forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 6:38 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 920, 921, 922, 923, 924, 925, 926 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 10:28 pm 

targovishte написа:
Добре де...вие не разбрахте ли...че след като ще вземаме от Берое...Миньор...Черноморец....ще сме и на това ниво...на което сме в момента...на нас ни трябват класни играчи от вън...и класни юноши...такива каквито създавахме едно време....точка.... :smt006

Па да е казал някой обратното? Аз нали точно заради това подчертах последния ред в коментара си за Хаджиев?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 10:42 pm 
Аватар

Друг е въпросът, че като не можем да си създаваме "класните юноши" ще трябва да ги търсим от други отбори на по-ранен етап :wink:

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 10:44 pm 
Аватар

targovishte написа:
Добре де...вие не разбрахте ли...че след като ще вземаме от Берое...Миньор...Черноморец....ще сме и на това ниво...на което сме в момента...на нас ни трябват класни играчи от вън...и класни юноши...такива каквито създавахме едно време....точка.... :smt006

Така де, като сме ставали шампиони да не сме взимали от Реал Мадрид?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 10:44 pm 

Рафе Клинче написа:
Друг е въпросът, че като не можем да си създаваме "класните юноши" ще трябва да ги търсим от други отбори на по-ранен етап :wink:

Не е като да не сме го правили преди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 10:52 pm 
Аватар

Дали пък не може да създаваме собствени играчи или просто нашите гледат някой младок от Перник, Бургас и тн., който го пускат да играе и си викат: "Я, тоя не е лош. Дай да го вземеме.", а своите младоци не са ги виждали, щото не смеят да ги пуснат и наложат малко. Да, вярно е, че в МиньОРК и Черноморец юношите им играят по-освободено и следователно показват по-добре качествата си. Ама не може затова, че в Левски целите са по-високи, да не налагаме нашите юноши, а да се заглеждаме по чуждите, които с нищо не ги превъзхождат, а просто играят по-често, защото отборите им нямат пари за трансфери.
Никой не може да ме убеди, че школите на миньоро или чъц-а, са по-добре работещи от нашата, аре стига!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 11:04 pm 

просТак написа:
Дали пък не може да създаваме собствени играчи или просто нашите гледат някой младок от Перник, Бургас и тн., който го пускат да играе и си викат: "Я, тоя не е лош. Дай да го вземеме.", а своите младоци не са ги виждали, щото не смеят да ги пуснат и наложат малко. Да, вярно е, че в МиньОРК и Черноморец юношите им играят по-освободено и следователно показват по-добре качествата си. Ама не може затова, че в Левски целите са по-високи, да не налагаме нашите юноши, а да се заглеждаме по чуждите, които с нищо не ги превъзхождат, а просто играят по-често, защото отборите им нямат пари за трансфери.
Никой не може да ме убеди, че школите на миньоро или чъц-а, са по-добре работещи от нашата, аре стига!

Аз точно за това писах през зимната пауза, че отбор като Миньор, който изпитваше недостиг на играчи можеше спокойно да приюти за пролетта, близнаците, Георги Стоичков, Пламен Т. Илиев и т.н. Кайзера им беше треньор, можеше спокойно да се споразумеем с него, че ние ще продължим да им плащаме заплатите, но той се задължава да ги пуска във всеки мач в който не са контузени или наказани (без значение дали като резерви или титуляри). Така хем щяха да се сдобият в малко опит, хем ние щяхме да имаме възможност да ги наблюдаваме.

Последна промяна SZ_FEN на Пон Юни 03, 2013 11:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 11:05 pm 
Аватар

Kryten написа:
targovishte написа:

Така де, като сме ставали шампиони да не сме взимали от Реал Мадрид?

Вземахме от школата...имахме и добри попадения от вън....да случайни....но попадения....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 11:16 pm 
Аватар

Е, от Реал не сме взимали юноши, ама бяхме взели преди два сезона юноша на Барселона :lol: Не че ни помогна особено, де.
Едит: Kryten е писал "като сме ставали шампиони", а с Калво не станахме, тъй че примерът ми беше некоректен, май-май :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 11:18 pm 
Аватар

Аз пък лично смятам, че от БГ нищо не ни трябва. Има си чужбинско за всичко..

