forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 2:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 929, 930, 931, 932, 933, 934, 935 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 9:34 pm 

Ни сай ибавайти вйе, ни мой цял живот на фуй да га карами :idea: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 9:36 pm 
Аватар

Алек, падни по гръб, тоест що не се съгласиш с неща, които сме видели с очите си, а ти само си чувал за тях? Толкова ли ще се нарани егото ви, ако поне малко имате вяра в по -старите? Знам, че морето ви е до колене, и аз съм минал по този път, но ако и аз бях слушал, когато ми беше времето, сега нямаше да съм с толкова "настинали колена" :smt006 САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 9:38 pm 
Аватар

Бе вие нормални ли сте бе, чак бан да слагате? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 9:39 pm 
Аватар

Алек,преди месец обясняваше,че ще "скачаш" и характеризираше с определения всеки,който си изкаже мнение за бивш футболист,който е в твоят неприкосновен списък...сега се засягаш от определения :lol: Или е важна камбанарията...

Последна промяна Лабрадор на Вто Юни 04, 2013 9:40 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 9:39 pm 
Аватар

И бокс ще има :smt005 Абе, и аз преди неколко месеца така запалих и го чаках оня пед Паметника, ама той не дойде :smt089 Айде мир, не се пудрете толкова, мъжове :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 9:40 pm 
Аватар

Лабрадорче, не разбрах смисъл на това, което си написал :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 9:41 pm 
Аватар

Добре бе, Алек никъде не ви е обидил, защо му се нахвърляте така?! Нашето неуважение към Раев и неговото уважение към него няма нищо общо с уважението помежду ни. Усетете се малко...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 9:42 pm 

Нали няма нищо официално все пак ? Според мен не е на 100 процента,че тоя идва ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 9:43 pm 
Бан за Кратун, бил ни четял цял ден, омръзнало му, ми нали тва ти е работата уа :bigok
Ега ви изгърмят сървърите утре и цял час да се дупиш в прахта да ги сменяш и оправяш, едно мнение да не прочетеш цял ден :bigok Казах!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 9:43 pm 
Аватар

vasilkooo написа:
Нали няма нищо официално все пак ? Според мен не е на 100 процента,че тоя идва ...

на 100 е, не се заблуждавай
Македония написа:
Бан за Кратун, бил ни четял цял ден, омръзнало му, ми нали тва ти е работата уа :bigok
Ега ви изгърмят сървърите утре и цял час да се дупиш в прахта да ги сменяш и оправяш, едно мнение да не прочетеш цял ден :bigok Казах!

Ебаси гадняра :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 9:46 pm 
Аватар

Очилата ти да се запотат точно като минава дълбоко деколте пред теб :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 9:48 pm 
Аватар

Т., не си прав :wink:
Не мога да повярвам, че от форона стигате до паметника за такива неща :ohmygod
Вярно, че Алек си мели повечко, но общо взето гледа да се държи коректно :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 9:52 pm 
Кратуне, сървър да си поръчаш, рутер да ти донесат... :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 9:52 pm 
Аватар

Така. Мой пзнат ми каза преди 4-5 дни, че НАТИСКАЛИ Бататюрк да върне Насо. Кой, защо, не знам, но каквото ми е казал, винаги е било вярно. Притеснява ме, че друг решава, и той е невидим. Кой е собственикът на Левски се питам от няколко дни, от загубата на титлата... и все повече си мисля за дорогие балельщики... и оше няколко факта, които не са за форуми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 9:55 pm 
Аватар

Да припомня ли още едно прегрешение на Раев в злополучния мач с Любляна. Щото в такъв мач Капитана вдига отбора, а не го проваля! Та дори и като футболист има за какво да не го харесвам. Прав е Гонзо, че една лоша постъпка може да заличи доброто впечатление. А Раев има много и от двете, и като футболист, и като мениджър :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 9:57 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Така. Мой пзнат ми каза преди 4-5 дни, че НАТИСКАЛИ Бататюрк да върне Насо. Кой, защо, не знам, но каквото ми е казал, винаги е било вярно. Притеснява ме, че друг решава, и той е невидим. Кой е собственикът на Левски се питам от няколко дни, от загубата на титлата... и все повече си мисля за дорогие балельщики... и оше няколко факта, които не са за форуми.

