forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 2:32 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 12:30 pm 

Обречени сме...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 12:46 pm 
Аватар

Подадохте ли го вече?Или ви го подадоха? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 12:48 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Обречени сме...

Ало, черна станцио - keep calm and vote for Kostov.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 12:48 pm 
Аватар

Още 4 години минимум ще ни го подават :loser2
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 12:50 pm 
Аватар

Българският няарод е мега скандално уникален. Мрънкаме за крадливите политици, а сами си ги избираме, избираме ги, мрънкайки, и след като ни шибат без вазелин от гъза фостата, най-подир се сещаме да излезем на улицата, за да ги махнем, че ни шибат доброволно :ohmygod2 :ohmygod2
Каквото и да стане, пак ще има протести по улиците. МАХАЙТЕ СЕ, МЛАДИ ХОРА, ТЕРМИАНАЛ 2 :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 12:51 pm 

kozarets1914 написа:
incheto_1914 написа:
Обречени сме...

Ало, черна станцио - keep calm and vote for Kostov.

Дай ми 1 причина да съм оптимист.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 12:52 pm 
Аватар

Всеки втори глас за Костов отива за БСП/ДПС.

Приятно съм изненадан, че Кунева не влиза, но тая преднина на комунистите :shock:

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 12:53 pm 

Някой, ако знае номера на цигански секции, може ли да ги сподели (може и на лично), че да си направя по- късно една статистика :strkstrk ! Благодаря предварително!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 12:58 pm 
Аватар

Явно избирателната активност ще е по-висока от предните избори, което за мен е изненадващо и за съжаление, сигурно ще има само 4 партии в парламента :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:00 pm 
Аватар

Що пък да е за съжаление? Голяма част от хората го искаха това и се бореха за това. Значи всичко е наред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:01 pm 
Аватар

Което за мен означава, че няма да има правителство и ще гласуваме пак :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:03 pm 
Аватар

Е може ли да правите такива генерални, песомистични изводи от 18-19% активност и то от прнсионери и ранобудни селяни?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:06 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Явно избирателната активност ще е по-висока от предните избори, което за мен е изненадващо и за съжаление, сигурно ще има само 4 партии в парламента :(

Абе как го реши че ще са 4.Досега са гласували твърдите дпс,герб и бсп гласоподаватели,хората които ще гласуват и за други партии са нормални,неделя е трябва да хапнат,да се разходят в хубавото време и след това ще отидат да гласуват.Аз също още не съм преодолял тия 100 метра до изборното бюро за да гласувам за единственото нормално нещо,което виждам и чиято програма напълно съвпада с моето мислене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:06 pm 
Аватар

На прост народ не му трябват хитри дяволи. Гьоте

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:07 pm 
Избирателите на сините гласуват винаги следобед, отпочинали, подготвени психически и физически за изборите най - малко със смокинг и папионка. Нищо не е решено.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:07 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Mr. Smith написа:

Абе как го реши че ще са 4.Досега са гласували твърдите дпс,герб и бсп гласоподаватели,хората които ще гласуват и за други партии са нормални,неделя е трябва да хапнат,да се разходят в хубавото време и след това ще отидат да гласуват.Аз също още не съм преодолял тия 100 метра до изборното бюро за да гласувам за единственото нормално нещо,което виждам и чиято програма напълно съвпада с моето мислене.

Предполагам, бай Иване :loser2 Предполагам :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:10 pm 

kozarets1914 написа:
Е може ли да правите такива генерални, песомистични изводи от 18-19% активност и то от прнсионери и ранобудни селяни?!

Тоест вярваш, че в края на деня топ 3 няма да изглежда по същия начин като сега?
бкп + герб с мнозинство в парламента, а дпс - 3-ти по проценти. Всичко това само по себе си е отчайващо.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:12 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
kozarets1914 написа:

Тоест вярваш, че в края на деня топ 3 няма да изглежда по същия начин като сега?
бкп + герб с мнозинство в парламента, а дпс - 3-ти по проценти. Всичко това само по себе си е отчайващо.

Е то беше 1000000000000000000% ясно, че ще е така. Изненадващо е само, че комунистите водят, но може би до края на деня това ще се промени и герб ще спечелят с 2-3 процента, които няма да им свършват никаква работа така или иначе.

Само в тоя форум и руските учени мислеха, че Костов може да спечели, ма и руските учени вече не мислят така...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:15 pm 
Ами не - отчайващото е друго. Отчайващото е, че 60 000 турци, незнаещи български ми определят кой да ме управлява. Отчайващото е, че над 1 милион цигани гласуват под строй, по махали, както им е наредено. Отчайващо е, че в списъците фигурират мъртви хора. Отчайващото е, че всичко се подменя и фалшифицира. Даже в идеален случай - да са глусавали над 90% от хората в България, пак едно 3 милиона ще са фалшифицирани или цигаско - турски гласове. Това е положението.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:16 pm 
Аватар

Не знам някой да е мислел, че ДСБ ще спечели. Аз лично имам два или три баса тук във форума, че ще спечелят комунистите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:21 pm 
Аватар

Абе Пържо много активен стана от вчера нещо и даваш някакви "новини" от изворО,за които и от прокуратурата могат да ти завидят.Каквото и да пишеш,аз няма да гласувам за униформените комунисти,точно както няма да гласувам и за другите,червени комунисти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:26 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
Ами не - отчайващото е друго. Отчайващото е, че 60 000 турци, незнаещи български ми определят кой да ме управлява. Отчайващото е, че над 1 милион цигани гласуват под строй, по махали, както им е наредено. Отчайващо е, че в списъците фигурират мъртви хора. Отчайващото е, че всичко се подменя и фалшифицира. Даже в идеален случай - да са глусавали над 90% от хората в България, пак едно 3 милиона ще са фалшифицирани или цигаско - турски гласове. Това е положението.

