forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 2:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 912, 913, 914, 915, 916, 917, 918 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 1:51 pm 
Аватар

Така е,а и съвсем скоро ще се види какви играчи ще взимаме...
Отборът има гръбнак,просто няколкото корекции са много важни!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 1:53 pm 
Аватар

Според мен цялата подготовка трябва да се води с единствената цел да се направи здрава защита. За останалото - ако остане време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 1:57 pm 
Аватар

Това с 38-те кръга вярно ли е? Защото ако е вярно не виждам кой български клуб ще се справи. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 1:58 pm 
Аватар

Пацо(Иванов)- Мулдер( Нов), Нов(Димов), Нов(Везалов), Пинто(Старокин)- Нов( Пелето), Велев- Рамос( Вутов), Нов(Йорданов), Гари- Силва( Карвальо)... Общо взето, около 5 нови, ако искаме спечелим домашните купи. И естествено говорим за класа, поне на ниво Гари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 1:59 pm 
Аватар

38 кръга в "А" група през новия сезон
Цитат:
Първо ще бъдат изиграни 26 кръга от редовния сезон, а след това ще има още 12 плейофни кръга, като отборите ще бъдат разделени на две групи по 7. Първите ще играят за титлата и участие в евротурнирите, а вторите ще се борят за оцеляването си в елита.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 1:59 pm 
Аватар

Тази тема е една идея по-тъпа и от онази за европейския футбол. Любимо е да гледам състав и тактики от форумните треньори :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 2:02 pm 
Аватар

Със сигурност някой форумен "треньор" би наредил отбора не по-зле от предишните ни 2-3 треньори, което е доста показателно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 2:06 pm 
Аватар

Adepta написа:
38 кръга в "А" група през новия сезон
Цитат:
Първо ще бъдат изиграни 26 кръга от редовния сезон, а след това ще има още 12 плейофни кръга, като отборите ще бъдат разделени на две групи по 7. Първите ще играят за титлата и участие в евротурнирите, а вторите ще се борят за оцеляването си в елита.

Е те това в плейофите ще бъде ебати касапницата, яко дербита :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 2:07 pm 
Аватар

И въпреки всичко е важна.Тук могат да се видят представите и разбиранията на феновете за играчите и играта,после могат да се сравнят с постигнатите резултати,гъдел си е малко...
Аз например по определенията и предвижданията за определени играчи,си вадя заключение/донякъде/ и за чисто футболните умения и разбиране на играта на пишещите...
Хубаво е,когато човек чете мнения,да знае,че човека който четеш,разбира малко и от футбол...
В определени моменти е надъхващо,в лоши пък е успокояващо и т.н.
Само Левски-Обичаме те!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 2:10 pm 
Аватар

Дупки за пълнене имаме много - защитници, дефанзивни халфове, разиграващи халфове, още едно крило, ако шитнем нападател - и нападател. В България може и да има подходящи (макар да не съм убеден, че за всички тия позиции има), но оттук трудно ще вземем някой - по традиция ще ни поискат такава цифра, че е безсмислено да се дават. От чужбина пък не можем да разчитаме на нещо качествено за без пари - та или трябва да се извадят кинти, или да ловим с трици маймуни, т.е. да играем тото и да вземем някой безизвестен и да се надяваме да е нов Гари, или пък да е някой поодъртял, и отново да се надяваме да изкара една година на добро ниво....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 2:19 pm 
Аватар

Съгласен съм,но мисля,и то от много време,че и да се дават повече пари-пак ще си заслужава!!!
Просто е въпрос на политика на ръководството.Ние сме най-популярния клуб в БГ,и нормално е да ни искат повече пари за добрите играчи.Примерно ако бяхме дали исканите пари за 2-3 души/примерно Г.Миланов,Св.Дяков,Терзиев,Гулдан/,сега нямаше ли да сме на върха,и вероятно щяхме да си ги избиеме парите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 2:26 pm 
Аватар

"Сините" преговарят със Сантандер за защитника Тиаго Пинто

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 2:30 pm 
Аватар

При положение, че първенството почва в средата на юли, а първия ни мач в ЛЕ е на 4 юли, селекцията, каквато и да е тя, трябва да бъде завършена до началото на подготовката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 2:30 pm 
Аватар

Като форумен тренер за мене ей това трябва да е състава! :bigok :bigok :bigok

Oбщо взето си имаме цел отбор за гонене:
Прохазка, Ели, Старокин, Пл. Димов, Гарет Бейл и Милиев 100% от некадърност! А Гаджев от прекаленo АНТИ поведение!