Кои ще да са тея скъпи привърженици :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:01 pm 
Аватар

За Мишата Чуорний намеква бачи Пържи, ма не ми се вЕрва :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:03 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Алек, падни по гръб, тоест що не се съгласиш с неща, които сме видели с очите си, а ти само си чувал за тях? Толкова ли ще се нарани егото ви, ако поне малко имате вяра в по -старите? Знам, че морето ви е до колене, и аз съм минал по този път, но ако и аз бях слушал, когато ми беше времето, сега нямаше да съм с толкова "настинали колена" :smt006 САМО ЛЕВСКИ!

Точно това казах и се съгласих с теб, възможно е да не си ми прочел мнението в тази лудница.

Лабрадор, нищо не схванах от това което написа, но е факт, че те обидих преди известно време с едно нарицателно, а след няма и 10 минути написах извинително мнение, просто защото не е хубаво да се псуват левскари. Ако ти все още се чувства обиден от дадената от мен квалификация, отново съм готов да се извиня, и не защото форума е срещу мен или нещо такова, а човек когато не е прав е доблестно да признае. А спорът между мен и теб е, че аз искам да си уважаваме хората създали нещо хубаво като футболисти. 99% от тях са пълни лекета и боклуци извън терена, за това съм съгласен. ( спора не беше за Сираков, за незапознатите )

Нека да излезем извън бръщолевенето и да разберем кой командва в Левски. Защото никой не знае кой назначи или пред кого подаде оставка Тонев. Днес Батков ми изглеждаше всичко друго, но не и ентусиаст, приказваше си общите приказки, а единсвената промяна в интунацията му беше когато обясняваше как не искало да се чува от медиите и Сираков е само вариант. Кой е шефа в Левски? Това дори форумът като че ли не го знае.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:10 pm 
Аватар

Adepta написа:
Да припомня ли още едно прегрешение на Раев в злополучния мач с Любляна. Щото в такъв мач Капитана вдига отбора, а не го проваля! Та дори и като футболист има за какво да не го харесвам. Прав е Гонзо, че една лоша постъпка може да заличи доброто впечатление. А Раев има много и от двете, и като футболист, и като мениджър :smt006

А да ти напомня ли колко пъти е вдигал отбора?Още като футболист докато е в Левски винаги шампиони махне се и дупка.Каквито и грешки да е правил мисля че трябва да му гласуваме доверие.На мача с Славия бях на стадиона и грешката е на Лафчис искара отбора 20мин преди края при положение че ги бяхме натикали в тяхното поле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:12 pm 
Аватар

Айде верно да се поуспокоим. Нормално е всички да сме изнервени след тоя край на сезона, нормално е и да има двуполюсни мнения за Насо. И в двете посоки има някакъв резон - да, най-големите ни успехи бяха по времето, когато беше директор, никой не го отрича. Не може да се отрече и негативното, което е правил - и подигравките, и интригите, включително докато беше директор - изредиха се сто неща, няма да повтаряме. Винаги ще остане като противоречив и винаги ше има процент хора, които не го одобряват (аз включително, щото помня и гъза, помня и плезенето с папагалите, помня и плюенето по онова време, помня и лайната последните години, нищо че помня и радостта през ония вълшебни години, помня и четирите гола на срещу прасетата при 7:1). В крайна сметка наистина трябва да сме обединени около Левски и идеята Левски. Но не трябва да забравяме, или пък да прощаваме ебаване с нея. Т.е. ок, Наско се връща, отборът има нужда от подкрепа. Просто трябва да сме нащрек и да имаме едно наум, и да реагираме адекватно, ако тоя човек се върне към една нелицеприятна същност, която вече сме виждали. Аз, лично, не смятам да му цепя басма, ако отново почне да поставя личния си интерес пред тоя на клуба. Толкова!

САМО ЛЕВСКИ!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:14 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Айде верно да се поуспокоим. Нормално е всички да сме изнервени след тоя край на сезона, нормално е и да има двуполюсни мнения за Насо. И в двете посоки има някакъв резон - да, най-големите ни успехи бяха по времето, когато беше директор, никой не го отрича. Не може да се отрече и негативното, което е правил - и подигравките, и интригите, включително докато беше директор - изредиха се сто неща, няма да повтаряме. Винаги ще остане като противоречив и винаги ше има процент хора, които не го одобряват (аз включително, щото помня и гъза, помня и плезенето с папагалите, помня и плюенето по онова време, помня и лайната последните години, нищо че помня и радостта през ония вълшебни години, помня и четирите гола на срещу прасетата при 7:1). В крайна сметка наистина трябва да сме обединени около Левски и идеята Левски. Но не трябва да забравяме, или пък да прощаваме ебаване с нея. Т.е. ок, Наско се връща, отборът има нужда от подкрепа. Просто трябва да сме нащрек и да имаме едно наум, и да реагираме адекватно, ако тоя човек се върне към една нелицеприятна същност, която вече сме виждали. Аз, лично, не смятам да му цепя басма, ако отново почне да поставя личния си интерес пред тоя на клуба. Толкова!

