forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 5:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 939, 940, 941, 942, 943, 944, 945 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 11:11 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
http://levski.bg/news_id.php?news=173135

Аре чекаме още пекЧи и да се местим в Африка да играем ... :smt026

Е тоя е ебати чернилката ! :) По-скоро мяза на член на Сайпръс Хил. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 11:13 pm 
Аватар

к'во става с Асус?

тоя път ше го взимаме ли? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 11:54 pm 

Цитат:
Първото лятно попълнение на Левски Рамон Лопес влиза с летящ старт в "сините" редици. Това е така, защото бразилецът разбира отлично български и периодът му на аклиматизация ще е по-лесен.

Причината за това е, че той пристига от украинския Волин (Луцк). Там той е научил руски език, а съотборници му бяха Валентин Илиев и Петър Занев. Атакуващият халф няма да има проблем с комуникацията и у нас. Днес атакуващият полузащитник мина успешно прегледи в комплекса "Царско село". Лопес се появи на тестовете усмихнат и в тениска с напдис - Winner (победител). Придружаваше го лекарят на Левски Мишо Илиев.

Впечатление направи, че той възприемаше безпроблемо командите на докторите, които му говореха на български език. Татуираният на много места футболист мина прегледите, а след това се отправи към "Герена".

Там той трябваше да контракт за 3 години. Лопес ще излезе без пари на вицешампионите, защото Волин (Луцк) фалира и той е свободен агент. Бразилецът не беше особено словоохотлив, но сподели пред медиите, че Занев и Илиев са "класни играчи, земни момчета и негови добри приятели".

topsport.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 11:55 pm 

archi написа:
к'во става с Асус?

Играе все още, в Апоел Петах Тиква.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/jonat ... 29276.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 12:03 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
archi написа:
к'во става с Асус?

Играе все още, в Апоел Петах Тиква.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/jonat ... 29276.html

дано догодина поне го вземем, че ще се пенсионира и сме осъществили трансфера на мечтите ни . . .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 12:17 am 
Аватар

[az] написа:

Трябва ли във всяко твое мнение да се изтъкваш, че си расист? Знаем, че сега е модерно ама все пак...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 12:27 am 

ЧЕСТИТО!

Цитат:
Официално: Левски подписа с Рамон Лопес за 2 години

Нападателят Рамон Лопес от днес официално е футболист на Левски.

Бразилецът премина през задължителните медицински прегледи и днес подписа договор със „сините” за срок от 2+1 години.

"Сините" няма да плащат трансферна сума за Рамон Лопес. Той идва като свободен агент от украинския Волин (Луцк), където е бил съотборник с Петър Занев и Валентин Илиев. През последния сезон бразилецът е вкарал 3 гола в 13 мача за Волин.

Рамон Лопес е роден на 7 август 1989 г. Висок е 185 см, тежи 80 кг. През последния сезон се е състезавал за тима на Волин (Украйна).
http://www.novsport.com/news623351_1003.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 12:48 am 
Аватар

b0b000 написа:
Трябва ли във всяко твое мнение да се изтъкваш, че си расист? Знаем, че сега е модерно ама все пак...

Кво да направя,ти си спокоен,понеже винаги е модерно да си тъп,аз не мога да си позволя тоя лукс?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 1:12 am 
Аватар

Така като гледам май ще вземем само един защитник и Димов, отново ще бъде закотвен в центъра на защитата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 1:19 am 

[az] написа:
b0b000 написа:

Кво да направя,ти си спокоен,понеже винаги е модерно да си тъп,аз не мога да си позволя тоя лукс?

Ти па много умния хахаха... ебаси простите копелета имало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 1:25 am 
Аватар

detective написа:
[az] написа:
b0b000 написа:

Хайде спрете се...?!?! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 8:03 am 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Кевин Бру бил ПОСЛЕДНОТО попълнение според Гонг :bigok жалко, защото се надявах да вземем и едно крилце :bigok

Граничаров го е написал тъпо. Бру идвал в понеделник за първата тренировка, а дотогава можело да дойдат още двама :lol:
Сериозно, ако не вземат добър защитник са за ебане.
Иначе много се радвам на расистите :loser2 Никакви черни в Левски :hitl1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 10:33 am 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Кевин Бру бил ПОСЛЕДНОТО попълнение според Гонг :bigok жалко, защото се надявах да вземем и едно крилце :bigok

е Галин не е ли крилце? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 11:16 am 
Аватар

Аз да попитам какво става с Макриев, ще го взимаме ли ? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 1:07 pm 
Аватар

Много страни работи се случват,тъмна Индия е около отборът.
А на мен най-странно ми е,че Митов не е дал никъде и едно интервю след като излязоха във ваканция.
Уж Наско се връща, а вчера Борето обяви пред медиите,че сме подписали с Лопес. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 1:10 pm 
Аватар

Аз мисля, че сериозно издъхваме откъм крила....поне 2-3 нови крила ни трябват за титуляри и резерви. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 4:10 pm 
Аватар

Искаме ЗАЩИТААААА! :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 6:15 pm 
Аватар

С Кевин Костнър Бру кво става :lol: Миналото лято пак го чакахме от петък за понеделник да доде, ма не доде :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 6:34 pm 
Аватар

Валентин Илиев, който беше съотборник с новото попълнение на Левски Рамон Лопес в украинския Волин (Луцк), заяви пред "Тема Спорт", че бразилският халф може да се превърне в най-добрият чужденец в "А" група.