Централни защитници/ ДХ- Италия..
Бекове- Португалия
Атакуващи халфове- Португалия, Холандия
Крила- Холандия
Централни нападатели- Бразилия, Африка..

Според мен оттам за без пари можеш да вземеш много по- добри играчи от БГ. Или ще има тактическа подготовка, или поне ще имат физика..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 11:19 pm 
Аватар

Случайности не съществуват :smt018 при минали-заминали 90 бр. играчи за 5-6 год....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 11:37 pm 
Аватар

Бъзиках се с другата страна на спора. Както и да е. :bigok Тихо, че ще надушат и ще се хвърлят да защитават Шкембекимов.
На шега и на майтап, но си остава доста малко време и реално почивка почти няма. Не знам дали го разбират "специалистите" в щаба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 11:39 pm 
Аватар

Не може всички да са чужденци, все пак има определени квоти :roll: При всички положения си мисля, че групите на ЛЕ са мираж, важно е вътрешното първенство нещо :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 11:40 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Централни защитници/ ДХ- Италия..
Бекове- Португалия
Атакуващи халфове- Португалия, Холандия
Крила- Холандия
Централни нападатели- Бразилия, Африка..

Според мен оттам за без пари можеш да вземеш много по- добри играчи от БГ. Или ще има тактическа подготовка, или поне ще имат физика..

добре е и треньор да имаме..... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:02 am 
Аватар

Alek написа:
Така че това "купете най-доброто в България" не е толкова лесно колкото си мислите.

Нали това казвам,след 4 години без трофей и почти нищо сериозно в Европа сме едни пълни смешници и няма как да вадим пачките,сега трябва по трудния начин.Ако доминирахме в първенството нямаше да ни е проблем да вземем най-доброто,ама наистина доброто,не Тошко христов и Милен Василев.В момента от младите с абсолютна сигурност може да се каже,че си заслужават Миланов,Терзиев и Неделев.Ние сме ужасно зле що се отнася до намирането на играчи от чужбина.Последните ни такива успешни селекции бяха,когато за няколко трансферни прозореца взехме Дарко,Бензукан,Рабех,Жо,Зе и Банан Карлос,като повечето си бяха играчи.За тях обаче и дадохме много пари,а сега ги нямаме.Тъпото е,че,като се тегли чертата,през нас в последните 5 години минаха кви ли не чужди анонимници,за които похарчихме много пари за трансфери и заплати,а не само не спечелихме нищо-не играем и никакъв футбол.
targovishte написа:
Вземахме от школата...имахме и добри попадения от вън....да случайни....но попадения....

При последните ни няколко титли наши юноши бяха Живко Миланов,Митрев,Балтанов,Мангала и Хичо(тва са тия с малко повече мачове,като само двама от тях някога са били титуляри),аз за други не се сещам.Имахме много играчи от други български отбори.Да не връщаме назад към Гонзо,Кривия,Топчо и т.н.
acrimonious написа:

Ми да се пренасочваме към телевизора и чуждите първенства?Аз Левски пълен от вратаря до нападателя с чужденци не искам да гледам.Списъкът е просто стряскащ:Ели,Марсиньо,Опоку,Прохазка,Силва,Родригез,Диамутен,Пинто,Калво,Рамос,Арш,Рисп,Матондо,Видович,Слори,Мюлдер,Грийн.Колко от тях играха добре,колко оставиха следа и играха повече от 1 година при нас.А и единственият ни добър изходящ трансфер на играч взет в тоя период беше Гарата,който дойде от А група.За наистина качествени футболисти от чужбина трябват огромни средства и добри скаути.С парите за трансфери и заплати на всички тия можехме да сме лелката за водата в А група :bigok .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:07 am 
Аватар

Изгледай няколко мача на юношите и ще си поискаш чужденците :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:12 am 
Аватар

