SZ_FEN написа:
Седем:Едно написа:
Колко километра е от Вашингтон до Хонолулу или където там мие чинии този несретник? Мисля да ти дойда на гости и да отскочим дотам. Ти само ще ми го държиш да не мърда много. Дано да има автобус или метро до Хавай, че иначе може да е скъпо, ама ще си заслужава

Ами 6 часа е със самолет. Хавай е най-отдалечения от суша островен архипелаг.
Киану, къде живееш в Хонолулу бе майна? Аз ходих наскоро на конференция в Хавайския Университет в Маноа, което е предградие на Хонолулу, а хотела ми беше точно срещу вулкана Даймънд Хед. Току виж сме се засичали някъде на Оаху

.
Ей тук живея -
http://maps.google.com/maps?rls=com.mic ... CDIQ8gEwAA нарочно няма да напиша номера на улицата, от мерки за сигурност.
Айде, че тъкмо закусвам и отивам на плажа.
Наскоро мислех да се местя да живея в Вашингтон, щото ме бяха приели да уча в George Mason University, но отложих за Есента на 2014 година, така, че другата Есен може да се местя във Вашингтон!
А дотогава си пожелавам свикването на Велико Народно Събрание и промяна на Конституцията от Парламентарна Република на
Конституционна Монархия!Единствените Анти-Комунисти са Монархистите, а тези, които вярвт на Костов са заблудено стадо Овце.
Да не би всеки ден с него да се хранят на една маса, че да знаят какви са ми помислилите, той така ви използваше на митингите през 97-ма, но само ви употреби
Затова ви казвам, ако бяхте истински Анти-Комунисти, нямаше да се оставите да ви промият мозъка, че Монархията е лошо нещо, ами напротив щяхте да си научите урока по История, че най-добрият Цар на България от 1878 година до ден днешен е бил ЦАР БОРИС III
При ЦАР БОРИС III, България е била на 6-то място по Икономическо развитие в Европа и на 1-во място в Югоизточна Европа!
Че ти живееш относително близо до Маноа. Ако знаеш щях да ти се обадя.
Симеон уби всякаква идея за монархия и то по начин по който хора с монархистки разбирания като мен да ги е срам да кажат, че са монархисти.
Джордж Мейсън е много як университет. Там си струва да учиш икономика, обществена политика или публична администрация.
Факултета им по икономика има двама преподаващи при това нобелови лауреати (Джеймс Бюжянън и Върнън Смит). Имай предвид, че университета е във Феърфакс, Вирджиния, т.е. ще ти трябва кола за да се предвижваш (има и смирка на метрото, но ще трябва да вземaш автобуса от университета до нея).