forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 10:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 960, 961, 962, 963, 964, 965, 966 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 10:05 pm 
Аватар

Цитат:
Живот и здраве Лопес ще играе в Левски. Той е прекратил отношенията си с бившия му отбор, тъй като не са му платили определен брой заплати. Проблем може да е ако му забавят жълтата карта, но това не може да продължи повече от два месеца след като тя е изискана

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 10:20 pm 
Аватар

Помощник треньорът на Левски Елин Топузаков вече е при тима, след като личен ангажимент му попречи да пристигне в Линдабрун вчера с отбора. Следобедното занимание на “сините” бе изцяло тактическо, като Николай Митов раздели първо състава на два отбора. След това последваха упражнения на нападатели и защитници, като Топчо бе този, които тренираше бранителите. Наско Сираков и Христо Йовов следяха заниманието внимателно отстрани, като в следващите часове очакват нов играч да пристигне в базата на “сините”. Всичките 29 футболисти са здрави и тренират на пълни обороти. След заниманието Йовов и помощник треньорите Мариан Христов и Топузаков останаха да се поизпотят с удари към младия вратар Александър Любенов.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=432870

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 11:36 pm 

Ами, моите наблюдения за златински са от националния отбор, а там супата го пуска на лявото крило! Както и да е, но има ли смисъл да се коментира играч, който е подписал с резаците и ще си играе при тях!? За мен лизок.урец имат само един играч, който си струва и той се казва дяков!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 12:13 am 
Аватар

Трия ви мрънканиците щото вече дразните сериозно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 12:26 am 
Аватар

Не са мрънканици. Постоянно натякване на реалността е. Но съм съгласен , че дразни. Така както дразнят и безумията в Левски, през последните години.

Дано тия пусти ЦЗ дойдат по-бързо, че да се поуспокоим малко :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 1:16 am 
Аватар

Kryten написа:
Трия ви мрънканиците щото вече дразните сериозно.

Като си тръгнал кардинално, направо заключвай темата за евротурнирите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 6:50 am 
Аватар

Разтрогналият с “Висла” Цветан Генков прие предложението на “Левски” за трансфер на “Герена” и ще се присъедини към лагера на “сините” в Австрия, разбра “24 часа”. След като стана свободен агент заради неизплатени заплати от поляците, той успя да получи удовлетворяващи лични условия от софийския гранд, на който ще излезе без пари.
Самият договор между Генков и “Левски” до снощи не бе подписан, но е твърде вероятно още днес да отпътува за Линдабрун.

Генков ще бъде лятно попълнение №3 за “Левски” след бразилеца Рамон Лопес и французина Кевин Бру.

Да за залагаме кой измежду Карвальо, Силва, Арш/с (или както там се пише) и Генков, ще бъде преквалифициран като ЦЗ? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 8:54 am 
Аватар

Еми честито. Сега да махнем Карвальо и цифваме :ohmygod
Но пък ако задържим черния....и заедно с Генков в атака ще е по-добре от Силва.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 9:13 am 
Аватар

Желаният от Левски офанзивен футболист вече е привлечен. Това е родният централен нападател Цветан Генков. Бившият голаджия на Локомотив София разтрогна с досегашния си клуб Висла (Краков) заради неполучени заплати и се договори със “сините”, като прие предлаганите му условия. 29-годишният таран и национал на България премина успешно медицински тестове в София и се очаква още днес да пристигне в Линдабрун, където да се присъедини към новия си клуб. Така той става четвърти централен нападател за столичани след актуалния голмайстор на “А” група Базил де Карвальо, Жоао Силва и младока Тодор Чаворски. С привличането на нападателя от Мездра новите попълнения вече стават три. Бразилецът Рамон Лопес и Кевн Брю вече подписаха тригодишни контракти с клуба. Първият пристигна като свободен агент, подобно на Генков, докато за родения в Париж халф ще бъдат платени 230 000 евро на Истър. Генков изкара последните два сезона и половина в полския шампионат, където спечели титлата през 2011 година с екипа на Висла (Краков). Голаджията изигра общо 72 мача и вкара 28 гола във всички турнири за поляците. Юношата на Локо (Мездра) е голмайстор на “А” група от сезон 2006/2007 година, когато вкара 27 гола в 29 мача в елита.

