forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 11:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4354 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 146  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:40 pm 
Аватар

Само "Паненка" и умират!

Физически нашите издържаха, даже на периоди мачкаха с човек по-малко. Това е плюс за кондиционния треньор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:41 pm 
Аватар

Дано събота да си напълним стадиона понеже съм сигурен че след загубата доста хора няма да дойдат.... :slap

Върнете се в началото
 Профил  

[az] написа:
Bullseye написа:
Огромен дух, няма от какво да се срамуваме, дано успеят да се възстановят и САМО ЛЕВСКИ! :levski

Естествено,че има от какво да се срамуваме.От безкрайно слабия ни отбор.А па тва да не уцелиш вратата срещу един от най-слабите вратари в А група,не знам просто,трагедия :ohmygod .Поне показахме дух,въпреки че всичко в друго в тоя отбор е пълен смях.Поредна много много срамна страница в историята ни в последните години.Сега ни остава единствено да отидем колкото се може повече хора срещу лудоселец и да се надяваме на чудо,аз съм убеден,че няма да паднем,но и не ми се вярва да бием.Изключително слаб Левски,не знам докога ще продължава тва мъчение.

Ходи се скрий някъде... Както и всички останлите, които се радвахте след гола на Гари и сега псувате.
Браво за страхотния дух! Много емоции донесоха играчите тоя мач. Паднахме в дузпи, случва се. Важното е да бием следващия мач. Нека има малко радост и за гостенките. :fuck6crb
САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

thegboy написа:
Хора, какъв късмет ви гони!? Късмет е ,че изобщо стигнахме до дузпите. Бирой, селското отборче от средата на таблицата, ни заши три гола, дето и в махалата ще си изядеш шамарите ако ги допуснеш. Аматьорски, елементарни грешки и за трите гола. Мега зле играхме, някакъв щур късмет, че вкарахме за пет минути два гола. Дузпите няма какво да ги коментирам ... Играем дайчовото цял сезон вече и лятото ще ни тресне пак Сараево или някой от сорта, дето не сме го чували. Нищо не върви в тоя отбор, нищо. :ohmygod

Спри се, сърдечно те моля. Вярно е слаби сме ама точно сега не е момента за критики. След тая загуба съм сигурен, че в Събота ще бием шибаните гадни рязани путки!

САМО ЛЕВСКИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:43 pm 
Аватар

bardon_27 написа:
thegboy написа:
Хора, какъв късмет ви гони!? Късмет е ,че изобщо стигнахме до дузпите. Бирой, селското отборче от средата на таблицата, ни заши три гола, дето и в махалата ще си изядеш шамарите ако ги допуснеш. Аматьорски, елементарни грешки и за трите гола. Мега зле играхме, някакъв щур късмет, че вкарахме за пет минути два гола. Дузпите няма какво да ги коментирам ... Играем дайчовото цял сезон вече и лятото ще ни тресне пак Сараево или някой от сорта, дето не сме го чували. Нищо не върви в тоя отбор, нищо. :ohmygod

Спри се, сърдечно те моля. Вярно е слаби сме ама точно сега не е момента за критики. След тая загуба съм сигурен, че в Събота ще бием шибаните гадни рязани путки!

САМО ЛЕВСКИ :levski

Е, в събота си е друг мач, на стадиона сме и дано да бием, ама трябва ли да си затваряме очите сега?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:44 pm 
Аватар

Страхотен мач, невероятно усещане :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4
Липсваше победата, но на всички ни хареса отдадеността, с която играха. Само ЛЕВСКИ :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4
п.п. Извинявам се за многобройните постове, но тази емоция .... :lsfc3

В събота пълним стадиона и лудогорец ще гледат насрано

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:45 pm 
Аватар

Излишно е да се коментира повече, никой тука не е идиот и всички си знаем, че отборът ни е слабичък. Поне показахме дух днеска и се борихме за победата докрай. На нашия хал и това е не е малко. Огромното разочарование няма как да се заличи, но ние нямаме друг избор, освен да напълним стадиона в събота и да си изиграем нашия мач, така както само ние можем. За себе си не очаквам да бием разградските селяци, но това далеч не е най-важното. Отборът ни, клубът, се нуждаят много сериозен ремонт, без значение дали титлата бъде спечелена или не. Дано ни предстоят по-добри времена. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:45 pm 
Аватар

Ах, само ако онова положение в последната секунда на Жоао беше влезнало...ах, ах..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:46 pm 
Аватар

Сигурен съм, че Митов знае как да вдигне отбора и да играят на 200%. Всичко живо- на стадиона! :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

Мощна подкрепа в събота. :levski Късметът беше със селяните, има го в играта. Важно е че не се предадохме!

Последна промяна kruc на Сря Май 15, 2013 8:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Кур за тъпата купа,важното е че при 3:1 се вдингаха.Въпреки че играта като цяло беше трагедия.Защитата много зле,Жоао Силва не може да изпусне такова положение в 120-тата минута,просто НЕ МОЖЕ! Дузпите какво да ги коментирам,бях убеден,че нащите ще изпуснат поне 2 или 3 дузпи.Последните години на дузпи винаги сме падали.Явно са глупаци или не знам какви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:49 pm 
Аватар

Вейте ги тия знамена бе :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4

Събота бием ! :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:50 pm 
Аватар

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:51 pm 
Аватар

Спрете се да критикувате,така само настройвате хората отрицателно... Важното е събота Герена да е пълен.И при мен я има горчивината,но знам ,че по-важният мач е събота :lsfc4 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:51 pm 
Аватар

Само ЛЕВСКИ може да обърне резултата от 3:1 до 3:3 за 10 минути ! Това е ЛЕВСКАРСКИЯ ДУХ !
Жалко това на Силва в 120-мин трябваше да е гол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:52 pm 

Nakuro Bradata написа:
Спокойно па вие. Какво толко?
Само ме е яд, че сега зелените свине ще се радват, но за друго няма какво да се срамуваме.
По-големи дървари биха нашите, но ако не беше Митов и до тук нямаше да стигнем.

