forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 25, 2025 11:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 1:23 pm 
А ти ще коментираш ли как онази палава курва Джамбазки го налапа до хранопровода на Бюреков и турско-комунистическите интереси зад него. Лап-лап-глът-глът-сперма-сперма-сперма...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 1:24 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Нещо не си разбрал, Маке, ако визираш моя пост. Аз визирам онези, които припяваха мантрите на ДС за Вината, която Костов ЕДНОЛИЧНО носи за злочестията на страната и късата памет на онези, които бяха съвременници и свидетели на Луканов, Беров, Мултигруп, Доган, Кънчо Трендафилов, Любомир Начев, Любен Гоцев, Христо Бисеров, Данчо Ментата, Бъки Бомбата, Стефан Софиянски (последните 4-ма в ДПС след като нашибаха Дясното и оставиха негативите на Виновния Костов), Надета, Данчо Соколовци, Царе, Милен Велчевци, Камен Влаховци и маргиналите на Черепа, после Станишев и неговата клика. Тази обширна група е добре забравена, половината политически-активни разбирачи (визирам и този Форум), които плюят Костов, повтаряйки мантрите на онези, които той настъпи най-здраво, нямат даже представа кои са половината от тези имена на истински виновници (и ако не бях изредил имената нямаше да знаят и в Уикипедия да ги проверят), но всяко българско дете знае кой е най-виновен. Гледам, че тази подмяна не е пропуснала никого и "десни", и "патриоти" пеят песен, с текст и аранжимент от Коминтерна. Навремето без да слушам мантри и припеви, самостоятелно стигнах до извода, че Костов трябва да отстъпи, след като видях, че от елементарна лоялност няма да разкара тези, които го компрометираха. Наскоро разбрах, че съм бил в грешка - ако беше се махнал (а той го направи, когато създаде своя партия и реши да не ангажира СДС с личността си) дясното щеше да остане в ръцете на Надето, Николай Младенов и прочие интересчии, а това ще е да е края на всичко дясно в България. Костов съхрани НЕЩО дясно, за което му благодаря. Сега вярвам, че има на кого да го остави без да се притесняваме, че ще бъде вкарано под шапката на партиите на ДС, които целят да подменят вота на скотовете, пардон, гордите български граждани със 128 МБ хард-диск, който може да помни точно 4 години.
За грешките и глупостите на Костов може да говоря още толкова, но не това е темата, а и везната ще остане силно наклонена на една страна, където тежат гореизложените аргументи.
Иначе няма как ние да сме виновни на Костов и не съжалявам, че напуска. Сега му е времето и мисля, че ще донесе добро.

позволявам си да го пусна отново, защото момента е подходящ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 1:33 pm 
Аватар

От ФБ ми попадна това...Grigor Lilov...Работи в от БНТ през "168 часа" до "Труд" и "Кеш", а сега - работодател на себе си
Договор МС- 83/24.04.2012 е в ръцете ми. Това е договорът между кабинета и "Мултипринт" за изборните бюлетини.
Прикачени файлове:
248384_400615796721032_468687779_n.jpg
248384_400615796721032_468687779_n.jpg [ 125.2 KiB | Прегледано 6056 пъти ]

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 1:46 pm 

сега работи за валери симеонов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 1:55 pm 
Аватар

Григор Лилов ми звучи познато, май пишеше книги, имам чувство,че съм чел някаква негова за мутрите от 90те. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:02 pm 
Аватар

Този договор какво иде да рече? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:08 pm 
Аватар

Бареков няма ли да иде да работи заедно с Боби Цанков? Мо'е и лайното Джамбазки да по средата между тях двамата иде да им бие мечове.
Дясното обединение засега, не ми е понятно, защото има много малко десни хора и неагенти сред тия дето не минаха бариерата. При Пръмова пък сигурно е пълно с агенти като Прошлячко. Надежда влачи некви хора, ама няма да са достатъчни за по-сериозни резултати над 5%. КабаДС и дума да не става да се брои за нещо различно от ГЕРБ. Другите пък са некви откачалки от СКАТ. Та ми е много странно как всичките тия биха могли да се обединят. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:12 pm 
Аватар

Цитат:
Подавам оставка. Аз и цялото национално ръководство смятаме, че това е наше морално задължение. Това обяви пред БЛИЦ лидерът на СДС Емил Кабаиванов след резултата от парламентарните избори. Дори в синята крепост Пловдив възроденото от Кабаиванов СДС има смущаващо ниски резултати - 3 хиляди души са дали вота си за първата демократична партия. Оставката на синият водач ще бъде гласувана след два дни на съвещание на Националния съвет на партията.

