forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Окт 13, 2025 2:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 915 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 31  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:22 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Suum cuique написа:
Съдбата в крайна сметка си взе своето. Като не можеш да победиш монтана и славия на Герена, не заслужаваш да станеш шампион.

Урсула колко ли го е играл тоя мач?

Петков не ни е виновен, че не можахме да му набутаме няколко гола.

Не е , но срещу нас можеше поне да не прави тези негови маймунджолъци .... все пак хляб е ял при нас !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:22 pm 
Аватар

dani_zarkov написа:
ДрегерО написа:
lsfckt написа:
Оня ден се радвахте и ги хвалехте, важно били да играят със сърце и да се борят и не знам си кво, а сега пак псувни

:!: :!:

Иначе, да го духат всички които мразят Левски !!! А какво е казал Бацил ?

Че лудогорец купуват мачове и че всички се хврлят само срещу нас, което си е самата истина.Да загубим с автогол това не е истина.......

Това е така, ама и ние изпуснахме някои мачове които трябваше да вземем със затворени очи ! Друг е въпроса при цялата АНТИ кампания която се водеше срещу Левски, защо нашето ръководство мълча !

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 Аре вейте гиии...заради момчетата и момичетата в Сектора днес...те са шампиони с разлика :ls-cup :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:23 pm 
Аватар

Абсолютно!Петков и Вуцов не са виновни за нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

Показа се на кого му пука за футбола в България, видя се кой знае какво означава да играеш за ЛЕВСКИ. Огромен респект за Базил, Йовов и константно Илиев. АГИТКАТА - безценна!!!!! :lsclapp
В Европа мачовете ще покажат кой, кого и колко.
ЛЕВСКИ до гроб!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Батков е балък!

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:24 pm 

И какво са виновни Вуцан и Петков ,че не можем да бием Слабия :!: ТОНЕВ ВЪН
САМО ЛЕВСКИ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:25 pm 

Vincenzo написа:
Емоциите не трябва да взимат връх. Мисля, че отбора има добра основа, която трябва да се надгради на 2-3 поста за следващия сезон. Не трябва да се лашкаме от една крайност в друга, а мъдро да се направят анализите от този сезон.

с уважение,мисля,че точно емоциите са провокирали твоето мнение,не знам дали има 2-3 -ма ,които си заслужава да останат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:26 pm 
Аватар

:levski :levski :levski аре стига сте писали глупости,дано Баждеков не е получил инфаркт

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:26 pm 
Аватар

jdt написа:
Vincenzo написа:
Емоциите не трябва да взимат връх. Мисля, че отбора има добра основа, която трябва да се надгради на 2-3 поста за следващия сезон. Не трябва да се лашкаме от една крайност в друга, а мъдро да се направят анализите от този сезон.

с уважение,мисля,че точно емоциите са провокирали твоето мнение,не знам дали има 2-3 -ма ,които си заслужава да останат...

Ако действаме по този начин, значи започване от нулата след 3 седмици. А това ще е най-грешното нещо за отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:28 pm 
Аватар

Цял ден имах лошо предчувствие, но не исках да повярвам, че може да загубим титлата. Трудното мина, направихме страхотни неща и накрая се преебахме сами...
Както и да е, 15 олигофрена празнуват в Монтана и скандират славия...Пълен стадион и страхотни фенове пък незаслужено няма да празнуват. Това е живота, какво да се прави, продължаваме напред, въпреки всички прасета, лайнари и боклуци!
Само СИНИТЕ :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:30 pm 

Vincenzo написа:
jdt написа:
Vincenzo написа:

Ако действаме по този начин, значи започване от нулата след 3 седмици. А това ще е най-грешното нещо за отбора.

защо мислиш ,че не сме на нула от доста време ?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Честита шампионска титла на всички, които бяха "сигурни", на останалите, горе главата! И само ЛЕВСКИ обичаме те.... до последен дъх!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Така е при нас - винаги е трудно, няма лесно! Нищо не може да замени емоциите, които само този клуб може да ни доставя! Нищо не може да замени последнаа минута в дербито, последната минута с лудогорец, 1:3 - 3:3 с човек по-малко във финала.. майната и на тенекията, ще я спечелим следващия сезон! Ние сме Левски София! Горе главите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:31 pm 

Петков и Вуцов не са виновни с нищо. Просто съдбата ни наказа за всичките ни победи без игра и голове в последните секунди. Отделно, че Славия нямаше да вкарат никога в този мач и специално днес е абсурдно да говорим колко ни се хвърлиха, според мен поне. Левски до гроб и това е?

Последна промяна s7efan на Съб Май 25, 2013 8:33 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:32 pm 

Brannik написа:
Така е при нас - винаги е трудно, няма лесно! Нищо не може да замени емоциите, които само този клуб може да ни доставя! Нищо не може да замени последнаа минута в дербито, последната минута с лудогорец, 1:3 - 3:3 с човек по-малко във финала.. майната и на тенекията, ще я спечелим следващия сезон! Ние сме Левски София! Горе главите!