Под въпрос са и Везалов и Йорданов поради също ограничени футболни възможности и Рамос за който се говори, че сака да си одИ!
Демек си трЕбе бая нoви футболисти дори да останат Везалов, Йорданов и Рамос!!!
Трябват ни задължително двама централни защитници, крило, офанзивен и дефанзивен халф! Нещо от сорта:

Пламен вратар и Mишо резерва!
Мюлдер и Пинто по-бековете и двама юноши за резерви! В средата двама нови централни защитници и Димов, и Везалов резерви на тях!
В средата Велев и един нов деф. халф титуляри а Димов, Пелето и близнаците за резерви! Пред тях нов офанзивен халф и Вутов и Рамос резерви!
По-крилата Гари и Рамос а резерви един нов и Йорданов, трябва да се пуска младото момче Пл. Илиев, защо не да се върне и Цецо Тонев!
А в нападение Бацил и Силва, като може да се върне и Чаворски!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 3:27 pm 
Аватар

Да взимаме Терзиев,Златински,Неделев и некво крило.Ако се маха Базил и Дембеле да идва. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 3:43 pm 
Аватар

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2018941

Статията е прекалено дълга, за да я цитирам изцяло тук, но ето нещо важно според мен:

Цитат:
В последните години “Левски”
прекалено често експериментира
Прекалено често залага на ученици. Това не е зло. Прост пример - Илиан Илиев, който е най-малко ученик, обърка най-много отбора. Обаче клубът направи 7 треньорски рокади за два сезона. Привлече над 30 играчи за същия период, изгони почти толкова. Трябва ум, който идва отрано, преди тъжните факти. И край на експериментите. Трябва нов “Левски”. И дано бавното самоубийство не продължи. За да не повтори драмата, трябва отбор, истински шампионски отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 3:44 pm 

tprodanov написа:
Wildkid написа:
+1, с тая разлика че не предпочитам толкова много Митов, защото е крайно време да имаме треньор, а не просто "надъхвач". Митов е идеален за помощник.

Да се надяваме, че помощниците ще коригират това.

на полувремето с Разград,попитаха М.Христов дали ще променят нещо в защита ,понеже Кишада е по-бърз,повратлив ,отговора беше нещо като 'ние си гледаме нашия отбор..' :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 3:45 pm 
Аватар

Неделев не искаше да дойде като папагалити бяха във В, та камо ли сега :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 3:46 pm 

Wildkid написа:
Седем:Едно написа:
Много се радвам, че Херо няма да дойде. Така ще имаме шанс за титлата на юбилея ни. Същото реване беше и за ИлИл преди, видяхме го какво направи. С Херо за малко да изпуснем титлата, след като Люпко му остави отбор с 9 точки преднина пред свинете. Благодарение на неговите "умения" трябваше да треперим на края и да благодарим на Барби, че се съдра да изпуска в дербито, както и разбира се на Царя за кървавия гол, с който станахме шампиони. Ама всички искат Херо, а не Гонзо. Кажете какво е постигнал Херо като треньор, у нас и в чужбина? Любопитно ми е и наистина не знам. Аз лично предпочитам хиляда пъти Митов пред него.

+1, с тая разлика че не предпочитам толкова много Митов, защото е крайно време да имаме треньор, а не просто "надъхвач". Митов е идеален за помощник.

Според мен, доста от решенията, които Митов взе по време на мачовете, които ръководи показаха, че вкарва и мисъл в тях, а не просто надъхване. Това е новият разказвач на СИНЯТА ПРИКАЗКА, помнете ми думите.

Много ме радват промените, които бяха извършени тази сутрин. Ицо Йовов е вече официално част от екипа, Дани Боримиров е с повече власт, а треньорското ръководство си остава същото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 3:48 pm 
Аватар

Неделев ако дойде, съм убеден, че ще е едно към едно с Пеньо/ПевецО - цар на село, мишка в София....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 3:51 pm 

RIOT написа:
Аз лично се радвам на тази новина. Заслужи си шанса.

И преди да купуваме каквото и да е било, трябва да разкараме Василевци, Йордановци, Милиевци, Димовци, Староковци и тн.

Не знам Старокин защо така сте го награбили гадно. Това, че само един от половин дузината треньори, които бяха на чело на отбора успя да му намери истинското място на терена не е атестат за неговите лични качества и способности на футболист.

Проклятието на Старокин беше, че Балъков реши да експериментира с него в Черноморец и го сложи на левия беко когато той цял живот е бил централен защитник и дефанзивен халф. От Гонзо го взе за ляв бек и останалото са предимно фенски псувни и закани.

Съжалявам, че може би ще го изгубим, след време ще съжаляваме всички за това.