аз говоря за едно време...по времето на соца....чорбата обираха най-големите таланти...за нас оставаше, това което успявахме да отклоним...но това не ни пречеше да ебем прасетата и големите европейски грандове....най-вече защото сами произвеждахме таланти....
Погледнете отбора от едно време...ми поне 8...9 човека от титулярите бяха рожба на Левски....да не ги изброявам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:26 am 
Аватар

Да, но тогава е нямало интернет, компютри, дискотеки, молове и тем подобни фактори, които си казват тежката дума :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:26 am 
Аватар

tprodanov написа:
Изгледай няколко мача на юношите и ще си поискаш чужденците :wink:

Ми не,няма да си ги поискам.Ти това ли разбра от целия пост?Оптималният вариант е 3-4-ма наши юноши + най-добрите млади играчи от другите отбори + 2-3-ма опитни играчи и 2-3-ма много класни чужденци,но сега нямаме пари и ще се разчита на късмет.Лошото е,че като нищо пак ще рискуват с разни смешници от чужбина за без пари или с малки трансферни суми и огромни заплати,които ще останат 1 година и ще си ходят.
Търговище,времената преди 90-та са съвсем други,няма смисъл от сравнения с тогава,всичко е коренно различно.
SZ_FEN написа:
Също така, на мен лично ми направи впечатление (не мога от 1 мач да кажа, че ми е харесал) и Давид Стоянов от Миньор. Доста добър мач направи с/у Гари на фона на много други десни бекове в А група.

Да,наистина много добър мач,срещу нас изглеждаше като Стефчо Станчев срещу оня арабин от Гент :lol: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:47 am 
Аватар

Не пич, не разбрах само това, но просто си мисля, че има твърде голям и необоснован оптимизъм на тема юноши в огромна част от феновете. Аз лично не бих допуснал юноша до отбора в близките 5 години, защото от там ако излезне успешен играч, то това ще е невероятно изключение на пук на процесите в школата, а не благодарение на тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:54 am 
Аватар

Батков връща Сираков в Левски

Собственикът на Левски Тодор Батков проведе късно тази вечер среща с Наско Сираков, на която двамата са договорили условията, при които бившият изпълнителен директор ще се върне на работа в клуба.

Очаква се през деня, на 4 юни, от Левски официално да обявят, че новият изпълнителен директор, на мястото на Иво Тонев, ще е Наско Сираков.

След 6-годишно прекъсване, легендата на сините се завръща на работа в клуба. Това стана възможно, след като Иво Тонев се оттегли от поста изпълнителен директор на Левски заради неуспехите на Левски в борбата за спечелване на Купата на страната и шампионата на България.

Очаква се Наско Сираков да направи рокади в синьото ръководство, като е възможно да бъде премахната позицията на спортен директор, заемана от Даниел Боримиров и да бъде разформировано скаутското звено.

от gong.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:55 am 
Аватар

Е, сега стана весело! УСПЕХ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:56 am 
Аватар

оф... даеба...
Ми освен да си пожелаем успех, друго явно няма какво.. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:57 am 

Това беше неочаквано признавам си :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Дано Дедо Боре не изгърми сега! Неговото присъствие в Левски по ме кефи от това на Сираков.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Опалааа! :lol: Аз ще се въздържа от всякакъв коментар за момента, защото по темата "Наско Сираков" съм сериозно раздвоен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 12:59 am 
Аватар

А сега де... :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 1:00 am 

Поне ще сме шампиони :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 1:00 am 
Аватар

Наско Раев П..... Президент :loser2

шампион е Левски София

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 1:01 am 
Аватар

Сираков и Вуцов! Е, няма такъв октопод! :octo

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 04, 2013 1:03 am 
Аватар

Това е прекрасна новина за мен! Когато Наско е в отбора....Левски върви и никой не смее да си прави гаргари с нас. Очакват ни хубави неща.....успех му пожелавам :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 920, 921, 922, 923, 924, 925, 926 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]