и тоя подал оставка
днес е ден на оставките :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:14 pm 
Аватар

Това също е правилно решение, не виждам нищо лошо в него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:19 pm 
Аватар

tprodanov написа:

За него си е много правилно. Нали симулира демократ, ама пак ще остане да дозакрие СДС и тия дето са имали глупостта да останат там. А Любен Дилов въобще не ме изненада каква мастия е и той. Много отдавна се разкри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:20 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Бареков няма ли да иде да работи заедно с Боби Цанков? Мо'е и лайното Джамбазки да по средата между тях двамата иде да им бие мечове.
Дясното обединение засега, не ми е понятно, защото има много малко десни хора и неагенти сред тия дето не минаха бариерата. При Пръмова пък сигурно е пълно с агенти като Прошлячко. Надежда влачи некви хора, ама няма да са достатъчни за по-сериозни резултати над 5%. КабаДС и дума да не става да се брои за нещо различно от ГЕРБ. Другите пък са некви откачалки от СКАТ. Та ми е много странно как всичките тия биха могли да се обединят. :shock:

Остава и да се обединят всичките, та съвсем да се отвратят хората и в следващите 50 години само бкп и герб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:23 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
tprodanov написа:

За него си е много правилно. Нали симулира демократ, ама пак ще остане да дозакрие СДС и тия дето са имали глупостта да останат там. А Любен Дилов въобще не ме изненада каква мастия е и той. Много отдавна се разкри.

Знаеш ли, мисля си, че политиката, която СДС водеше в последните месеци далеч не е добре възприета в редиците на самата партия. Доста структури изчезнаха и не казаха нищо. Софийската структура (за мен най-вредната) не си каза нито веднъж мнението, което не се беше случвало. Мисля си, че това беше политика на инат от СДС, да се пробва, па ако стане - стане. Е, не стана нищо, може би онова неприятно гнездо в СДС се е предало. Може и да не е, разбира се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:28 pm 
Аватар

Няма десни избиратели в България и никога явно не е имало. Андрешко няма как да е с дясно мислене. Четата на Ботев, когато ги гонили турците и едва стигнали лозята на Караисен мисля беше - срещнали един овчар, взели 6 агнета и обещали да му платят. Имало много ранени, всички били мокри до кости, смазани от неравната битка и трудностите. Чобанина нервно ги обикалял и накрая отишъл при войводата и казал: "Айде платете ми агнетата, че потерята иде..."
Нещо такова е и "десния избирател" в момента. Да има нещо да удари келипир от дясно, ама да не разваля рахата на шефовете :oops: Проста, зла, необразована, бедна и смазана рая...Господ да ни даде сили да живеем на тази грешна Земя! :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:34 pm 
Аватар

Македония написа:
А ти ще коментираш ли как онази палава курва Джамбазки го налапа до хранопровода на Бюреков и турско-комунистическите интереси зад него. Лап-лап-глът-глът-сперма-сперма-сперма...

Хич и не искам да коментирам глупости! Проблема е, че минахме единия процент и каракачанов ще казва колко е велик!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:35 pm 
Аватар

ГЕРБ е през разпад.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:38 pm 
Аватар

Кабаиванов си свърши добре мисията поставена от ББ (Бай Брадър), отцепи вот от ДСБ така че да не влезнат и сега спокойно може да ходи да се шиба в гъза или да си похарчи хонорара за лекарства. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:45 pm 
Аватар

Тея няма ли да излезнат и да кажат кой с кого ще се коалира, кога, как и т.н. Ебати пародията. 19 часа след края на изборите никой не знае нищо :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:47 pm 
Аватар

Няма окончателни резултати, а нещата са много висящи (бсп+дпс май няма да им стигне бройката).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:48 pm 
Аватар

subata написа:
Тея няма ли да излезнат и да кажат кой с кого ще се коалира, кога, как и т.н. Ебати пародията. 19 часа след края на изборите никой не знае нищо :ohmygod

Нормално е. Чака се и 100% гаранция за точния брой места, а пазарлъците няма да са никак леки. Някой ако иска, да смени анкетата с вариантите за коалиции:
БСП+ДПС
БСП+Атака
БСП+Атака+ДПС
ГЕРБ+Атака

И за любителите на хазарта със 100 коефициент:
ГЕРБ+БСП

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:51 pm 

ГЕРБ и БСП не вярвам да се коалират, това означава самоубийство и за двете партии. Много хора гласуваха за ГЕРБ, защото са против БСП и много хора гласуваха за БСП, защото са против ГЕРБ.
Само от тази гледна точка би било добре да го направят, но не ми се мисли какъв ще го ядем в следващите 4 години...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:52 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
но не ми се мисли какъв ще го ядем в следващите 4 години...

