forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 3:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 81  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 22, 2013 7:57 pm 
Аватар

Докога ще вярвате на продажните журналя :twisted: Не виждате ли, че ни удрят винаги преди важни събития, ежшбати, като балъчета кълвете :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 22, 2013 8:09 pm 

ВСИЧКИ В СЪБОТА! САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 22, 2013 8:41 pm 

Марто написа:
Kryten написа:
Абе Марто, как можа да изсереш такава тъпотия бе, нормален ли си. Ако щеш не идвай, едва ли си притрябвал на някого с ранимата ти душица.

Какво точно съм изсрал.Просто казах,че ако това е истина си сменям сектора :smt023

По принцип емоциона;лни мнения на непораснали хора трябва да се подминават, но в случая ще те посъветвам да смениш направо стадиона, после града, после държавата и накрая планетата, защото без да знаеш до теб във всеки един момент може да има по един престъпник - в метрото, на улицата, в асансьора. Не, знаеш ли кво, направо смени себе си :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 22, 2013 8:50 pm 
Аватар

Лелеле... кви са тия драми бе младеж, тва е същото като да ходиш в любимата дискотека или заведение и като разбереш, че някои от там се друса и да спреш да ходиш. Кво отговаря ВЛАДО за хората в кафето и за тва кво носят в себе си. Той да не е някакъв охранител там или да им е баща и да ги пита на вратата всичките по един... Кво се хващате на тия смешни фуражки. Всеки сам си живее живота и всеки сам определя как да го живее. И тва че е фен на ЛЕВСКИ и примерно пуши трева, не прави автоматично всички фенове на ЛЕВСКИ тревомани.. Моля без драми, стегнете се и излезте от филма :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 22, 2013 8:52 pm 
Аватар

Всички знаем по какъв начин продажните журналя си попълват колонките и пак има хора, които се връзват на глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 22, 2013 8:55 pm 
Аватар

За два дни - две противокативни статии, до събота какво ли ни чака още. Докато има балъци, ще има и тарикати. Явно последната си свърши работата. Не ви ли прави впечатление, че преди всеки по-голям мач се пуска разна простотия... дали ще се пуснат 258 билета, дали ще са изкупени още преди да са пуснати в продажба, дали ще са противотанкови гранати или наркотици, ама дайте да сменяме сектора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 22, 2013 11:48 pm 
Аватар

За да се развива нашия сектор в още по -добра насока от към пеене най-вече и посещаемост е задължително да се смени човека на вишката..Този от НКП не става и е ясно не само на мен а на всеки що-годе фен..Недопутимо е сектора да пее на 3 гласа и да не се дава тон от микрофона както и да не се налага пеене на една песен по едно полувреме примерно ,както сме правили едно време.То бате колко години ще минат и песни като -България е нашата родина и Обичаме ви сини шампиони не им знаят хората кой след кой куплет е..А всеки чака от вишката да му запеят куплета..Така не става два-три пъти се пее и поправя и после до край без да се обажда на микрофона..Колко пъти трябва да се пеят песни дето са стари и сектора бърка кога да пляска кога да скача и реакция никаква от вишката.Колко пъти сте чули от вишката че се пее бързо.?....Мнението ми е такова от както е тамНищо против човека ма не ставаза там..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 22, 2013 11:54 pm 
Аватар

Аре спрете да скачате всички на Марто. :smt006

Кур за журналята :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 22, 2013 11:54 pm 
Аватар

За мен имат напредък момчетата. Проблем при мен е, че се обръща прекалено голямо внимание на другите отбори и т.н. Прекрасния пример е мача с Лудогорец. Футболистите са при нас, радват се, а ние скандираме "да го духате, шампиони сме"?! Еми съжалявам, аз не изпадам в делириум на това. Както прасетата бият даден мач и не им слиза КЗЛ. Запяваш "Алее Шампиони сме", шаловете се въртят и кефа е на макс. Йовов даде тон също за кадърна песен.
С чорбарите същата работа, обръщайки им внимание на тях, ние ги правим по-големи отколкото са, разберете го. Пеем 90минути ЗА Левски, защото Левски е обич, креативната любов, а не деструктивност. Не ме кефи и "любимия ни девиз" в една друга песен, защото не смятам, че това трябва да бъде, но тук момчетата нямат вина.
За мен най-голямото дъно беше мача с Миньор Перник в Овча Купел, дузпата на Бардон. Там пълен сектор, гостуване на як стадион и цял мач "умри вратар", "да залеем Перник", "умрете селяни", приличахме на селска агитка. И именно заради това казвам, че има напредък, тези неща са сведени до минимум, но...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 12:32 am 
Аватар

