forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 6:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 919, 920, 921, 922, 923, 924, 925 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 7:30 pm 
Аватар

Кевин Бру отново вариант за Левски :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 7:35 pm 

Мале тоя ако вземе да дойде този път направо ще си направя харакУри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 7:41 pm 
Аватар

Тия ГОНГ станаха ебати жълтия сайт. Всяка година едно и също :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 7:42 pm 
Аватар

Време е някой да се сети и за Асус :smt026 :smt026 :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 7:57 pm 

Асус къде е Отрепки :hitl5 :smt035 :smt035 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 7:57 pm 
Аватар

Бру, Асулин, Терзиев + испанеца, перфе. =)))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 8:03 pm 
Аватар

Централен защитник ли е този испанец, когото визирате? Ако е така, то аз не се надявам много, щото само като видя най-големите испански отбори, кви испански централни защитници имат, то не ми се мисли, какви ли ще са тия от Сегунда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 8:07 pm 
Аватар

Аз пък ставам трамвай само ако и един от изброените от Алек, дойде :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 8:23 pm 
Аватар

За момент си представих как те кара Евгени Минчев :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 8:29 pm 
Аватар

:smt003 :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 8:37 pm 

Тоя от Испания не е никакъв централен защитник а ляв бек.

Иначе някъде пишеше, че сме се насочили към пернишкия руналду за централен бранител (колкото пъти съм гледал мач на Слабия тоя е най-слабия) :smt089 :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 8:54 pm 
Аватар

Наще гледали Кевин Бру :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 9:01 pm 
Аватар

Е те май го гледат от 3...4 години... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 9:14 pm 
Аватар

Генков, Терзиев :smt007 Не, че Генков ми е сред любимците, но си е класа за А група :smt006
Не е лошо да се погледне и към другите млади момчета от Черноморец. Милчо Ангелов, Крум Стоянов, Венелин Филипов за евентуална резерва на Мюлдер, Станислав Дрянов...
Не бих отказал и една евентуална свиня - миланов/неделев :bigok

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 9:25 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Наще гледали Кевин Бру :roll:

:smt005 :smt005 :smt005
Тоя да се прекръсти на ГОДО :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 9:28 pm 
Аватар

За какво да гледаме млади момчета от Черноморец, играли по 10-15 мача, като е 100 пъти по-добре, при такова положение, да погледнем към няколкото наши, по-читави юноши. Пламен Димов 2, 3, 4, бая солено ще ни излезне и с мега-спорна полза, казано възможно най-оптимистично.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 9:39 pm 
Аватар

Кевин Бру бил вариант пак :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 9:42 pm 

0 tolerance написа:
Кевин Бру бил вариант пак :bigok

Да ама за ватман.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 9:48 pm 
Аватар

просТак написа:
За какво да гледаме млади момчета от Черноморец, играли по 10-15 мача, като е 100 пъти по-добре, при такова положение, да погледнем към няколкото наши, по-читави юноши. Пламен Димов 2, 3, 4, бая солено ще ни излезне и с мега-спорна полза, казано възможно най-оптимистично.

Ами точно, че тия от черноморец са играли по 10-15 мача :smt006 Вутов е страшен талант, дано се развие и ни радва много. Цоневите са ми спорни с тва ходене до полша и не знам кво ше стане с тях. За други юноши с некъв страшен потенциал не се сещам. :smt017

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 9:55 pm 
Аватар

просТак написа:

Е,с Терзиев не би била спорна ползата,но няма как да го вземем,та стига вече сме го коментирали,че само се ядосвам.Тоя Пламен Димов и там не беше твърд титуляр дори,кво остава в Левски.Иначе,да,ние имаме млади момчета,но им се дава абсолютно нулев шанс,а без да играеш няма как да стане играч от тебе.В Черноморец,Селтекс и т.н. поне наистина се налагат в мъжкия футбол.Тва лято с малкото време си нямам идея ква селекция ще направим,но е много вероятно пак да получим една торба чужденци,които за нищо не стават.Най-сигурният вариант е да се вземат най-добрите играчи от А група + наши юноши + 1-2-ма от чужбина,но само ако сме сигурни,че са класа.Работата е там,че след години усилен труд,Бащицата все повече ни доближава до нивото на Слабия и вече не можем да изкупуваме,а някои отбори дори ни се смеят като им поискаме играч,та сега трябва по трудния начин.И мен ме отчаяха вече тотално и за годишнината искам просто да играем фубол и да се пускат повече наши момчета.Само да не вземат да ни водят разни негри,че ше полудея вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 10:01 pm 
Аватар

