forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 2:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 925, 926, 927, 928, 929, 930, 931 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:50 am 
Аватар

Levskar73 написа:
Най-вероятно нищо не е почвало, за да спре. Щом Митов ще е треньор се знае кои играчи ще се опитат да бъдат освободени или продадени. Както и се знае какви са нужни и какво са търсили до момента. Сираков може само да е от полза в тези работи.

Никой нищо няма да руши, защото кой знае какво не е изградено. Не вярвам някому да липсват Дончо и скаутите му, както и малоумията на Иво Тонев...

За мен Топчо и Мариан е добър екип, пък ако щеш дори и с Митов и не трябва да бъдат пипани. И трябва да бъдат оставени да си направят селекцията. Ако нещо попречи на това, ще е рушене. А изградено има - в рамките на един месец сбирщината игра като отбор. Това е сериозен градеж.

Върнете се в началото
 Профил  

До къде стигнахме... и борат да се защитава :? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

gstavrev написа:
...Но има една малка подробност, не забравяйте в какъв свят живеем. Днес спорта е превърнат в бизнес и отбор като Левски не може да си позволи вечно да е на сухо...

Мда, много по добре бизнес, отколкото "спорта - за един мирен свят"! Сигурно ще ви се стори глуповато, но когато български отбор продаде например 100 000 тениски за един сезон по 50-100 лв./бр., то тогава ще може да се каже, че бизнес модела и спортните резултати са реалност. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:51 am 
Аватар

Alek написа:
Росен написа:
Тоя дето се е гъзил на публиката на Левски не го имам за фен. Аз не съм никой, не съм вкарал 150 гола за Левски и моето мнение нищо не струва, ама си е мое.
Някак за една седмица много му се промени мнението за отбора :wink:

Като се сбият някой в сектора, значи ли, че не са левскари?

Ти ме уби с това сравнение :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:53 am 
Аватар

Levskar73 написа:
gstavrev написа:
...Но има една малка подробност, не забравяйте в какъв свят живеем. Днес спорта е превърнат в бизнес и отбор като Левски не може да си позволи вечно да е на сухо...

Мда, много по добре бизнес, отколкото "спорта - за един мирен свят"! Сигурно ще ви се стори глуповато, но когато български отбор продаде например 100 000 тениски за един сезон по 50-100 лв./бр., то тогава ще може да се каже, че бизнес модела и спортните резултати са реалност. :smt006

Е по времето на Насо продавахме милиони фланелки сигурно :bigok
Щото аз помня една от най-малоумните маркетингови политики, ако изобщо имаше такава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:54 am 
Аватар

tprodanov написа:
А изградено има - в рамките на един месец сбирщината игра като отбор. Това е сериозен градеж.

Не е вярно, не е изобщо градеж, а цяло чудо. На мускули, на мотивация, на незамкаквоси, но не е градеж. Браво!
Беше чудесно, макар да липсваше happy end. Градежа е съвсем друго, защото най-малкото не се получава за 45 дни и 5-6 мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:55 am 
Аватар

Абсурд е Стоилов да се върне заедно със Сираков.По-скоро след есенния полусезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:56 am 
Аватар

Е, питам те де? Псуват го 20-200-2000 човека, отива и си сваля гащите, да им влезе да ги бие ли? За да постъпи така, значи го е заболяло от обидите? Всеки е правил глупости, не искам да защитавам кокошкарски работи, но винаги когато няма какво да се каже "абе аз човек който си е свалял гащите пред публиката няма да коментирам" и всичко приключва. Но след това този човек е дал МНОГО на Левски. В други теми плюете по Гибона, че не си е платил 3 ракии ( образно казано, в конкретния пример е майтап ), плюете по всички! Национален спорт ни е това! Едни други псуваха Гонзо на центъра на Герена, но всичко отнесоха тоя срам нали? Иванков, Боримиров, Кокала? Аз съм плюл по Кокала, ма съм драл "оставка" на полувремето със Сант Жулия като луд, срам ме е. Но мен никой не ме знае и никой не ми го напомня ежеминутно, когато говоря за любимият ми отбор, там е разликата. Всеки някъде е прегрешил, а това, че е легенда на Левски не означава, че е безгрешен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 11:57 am 
Аватар

Levskar73 написа:
tprodanov написа:
А изградено има - в рамките на един месец сбирщината игра като отбор. Това е сериозен градеж.

