Levskar67 написа:
Знам, че на клипчетата ги правят да изглеждат, като меси, но на мен ми хареса това бразилче! Страхотен дрибльор е, като бразилците от преди години! Не мисля, че е дясно крило, както някой написа, мисля че е тепичен плеймейкър, макар че това понятие в последните години е доста размито! Освен, че е добър дрибльор, момчето е много подвижно, търси и намира много умело свободните пространства, раздава перфектни пасове, центрира и с двата крака, но има страхотна тупалка с левия! Освен това на клипчето се видя, че се бори, отнема топки и дори удари греда с глава! Един на един е стархотен, изпълняваше всички статични положение на отбора си, включително корнерите, а дузпата която изпълни беше неспасяема! Не знам, какво не му харесахте и веднага го отписахте, че и плажен играч го изкарахте! Може отборът му да има финансови проблеми, може бразилчето да има проблеми с отбора си, може да има труден характер ( което не е много добре ) и да искат да го разкарат, но според мен е класен футболист! Ние имаме нужда, точно от такъв играч, защото след Бардон не сме имали! Дарко беше много непостоянен! Дано да не е нещо контузен и да е много шум за нищо! Да подпише договор и да е толкова добър, колкото изглеждаше на клипа! Сега ни трябват двама класни централни защитници, класен ляв защитник и класен централен нападател, това е! САМО ЛЕВСКИ!

Levskar67, много ти се кефя на ентусиазма, но да изгледаш клипчетата и да кажеш, че този е халф, а отгоре на всичко типичен плеймейкър е несериозно. Няма да се впускам в тъпи анализи, само виж виж профила му в трансфермаркт (
http://www.transfermarkt.com/en/ramon/p ... 04351.html ), там дори няма оценка като халф,
http://hcd-1.imgbox.com/abhj0A6Z.png?st ... 1370556071 това е шот от една игра, тя не може да бъде показателна за особено много неща, но със сигурно за позицията на играчите е близо до истината. Неопределеният цвят на позицията MC означава, че е играл 2-3 мача като вътрешен халф, а светло зеленото показва титулярната му позиция.
Така че този със сигурност е дясно крило, евентуално ляво. Което означава, че или Рамос си заминава, или сме ебати пичовете и ще имаме 4 кадърни крила ( Йорданов е супер резерва ), а най-лошият вариант е този да е взет за атакуващ халф, защото това би бил поредният абсурд, но какво да искаш от хора взели най-добър ляв бек за централен защитник или Михелич за дефанзивен халф. Общо взето само единият вариант е готин, а той разбира се е най-малко вероятен и това е причината да не съм вдъхновен от този трансфер. Нито искам Рамос да напуска, нито искам крило да правим титулярен атакуващ халф.