Стига с тая фалшификация. Да, купуват се цигански гласове, но подмяна на вота няма как да има. Процедурата е следната- влизаш, дават ти бюлетина, слагат й уникален печат на секцията. Гласуваш, слагат й втори печат, подаваш, подписваш се. След края на изборния ден урната се отваря В СЕКЦИЯТА, броят се бюлетините, записват се в протокола, той се снима за всички членове, наблюдатели и застъпници- около 20 човека. След това трима души от различни партии занасят чувалите до ЦИК. Дори тези тримата и полицаите да се наговорят и по пътя да подменят нещо, то ще има голяма разлика с протокола, който го имат още 17 души. Просто няма как да стане.

Единственото, което може да се направи с допълнително отпечатани бюлетини, е да речем ако фалшифицирам печата на секцията, давам на Манго 1 в него попълнена бюлетина, той влиза, взема другата, скрива я, изнася я и я дава на Манго 2, който пак влиза с попълнена. Само че ако иска Манго може да ме преебе като вътре удари още 1 Х някъде другаде и я направи невалидна. Но така или иначе- манго за пари гласува за който и да е и е съвестен :strkstrk

И стига сте се дъвкали за тия курви, вижте Темелко кви хубави курви ви е пуснал в некултурната :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:27 pm 
Аватар

Направи ми впечатление активността ти,няма как да ми пречиш.Внимавай с местенето в крачолите,да не объркаш хастара :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:27 pm 
Аватар

Да им сера на прокуратурата червена. Точно две конкретни неща имаха да кажат за тия палета.
Да ни е честито. Комунистите поведоха мутрите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:31 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Да им сера на прокуратурата червена. Точно две конкретни неща имаха да кажат за тия палета.
Да ни е честито. Комунистите поведоха мутрите.

Е че те си го казаха?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:36 pm 
Аватар

acrimonious написа:
SouthSupporter написа:

Стига с тая фалшификация. Да, купуват се цигански гласове, но подмяна на вота няма как да има. Процедурата е следната- влизаш, дават ти бюлетина, слагат й уникален печат на секцията. Гласуваш, слагат й втори печат, подаваш, подписваш се. След края на изборния ден урната се отваря В СЕКЦИЯТА, броят се бюлетините, записват се в протокола, той се снима за всички членове, наблюдатели и застъпници- около 20 човека. След това трима души от различни партии занасят чувалите до ЦИК. Дори тези тримата и полицаите да се наговорят и по пътя да подменят нещо, то ще има голяма разлика с протокола, който го имат още 17 души. Просто няма как да стане.

Единственото, което може да се направи с допълнително отпечатани бюлетини, е да речем ако фалшифицирам печата на секцията, давам на Манго 1 в него попълнена бюлетина, той влиза, взема другата, скрива я, изнася я и я дава на Манго 2, който пак влиза с попълнена. Само че ако иска Манго може да ме преебе като вътре удари още 1 Х някъде другаде и я направи невалидна. Но така или иначе- манго за пари гласува за който и да е и е съвестен :strkstrk

И стига сте се дъвкали за тия курви, вижте Темелко кви хубави курви ви е пуснал в некултурната :smt007

отлично описа как НАИСТИНА става !

тука пропускаш 1 малка подробност - не ти трябва фалшив печат, просто някой от комисията трябва да изнесе 1 бюлетина с печат и се почва:
влизаш с попълнена бюлетина с 1 печат - вадиш празна бюлетина с 1 печат и
следващия...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:37 pm 
Аватар

Цитат:
Сдружение "България на гражданите" Кюстендил подаде сигнал в Районната избирателна комисия, Районната прокуратура Кюстендил и МВР Кюстендил, съобщават от партията на Меглена Кунева „Движение България на гражданите”. Поводът е получен анонимен сигнал, че в стая в Общината, която е извън сектора на видеонаблюдение, се съхраняват 30 хил. бюлетини, предвидени за подмяна на вота в Дупница и Кюстендил.
Въз основа на сигнала, в сградата на общината е изпратена Криминална полиция, която да извърши обиск. От Районната прокуратура са уведомили сдружението, че е образувано бързо досъдебно производство срещу неизвестен извършител, затова, че на 12 май 2013 г. е направен опит за преправяне резултатите от изборите.

:smt017 Всичко си еба майката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:40 pm 

Няма как да стане бе, няма как да има схема, няма как да има фалшификации, всичко е честно, резултатите ще са истински и ние няма да сме идиоти :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:44 pm 
Аватар

Левскари, братя, агитирайте всичките си познати да гласуват, защото Родината ни е пред крах! Всеки негласувал е съучастник на мафиотския бардак на БКП и на незнаещите български турци!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 1:51 pm 
Аватар

Комунистите ги дават вече с 1% над милиционерите.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]