forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 6:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 911, 912, 913, 914, 915, 916, 917 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 29, 2013 9:26 pm 
Аватар

Levvskarq написа:
Абе то така сигурно ви е било смешно и като взехме Пламен Илиев от Видима, или Велев от Берое ......... ама са ни двамата най-силни играчи заедно с Гари.

Галин Иванов е доказан некадърник,показал го е неведнъж.В Холандската втора дивизия има уникални крила, за около 200-300 хил. евро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 29, 2013 9:52 pm 
Аватар

Ако ще взимаме играчи, които ще са резерви, по-добре да не идват.
Имаме юноши, които могат да се "каляват" на скамейката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 29, 2013 10:30 pm 
Аватар

Аз предлагам и Миро Антонов да си върнем :lsfc4

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 29, 2013 10:52 pm 
Аватар

и Лъчо Балтанов :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 29, 2013 11:36 pm 
Аватар

Цитат:
Новакът в турската Суперлига Коняспор ще се опита да откупи правата на холандския нападател на Левски Сьорд Арс.

Арс игра през пролетния полусезон в Коняспор и помогна на отбора да спечели промоция в елита на турския футбол.

През изминалия уикенд Коняспор спечели финалния плейоф срещу Манисаспор с 2:0, а Арс отбеляза първото попадение за своя тим.

В турския клуб са останали много доволни от представянето на холандеца и искат да го задържат.

29-годишният футболист има 8 гола в 17 мача за Коняспор.

Договорът на Сьорд Арс с Левски е до юни 2015 година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 7:50 am 
Аватар

Не го даваме за по малко от милион-милион и двеста :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 9:42 am 
Аватар

Justice написа:
Levvskarq написа:
Абе то така сигурно ви е било смешно и като взехме Пламен Илиев от Видима, или Велев от Берое ......... ама са ни двамата най-силни играчи заедно с Гари.

Галин Иванов е доказан некадърник,показал го е неведнъж.В Холандската втора дивизия има уникални крила, за около 200-300 хил. евро.

Добре де, това с тези втори дивизии сериозно ли го говорите... Щом са във втора, значи не са достатъчно добри за първа, а нивото, което аз лично очаквам от Левски е някъде веднага след водещите 2-3 отбора в Холандия, Франция или Португалия. Как ще бием пак отбори като Оксер, Марсилия, удинезе, ако взимаме играчи, които не са достатъчно добри дори за последния в първа лига, камо ли за отборите на 5-6 място, които ще са ни съперници в Европа. За А група може и да стават, но ако искаме сериозни евромачове с такива е абсурд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 9:55 am 
Аватар

Задаваш си отговори :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 9:59 am 

Тъжното е, че мнозинството от тези играчи са тактически и физически много по- подготвени от нашите юноши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 10:44 am 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Галин Иванов е по-добър от Илиян Йорданов и Милен Василев, но не е по-добър от Симеон Райков и Дани Младенов. Същата муха без глава като тях

И от Дани Младенов е по-добър,според мен. :smt023

пред славния "Левски" - футболен тим!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 11:26 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Много се радвам, че Херо няма да дойде. Така ще имаме шанс за титлата на юбилея ни. Същото реване беше и за ИлИл преди, видяхме го какво направи. С Херо за малко да изпуснем титлата, след като Люпко му остави отбор с 9 точки преднина пред свинете. Благодарение на неговите "умения" трябваше да треперим на края и да благодарим на Барби, че се съдра да изпуска в дербито, както и разбира се на Царя за кървавия гол, с който станахме шампиони. Ама всички искат Херо, а не Гонзо. Кажете какво е постигнал Херо като треньор, у нас и в чужбина? Любопитно ми е и наистина не знам. Аз лично предпочитам хиляда пъти Митов пред него.

+1, с тая разлика че не предпочитам толкова много Митов, защото е крайно време да имаме треньор, а не просто "надъхвач". Митов е идеален за помощник.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 11:34 am 
Аватар

Цитат:
Николай Митов официално бе назначен за старши треньор на Левски, след като подписа договор с клуба. Той изпълняваше тази длъжност през пролетта, след като пое отбора след двубоя с Пирин (Гоце Делчев) и го води до края на сезона.