Не е вярно, не е изобщо градеж, а цяло чудо. На мускули, на мотивация, на незамкаквоси, но не е градеж. Браво!
Беше чудесно, макар да липсваше happy end. Градежа е съвсем друго, защото най-малкото не се получава за 45 дни и 5-6 мача.

Градеж, чудо, все тая. Фактът е, че в момента има 20 младежа, които се радват като печелят, а не се цупят като сърдити госпожици.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:00 pm 
Аватар

Завръщане на Раев би било една ужасна тъжна новина за този отбор, който поне като фенове беше започнал да надига глава. Сега следва нова порция съдийски аванти, съмнително лесни гостувания и т.н. Точно нещата, които отвратиха феновете през първия му период в началото на века, довело публиката ни до смешно малка бройка и смешно качество, от което чак последната година започнахме да се съвземаме.

:(

Alek написа:
Томашич, Бардон, Борето, Ричи, Лусио, Жо, Зе, Карлош, Тасевски, Рабех, Бензукан. 1/4 финал на УЕФА, ШЛ. Мениджърски. :smt023

Борето, Ричи и Лусио ги е довел Белия гъз ама друг път :smt006 :smt006 :smt006
Томачиш и Бардон са единствените му свестни трансфери! Донякъде и Жо, тея от Клошарес нататък няма да ги коментирам какво направиха за Левски и какво постигнаха. Съсипването на отбора започна точно от Раев, и то точно заради далавераджийската трансферна политика , където е важно какви мениджърски комисионни ще се запишат. Борносузовци, Борко Стойчевци, Деко, Мьеко, Сульо и Пульо им беха трансферите на ония двамата.
А това да защитаваш човек показал си гъза на Феновете на Левски точно от теб не го очаквах....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:03 pm 
Аватар

Не че нещо, ама доста от пишещите тук май не са се събличали в часовете по физическо по шорти, тениска и цвички :)
Както и да е, някой знае ли кой, кога и къде ще говори за горещите новини и бъдещите планове в Левски? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:04 pm 
Аватар

Boyo прав си за посочените играчи, не са коректен примерно, но е ясно къде станаха играчи. Но какви комисионни е взел от Борносузов, Деко, Борко и т.н.? И аз не защитавам, просто влизам в положение, не всичко е черно и бяло. Грозно е, грешно е факт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:05 pm 
Аватар

Boyo написа:
Завръщане на Раев би било една ужасна тъжна новина за този отбор, който поне като фенове беше започнал да надига глава. Сега следва нова порция съдийски аванти, съмнително лесни гостувания и т.н. Точно нещата, които отвратиха феновете през първия му период в началото на века, довело публиката ни до смешно малка бройка и смешно качество, от което чак последната година започнахме да се съвземаме.

Каква смешна малка бройка :smt005 Я си спомни пролетта на 2001- домакински мач с берое- 20 000, домакински мач с перник- 12 000, домакински мач с латекса- 30 000, мача с прасетата в дъжда- 30 000... Тоя период сигурно ни е най-добрия откъм посещение през новия век.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:06 pm 
Аватар

niki87 написа:
Boyo написа:

Каква смешна малка бройка :smt005 Я си спомни пролетта на 2001- домакински мач с берое- 20 000, домакински мач с перник- 12 000, домакински мач с латекса- 30 000, мача с прасетата в дъжда- 30 000... Тоя период сигурно ни е най-добрия откъм посещение през новия век.

Плюс 10 000 срещу Черноморец ( Герман, Конелиано, Малобучино, Дражево) при 10:0 на "Васил Левски".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:07 pm 
Аватар

В Спортал пише, че Илия Мунин се връщал и щял да бъде алтернатива на Мулдер :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:09 pm 
Аватар

Alek написа:

Плюс 10 000 срещу Черноморец ( Герман, Конелиано, Малобучино, Дражево) при 10:0 на "Васил Левски".

И следващия с вихрен- 15 000...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:10 pm 
Аватар

абе винаги е по лесно да гледаш негативите като ти е угодно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:12 pm 

Лошо, много лошо! Това не трябваше да се случва точно на годишнината! Как имате сили да коментирате игра, титли, ШЛ, управленски капацитети?

