forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Дек 24, 2025 7:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1689, 1690, 1691, 1692, 1693, 1694, 1695 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 8:10 pm 

Знаеш как е ... написа:
За протокола в жк Лагера детските площадки са ни кът и не можем да приемем харизмата им. Прекалено ще ни дойде тва. Са като спомена мисля, че трябва да направим отделна тема къде да играят люлаците след като им вземат кочината и да прилагаме снимки от игрища и теренчета в София :lol:

Идвам си на 3 Юли. Запази тази дето е с ограда и осветление да спретнем едно кежуъл мачле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 8:21 pm 
Аватар

Тоя Мъри може ли да е толкова брутално тъп :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 8:32 pm 
Аватар

То тя май е безплатна и е направена по неква евро програма. Трябва да мина да видя за кво иде реч но 99% че е фрии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 8:51 pm 
Аватар

:smt115
Цитат:
А най-жалкото е, че 99% от феновете приветстват убийството на Цуци и прегръщат един ловешки клуб. Това е най-жалкото.

Но явно с такива псевдо-фенове, които се продадоха за няколко жълтици, съдбата на Цуци е напълно заслужена. Боли ме, че любимият ми клуб умира и ме е срам от нашата публика. Все пак пожелавам им успех натам, дано си е струвало предателството ви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 9:07 pm 

Е те тоя вече ще ги закрие :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 9:10 pm 

Знаеш как е ... написа:
То тя май е безплатна и е направена по неква евро програма. Трябва да мина да видя за кво иде реч но 99% че е фрии.

Точно затова има много желаещи и може да се наложи да се направи някаква резервация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 9:11 pm 
Аватар

Гриша Ганчев мести ЦеКА в Ловеч

Очакваният в ЦеКА като месия Гриша Ганчев се срещна със собственика на клуба Димитър Борисов, след което проведе разговор и с привърженци.

Пред тях бизнесменът гарантирал участието си в управата със сериозни инвестиции. Ганчев обявил и нови порядки, съобщава zonasport.bg.

Намеранията му са за въвеждане на строга дисциплина, която включва целоседмични лагери в Ловеч, като в София тимът ще играе единствено домакинските си мачове.

Предвижданото сливане пък ще лиши "червените" от участие в евротурнирите този сезон.

======================================================================================================
гонг пръдна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 9:18 pm 
Да им слагаме кръста на тия и да се свършва. От днес няма вече Цура, няма марка, няма харизма, няма свещени четири букви - от днес съществува само комунистическия франкенщайн Литекс Панчарево - люляковият убиец

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 9:19 pm 
Аватар

Да видим официално как ще стане закриването.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 9:26 pm 
Аватар

Не били виновни те, милите те, за гаврата с Литекс. Ама тия сериозно си мислят, че има гавра с Литекс, а не с тях. :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 9:34 pm 
Аватар

най-гениалното прасе написа:
Добре де, а преди да вземем лиценза на Литекс, няма ли начин да им продадем нашия за евротурнирите.

:smt005 :smt005 :smt005

но някои все пак включват какво става

Цитат:
Никой обаче не се замисля какъв пример са дава. На мен вече нищо не ми пречи и аз да правя такива врътки с някое мое дружество. Само,че Мичката ако беше кредитор на мое дружество(или на лит(*кс-етрополе) хич нямаше да е доволен от такава врътка. Живи и здрави и лека вечер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 9:37 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Знаеш как е ... написа:

Точно затова има много желаещи и може да се наложи да се направи някаква резервация.

Безплатна е,но няма осветление.Сложиха го и преди да я открият го махнаха незнайно защо :lol: Иначе всеки ходи да играе,когато поиска,не е с резервации.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 9:40 pm 
Аватар

:shock: :smt005 :ohmygod2 :o :smt005
Цитат:
"Прасетата" без евроучастие този сезон, тренировките ще са в Ловеч

Цуци става полувоенен тим, заяви на среща с феновете Гриша Ганчев. Дисциплината ще е като преди 1989 година, само дето няма да има пагони. До сряда той очаква сделката за клуба да стане факт. Литекс се мести на "Армията" под името лит(*кс-етрополе 1923. :smt005 Причината - Ганчев смята "червените" за наследник на офицерския клуб АС 23, :smt005 съобщава "Стандарт".