От сайта за милиони ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 11:38 am 
Аватар

Ми ние реално не сме видели какво може Митов. Последните кръгове, когато бяхме в тежка дупка и напрежението - титуляр, единственото което можеше да се направи Митов го направи - надъхано, борбено, без отпускане до края...красота в общи линии. Нямаше кога да си пробва негови схеми, негови играчи, стратегия...трябваше да се играе на мускул и не беше време за налагане на стил, стратегия и т.н. Възможно е да има виждания, негови тактики и схеми. Тепърва ще се види в подготовката и евентуалните нови, които ще привлече. Аз съм за Митов, ясно е че няма да дойде чужд специалист...нема паре сега като сме в строеж.

едит; Браво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 11:39 am 
Аватар

Wildkid написа:
+1, с тая разлика че не предпочитам толкова много Митов, защото е крайно време да имаме треньор, а не просто "надъхвач". Митов е идеален за помощник.

Да се надяваме, че помощниците ще коригират това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 11:39 am 
Аватар

Аз лично се радвам на тази новина. Заслужи си шанса.

И преди да купуваме каквото и да е било, трябва да разкараме Василевци, Йордановци, Милиевци, Димовци, Староковци и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 11:43 am 
Аватар

Пореден експеримент според мен за последните няколко години :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 11:46 am 
Аватар

В настоящата ситуация при нас няма НЕексперимент. Всъщност назначението на Илиан не беше експеримент. Нито на Костов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 11:57 am 
Аватар

Вуцов, Велев, Достанич, Гонзо,Ясен Петров, пак Гонзо,Илиан Илиев всички тези бяха недоказани треньори по време на назначаването си в Левски (не че в моменста са).Само Костов беше доказано име, ама му врътнаха номер.
В момента повтаряме същото упражнение с Митов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 12:00 pm 
Аватар

flo написа:
Вуцов, Велев, Достанич, Гонзо,Ясен Петров, пак Гонзо,Илиан Илиев всички тези бяха недоказани треньори по време на назначаването си в Левски (не че в моменста са).Само Костов беше доказано име, ама му врътнаха номер.
В момента повтаряме същото упражнение с Митов.

За Ясен и Илиан не съм съгласен, че са били недоказани. С нашият огромен бюджет според теб кой доказан треньор можем да вземем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 12:00 pm 
Аватар

@flo глупости говориш, доказани треньори... кои са ни последните доказани треньори? последния 2004та

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 12:15 pm 
Аватар

acrimonious написа:

За Ясен и Илиан не съм съгласен, че са били недоказани. С нашият огромен бюджет според теб кой доказан треньор можем да вземем?

Кое им е доказаното на Ясен Петров и Ил Ил?Първият беше треньор на папагалите, виетнамците и Черно Море.Нищо не направи с тях.Ворият спечели купата с чорбое и кое им е доказаното на тях двамата?
През прлетта покрай махането на ИлИл бях ,чел едно интервю на Грозни ,който каза ,че би дошъл да работи в Левски на момента стга само да му звъннат.Ето ти един треньор ,който е 3246546 по-добре подготвен от горните ,а и няма да иска висока заплата.

Последна промяна flo на Чет Май 30, 2013 12:22 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 12:20 pm 
Аватар

Всъщност последният ни доказан треньор беше Гочето Василев и от тогава до сега се кара и разчита АКО СТАНЕ!!! От които стана само Мъри и никой друг!

Според мен точно сега беше момента да се назначи най-после доказан специалист ПЕЧЕЛИЛ някога поне една титла като треньор и то в чужбина!

За съжаление не виждам светлина в тунела относно треньорският пост, не мисля за съжаление, че Митов ще направи нещо! Даже смятам и че няма да завърши есенният полусезон! И пак тогава ще се заложи на същото като сега, я пак Ясен, я пак Кокала или пък Хубчев! Едно е сигурно Мъри няма как да се върне без Наско, а Наско с Батков не виждам как ще се разберат! Но и честно това което направи мъри с лудогъзец никога няма да му го простя и той няма място на Герена за мен!

