forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Окт 13, 2025 2:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 915 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 31  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 10:24 pm 
Аватар

Това ,което можеш сам да си направиш , не може никой да ти направи!!! Аз съм краен - Везалов (който днес,преди мача, хвалех безумно много на жена ми и приятели) ВЪН (да си беше го вкарал първото полувреме) Същото като с Иво Иванов ,който преди мача с лиЛ , баща ми много хвалеше и после... ДА ГИ НЯМА ТАКИВА , които с едно отиграване преебават живота на стотици (да не кажа милиони) хиляди!!! САМО ЛЕВСКИ !!! Срам ме е от играчите, които носеха същото "Л" на фланелката , което и хиляди от нас днес ... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 10:29 pm 
Аватар

Нито Иво Лайнов, нито този анонимник са били нещо преди насиранията си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 10:36 pm 

Nakuro Bradata написа:
Нито Иво Лайнов, нито този анонимник са били нещо преди насиранията си.

никой няма да помни дали е било автогол,кой,как..а само провала на Левски ,това си е провал каквото и да си говорим....не трагедия,а просто провал,част от играта..а дори дали е провал ? не може да се мъчиш на Герена с Миньор,Славия,Берое да те разпилява,да не уцелваш рамката на врата при дузпи :) ..... и да имаш претенции

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 10:37 pm 

Сега е момента за чистката. Ако не и този път просто не знам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 10:39 pm 

Бях забравил как хората се надъхваха за мач на Левски различен от този с четрибуквието,как цяла седмица се говори само за този мач.Тази емоция бяхме забравили,а в последните двама мача си припомнихме какво е да отброяваме минутите и секундите до началото на мач на любимият ни отбор.Днес чух как едно непознато момче обясняваше как ще отиде на мач,само за мача се говореше из София,това не беше се случвало доста време.
Не спечелихме титлата,но това е логично на фона на мачовете в които не можахме да победим.Ремита и с Монтана и с Пирин Гоце Делчев се оказаха фатални както и равенството днес със Славия,но това стана защото играчите не показаха,че искат победата,а като не искаш,не я получаваш.Това,че загубихме титлата може да е само един уроки и обеца на ухото и за играчите и за ръководството.В отбора,който в момента защитава емблемата ни има потенциал,а се видя че има и левскарски дух.С правилна подготовка,стратегия и селекция ни очакват едни прекрасни сини мигове.Трябва търпение.
Поздравления за сектор Б, изпуснах хореографията заради закъснението,но отново бяхте перфектни.Поклон пред Левскарите с големи сърца,а те са много и винаги намират сила да забравят тежките загуби. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 10:40 pm 
Аватар

blue_fury написа:

Ako всяка година правим чистка, друг ще е шампиона!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 10:41 pm 

Кога ще се събира отбора за последно някаква информация? Да се съберем колкото се може повече хора и да ги подкрепим, защото на някои от тях им е наистина най-тежко. Трябва да ги мотивираме така, както само ние можем :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 10:41 pm 

acrimonious написа:
aztec_man написа:
Само Левски !!! Горе главата момчета! Евалата на Гошо Петков, че си го върна на мустакатия

Пхахахххаа, ти луд ли си бееееее

Гошо показа, че играе за честта си, а Батков като му е много голяма устата, всички изгонени от него, играят на кръв срещу Левски след това.

Последна промяна aztec_man на Съб Май 25, 2013 10:42 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 10:42 pm 

Vincenzo написа:
blue_fury написа:

Ами то ние досега не сме правили. Некадърниците си стоят. Или се привличат нови такива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 10:42 pm 
Аватар

Fuck на титлата!
fuck на купата!

Такива поредици само каляват в едно: да разпознаеш важното в живота и любовта към Левски!

Скъсъхме с всичко соц
Скъсъхме с мутрите
Сега е време да скъсаме с новите бизнесмени олигарси и да научим така наречените фен клубове да не се гъзят на тоя и ония и НИКОЙ НИКОГА НЯМА ДА НИ СТИГНЕ!