Да, вина за синхрона има човека на вишката, но и всеки един, който избързва и не слуша тъпана/ите. Те не са сложени там, просто защото и другите агитки имат :smt006 Когато се даде тон от вишката, слуша се тъпана и се пее по негов ритъм, няма да стават такива фрапантни разминавания. Колкото по-бързо хората се научат на това, толкова по-добре за нас :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 12:50 am 
Аватар

Добре, бе, мама му стара, човека на вишката не може ли да агитира хората преди всяка песен да пеят БАВНО и да слушат тъпана? Кво толко пречи, не знам....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 1:02 am 

Искам да си изкажа СКРОМНОТО МНЕНИЕ и аз.... За мен има две момчета които трябва винаги да с микрофона (или мегафона) Не знам дали не бъркам имената но единия се казва Ицо, ако не се лъжа :smt017 ,а другия Марто.
Не казвам, че другите момчета не стаBат и т.н. , напротив, сигурен съм и знам, че дават всичко от себе си за сектора и много повече от мен и от доста хора пишещи във форума, просто това е личното ми мнение.
А относно този отзвук по Европа и света, направо си умирам от кеф като гледам как ни има в една камара сайтове и рубрики. Респект към всички замесени. :fgod :fgod :fgod
Защото сектор Б е силен, когато е единен ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 1:08 am 

:ohmygod ЕГН нЕма ли да кажеш? Идвайте в Сектора, пейте, раздавайте се, оставяйте си гласовете, другото е без значение! Мегафони, микрофони, кафенета и тн. не трябва да ви бъркат. Обичайте Левски, борете се за идеята!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 1:41 am 

http://www.youtube.com/watch?v=u-xRbSdPKXo

60 000+ views 2 days ago :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 1:44 am 
Аватар

РокерО написа:
Добре, бе, мама му стара, човека на вишката не може ли да агитира хората преди всяка песен да пеят БАВНО и да слушат тъпана? Кво толко пречи, не знам....

Не е като да не са го казвали, специално с Лудогорец се отбеляза да се пее бавно, ама явно всеки в агитката си знае своето. Явно така ни е по-лесно, де да знам. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 2:23 am 
Site Admin
Аватар

NASKO 4IKAGO написа:
http://www.youtube.com/watch?v=u-xRbSdPKXo

60 000+ views 2 days ago :smt023

факта че от делиje и от на повечето полски отбори фенове ни поздравяват говори много :levski

СЕКТОР Б :!: :!: :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 3:32 am 
Аватар

IRR е най-перфектният човек за мегафона и според мен (а и според всички, които познавам) надъхва и му пасва най-много, но не знам защо така няма желание да го прави това..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 3:36 am 
Аватар

Не на мача с Лудогорец - това беше най-доброто пиро, правено на българска територия :lsfc3 И Зарята и всичко - в този мач всичко беше страхотно! :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 9:19 am 
Доживях да видя ЛЕВСКАРИ да вярват на журналистически писания!От това по-надолу няма накъде! Дреме ми на оная работа кой ще си сменя сектора и дали ще идва на мачове.Това показва що за човек е тоя, дето иска да го прави.НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЗАЩО ИЗЛИЗА ТАЗИ "ДОСТОВЕРНА" ИНФОРМАЦИЯ!
СТРАХ ГИ Е ОТ НАС! И тъй като знаят, че има раними женски душички, които при първото препятствие се НАСИРАТ и отказват, и какво ли още не, ще продължават да дискредитират фенклуба на Левски по този начин.
ЖАЛКА РАБОТА!

За хората на вишката ще ви кажа нещо.Всеки си има задължения и разбира се, всеки си има собствен живот.Това момче, което вие казвате, че не става, не подбира дали да пее на малки или големи мачове.Защото на големите мачове е лесно, а на малките само той се нагърбва с тази задача.А тя хич не е лесна.Останалите, поради една или друга причина не се качват да разпяват.Предлагам ви да си помислите и когато пожелаете да пробвате.Няма нищо лошо в това.За да се върви нагоре, трябва да има конкуренция и да се пробват нови хора.Казвам ви го най-сериозно и очаквам няколко души да изявят желание, защото само с говорене не става.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 9:23 am 

Brannik написа:
IRR е най-перфектният човек за мегафона и според мен (а и според всички, които познавам) надъхва и му пасва най-много, но не знам защо така няма желание да го прави това..