Е ти си жена, това едва ли те плаши :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:52 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:

Нормално е. Чака се и 100% гаранция за точния брой места, а пазарлъците няма да са никак леки. Някой ако иска, да смени анкетата с вариантите за коалиции:
БСП+ДПС
БСП+Атака
ГЕРБ+Атака

И за любителите на хазарта със 100 коефициент:
ГЕРБ+БСП
БСП+Атака+ДПС

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 2:57 pm 
Аватар

Като гледам мненията във форума, затова сме на това дередже, защото вече и левскарите са станали някакви олигофрени! Какво давате мнение от последна инстанция! И за мнението за Андрешко...през оная работа ми е, когато моите прадядовци вдигаха априлското въстание, вашите като са лежали и са предавали Ботев, носете си вие последствията! Никаква вина не нося заради глупостите на Ангел, ама да казвате, че всичики освен костов са откачалки, хайде моля...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 3:06 pm 

subata написа:

Е първата политическа сила се е покрила в дън земя, все едно не съществуват. Няма Боко, няма цв цв. Една дума не са казали след изборите :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 3:15 pm 
Аватар

гил галад написа:
Аз пък определено съм доволен, ама много доволен от избопите! Сега единствената алтернатива е обединението на десните! Комунистите се видя, че вече са достигнали възможния пик на съществуването си и никой освен техните овчи кратуни не ги понася, а това е 12-13 процента от населението! герповете няма какво да ги коментирам, след дясно обединение, ще го духат яко!

Даже мисля, че кръга на Плевнелиев много сериозно ще захрани едно бъдещо дясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 3:16 pm 
Аватар

Накрая тоя нахалник Марин Райков ще си остане до следващите избори и толкоз

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 3:16 pm 
Аватар

гил галад написа:
Като гледам мненията във форума, затова сме на това дередже, защото вече и левскарите са станали някакви олигофрени! Какво давате мнение от последна инстанция! И за мнението за Андрешко...през оная работа ми е, когато моите прадядовци вдигаха априлското въстание, вашите като са лежали и са предавали Ботев, носете си вие последствията! Никаква вина не нося заради глупостите на Ангел, ама да казвате, че всичики освен костов са откачалки, хайде моля...

Никой не го казва, и никой не ти вменява вина заради Ангел. Колкото до прадядовците, не ми се влиза в семейни подробности, но те уверявам че грешиш дълбоко.

incheto_1914 написа:
ГЕРБ и БСП не вярвам да се коалират, това означава самоубийство и за двете партии. Много хора гласуваха за ГЕРБ, защото са против БСП и много хора гласуваха за БСП, защото са против ГЕРБ.
Само от тази гледна точка би било добре да го направят, но не ми се мисли какъв ще го ядем в следващите 4 години...

Инче, ако се коалират, няма да е 4 години, и в крайна сметка, вероятно ще е добре за всички ни. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 3:18 pm 
Аватар

stonesoul написа:
subata написа:

Е първата политическа сила се е покрила в дън земя, все едно не съществуват. Няма Боко, няма цв цв. Една дума не са казали след изборите :smt005

Според мен им е ясно, че има голем шанс да се издънят и да предизвикат нови избори. Тогава обаче ще влезнат по-малките партии в парламента и съвсем ше си ебе майката от тяхна гледна точка.
Сигурно умуват как да не раздразнят народа при избор на коалиция така че в случай на издънка да не си загубят гласоподавателите.
Другата им опция е да направят сами кабинет без да имат мнозинство в парламента, но тогава ще са много зависи от останалите партии. (Ще намалее лапането и не им е изгодно)
И последната им опция е да оставят ДПС+БСП да направят кабинет, но тогава се връщаме при резултата от опция 1.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 3:19 pm 
Аватар

гил галад е прав.Говорите,че единствената алтернатива е едно сплотено дясно,дали коалиция или партия вероятно не е най-важното,а в същото време се нахвърляте на всичко,което не не е във вашия отбор,независимо,че принципно разликите или са много малки,или въобще ги няма.Точно по този начин действат и всички лидери в така нареченото дясно,всеки срещу всеки,добре организирано и контролирано от други и още по-лошото е че и обикновените членове,дори и симпатизанти се настройват един срещу друг и накрая резултатите ги виждаме.Смятам,че в лошото има и добро,доколко ще стигне волята,доколко ще бъде позволено да се извърши пречистване и отново построяване на общ път,ще видим.Мен ме радва новината и че тая пионка Кабаиванов е подал оставка,отличен шанс за все още нормалните хора останали в СДС да реагират.Бих подсетил и Надежда Михайлова ,че и тя е изправена пред подобен избор,защото тя би трябвало вече да знае,че уязвими хора нямат място като лидери.Кабаиванов и Михайлова,два примера,различни прояви,но на един на който не мога да отрека че силен в интригите и организация на разрушаване,с цел да създава послушници,работещи за него,времето му изтече.Да празнува пировата си победа,а всичко което има все още някакъв акъл,било политик,или обикновен гласоподавател,да отговори най-накрая сам на себе си,защо го допуснахме всичко това

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 3:19 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
ГЕРБ е през разпад.

Какво е станало, защо мислиш така? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]