:levski :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:32 pm 

Този резултат е напълно незаслужен, без голова ситуация слабия изравни! Заиграването с Йовов в този решителен мач беше най-голямата глупост! Браво на Митов за всичко досега и може би трябва да остане на поста, не трябва да го гонят заради две скапани тенекии! Но да смениш най-добрия си играч до този момент Гаджев и да вкараш Йовов за да обира овации докрая и то още в 60 минута си е чутовна глупост! Гаджев, Рамос и Велев се разбираха перфектно в средата на терена и влизането на Ицо разстрои цялата ни игра. Вижда се, че вече е тромав и не е за ЛЕВСКИ, а пък да играе, като опорен халф е направо нереално! Сигурен съм, че ако Митов беше оставил в центъра гореспоменатата тройка халфове слабия нямаше да стигне до вратата ни, камо ли да стигне до гол, както си беше до излизането на Гаджев де! Напротив резултата щеше да стане 3-0 за нас, защото с играта си го заслужавахме! За съжаление всички наши играчи, включително и треньора се хванаха на хорото, което домуса беше повел, че чаршафите няма да се напъват и всичко е ясно, че сме сигурен шампион, не разбраха, колко е важен и отговорен този мач и затова горчилката остава за всички, които обичат ЛЕВСКИ! лапникурец шампион е лошо за Българския футбол, както и латекса. Никакъв двуполюсен модел не разчупват, перат комунистически пари и са създадени за да пречат ЛЕВСКИ, това е! Четири години сме без тенекия, може да сме още 20, но доказваме на всички, че това, което се пише за нас са глупостти и е ясно от къде идват те! Доказваме, че играем честно и всички мачове си ги печелим сами! За мача нищо няма да кажа, лошо. Общо взето съм доволен от нашите, може би с изключение на Силва! Мисля обаче, че Ели и Везалов трябва да бъдат освободени веднага, защото не стават за ЛЕВСКИ! Трябва да се гради нов отбор около Илиев, Д. Димов, Пелето, Велев и Родригес! Криво ми е много, не знам, как ще заспя тази нощ и в следващите също, а как ще отивам утре на работа, ума ми не го побира! Там е пълно с чорбари и чорбойци, но ще бъда там за да защитя нашия любим отбор! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:33 pm 

Горе главата, сега ще си проличи кои са истински левскари, аз лично си купувам карта пак следващият сезон и съм на всеки мач!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:34 pm 
Аватар

Просто нямаме добър отбор и адекватен треньор. Един класен състав никога не би позволил да се случи подобно нещо, и то срещу умрял отбор като Славия. В такива мачове, още повече пред такава публика, излизаш, вкарваш 3 гола първото полувреме и после се забавляваш. И дайте да не търсим странични фактори за фиаското ни- САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:34 pm 
Аватар

Какво е състоянието на Баждеков?

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:35 pm 
Аватар

След, като не можем да зашием 2 бързи гола на тия некадърници, още първото полувреме и да забравим за мача - значи не сме за шампиони :smt006 Твай. Един шампионски отбор, не спира да играе при 1:0, а мачка постоянно. Дано поне се изчисти отбора от некадърници лятото.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:35 pm 

ЗАЩО БОЛИ ТОЛКОВА МНОГО БЕЕЕЕЕЕЕЕ МАЙКА МУ СТАРА !!!!!!!!!!! ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ЗАЩОООООООО????????? :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:37 pm 
Аватар

Титли се печелят и се губят, не е толкова важно дали печелиш или губиш, важното е да съхраниш честта и достойнството си.

САМО ЛЕВСКИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Толкова си можем. В края на първия полусезон очаквах, че ще сме максимално трети или четвърти. Станахме втори. С голяма доза късмет и голове в 90+. С тези играчи - толкова. Поне в последните мачове видяхме желание за игра. Дано да е за добро.

САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Отказвам да повярвам какво се случи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:41 pm 
Аватар

Иво Тонев подaвa остaвкa ?!!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Не мога да разбера само, защо ЦЯЛО второ полувреме се центрираха топки в тяхното наказателно, вместо да продължим да играем като през 1-вото полувреме и щяхме да ги убием 2-3 на 0 :ohmygod2

Последна промяна Deco на Съб Май 25, 2013 8:41 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

От болка пропуснах да благодаря на Нашата ВЕЛИКА ПУБЛИКА, поклон ви правя до земята :fgod ! Тази седмица, няма да сме трети в света, а първи! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:42 pm 
Аватар

Петков и Вуцов си дадоха гъза на мача в Разград. Петков допусна два леки гола :wink: Както и да е, не са ни те виновни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:43 pm 
Аватар

След като играхме ганкиното толкова мачове се случи нормалното.
Благодаря на Левски за незабравимите мигове срещу Бирой, Чорбарспор и резаните :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 8:43 pm 
Аватар

Срам и позор! Как може да загуби Левски по такъв левашки начин мамка му!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 915 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 31  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]