За такъв мач, не виждам, защо ще ти трябва някой да те надъхва. Въпреки, че преди мача IRR ни надъха доста мощно :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 9:27 am 
Аватар

само да ви припомня, че идеята на човека на вишката е да дава тон и да пеем всички едно и също, а не всеки каквото му падне. Ако имате нужда някой да ви надъхва, мойте уважения, но нещо не е наред с вас. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 9:31 am 

Brannik написа:

Защото не може да прави всичко в Сектора. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 9:35 am 

И да допълня нещо за това прословуто "надъхване" - това е работа И на всеки един от нас - като усетиш, че нещо не върви, обръщаш се, подканяш останалите зад теб и така - има ефект ;)

И искам наистина всеки да седне и да се позамисли за тая прословута вишка - да си се представи отгоре, да си представи как измисля коя песен да започне, да си представи, че говори на всичките хора пред себе си (и какво пък точно ще им каже!?), ама наистина - нека си го представи в мач срещу Хебър, когато пред него има 50 човека. После да дойде пак тук и да се размрънка кой колко "надъхвал" и как не ставал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 9:36 am 
Аватар

Renaissance написа:
Brannik написа:

Защото не може да прави всичко в Сектора. :)

Това щях и аз да кажа тамън. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 10:49 am 
Цитат:
Левскари, утре нашият любим клуб навършва 99 години. 99 години богата история, с каквато нито един друг клуб в България не може да се похвали. И не става въпрос само за успехи, а за нещо много повече - морал, ценности, идеали. Защото без тях, ЛЕВСКИ нямаше да пълни стадионите 99 години след създаването си. Нека се съберем утре в 11:00 на най-свещеното място за всеки един Левскар - МОГИЛКАТА! Ние ще бъдем там. Елате и вие!

Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 11:33 am 
Аватар

Alek написа:
За мен имат напредък момчетата. Проблем при мен е, че се обръща прекалено голямо внимание на другите отбори и т.н. Прекрасния пример е мача с Лудогорец. Футболистите са при нас, радват се, а ние скандираме "да го духате, шампиони сме"?! Еми съжалявам, аз не изпадам в делириум на това. Както прасетата бият даден мач и не им слиза КЗЛ. Запяваш "Алее Шампиони сме", шаловете се въртят и кефа е на макс. Йовов даде тон също за кадърна песен.

Е, човек, погледни форума - имаме си две фен-теми за свинете, ти за сектора пишеш някакви идеалистични неща. :lol: Направо да ни прекръстват на "кур за лит(*кс-етрополе", че да може всичките ни песни да са "за" отбора. :strkstrk

IRR написа:
Казвам ви го най-сериозно и очаквам няколко души да изявят желание, защото само с говорене не става.

Бате, ти намери точното място, където да го обясняваш това. :lol: Максимата тук е "нека някой (друг, разбира се) свърши еди-какво-си". :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 11:48 am 
Аватар

Ако някой си мисли, че ще може да спре възраждането на сектора ни с 2-3 жалки провокативни статийки, много се лъже...

СЕКТОР Б Е СИЛЕН, КОГАТО Е ЕДИНЕН :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 12:19 pm 
Аватар

Егаа пак има недоволни от вишката и след мача с Лудогорец. Преди 2 дни бяхме идеални, а сега пак се плюе. :smt006 Аз искам само да попитам къде отиде "Шуми марица" , че това беше едно от стойностните неща последните 2 години. Много хора научиха химна благодарение на хората на вишката. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 12:45 pm 
Цитат:
Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП)
Вчера станахме свидетели на разкошен футболен спектакъл, на много достойнства и истинска спортна злоба, а както разбрахме след мача - "по-добрият отбор заслужено е победил". Е, имаше 2 дузпи за 10 минути, коя от коя по-жалка и смешна, но нали не играе Левски, подминава се всичко с "по-добрият отбор заслужено е победил". Не ни интересуват разградските клоуни и болните, почти фанатични стремежи на техния феодал за титла, не ни интересува дали ще даде 500 000 лева или ще подари целия Разград на Славия, за да се окопае белият тим 90-минути срещу Левски и да отмъкне скъпоценната точица.
Искаме от нашите играчи да излязат здраво стъпили на земята и с мисълта, че все още не сте шампиони, а играете финал за титлата. Искаме да сте пределно мобилизирани, концентрирани и в атака и за победа от първата секунда! Левски е по-добрият отбор, а николко хиляди лева не може да са по-голям стимул от това, да станеш шампион за най-обичания български отбор!
Омръзна ни от ужасната демагогия и натиск в това първенство! За едни да е тихо и комфортно, да пълзят като червеи към целите си, а за Левски да се вдига вой до небесата за всеки пряк свободен!
Момчета, излезте и вземете тази титла! Тя е ваша! Заслужихте я, затова направете последната крачка!
Зад вас ще са препълнените трибуни и безрезервната подкрепа на синята публика! Колкото и да се опитват, никой няма да ни разедини! Всички левскари на Герена! Оставаме заедно и мощни, някои явно се стреснаха, че за публиката на Левски се заговори в цяла Европа и предприеха обичайните, познати, милиционерски прийоми!
Всички на Герена, събота, 18:00ч., ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ И ЗА ПОБЕДА!

Всички на Герена! Без изключения! :levski

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 2:13 pm 

АЙДЕ СИНИТЕЕЕЕЕЕЕ :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 81  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]