Разберете се, че тия се научиха да си продават сами зад граница! Те си искат парите за играча, толкова колко си го оценяват. Те ще искат 600к в Турция, ще искат толко и на нас. Нямат файда, да седи тук и да играе срещу тях. Така че това "купете най-доброто в България" не е толкова лесно колкото си мислите. Защото ей го Иво Иванов, най-добрият защитник и всичко, Тошко Христов и той с голямата кошница. На тия ако не им изтичаха договорите щяха да ни искат пак луди пари. А, като знаеш, че даваш 50к на ръка на някой и го продадеш за 500к, ти можеш да си позволиш 4-5 грешки. Но просто не мислете, че Неделев примерно е умил зорите. Има кадърни играчи, но без чужденци НЕ може, просто трябва да се гледа внимателно, не просто видео да се гледа, а да се търсят мнения, контакти и т.н. Защото на всеки идиот може да му се сглоби "ебати клипчето".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 10:08 pm 

[az] написа:
просТак написа:

Е,с Терзиев не би била спорна ползата,но няма как да го вземем,та стига вече сме го коментирали,че само се ядосвам.Тоя Пламен Димов и там не беше твърд титуляр дори,кво остава в Левски.Иначе,да,ние имаме млади момчета,но им се дава абсолютно нулев шанс,а без да играеш няма как да стане играч от тебе.В Черноморец,Селтекс и т.н. поне наистина се налагат в мъжкия футбол.Тва лято с малкото време си нямам идея ква селекция ще направим,но е много вероятно пак да получим една торба чужденци,които за нищо не стават.Най-сигурният вариант е да се вземат най-добрите играчи от А група + наши юноши + 1-2-ма от чужбина,но само ако сме сигурни,че са класа.Работата е там,че след години усилен труд,Бащицата все повече ни доближава до нивото на Слабия и вече не можем да изкупуваме,а някои отбори дори ни се смеят като им поискаме играч,та сега трябва по трудния начин.И мен ме отчаяха вече тотално и за годишнината искам просто да играем фубол и да се пускат повече наши момчета.Само да не вземат да ни водят разни негри,че ше полудея вече.

Ами Пламен Димов за Черноморец има 14 мача в А група и то само през есента.
Не си спомням дали е бил титуляр, но както виждаш е влизал в почти всеки един от мачовете за първенството.

Вече игра и на един финал за купата с Черноморец Поморие.

Аз лично нямам възможност да го гледам на тренировките, но защо оставам с впечатлението, че ако беше останал при Херо, сега щяхме да го коментираме като потенциален трансфер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 10:15 pm 
Аватар

Терзиев не го визирах, разбира се :) На мен ми допада доста и е сякаш единствен от защитниците в България, които може би има смисъл да вземем.
Мисълта ми беше, че е по-добре да си пуснем нашите 3-4 ставащи юноши, да поиграят 10-15 мача, вместо да даваме пари за недоказани у нас футболисти и то на бая крехка, пак за нашите стандарти, възраст, като тези от Черноморец. Друг е въпросът, че мениджърските интереси ще бъдат доста накърнени с последното, а тия са си октопод, пуснал пипала навсякъде, където могат да лапат. За тях е по-добре да купуваме играчи, като Пламен Димов, нищо че после ги махаме, играли-не играли. Баси, тая нашата школа, толкова пък ли да е зле, че да взимаме от бургаската юноши и то за мъжкия отбор...
Иначе, да - нека купуваме най-доброто от родния пазар и добри чужденци, ама нещо не става, това сме го и дъвкали много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 10:18 pm 
Аватар

И на мен Главата ми допадаше, преди да го вземем. :lol:
Алек е прав, Ч-ц си имат сметка да си продават играчите в чужбина. А ние не виждам как може да се надцакваме с който и да е турски отбор да речем :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 10:21 pm 

Между другото в Миньор има едно младо момче, централен защитник, който е бил в една от юношеските формации на Шалке. Камен Хаджиев се казва, висок е 1.88. Миньор започнаха да му гласуват доверие чак през пролетта и направи някои нелоши мачове за тях.