САМО ЛЕВСКИ!

:smt023 Точно и ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:15 pm 

Аз пък, които и левскари да попитам, масово се радват, че се връща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:17 pm 
Аватар

Македония написа:

И Говядото да стои зад него и да му дава акъл и съвети :bnsex

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:21 pm 
Аватар

Вие не сте нормални :ohmygod Понеже Наско ше е в Левски то ако станем шампиони със сигурност и на 100% титлата ще е уредена, даже вече е и най-срамната.. Наско е леке като човек, но явно като ръководител се справя и резултатите му като такъв ясно го показват.. колко от вас се сетиха за гъза му при 1/4 финала и ШЛ, а при титлите? Кои са собственици също не е мега тайната, не е и мега тайна, че Насо и Борат не се понасят и естествено, че тези дет дават пари го натискат Батков, което е радващо, защото явно не са се махнали още каквито опасения имаше. Пък и вярвам тези хора ще контролират Наско достатъчно добре. Спрете да се карате за глупости, а подкрепяйте Левски докрай - вековен юбилей имаме веднъж и сме уникални щастливци, че ще го преживеем. Сезонът ще е ужасно труден, ние ще сме още по-сами срещу всички и само ако сме задружни ше успеем. Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:22 pm 
Аватар

СелянинО написа:

Форумът като цяло е малко по-различен от масата и това му е хубавото. Тук 90% гласуваха за ДСБ, а те дори не бяха близо до 4%. Така че не е гаранция масовката за правилност. Като цяло всички като чуят Сираков и си представят купи, това е фена и не бива да му се сърдим. Тук сме малко по-задълбочили начина на взимане на титлата, съвсем с право разбира се. Ние искаме супер управленци, надъхани футболисти, тичащи по 90 минути, но искаме и красива, убедителна победа. А, ако може и да свирят някоя дузпа против нас, но ние да обърнем и да бъдем "сами срещу всички". Тогава тук ще има мир и спокойствие. Просто е малко трудно всичките фактори да ги има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:26 pm 

Само аз ли от няколко месеца си нямам никаква никаква представа за кои собственици говорите ? Уж чета форума, следя новините покрай Левски, а съм в пълно неведение какво става. Ако не е чак толкова за пред форуми може и на ЛС :D Направо като не знам какво става с любимия ми клуб и откачам.

Върнете се в началото
 Профил  

Alek написа:
СелянинО написа:

Форумът като цяло е малко по-различен от масата и това му е хубавото. Тук 90% гласуваха за ДСБ, а те дори не бяха близо до 4%. Така че не е гаранция масовката за правилност. Като цяло всички като чуят Сираков и си представят купи, това е фена и не бива да му се сърдим. Тук сме малко по-задълбочили начина на взимане на титлата, съвсем с право разбира се. Ние искаме супер управленци, надъхани футболисти, тичащи по 90 минути, но искаме и красива, убедителна победа. А, ако може и да свирят някоя дузпа против нас, но ние да обърнем и да бъдем "сами срещу всички". Тогава тук ще има мир и спокойствие. Просто е малко трудно всичките фактори да ги има.

С тези директиви и всичките тия глупости, които се пишат постоянно, вече и самите ние, не вярваме, че ще вземем честно титлата :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Тука някои хора са на кафево яко. Все едно най-долният чорбар идва да ни става директор и някви сашодиковски брътвежи от преди години се повтарят като мантри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:27 pm 
Аватар

Nasko Sirakov
:))))))))))))http://www.youtube.com/watch?v=lGFtynHa1tw

Сираков явно идва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 10:28 pm 
Аватар

Алек,не си чувствам обиден,просто масата хора тук винаги са уважавали хората,които са дали лепта за Левски...понякога дори повече от необходимото,та нападките към "нас' в лицето на фороНа ми се сториха прекалени...Винаги личностните качества и постъпки ще ми бодат очите..и на Наско,и на други бивши футболисти.

Нека просто си наравим една незабравима 100 годишнина...другото са подробности.

Последна промяна Лабрадор на Вто Юни 04, 2013 10:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 929, 930, 931, 932, 933, 934, 935 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]