"Той е много качествен футболист. Притежава добър контрол върху топката. Може във всеки един момент да измисли нещо интересно. Експлозивен и бърз е. Едно от най-хубавите му качества е, че работи еднакво добре и в двете фази на играта - атака и защита. ИМа голям капацитет на бягане и не е мързелив. Смятам, че ако се поработи малко повечес него в тактическо отношение и му се покаже какво се изисква, ще бъде много полезен. Силата му е в създаването на положения. Не вкарва много голове, но допринася изключително много за тях. Има поглед върху играта и знае как да действа в даден момент - дали да забава или да забърза атаката. Липсват му единствено попаденията. Силен е и когато тръгне с топката в крака. За него не е проблем да излезе един срещу един със защитник и да го излъже. Не се притеснява да играе с топката и я търси постоянно. Мисля, че ако разкрие потемциалът си, ще стане най-добрият чужденец в България. Извън футбола е спокойно и добро момче. Той беше един от хората, с които най-много общувах във Волин. От личен опит мога да кажа, че е свестен и скромен. Не лети в облаците и винаги преценява нещата както са. Просто е важно да се намери правилния подход с него", заяви пред "Тема Спорт" Вальо Илиев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 6:55 pm 
Знаейки Вальо Илиев и четейки това интервю, аз лично заключавам едно нещо:
Клаудио Лопес е натегал Вальо в аналната хълка :smt026 Скромно и свястно момче, каквито Вальо обича! :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 7:03 pm 
Аватар

detective написа:

Ооо,сладур,и ти ли изскочи да ме коментираш?Един от любимите ми герои във форума :bii_chorbata .
Маке,твърде е възможно да си прав за Вальо,дано не говори пристрастно.Да вкарва 30 гола бразилеца и да го продаваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 7:14 pm 
Вальо категорично е двуфазен, тва Срас Делевизатора най-добре го знае. Но предполагам, че е прав за бразилейроса, мен лично ми вдъхва доста доверие, ща мачка. :smt026
С Гари и Лопес към ПОНЕ едно класиране в групите тази година :smt026
Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 7:56 pm 
Аватар

Абе винаги съм се чудил този В. Илиев дали има негърска жилка, баси циганина, а и с този нос :smt005 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 7:58 pm 
Аватар

Гнусна врачанска путка :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 8:00 pm 
Аватар

Gonewild написа:
Абе винаги съм се чудил този В. Илиев дали има негърска жилка, баси циганина, а и с този нос :smt005 :loser2

негърска точно не, но подобна на нея. Нарича се циганска!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 8:37 pm 
Аватар

Никой нищо не знае или никой нищо не казва какво се случва в отбора. :shock:
Не е на хубаво това, но ще изчакаме до понеделник. Тогава вероятно ще обявят, че селекцията е отворен процес и ще се работи до края на трансферния прозорец. Мен лично не ме притеснява кой ще идва, а по-скоро основната очаквана промяна - връщането на Сираков и условията му на работа. Нещо се е оплескало, Батков отлага до последния възможен момент. :roll:
Много се ядосал, че изтекла информация за срещата му със Сираков. Грънчаров е публикувал "новината" в 0,45 мин. по обаждане от един от гавазите на Батков, който му съобщил, че двамата разговарят 3 часа в къщата на Батков в Банкя. Бащицата пък смятал, че Сираков си го ебе веднага след разговора им и то чрез медиите, за да налага условията си.
На ей такива махленски истории се основава управлението на клуба...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 8:48 pm 
Аватар

Абе притеснително си е. Задължителните централни защитници ги няма, а трябва време за обиграване. Сезона почва след 3 седмици, а неразбориите са огромни...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 8:51 pm 

Централните защитници ми се струват най- големият проблем и на мен. Така като гледам явно са решили Димов да си стои там. При всички ситуации обаче трябва да се вземе поне един добър играч на този пост, защото само с наличните, а и при задължителните картони ще пускаме сума ти голове. Да се размърдват и да изясняват нещата, че наистина има супер малко време до началото на сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 9:11 pm 
Аватар

Централните защитници са големият проблем, но дефанзивните халфове пред тях са също проблем. Това продължава прекалено дълго време след Томашич - Топчо и Боримиров - Ричард. Не сме имали отдавна в отбора стабилна формация в центъра, а не се знае някой прави ли нещо по въпроса. Кой движи нещата, как се определят кои да са наблюдаваните за привличане, кой треньор е имал думата за новите и заминаващите и мн.др. въпроси дават основание да се направи заключение, че в клуба е пълен хаос и никой нищо не знае. Свинята Батков си свири първа цигулка и повтаря едни и същи грешки по 10 пъти. Уж всички средства са осигурени, а анархията е на 90% във всяко едно отношение. Няма друг отбор в България с по-малоумен собственик..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 08, 2013 10:00 pm 
Аватар

Наско води преговори за играч от Испания с отбор в който е играл и на който кръстено кафето и корта му. Отгатвайте :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 939, 940, 941, 942, 943, 944, 945 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]