Най-лошото е, че клубът се върти в омагьосан кръг вече години наред, а главният виновник за тва бащицата го боли кура за Левски, важното е далавера да има и пара да пада!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 12:21 pm 
Аватар

flo написа:
acrimonious написа:

Кое им е доказаното на Ясен Петров и Ил Ил?Първият беше треньор на папагалите, виетнамците и Черно Море.Нищо не направи с тях.Ворият спечели купата с чорбое и кое им е доказаното на тях двамата?През прлетта покрай махането на ИлИл бях ,чел едно интервю на Грозни ,който каза ,че би дошъл да работи в Левски на момента стга само да му звъннат.Ето ти един треньор ,който е 3246546 по-добре подготвен от горните ,а и няма да иска висока заплата.

Бе аз Вячилсав винаги ще се радвам да го видя в Левски, но е факт, че последните години треньорската му кариера не върви на добре, а и каква заплата иска може само да гадаем..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 12:25 pm 
Аватар

Последно е работил в ФК Тобол.Някакъв казахстански отбор.На тея бюджета им не може да бъде и на половината на нашия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 12:31 pm 
Аватар

Твърдо за Ники Митов в тази ситуация!!!
Мисля си,че ще е в пъти по-амбициран да оправдае доверието. Още повече след загубените титла и купа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 12:34 pm 
Аватар

Aбсолютно очаквано. Ще ловим с трици маймуни. Левски се превърна в едно училище за треньори и влезе в един ужасно омагьосан кръг, от който няма измъкване. Всъщност има, ама са нужни пари, които ние нямаме. Дано не съм лош пророк, но не вярвам да изкара сезона.
Дано все пак успее, всички го искаме!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 12:45 pm 
Аватар

Boyo написа:
Щом са във втора, значи не са достатъчно добри за първа, а нивото, което аз лично очаквам от Левски е някъде веднага след водещите 2-3 отбора в Холандия, Франция или Португалия. Как ще бием пак отбори като Оксер, Марсилия, удинезе, ако взимаме играчи, които не са достатъчно добри дори за последния в първа лига, камо ли за отборите на 5-6 място, които ще са ни съперници в Европа. За А група може и да стават, но ако искаме сериозни евромачове с такива е абсурд

:lol:
Абсолютно неправилно е да си мислим, че "Левски е някъде веднага след водещите 2-3 отбора в Холандия, Франция или Португалия"! Нямаме нищо, ама нищо общо по спортно-техническа част и управление. Там начело не са хора с основно образование. :oops: В тези държави се създават играчи, изграждат се и се конкурират жестоко. Там всяко крило от вторите им дивизии може да играе в по-голям отбор.
Като публика и подкрепа ги бием, но пак няма много общо най-вече заради културни разлики.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 1:28 pm 
Аватар

Другата година първенството ще има 38 кръга. Без 18 равностойни футболисти няма да се справим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 1:36 pm 
Аватар

Абсолютно вярно-трябват по двама за пост.Има играчи в БГ първенството,които могат да свършат работа.Дано Митов има правилен нюх за тези работи,щото до момента работи само с наличното!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 1:47 pm 
Аватар

Усилията му трябва да са насочени изцяло към заздравяване на защитата. Купуването на 2-ма централни, КЛАСНИ, защитници и КЛАСЕН дефанзивен халф са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ! Не е нормално Левски да изглежда като някакъв махленски отбор в играта си в защита. Не е нормално чорбое да ти създаде 5-6 чисти положения и то във финал. Не е нормално всеки мач да треперим докрая, без значение дали играем на Герена или не. Левски не може да разчита само на борба, себераздаване и дух. Левски трябва да играе ФУТБОЛ, да създава положения, да вкарва голове. Предстои ни срашно много работа.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 911, 912, 913, 914, 915, 916, 917 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]