Цитат:
Преди да почна с гадориите, да кажа, че все пак не е изключено Домусчиев да не се подаде на натиск и той самият да иска да спечели предстоящия решителен двубой!! Чуваше се преди време, че началник хикс дължи пари на началник игрек. Ама дали началник хикс е още дотолкова голям началник в клуба си, не се знае много много... Дали Домусчиев е в състояние да владее всичките си собствени си играчи обаче?? Защото играчите може и да откажат пари от хора на противника (пример: нашите на финала с ботяф пд за купата 1993та, по думите на Киро Метков), но ако има заплахи към тях или членове от семейството им? Пак ще ви припомня, че влахът директор е в роднински връзки с таки, който знаем с какви престъпни занимания и наказателни бригади се свързва. Айде сега си представете, как такива хора се свързват с играчи на Разград... Един ще откаже, друг ще откаже, ама не всички са със стабилна психика. И хич да не играят умишлено симулативно, и да ги разколебаят само е манипулация... Ако пък е някой чужденец, какво ли ще предпочете да направи в такава ситуация...
За духащия перчема се казаха доста неща и не мисля да ги пиша пак. Но и той пее в оркестъра.
И сега идва класикът на мръсните схеми и стар милиционерски кадър и манипулатор бай вуцан. Аз и преди писах, че най-грандиозните игри против или в полза на български гранд, на които съм ставал свидетел през комунизма и демокрацията, са игрите около уиценза на лит(*кс-етрополе и окончателното му отнемане пролетта на 2008ма, както и събитията тая пролет 2013та с хващане на няколко съдии в няколко ключови мача и с хващане на противникови играчи и отбори. Случайно или не, това са двата периоди в т.нар. демокрация, когато в подуене е фамилията вуцов... Аз си мисля даже, че никак не е случайно!! Не ви знам какво знаете за жребиите, но не само в България, а доста и по Европата се говори за манипулирани жребии по разните турнири и първенства. Следователно става по някакъв начин и заради нечии интереси. Точно за Европа преди около 6 години, т.е. преди 2008ма, ми обясняваха тук за такива неща, как стават и в ЕКТ. Следователно има и хора там, които изпълняват някакви поръчки. След като на нас ни взеха уиценза и вуцови взеха власт в подуене, и им се подари участие в ЕКТ, на жребийчето от толкова варианти им се падна най-желания, а именно двойката Андерлехт-БАТЕ. Добре че тогава БАТЕ имаха късмет, а и в подуене, УБЕДЕН СЪМ, имаше хора на малко преди това уволнения нацо авджията, които не играха за това, кенеФски да отстрани беларусите, та имаше възмездие!! Това го казвам, защото някои наши фенове се успокояват с това, че подуене нямат добър отбор и как ще ги видим в ЕКТ. Ами то се правят и селекции и други начини за маипулиране в Европа има, явно, а и нацо май няма вече такова влияние там. Като играеха говедата зле и при илиев и си сложиха след това тоя настоящия келеш за треньор, тук им се смееха, че няма начин да вземат 9 точки от ловеч, лит(*кс-етрополе и доко пд. Ами взеха ги и всички видяхме как. С хванати съдии, играчи или отбор!!
И на мен не ми е ясно как ще финишира цялата тая грозотия на финала на това първенство, но видяното досега ми стига, за да кажа, че това е най-гнусната надпревара, която съм гледал някога в България!! Остава ни да се надяваме да няма и някаква предварителна уговорка между подуене и Разград в полза на врага ни!! Тия мачове, които досега играха двата отбора помежду си, не бяха решаващи в края на първенството. Така че аз пожелавам на Лудогорец Разград да се справи в тая ситуация!!
Освен мачовете от първенството , вече редим и жребия за ЕКТ