forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Дек 25, 2025 6:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1658, 1659, 1660, 1661, 1662, 1663, 1664 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 12:40 am 
Аватар

Тоя последния е ерата малоумно прасе, чуек :loser2 :bii_chorbata :smt005 :smt005 :smt005 :shock:

Нали подкрепяха чорбое уж, сега и те под ножа щу стана.. Както пише Толкин във "Властелинът на пръстените" - вълците се хранят с труповете на орките - само такава дружба познават те. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 12:56 am 
Аватар

Само си представете какво дежа-вю е било за свинете :smt005 :smt005 :losers :losers :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 1:28 am 
Аватар

Иска ми се да видя физиономията на ГА при гола :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 2:02 am 

Цитат:
АЙДЕ СТИГА ПАК СЪС ЗЛОБИЧКАТА И С ТОВА, КАКВО ЩЯЛО ДА СТАНЕ В ЕКТ ЛЯТОТО С говедата!! АМИ ИМА И СЕЛЕКЦИЯ, ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ!! ИМА И ЖРЕБИИ, КОИТО КАКТО КАЗАХ, ПОДЧЕРТАВАМ, КАКТО КАЗАХ, СА МАНИПУЛИРУЕМИ!!

Ей богу! Манипулираме жребия на Шампионската Лига :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 2:04 am 
Аватар

Ако не знаете, първо се реди нашия жребий и едва след това се реди за това кое е угодно на Уефалона и Манафчестър. Само ако не знаете де.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 2:21 am 
Site Admin
Аватар

:shock:
Цитат:
Всичко, което си го говорим за политиката с теб, може да се приложи и за футбола. Ти сам сподели тезата, че българите държат съдбата си в своите ръце, но не го осъзнават. Цесекарите сме същите - като латентна маса сме сигурно стотици хиляди, от тях по-голямата част биха станали съвсем активни фенове, ако "времената бяха добри". Да не ти казвам, че сред интелигентните хора, превъзходството на нашите фенове е смазващо. Учил съм в елитна гимназия в София, в университет тук и в чужбина - навсякъде съотношението цесекари-говеда беше 5:1. Сред интелигентните хора сме много повече от тях, ония имат маса само сред най-ниските обществени слоеве. Не мога да си обясня защо не осъзнаваме каква сила имаме в ръцете и сами се правим толкова безпомощни.

:smt005
Цитат:
Абе утре на мач. Отиваме да си скъсаме нервите за пореден път. Ще си ги късам и аз явно докато съм жив. Дано поне моите деца видят онзи лит(*кс-етрополе, които е гледал баща ми. То е ясно, че нащата мисия е да запазим духа на лит(*кс-етрополе. Разберете, това е най-важното.
Ясно е, че говедата си купуват титли и мачове. Ясно е, че цялата власт е с тях и ни мачкат отвсякъде. Това го доказаха и те самите с онази петъчна предизборна декларация. Това е най-големият им срам като фенска маса. Че са тъпи и комплексари е ясно, но това им беше топ падението. А като отбор онова неявяване на мач с лит(*кс-етрополе и служебна загуба, срам.
След 20 години целият Сектор Б ще е пълен на 90% с мангали, а Сектор Г с българи. Честита им пирова титла.

:bigok
Цитат:
Нещата много са се променили от тогава. И мога да ти кажа, че най-голямата болка на говедата е, че ние ставаме все повече като маса. Ако искаш ги питай. Това им бърка в мозъка. Просто нашия тим трябва да тръгне малко. Да се види светлина в тунела...и за лидерите: агитката на лит(*кс-етрополе има уникални хора, които просто трябва да бъдат насърчени и ще поведат към войната, която искате. Те просто искат да видят, че масата е готова. Вие покажете невиртуална активност, а реална и тогава ще видите имали ли няма ли личности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 2:24 am 
Аватар

Да уе , сички в сектор гей са с ай кю над 140 , гоУеми интеУектуаУци :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 2:30 am 
Аватар

http://vbox7.com/play:86df2c6f&al=2&vid=2390212

Над 160!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 2:43 am 
Аватар

Цитат:
Терор над всяко синьо сърчице от тук на татък в София и България. Бой, ********* и Земята да им е тясна на връх юбилея им , остана ни просто да ги смазваме цяло лято кой където може,както може. Целия друг сезон трябва да има директива извън терена срещу тях Аз лично помня миналата година как ни "честитиха" Баба Марта , 13-ката Тая титла с божия късмет да им излезе през гъза , с омраза.. много омраза.. незнам какво да кажа , искам ги всички на синьото небе не ме ебе познати ли са ми , приятели ли са .. да отидат при тоя който им донесе тези късни голове.. Нещата да се организират. Обединение и мачкане на всякъде, без да им се дава шанс да бягат , както беше в Борисовата .. Европа.. Европа - Азия - Африка.. говориме си глупости, както са го подкарали ще им върже на жребия, ще го добутат до някъде в ШЛ и ще се чудиме как да си излезем от къщите.. Кишада да си преминава в Левски за без пари смешника .

Крийте се момци, лятото ще има терор :cold

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 2:55 am 
Аватар

Отрепки и членове на най-ниските прослойки, да се радваме сега, че възмездието другия сезон иде с пълна сила :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 2:58 am 
Аватар

Не знам за вас, ама аз хубавичко съм се скрил и си намерих скривалище за целия следващ сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 8:30 am 
Аватар

Добро утро, нискообразовани отрепки а.к.а. ШАМПИОНИ! :bigok :bigok :bigok

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 9:57 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
Добро утро, нискообразовани отрепки а.к.а. ШАМПИОНИ! :bigok :bigok :bigok

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Добро да е, говедас :bigok

Личен фаворит за мен е...