Спазваме традицията да не можем да бием дузпи. Статистиците да напомнят кога за последно бихме с дузпи. :ohmygod

Митов не е виновен, само поздравления за него. :levski Вярно, че определено нашия отбор има дух. Ама какво да се прави. Много ужасно много ме боли от тая загуба каквото и да си говорим. Винаги съм бил горд, че съм Левскар. :levski

И я статистиците да напомнят кога за последно някой отбор от 4 дузпи е бил 3 извън вратата :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:55 pm 

Eric Cartman написа:
Nakuro Bradata написа:
Само ме е яд, че сега зелените свине ще се радват, но за друго няма какво да се срамуваме.

Спазваме традицията да не можем да бием дузпи. Статистиците да напомнят кога за последно бихме с дузпи. :ohmygod

Митов не е виновен, само поздравления за него. :levski Вярно, че определено нашия отбор има дух. Ама какво да се прави. Много ужасно много ме боли от тая загуба каквото и да си говорим. Винаги съм бил горд, че съм Левскар. :levski

И я статистиците да напомнят кога за последно някой отбор от 4 дузпи е бил 3 извън вратата :!:

Сигурно пак ние сме го направили :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

С леки корекции през лятото, може и да станем отбор.

- Йовов спира с футбола;
- Ели го изпращаме по живо по здраво във Франция;
- Ил. Йорданов го връщаме под тепетата;
- Гаджев го убиваме с камъни;
- МиУен Василев и онова другото недоразумение с физиономия на ОРК ги разкарваме моментално;

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Eric Cartman написа:
Nakuro Bradata написа:

Mай, Реал Мадрид миналата година срещу Байерн изпуснаха 3 от 4.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:57 pm 
Site Admin
Аватар

ОБИЧАМ ТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЖИВОТА СИ!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:57 pm 

Deco написа:
Eric Cartman написа:
Nakuro Bradata написа:

Mай, Реал Мадрид миналата година срещу Байерн изпуснаха 3 от 4.

Да ама май Нойер спаси 1-2. Аз говория за 3 от 4 извън вратата. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:59 pm 
Аватар

САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:59 pm 
Аватар

deian1914 написа:
Ходи се скрий някъде... Както и всички останлите, които се радвахте след гола на Гари и сега псувате.
Браво за страхотния дух! Много емоции донесоха играчите тоя мач. Паднахме в дузпи, случва се. Важното е да бием следващия мач. Нека има малко радост и за гостенките. :fuck6crb
САМО ЛЕВСКИ!

Ти ходи да се криеш където искаш.Факт е,че сме безумно слаби,факт е и,че след целия срам и мъка,които ни доснесоха през сезона,нямаха право да го губят тоя мач,ако ще да умрат на терена.И не ми говори за радост след голове и т.н.Тоя отбор е абсолютно посмешище за клуба Левски вече толкова години,няма как да си умирам от кеф,че сме се представили достойно срещу Чорбое.Не искам и да си представям,че Левски ще е таква циркова трупа на 100 годишнната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 9:00 pm 
Аватар

В крайна сметка се замислета - такива емоции, какви предлага Левски няма откъде да намерите. Дано в събота са положителни! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 9:00 pm 

Knoxville написа:
Не можете ли просто да бъдете горди, че сте Левскари? :levski :lsfc4 :lsfc3

:levski
В събота бием селяците и ставаме шампиони. Митов просто няма как в първия сезон да надмине своя учител - Кокала. Догодина вече дубъл :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 9:01 pm 
Аватар

Ае стига, по-големи идиоти от барселона, нема! 4 от 4 срещу Стяуа :bigok
Единствено се чудя, що Гари и Рамос не биха първи, ама както и да е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 9:01 pm 
Аватар

Стига ревахте бе хора,ония арабските милиардери от шити паднаха за ФА КЪП от изпадащ отбор,който заедно със стадиона си струва,колкото агуеро...

Последна промяна bobbyy на Сря Май 15, 2013 9:02 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 9:02 pm 

[az] написа:
deian1914 написа:
САМО ЛЕВСКИ!

Ти ходи да се криеш където искаш.Факт е,че сме безумно слаби,факт е и,че след целия срам и мъка,които ни доснесоха през сезона,нямаха право да го губят тоя мач,ако ще да умрат на терена.И не ми говори за радост след голове и т.н.Тоя отбор е абсолютно посмешище за клуба Левски вече толкова години,няма как да си умирам от кеф,че сме се представили достойно срещу Чорбое.Не искам и да си представям,че Левски ще е таква циркова трупа на 100 годишнната.

И ти си прав, тука говорим за показване на дух сещу бирой чуек :ohmygod Нивото на Левски е потресаващо ниско.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 9:02 pm 

Наистина не е приятно, но може би когато човек не е на 16 вече емоцията в него е доста по-различна. Изобщо не трябва да се правят трагедии. Ние на дузпи, имаме успех по-лош от този на английския национален отбор така, че не е изненадващо. Лошо, неприятно, ама вече е станало. Дано поне в събота да се реваншират играчите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 9:03 pm 
Аватар

Кога за последно сме били на дузпи?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4354 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 146  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]