе дълговете ни падат наполовина, може да обслужим най-належащите и спокойно да се борим за ШЛ догодина. Парите на Ловеч ще ги върнем във времето с лихвите, само да си стъпим на краката!

Цитат:
по скоро КСПП разчита със своята харизма и познатост :smt017 да привлече някой от някъде да дава нещо , ама дали ще стане това е незнайно бъдеще време !

Естествено, че ще стане така. :smt005 :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 10:08 am 

Цитат:
Литекс продава Г. Миланов и Бодуров (към които реално има интерес) на лит(*кс-етрополе за 1000 лв

Защо толкова много, не може ли за левче да ги вземат :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 10:27 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Аз си мисля, че Гърнето вместо да намери некой мангал да му прехвърли фалиралата гнус и да се отърве от правосъдие, е намерил кюрд. Доказано е, че д-р К. Стоичков е интелектуален инвалид и доста лесно може да бъде излъган и използван. Даже чичо Митко Ретарда не би се хванал на подобен кур.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Само че му ги е прехвърлил с бланково джиро (т.е. името на получателя може да се впише допълнително). Или поне така му е казал :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 10:35 am 
Аватар

ТЪЖЕН ПОМЕН. А це-се-ка умре, але, але (1948 - 2013)

:losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 10:39 am 
Аватар

Чета им форума на турците и съм изумен от абсолютната липса на каквито е да е морални наченки, да не говорим за ценностна система. Нямат никакви скрупули към нищо.

Цитат:
Това и аз си го мислих, ама май нещата са много дебели и изобщо не са тръгнали от Титан. От поне 15-20 години са се трупали дела и дългове, повечето от които са съвсем умишлено и целенасочено загробване на клуба. Създавали са се умишлено условия клубът да се ощетява и срещу него знайни и незнайни герои да водят дела. Всяко ръководство е залагало опредлени мини, които да избухнат в даден момент от бъдещето. И Черепа е бил в тая схема, и Илия Павлов, и Кремиковци, и Титан естествено.

Аз викам всичките схемаджии, дето така са ни загробвали и водят какви ли не дела, сега да лапат к*ровете на Ицо, Гришата и на всички истински цесекари. Изиграхме системата, която 20 години ни прецаква.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 10:39 am 
Аватар

Сега ми хрумва, че имаме един познат Жорката дето изкупува фирми със задължения и взема по 2 хил. лв. Някой има ли телефона на д-р хонорис кауза да го питаме той колко взема? Е, предимството на Жорката е, че не изглежда като мангал, ама ако Кюрдата взема по 500лв например, ще го преживеем :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Чета им форума на турците и съм изумен от абсолютната липса на каквито е да е морални наченки, да не говорим за ценностна система. Нямат никакви скрупули към нищо.

Човече, виж че там 99% от свинете пишат некви страшни врели- некипели, разбират кво е фалит колкото клошар разбира, обаче пишат ли пишат. Тука само kosata правеше така..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 10:41 am 
Аватар

:lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 10:44 am 
Аватар

Ха, сега чета в техния форум, че Любимец били ЮЛНЦ, значи техният лиценз не им върши никва работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 10:46 am 
Аватар

acrimonious написа:

Човече, виж че там 99% от свинете пишат некви страшни врели- некипели, разбират кво е фалит колкото клошар разбира, обаче пишат ли пишат. Тука само kosata правеше така..

Пич, не обиждай клошарите, моля...
Те са професори и академици в сравнение с червената сган.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 10:48 am 
Аватар

Вече повече от 12 часа се чудя какво значи това "МЪРТАВА" в заглавието, нещо като "йорис" или "мутариус" ли е? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 10:49 am 
Аватар

Изображение
Ункален аватар от форумчето им :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 10:52 am 
Аватар

Цитат:
Някои се отърваха овреме - Божков, Томов, сега и пернишките педерасти, но за нас, феновете на този отбор ужаса тепърва предстои и гаранцията, че нещо ще се случи по-добре от преди е точно.... никаква. Е, за сметка на това пък ще загубим и малкото ценно извън самите фенове. Само ще кажа, да го духат всички капути, които се изредиха да са собственици на отбора, да ходят при Илия Павлов да се упражняват на големите мениджъри и бизнесмени, същото го пожелавам и в аванс на бъдещите чорбаджий.
Междувпрочем варианта да си играем тази година за самото участие в А група, а догодина да вземем лиценза на влезлия в А група Чавдар ми се вижда най-смислен от всичките, тази година също ще се отбива номера в първите кръгове на ЛЕ, догодина няма да ни се налага изобщо да го правим....