Точно 3-4 доверени души ще въртят клуба, вместо сегашната бюрократична машина. Гришата поиска едно от феновете - обединение и подкрепа. Обеща им да видят амбициозен проект, но подробности като имена и цифри ще каже на нова среща, когато документите са подписани. "Титан" не създават никакви проблеми, натърти бизнесменът.

Така Цуци пропуска със сигурност този сезон в Европа, там ще играе Ботев (Пд). Чавдар (Етрополе) пък отива в Ловеч и ще представлява града в "Б" група. :ohmygod2

"Титан" гарантира, че ще покрие преди фалита на Цуци по-голяма част от борчовете от 35 милиона лева. 1,5 милиона лева дълг към украинеца Жеваго ще бъде оправен до петък. Борисов и Иванов са обещали да изчистят и към 2 милиона лева заплати. Борчът от 7 милиона към НАП е обезпечен с имоти на "Титан" и държавата вероятно ще ги прибере. лит(*кс-етрополе отива в ликвидация, но по сметките ще продължат да влизат вече договорени пари до обявяването на фалит. По изчисления - около 3 милиона лева. Така вероятно ще изгорят само по-дребни кредитори. В историята отиват и 20 милиона вътрешни заеми, дадени на Цуци от "Титан".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 9:41 pm 
Аватар

Няма какво да го мислят името. То вече е измислено "цигани селяни и кюрди на армията". Фактически обосновано, исторически издържано и в същото време харизматично.
Сега ще броят ли и 4 те покупки/титли на микренският гном. Направо да им ги направят 40, че по лесно се помни, а всички знаем колко памет има чорбаро хуманоида. Да им е честито на младоженците. След толкова години нелегален гей секс най накрая се вземаха. Горчиво.
ПП Очаквам барби със палавата усмивка да бъде кум.

:fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 9:48 pm 
Аватар

niki87 написа:
:shock: :smt005 :ohmygod2 :o :smt005
Цитат:
"Прасетата" без евроучастие този сезон, тренировките ще са в Ловеч

Цуци става полувоенен тим, заяви на среща с феновете Гриша Ганчев. Дисциплината ще е като преди 1989 година, само дето няма да има пагони. До сряда той очаква сделката за клуба да стане факт. Литекс се мести на "Армията" под името цнда 1923. :smt005 Причината - Ганчев смята "червените" за наследник на офицерския клуб АС 23, :smt005 съобщава "Стандарт".
.....

От "родословното" им дърво излиза, че са от преди 1910та...

Прикачени файлове:
ceca.jpg
ceca.jpg [ 75.97 KiB | Прегледано 3758 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 9:50 pm 
Аватар

Краят е близо :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 9:50 pm 
Аватар

Цитат:
ПФК лит(*кс-етрополе АД ще се казва вече лит(*кс-етрополе 1923. Докато ГГ направи базата в Панчарево отборът ще живее и тренира в Ловеч. След преместването си в София ще им дава 2 дена почивка след мач и 5 дена ще живеят в панчарево. Ако някой види играч на лит(*кс-етрополе в "чалга" или подобно посред нощите той си имал практика да ги "стриже" ...... косите не парите. Мачовете ще се играят на Армията ,но тренировките в Ловеч. Литекс се разпада и ще има само ДЮШ , която ще дава талантите си на ........ лит(*кс-етрополе . На срещата с феновете е обещал да оправи доста бакии, но е пожелал висока посещаемост ..... особенно в провинцията.
Това дали ще се добави една титла към 31 и ще станат 32 не е сигурно. Но добавят една победа над Левски 11:4 (ей така за рестиж) .
Христо Стоиков става ПРЕЗИДЕНТ не Треньор (треньора се търси засега - няма още такъв говори се за Загорчич , но са само слухове за сега)
Общо взето това е говорил с феновете преди 2 часа в Радисън. Не ме питайте от къде знам, просто знам