КРИСТАЛНО ЧИСТИ НАСЛЕДНИЦИ НА АПОСТОЛА - всички ни мразят, но искат да са като нас
С големи сърца
С велики идеи
с безгранична любов....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 10:43 pm 
Аватар

КАКВО СЕ СЛУЧИ, ПО ДЯВОЛИТЕ.БЕШЕ НАРИСУВАНА ТИТЛА :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 10:43 pm 

aztec_man написа:
acrimonious написа:
aztec_man написа:
Само Левски !!! Горе главата момчета! Евалата на Гошо Петков, че си го върна на мустакатия

Пхахахххаа, ти луд ли си бееееее

Гошо показа, че играе за честта си, а Батков като му е много голяма устата, всички изгонени от него, играят на кръв срещу Левски след това.

ква чест бе ти номрален ли си , с разград така ли игра урсула, кажи бе ? скача ли ли след мача скача ухилен до уши аре бегай от тука, че направо ми идва да се обеса

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 10:45 pm 
Аватар

blue_fury написа:
Vincenzo написа:
blue_fury написа:

Ами то ние досега не сме правили. Некадърниците си стоят. Или се привличат нови такива.

От миналата година имаме 2-3ма. А вече сме и без Йовов. Идването на 8 нови играчи не е гаранция, че ще станем по-силни.
За съжаление чистка вероятно ще има и тя ще е по финансови причини. Рамос, Пинто, Силва, Михелич са пътници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 10:53 pm 
Аватар

Аз се гордея с момчетата и треньорите, гордея се и с голяма част от публиката. Огромен кур за нещастниците, които ги освиркваха на края. Левски показа, че е най-чистия отбор. Наивни до полуда, но честни. Това е романтичния футбол, за който мечтаем. Всички мачове в последния кръг завършиха точно "както трябваше" с изключение на нашия. Доказахме, че и с най-продажния отбор в групата не влизаме в уговорки. Изсрахме се в устите на разни майкъли, кюрди, гатанасовци и аллахсандровци. Да, болката е огромна, но съвестта ни е чиста. Смърт за самозабравили се боклуци като Домуса, кур за продажния лайнар Мъри. Не искам никога да го видя на Герена. На евреите и специално на Урсула им пожелавам с парите на резания ага да си купят лекарства.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 10:55 pm 
Аватар

Още не мога да осъзная какво става..... просто не мога да повярвам, че изгубихме титлата, а не мога и да повярвам как е възможно да си вкараш такъв автогол.... :ohmygod Реве ми се просто... И за всички гости кур .. :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:01 pm 
Аватар

Не видях добре, но след края на мача някой от нашия щаб сериозно се караше на Петков?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:02 pm 
Аватар

Не знам и аз ли, като Накуро съм се калил и претръпнал, но странно... сега съм спокоен и не ме боли толкова силно. Повече ме болеше миналата седмица, че не успях да съм на стадиона. Не ме боли сега, а напротив - откривам в себе си още по-силна любов към Левски, а мислех, че е невъзможно да обичам повече от досега.
На прибиране слезнах от метрото в квартала и отвсякъде чух мощно "Ние сме Левски София!" - ето това сме Левскарите :smt007 Тъжно ни е, мъчно ни е и боли, но дори от това любовта ни става по-силна! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:03 pm 
Аватар

Урсула е показвал средни пръсти пред автобуса им,едвам са го отлепили от оградата....Алек пак да ми обяснява кой е клоун.

ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:03 pm 
Аватар

Караше му се защото си прави ташак на стадиона, за това! :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:04 pm 
Аватар

Който защитава тоя палячо, сериозно се е объркал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:05 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Аз се гордея с момчетата и треньорите, гордея се и с голяма част от публиката. Огромен кур за нещастниците, които ги освиркваха на края. Левски показа, че е най-чистия отбор. Наивни до полуда, но честни. Това е романтичния футбол, за който мечтаем. Всички мачове в последния кръг завършиха точно "както трябваше" с изключение на нашия. Доказахме, че и с най-продажния отбор в групата не влизаме в уговорки. Изсрахме се в устите на разни майкъли, кюрди, гатанасовци и аллахсандровци. Да, болката е огромна, но съвестта ни е чиста. Смърт за самозабравили се боклуци като Домуса, кур за продажния лайнар Мъри. Не искам никога да го видя на Герена. На евреите и специално на Урсула им пожелавам с парите на резания ага да си купят лекарства.