Цитат:
1. АЙДЕ СТИГА ПАК СЪС ЗЛОБИЧКАТА И С ТОВА, КАКВО ЩЯЛО ДА СТАНЕ В ЕКТ ЛЯТОТО С говедата!! АМИ ИМА И СЕЛЕКЦИЯ, ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ!! ИМА И ЖРЕБИИ, КОИТО КАКТО КАЗАХ, ПОДЧЕРТАВАМ, КАКТО КАЗАХ, СА МАНИПУЛИРУЕМИ!!

2. Смеехте се, когато сложиха тоя бастун за треньор. Сега с него ще станат първи. ( :bigok ) АЙДЕ ОБЪРНЕТЕ МАЛКО ВНИМАНИЕ НА цдна!!

3. Смеехте се, когато загубиха купата?!?!? АЙДЕ ДА ОБЪРНЕМ ВНИМАНИЕ НА цдна!!

4. СТИГА СЕ ЗАНИМАВАХТЕ С ОТРИЦАТЕЛНИ ЕМОЦИИ И ЕНЕРГИИ, АМИ ДАЙТЕ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СЕ НАПРАВИ ЗА цдна!!

Тоя ако не го превземе омразата скоро, смятам ще се преориентира я към Личьекс, я към Крейзифорест :bigok Трудно ще намери съмишленици с тоя тип мислене, макар че това за манипулиремия жребии май показва, че е загубена кауза :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 10:25 am 
Аватар

Само аз си знам колко ми беше хубаво, когато снощи след края на мача им четох форума :smt007

Ах, колко жааааално гледате,чорбари :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 10:30 am 

Като чета как ще ни мачкат, чак се радвам, че вчера не ни намериха в дискотеката в студентски. А постоянно имаше поздрави за левскарите. Тц тц тц как така ни изпуснаха тия стотици хиляди прасета :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 10:32 am 
Аватар

Моля да ми преведете смисъла от турски на това (източникът е ясен- форон.свинясофия.цом):

Цитат:
Още ме е яд за едно нещо днес... Последният човек, с който говорих преди мача, беше една полякиня, Марта. Ако знаех, щях да я отсвиря... Но си каза фамилията накрая... Ковалевска... Веднага го възприех като гнусен знак, ама вече късно...

:smt017 :smt017 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 10:48 am 
Аватар

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 11:01 am 
Аватар

Цитат:
1001 написа:
Мичо,от края на 70-те до малко след средата на 80-те(едни от най-успешните в международен и вътрешен план)имаше средно 10-12 хил. зрители на Армията.Това при евтини билети и липса на много от сегашните забавления и чужди мачове.

А на мача с Ливърпул имаше 70,000. Нали осъзнаваш, че мнозинството фенове на лит(*кс-етрополе са от провинцията?! Така е било винаги. Както и осъзнаваш, че 70-те и 80-те организираното пътуване до друг град за футбол е било истинска рядкост и много по-трудно за осъществяване по един куп причини.

Цитат:
Стига сте коментирали жалката им титла, изписали сте 600 мнения, ония сто на сто четат сега и умират от кеф колко ви е гадно.

Какви откровения в свинския форум :bii_chorbata

Цитат:
За целият шампионат,за мачовете на говедата с Черноморец и Ботев-есента,мачовете с Локо сф,Литекс-сега и последвалата титла за тях ще кажа едно- ".............." Фр. Ницше
А ако Ницше не е прав,то държавно-мафиотската пасмина ги чака нещо страшно,плащайки си за късмета и престъпленията

Ницше бе! :smt005 :smt005 :smt005 :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 11:53 am 

Само минавам да им серем на гроба на тея отрепки.
ЗАКРИВАЙййййййййййййййййййййййй

на нашите деди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 11:55 am 

Режи гредитеееееееееее

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 12:07 pm 
Аватар

На тия въобще не им пука от това, което се случи снощи. Никак. Не. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 12:18 pm 
Аватар

Те не страдат. Те са хиляди и силни. Стотици хиляди. Ще ни избият. Само ако имаше и евтини билети от провинцията за София... :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 12:23 pm 
Хахахаххаха, разцепих се в турския форум. Тия половината 100% докато пишат мнението, с другата ръка връзват примката и се бесят от полилея и масово освобождават страната ни от никому нужния си жалък, пълен единствено с омраза и повърня живот.
Директивата се появява - животът на чорбаря да скъсява
Ах, колко жалко е да си чорбар!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 12:27 pm 
Аватар

Свинете съвсем скоро ще се превърнат в изчезващ вид( те не че и сега са много добре де ) :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 12:34 pm 
Как, бе, нашата най-голяма болка била, че ставали повече от нас :smt005 :smt005 :smt005 То и на дербито се видя де :lol:
Славизацияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя :smt031 :smt031 :bii_chorbata :losers :fuck6crb

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 1:19 pm 
Аватар

Дали чорбетата няма да си счупят палчетата от стискане за ВенциСлавия :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 1:32 pm 
Аватар

Абе намерете ми го тоя с купуването на късмет, че ми е важно за следващото теглене на числата от тотото :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 1:48 pm 
Аватар

Колко ще станат титлите, ако спечелим тази, за които свинете ще искат касиране? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 1:49 pm 
Аватар

27 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 19, 2013 2:04 pm 
Аватар

Хареса ми един коментар под статията за мача ни снощи, но го загубих затова цитирам по памет:

Цитат:
САМО НЕ РАЗБРАХ- БЕРОЕ ЩЕ ВЗЕМЕ КУПАТА, ЛЕВСКИ ЩЕ ВЗЕМЕ ТИТЛАТА, А лит(*кс-етрополе ПАК ЛИ ЩЕ ВЗЕМЕ КУРА МИ?

:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1658, 1659, 1660, 1661, 1662, 1663, 1664 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]