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 9:57 pm 
Аватар

За престиж бее ... :smt005 :smt005

Ах, ГГ е идеален за Цура ... мисля си, че ще направи много повече от Гърнето и Лупи и най-накрая ще ги откара там където им е мястото ... в небитието :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 9:59 pm 
Аватар

Просто не се сдържам последните дни да не се разрева от смях. :smt005 :smt005 :smt005 То не е късане на тонове меса, ама меса бе, не парчета, ами бутове, ректуми от харизмата. И изведнъж настроението се променя на 180 градуса и чувам как новото изчадие щяло да играе в микре и да наследява някакви титли, купи, калъфки, резани кожички и кво ли не. :fuck6crb Баси, те не могат дори да проумеят как елегантно им закриват целия клуб и цялата "история", за да се обединяват с най-селско мутренския отбор. Не спират да ме забавляват свинете години подред ! :losers Да им еба майката на всички разбирачи, дето се правиха на велики досега, как ще бълват глупости като Остите им са пълни с джуджешки лайна ! :losers ЦЯЛ ЖИВОТ НА СЕЛО !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 10:06 pm 
Аватар

Догодина новосъздаденият мутант да се обедини и с лудокурец :smt007 Екстра ще си паснат, всички селяци и турци на едно място. Ще тренират в Ловеч, ще играят в София и ще се молят и обрязват у Рязанград :smt007

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 10:16 pm 
Аватар

Сори, Суба, сори, Маке, вие ми обяснявахте, че може би тия не са толкова далече от нас като хора. Еми не, далече са, тия може и да имат нормални фенове, но сигурно с 1%. Останалите са изроди. Изненадаха ме приятно на анкетата в Гонг, че бяха предпочели А окръжна пред обединение, но два дни по- късно говорят за групи на шампионска лига и са си намазали гъзовете с тонове оранжев вазелин..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 10:16 pm 
Аватар

Факт е, че това, което липсва у всички страни на този 'брак' или това 'кръвосмешение' е сериозна интелигентна достатъчност. Така че шансът да станат за смях е голям.

acrimonious написа:
Сори, Суба, сори, Маке, вие ми обяснявахте, че може би тия не са толкова далече от нас като хора. Еми не, далече са, тия може и да имат нормални фенове, но сигурно с 1%. Останалите са изроди. Изненадаха ме приятно на анкетата в Гонг, че бяха предпочели А окръжна пред обединение, но два дни по- късно говорят за групи на шампионска лига и са си намазали гъзовете с тонове оранжев вазелин..

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 10:17 pm 
Аватар

Лилицуцка Микре ???? :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 10:17 pm 
Аватар

acrimonious написа:

То това в анкетата едва ли беше точно техния глас :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 10:19 pm 
Аватар

:shock: Ебаси майката!Цял живот червени курви ще си останете. :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 10:23 pm 
Аватар

tprodanov написа:
acrimonious написа:

То това в анкетата едва ли беше точно техния глас :wink:

Ми не знам, аз в анкетата гласувах да се слеят, щото за мен това е срамното. Да отидеш в А окръжна не бих казал, че е..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 10:29 pm 
Аватар

Но е желаният вариант :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 10:32 pm 
Аватар

Повече искам да се слеят. По - голям срам от това няма. А ако не им се получат нещата с Микре винаги има друг начин - след някоя и друга година - Лизокурец :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 10:55 pm 
Аватар

Цитат:
абе колко титли ще имаме последно бе 31 . 32 с АС 23 или 35 с Литекс или направо 36 общо хахха ?

:ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Изображение

още снимки

колабирам. ерата галерия :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 10, 2013 11:04 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Ми не знам, аз в анкетата гласувах да се слеят, щото за мен това е срамното. Да отидеш в А окръжна не бих казал, че е..

За мен е все тая. От А окръжна няма да се върнат, а от сливането е доживотен срам. Все кур, и все за тях :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1689, 1690, 1691, 1692, 1693, 1694, 1695 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]