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:06 pm 
Аватар

аз сега се връщам, ама как имате нерви да пишете не знам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:10 pm 
Аватар

Толкова зле, не помня да съм се чувствал. Но за това сме Левски и за това сме най-великите - ще го превъзмогнем и се надявам в Европа да се справят. Ако не се справят - ново дъно и вече наистина ще трябва да погледнем към юношите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:10 pm 
Аватар

Нормално, нищо чак толкова не е станало. Цяло чудо беше, че се стигна до тук. Бяхме приключили още началото на април, а сезона почна август 2012. Само късмет, мускули, мотивация и т.н. не стига. Трябват и качества, работа, класа и то всеки ден, всеки Божи ден. Горе главите и се усмихнете над злобата и помията на враговете ни. Драмата не е по-голяма от равните мачове през този сезон с/у Локо Сф, Ч.море, Монтана, Г.Делчев и при заслужените загуби от кой ли не в челото. Всички които сега бръщолевят глупости първо трябва да си отговорят на въпроса: какво направих аз за Левски през този сезон до м.април 2013 г.? Когато сме 15 000 с/у Монтана ще имаме право на претенции. 3-400 души на мач какво могат да претендират, че отбора им не е станал шампион? Никой не може да ме убеди, че Левски е най-силния отбор в България през този сезон. Полека с драмите и трагедията и помнете, че в най-трудни моменти се познава кой какъв е и колко му стига акъла. :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:17 pm 

Аз не мога да си обясня защо цялото второ полувреме спахме докато не ни изравниха?Как може да нямат хъс да натиснат за 2-0 и да си решиме всичко? :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:19 pm 
Аватар

Levskar73 написа:
Нормално, нищо чак толкова не е станало. Цяло чудо беше, че се стигна до тук. Бяхме приключили още началото на април, а сезона почна август 2012. Само късмет, мускули, мотивация и т.н. не стига. Трябват и качества, работа, класа и то всеки ден, всеки Божи ден. Горе главите и се усмихнете над злобата и помията на враговете ни. Драмата не е по-голяма от равните мачове през този сезон с/у Локо Сф, Ч.море, Монтана, Г.Делчев и при заслужените загуби от кой ли не в челото. Всички които сега бръщолевят глупости първо трябва да си отговорят на въпроса: какво направих аз за Левски през този сезон до м.април 2013 г.? Когато сме 15 000 с/у Монтана ще имаме право на претенции. 3-400 души на мач какво могат да претендират, че отбора им не е станал шампион? Никой не може да ме убеди, че Левски е най-силния отбор в България през този сезон. Полека с драмите и трагедията и помнете, че в най-трудни моменти се познава кой какъв е и колко му стига акъла. :idea:

Донякъде си прав но мен никой не може да ме убеди че рязаните са нещо повече от нас.Тази титла бяхме дължни да я вземем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:22 pm 

Абе аре бе, голяма работа.
Само Левски!!!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:23 pm 
Аватар

BluePower написа:
Не видях добре, но след края на мача някой от нашия щаб сериозно се караше на Петков?!

Райко Якимов, администратора ни.

Горе главата и само Левски!

П.С. Невъзможно некадърно отиграване на Везалов при автогола. Не си е проличало дотук да е някакъв силен характер, та това да не му влияе занапред. Знаем какво идва след това. Довиждане, Митко!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:25 pm 
Аватар

Синя Религия написа:
Аз не мога да си обясня защо цялото второ полувреме спахме докато не ни изравниха?Как може да нямат хъс да натиснат за 2-0 и да си решиме всичко? :ohmygod2

Еми да беше само този мач. Локото и ловеч есента, също беше така, Гоце Делчев ..... да не изброявам. Трябва да се работи в тази насока, трябва да се промени манталитета на играчите ни. Иначе днес така и не разбрах, какво накара, част от сектора да почне да скандира името на Гошо Петков, малко преди началото на мача? След края същите хора скандираха Урсола! :smt108

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:27 pm 
Аватар

Не ми се спори,и няма,но с оглавяването на отбора от Н. Митов,нещата просто заспаха!!!
Взехме си дербитата,с воля и мъжество,с публика,с любов,и не на последно място с чисто футболни достойнства!!!
Това следва да се надгради,а не да се отрича и срива!!!
Сами се преебахме-отбор и публика,заедно-някаква божа прокоба!!!
Мамка му,чета и чета,няма ли някой да напише,че мача е утре!!!
Само Левски-Обичаме те!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 915 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 31  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]