Последна промяна SZ_FEN на Чет Май 30, 2013 4:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 3:53 pm 
Аватар

Старокин е боклИк и пеяница, затова трябва да се ма'а

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 3:54 pm 
Аватар

Kryten написа:
Старокин е боклИк и пеяница, затова трябва да се ма'а

:smt023

Митов:

Цитат:
Наставникът на Левски Николай Митов заяви в интервю часове след като беше обявен за постоянен треньор на тима, че в клуба има пари за привличането на нови футболисти. „Имаме много работа. Трябва да направим много в игрово отношение. Ако искаме да сме силен отбор, трябва да го направим. Ние искаме да печелим шампионската титла, да играем в групите на Лига Европа. Второто място за Левски е провал“, коментира специалистът.

„Радвам се, че ръководството ми гласува това доверие. Договорът ми е за една година с опция за още две след това. Ръководството решава с кого да преговаря. Не знам дали съм бил втори избор, но сега съм първи. Ще продължа да работя със същия екип. Знам с кои футболисти ще се разделим, но искам първо те да го разберат. Така е редно. Селекцията ни зависи и от това с кои футболисти ще се разделим. Работим по селекцията, набелязали сме няколко поста. Искам догодина по това време да виждам само щастливи хора, а не така както е сега. Много съжалявам, че разочаровахме наша публика. Знам какво е да съм треньор за стогодишнината на клуба. Поемам тази голяма отговорност“, допълни още Ники Митов.

„Не ме притеснява, че имаме малко време за подготовка. Такива са датите, знаем, че на 4-ти юли ще играем мач от Лига Европа. Целта на Левски винаги е максимална, ние искаме да се класираме в групите на Лига Европа. Знаем, че трябва да елиминираме 4 съперника, трудно е. Ще се готвим сериозно, за да постигнем това нещо.“ каза още треньорът на „сините“ от София.

„Казах на футболистите на следващия ден след като загубихме титлата. Искам да починете две седмици и на 10-ти, ако аз съм треньорът, да видя футболисти, които са готови за битки и победи. Целта на Левски е една – шампионската титла“, завърши Митов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 3:55 pm 
Как ги знаете тия неща, как ги помните, как изобщо ви правят впечатление :ohmygod Старокин къде го бил сложил Балъков на десния бек, пък той бил ляв външен среден опорен, еби му майката :bigok
Наистина ли и треньорите като подреждат състава се интересуват от такива неща. Няма ли просто защитници, халфове и нападатели и който рита с десния крак го пращат на лявото крило, а който и с двата в центъра :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 3:58 pm 
Аватар

По-скоро е който рита с единия крак - играе, който не рита с нито единия - резерва, а ако тия, дето ритат - не стигат, играят и тия, дето не ритат :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 3:59 pm 
Аватар

Старокин е централен защитник, колкото и Пинто е такъв.Иначе за селекцията,задължителни са двама централни защитници,офанзивен халф и дясно крило.Пожелателни са,десен защитник и дефанзивен халф.А,какво ще привлечем реално...това е друг въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 4:05 pm 
Аватар

Македония написа:
Как ги знаете тия неща, как ги помните, как изобщо ви правят впечатление :ohmygod Старокин къде го бил сложил Балъков на десния бек, пък той бил ляв външен среден опорен, еби му майката :bigok
Наистина ли и треньорите като подреждат състава се интересуват от такива неща. Няма ли просто защитници, халфове и нападатели и който рита с десния крак го пращат на лявото крило, а който и с двата в центъра :bigok

Ами и аз го помня като халф при свинете, но много бързо във форона ме убедиха, че е ляв защитник :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 4:07 pm 
Аватар

А аз още имам съмнения дали изобщо е футболист :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 4:12 pm 
Аватар

В Чъц беше халф, но се контузи левият им бек и той заигра там. Не че има значение, дори тези мнения отделени на тази отрепка са пълна загуба на време..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 4:12 pm 

Пичове, отговорите ви са показателни за това как по принцип се чете в този форум.

На Старокин, мястото му е на дефанзивния халф и всичко друго са експерименти. От къде знам това ли? Ами гледал съм Левски София по времето на Костов. Започнах да следя и треньорската кариера на Балъков (нали го спрягаха за наш треньор по едно време) когато се завърна в БГ и видях какви/кои играчи използва и как.

Ако трябва да е в защитната линия, Старокин по-скоро би се справил като централен (където по принцип не му е мястото) от колкото като ляв бек (където пък хич не му е мястото и това се в вижда от самолет).

Ама бил пияница. Ами останалите ни играчи са всичките кармелитки и монаси, само Старокин е пияница.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 912, 913, 914, 915, 916, 917, 918 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]