Кюрдата го проклеха авансово, както и Г(нома) Ганчев :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 10:54 am 
Аватар

south написа:
Вече повече от 12 часа се чудя какво значи това "МЪРТАВА" в заглавието, нещо като "йорис" или "мутариус" ли е? :bigok

Това е стил Релефа, чуйек :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 11:03 am 
Аватар

0 tolerance написа:
Във форума на бившия цесека е тотален цирк, сутрешното ми кафе никога не ебило токкова сладко :smt026

Наливам си кафе и тичам да чета.... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 11:21 am 
Аватар

"Бъдещите чорбаджиЙ" :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 11:26 am 
Аватар

acrimonious написа:

Само че му ги е прехвърлил с бланково джиро (т.е. името на получателя може да се впише допълнително). Или поне така му е казал :lol:

Е той реално кюрда може сам да си напише собственото име, но от къде толкоз акъл у него.... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 11:28 am 
Аватар

АвстралиецО написа:
"Бъдещите чорбаРджиЙ" :loser2

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 11:30 am 
Аватар

Обаче тоя Гърнето е ерата мошеник. Натресоха му цуца с куп дългове. Той плащаше само когато ставаше напечено. Купи сума ти играчи без да плаща и накрая се отърва от свинето при първа възможност, като прехвърли акциите на един абдал :bigok БОК!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 11:44 am 
Аватар

targovishte написа:
acrimonious написа:

Е той реално кюрда може сам да си напише собственото име, но от къде толкоз акъл у него.... :bii_chorbata

Тоя дето за 20 години не се научи, да казва барселона ли :D :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 11:46 am 

Интервюто с Кюрда е ЕРА. :smt005 :smt005 :smt005 Препоръчвам на всеки да го изгледа. :bii_chorbata :losers :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 12:01 pm 
Аватар

Цитат:
Трябва да си глупак да дадеш цялата информация на враговете си и да гледаш как ще те прецакат.Сега и те не знаят какво и става и няма как да предприемат нещо,с което на провалят промените в лит(*кс-етрополе.

Цитат:
Аз на Ицо му вярвам, иначе нямаше да имам още негов плакат вкъщи на стената, все едно съм тийнейджър!

Цитат:
Интерсно е частта, в която каза, че всичко ще е прозрачно и даде пример с барселона, аз се питам дали няма да пуснат акции и на нас феновете.

Цитат:
Ицо е гарант за много неща, включително и за съдействието на БФС по сделката. Може да е в конфликт с Перуката, но това е по-скоро медийна война и съм сигурен, че ако се наложи, ще седне на 4 очи с Михайлов и ще изчисти всички административни пречки пред лит(*кс-етрополе, за което намекна вчера на пресконференцията.

И накрая - гласът на чорбарският наченък на разум :D
Цитат:
Признавам си - нищо не разбирам. Някакви големи врътки стават. А ние сме пионките. Всеки ден различно. Нищо не е казано точно. Само недомлъвки, загатвания, общи обещания, шегички и апокалипсиси, ще играем, няма да играем, няма В група, ама имали Б група, титли и история не се знае има ли, лиценз ли ще взимаме, с Локо Пд ли ще играем първия кръг, кога ще игрем ЕКТ отново, кой стои зад Ицо, концесии, игрища, тежко било, ама спокойно. Кой знае каква схема са родили.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 12:10 pm 
Аватар

нема толкоз породист Обрат! :strkstrk
как до ония ден селскио меценат наливаше милиарди с кофите, строеха се мега стадиони, изкупуваха се узвънземни таланти от барца, а сега кюрдчо сам в блатото с акции милиони ? :lol:
ясно е че розова пасмина пак ще има и ще си припознават там няква кочина от която да развяват петолъчки и да мразят Левски
... но пък толкова класически лъсна тяхната урудливост и безмозъчност, че няма накъде вече

боклуци жалки :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 23, 2013 12:16 pm 
Аватар

Цитат:
Едно за лека нощ от мен
Мин. на спорта- на ГГ човек
Ицата президент, треньор, който е приет на всякъде и от всички.
Приятелски отбори в а група- Литекс, Нафтата, Пирин ГД, Локомотивите,Черно Море и......Лудогорец;;;;;Честито на говедата

:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1726, 1727, 1728, 1729, 1730, 1731, 1732 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]