И Гонг потвърдиха. Със смесени чувства съм за този трансфер. Силно се надявам, че преди първия мач в Европа ще вземем и поне един ЦЗ. А и с тактиката която налагаме в поледните години с 1 нападател, кой ще изхвърлим - Силва или маймуната?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 9:20 am 
Аватар

Тоя се приема.
Със сигурност ще разкарат поне един, дано не е Карвальо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 9:33 am 

:shock: :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 9:45 am 
Аватар

Не съм оптимист от този трансфер. Дано да ме опровергае, но никога не ми е харесвал стила му на игра, освен играта с глава. Дано не проваля 50 % от атаките на отбора, защото точно това не ми излиза от главата, от момента в който се чу, че ще го вземаме. За мен винаги е бил посредствен футболист, просто блесна в момент, в който общото ниво беше много ниско.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 9:47 am 
Аватар

ако не нещо...то поне след тези трансфери ще се влее малко свежест в отбора...да се надяваме за добро :) Надявам се Цецо да ме опровергае...и да успее да си върне старата форма....тогава наистина ще ни е от голяма полза. А за това кой ще се махне от Силва и Карвальо....иска ми се да е първият...но като гледам как се тръби сериозно за трансфер на Бацилчо :roll: би било доста малоумно да останем с 2ма еднотипни нападатели, които са далеч от добра форма...но няма да е новост в трансферната ни политика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 10:02 am 
Аватар

Форумът на Левски е като "експертното" правителство на Орешарски, батко :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 10:02 am 
Аватар

Нещо не ме радва тая новина, но ще видим. За 21 мача във Висла е вкарал 4 гола само :roll:

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 10:12 am 
Аватар

Последния сезон Генков беше тотална дупка, това е единственият начин футболист, за когото са дадени 2 млн. евро, да дойде в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 10:22 am 
Аватар

Или че един полусезон не е получавал заплата :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 10:28 am 
Аватар

По-важното е че за 85 мача в Локо Сф е вкарал 55 гола. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 10:29 am 
Аватар

6 от които в един мач :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 10:34 am 
Аватар

Поне е бял и е българин. Желая му успех :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 10:43 am 
Аватар

Играе добре с глава, може и да почнем да бележим от корнери а у, няма лошо :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 10:47 am 
Аватар

успех на Генков :smt023 :lsfc1 :ls-cup
кога ще позира със синята фланелка ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 10:51 am 
Аватар

Най-доброто постижение за Гунди беше 27 гола в един сезон.
Това значи ли, че Генков е два пъти по добър?
Преди колко години ги вкара?
Във футбола времето е много важен фактор и още нещо - във футбола няма втора младост. След кулминацията идва бавен и мъчителен спад до нула... Интересно в коя точка на графиката се намира в момента, след началото на спада на формата му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 10:52 am 
Аватар

Левскар ли е от малък? :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 11:09 am 
Аватар

Заиграваме 2-5-3 с два бека и два дефанзивни халфа, централни защитници не ни требват :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 11:09 am 
Аватар

Бе статистиката му мачове/голове е доста добра, ще видим какво ще направи в Левски. Но аз лично не разбирам защо е това постоянно реване в тоя форум - не искахте играчи от Берое, сега взимаме играч с 18 мача за националния отбор и пак недоволни преди още да е подписал официално даже. Някой тук очаква да вземем роналдо или меси ли? Според мен засега селекцията е добра и тримата взети са ок, чакаме защитник или двама и сме супер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 11:16 am 
Аватар

Трябваше още един българин титуляр, мисля, че го имаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 11:20 am 
Аватар

Подкрепям взимането на Генков,ако стане факт,разбира се.С уточнението по темата,че играчи като Генков,Златински и други подобни от БГ пазара,сега трябваше да ги освобождаваме,а не тепърва да ги взимаме!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 11:37 am 
Аватар

Нека изчакаме да подпише официално все пак.Иначе вземем ли го,ако ще да играе като колец за домати,ще съм му адски благодарен,стига да разкараме мангальо заради него.Само да не махнат Силва или Чаворски,че всичко може да се очаква.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 19, 2013 12:06 pm 

Трансфера на Генков при нас е страхотна новина! Той е класен нападател, играе отлично с глава, има прекрасно чувство за пласиране и винаги излиза на голови позиции! Не е тромав, както се намеква по-горе, а точно обратното, постоянно е в движение, покрива огромен периметър и постоянно се открива на съотборниците си, но като знам, колко са статични част от нашите играчи, не знам дали това ще е от полза! Миналото лято го гледах на мач на висла с някакви израелци и беше най-добрия на терена! Не знам, защо толкова много подценявате Българските играчи, а превъзнасяте посредствени чужденци, които не са постигали нищо в кариерите си, а ЛЕВСКИ е върха в тях! Генков е доказан голмайстор, за разлика от Силва, който тепърва ще се доказва! Мангала вкарва голове само на слабандраци и за това, което направи със свещената Синя фланелка, заслужава не банан, а к.ур по челото! Успех на Генков и САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 960, 961, 962, 963, 964, 965, 966 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]