Този ще го вземем без пари, заплатата му ще бъде смешна и можем винаги да го разкараме или преотстъпим ако не ни върши работа. Разбира се, че играчи от този род няма да се вземат за да ни вкарат в групите на ЛЕ тази есен, а са по-скоро като дългосрочна инвестиция.

Последна промяна SZ_FEN на Пон Юни 03, 2013 10:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 10:22 pm 
Аватар

Цитат:
След като се разбра, че има реален интерес към Любомир Гуцев от Пирин Гоце Делчев, стана ясно, че лит(*кс-етрополе се интересува и от футболист на Миньор Перник, който е преминал през школата на Шалке. Това е 22-тодишния защитник Камен Хаджиев, който пропусна последните мачове на Миньор заради контузия. Хаджиев е роден близо до Гоце Делчев, но е юноша на Родопа Смолян. През 2008 година заминава за Германия, където се присъединява към юношите на Ватеншилд, а през 2009 година за един сезон отива в Шалке. През 2010 година Хаджиев се завръща в България и подсилва Пирин Гоце Делчев, а последния сезон играе в няколко мача за Миньор Перник. Идва като централен защитник, но Николай Тодоров го използва и като ляв краен бранител.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 10:23 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Между другото в Миньор има едно младо момче, централен защитник, който е бил в една от юношеските формации на Шалке. Камен Хаджиев се казва, висок е 1.88. Миньор започнаха да му гласуват доверие чак през пролетта и направи някои нелоши мачове за тях.

Този ще го вземем без пари, заплатата му ще бъде смешна и можем винаги да го разкараме или преотстъпим ако не ни върши работа. Разбира се, че играчи от този род няма да се вземат за да ни вкарат в групите на ЛЕ тази есен.

От кочин парк вече точат лиги по него

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 10:24 pm 

немлад написа:
Цитат:
След като се разбра, че има реален интерес към Любомир Гуцев от Пирин Гоце Делчев, стана ясно, че цнда се интересува и от футболист на Миньор Перник, който е преминал през школата на Шалке. Това е 22-тодишния защитник Камен Хаджиев, който пропусна последните мачове на Миньор заради контузия. Хаджиев е роден близо до Гоце Делчев, но е юноша на Родопа Смолян. През 2008 година заминава за Германия, където се присъединява към юношите на Ватеншилд, а през 2009 година за един сезон отива в Шалке. През 2010 година Хаджиев се завръща в България и подсилва Пирин Гоце Делчев, а последния сезон играе в няколко мача за Миньор Перник. Идва като централен защитник, но Николай Тодоров го използва и като ляв краен бранител.

Ами малко ще ме е яд ако отиде при джихадистите. Струва си за един отбор за който кинтите имат значение да инвестира в няколко такива играчи и ако от един от тях нещо излезе ще си избие и разходите и усилията по привличането им.

Сега видях, че Хаджиев е играл в 8 мача с 1 гол в А група и в 1 мач за купата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 10:25 pm 
Аватар

Добре де...вие не разбрахте ли...че след като ще вземаме от Берое...Миньор...Черноморец....ще сме и на това ниво...на което сме в момента...на нас ни трябват класни играчи от вън...и класни юноши...такива каквито създавахме едно време....точка.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 10:27 pm 

New Order написа:
SZ_FEN написа:

Този ще го вземем без пари, заплатата му ще бъде смешна и можем винаги да го разкараме или преотстъпим ако не ни върши работа. Разбира се, че играчи от този род няма да се вземат за да ни вкарат в групите на ЛЕ тази есен.

От кочин парк вече точат лиги по него

Също така, на мен лично ми направи впечатление (не мога от 1 мач да кажа, че ми е харесал) и Давид Стоянов от Миньор. Доста добър мач направи с/у Гари на фона на много други десни бекове в А група. Този също няма да ни струва нищо и ще получава почти нищо.

Между другото, ислямско знаме ще инвестира в доста играчи от типа на Хаджиев щото при тях кинтите са още по-невидими от при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 919, 920, 921, 922, 923, 924, 925 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]