ПП: Казвате, че без успехи хората нямало да идват на стадиона, а замисляли ли сте се колко спряха заради такива индивиди?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:12 pm 
Значи чакаме нов 1/4 финал и 12 000 срещу Вихрен тази година :lsfc1 :smt023 Със стари курви нов бардак, кур за насо педераса!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:15 pm 
Аватар

Kryten написа:
Хора, нека не вкарваме излишни спорове в цялата работа. В момента трябва да подкрепим Левски и всички в Левски. В понеделник всички на тренировката и това е ;)

Това е най- важното :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:18 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Kryten написа:
Хора, нека не вкарваме излишни спорове в цялата работа. В момента трябва да подкрепим Левски и всички в Левски. В понеделник всички на тренировката и това е ;)

Това е най- важното :smt023

:lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:18 pm 
Аватар

При първа титла от 5 години имаше хора, при третата вече бяха останали една шепа, за пръв път тогава започнахме да играем с чорбата пред 15 к, до преди идването на грашнов и педераско този мач не падаше под 40! Много хора спряха завинаги да ходят на стадиона през онзи период именно заради схемите, в които Левски се забърка за пръв път тогава. И ако има едно достойнство на последния сезон това е, че играхме 10000% честно. Аз предпочитам ние да си вкараме автогола, отколкото Славия, за вас не знам.

Alek написа:
Boyo прав си за посочените играчи, не са коректен примерно, но е ясно къде станаха играчи. Но какви комисионни е взел от Борносузов, Деко, Борко и т.н.? И аз не защитавам, просто влизам в положение, не всичко е черно и бяло. Грозно е, грешно е факт.

Борето е станал играч при Мърльо???? Стига бе, освести се.
И Джаейоба ли не е далавера? Имаше още един от Беласица - Диану.
Да не говорим, че зле соареш е отхвърлен от същите тези беласица няколко месеца по-рано.
Ако продължаваш да не схващаш играта каква е...

Сега хващаме ли бас и че в национала ще заиграят 2-3 некадърника от нашите, както беше със Сърмов, както е с Гаджев? Педераско е толкова надълбоко в лайната, че се предвижва с шноркел

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:23 pm 
Аватар

т.е. Гаджев е викан в националния заради Сираков, така ли? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:27 pm 
Аватар

Мърльо? Чак пък Мърльо? Ти си цар за хващането на думата, явно за всяка дума трябва ти пояснявам. Колко е взел от тоя Диану Наско бе? Наско ли сега вика Гаджев в националния? Нали работи против Левски, защо го вика? Сърмов и сега е в разширения състав. Джайеоба можеше да е същият като Дембеле или Карвальо, беше голмайстор в Локото и ги направи шампиони, що да не го вземем? Несериозни работи говориш Бойо, много несериозни, изсмуквате си от пръстите каквото ви е удобно. Най-лесно ми е да ти кажа 1/4 финал, титли, купи, ШЛ, празненства, усмивки и щастливи хора по стадионите, същите тези хора се бяха върнали на стадиона при него, само че там където е истината - ЕВРОПА. ;) Там си лъсва кой е заслужил и кой не, рядко има случайни неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:27 pm 
Аватар

Gonewild написа:
В Спортал пише, че Илия Мунин се връщал и щял да бъде алтернатива на Мулдер :smt017

Кой е па тоя?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:29 pm 
Аватар

Мунин имаме такъв юноша, а може да говори за Попадийн. А няма да се изненадам, ако говори и за сина на Киро Миланов. :DDD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:29 pm 
Аватар

Тоя Диану беше преотстъпен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:30 pm 
Аватар

Е, знам за това го питам. Пича взе медал за шампион без да е изиграл нито 1 минута.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:41 pm 
Аватар

Хора, нищо не постигаме в тези безкрайни спорове. Фактите са такива, да си променяме отношението към Левски сега е безумие според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:48 pm 
Аватар

Наско е легенда на Левски беше феноменален футболист и най-добрият ни шеф в последните 20 години! Всичко друго е глупости, дали има лош характер, дали плюе по-други или не, не ме интересува ама изобщо! Важното е Левски да върви напред, а с него това е доказано вече не е един път!!!

Щом прасетата серат кръв от тая новина това ми стига, именно това е критерия за работа на един ръководител! Щом свинете се насраха веднага от страх това говори какво е Наско Сираков, както за Левски така и за всички които ни мразят!!!

Успех на Наско и знайте, че ние не подкрепяме Наско Сираков а ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Последна промяна We_Are_Levski! на Вто Юни 04, 2013 12:53 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 925, 926, 927, 928, 929, 930, 931 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]