forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 2:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 81  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 2:58 pm 
Аватар

sin написа:
Освен, че не може да защити ЛЕВСКИ пред гадната пропагандистка свиня дучето и не може да му сложи пръчка в спиците, когато оня заговори лъжите, че сме били отбор на всички власти, сега допуска пропаганда с името на ЛЕВСКИ и Сектор Б? Вън!!!

Айде пък ти се успокой малко, на Владо единствено можеш да му целуваш ръка за това, което е, и за това, което жертва в името на нашата публика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 3:03 pm 
Аватар

Абе sin-ко, ти въобще можеш ли да гласуваш ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 3:05 pm 
Аватар

sct02 написа:
Абе sin-ко, ти въобще можеш ли да гласуваш ?

По административни права - мога. По избор - не.

Morning Glory написа:
Ако прасетата бяха пуснали такова нещо, в момента щяхме да ги правим на гъз. Дайте да не се правим на луди.

Не плюйте по Владо!

Именно, не искам заради някой си, да трябва да се обяснявам как аз също страдам от дерибействането на гроб и всъщност тоя някой си е получил дивиденти от тва да ми препоръча така шанаджийската!!! И като част от редовните фенове на Левски (поне не съм член в НКП) не искам да бъдем сочени като възпитани да гласуваме за ТИЯ !!!

Последна промяна sin на Чет Май 09, 2013 3:09 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 3:05 pm 
Аватар

Не знам кой, какво и защо е писал, обаче в такъв момент да се появява подобно нещо си е ритуално самоубийство. Изобщо тая пролет успяхме да си вкараме няколко чутовни автогола, които наливат предостатъчно вода в мелницата на оная паплач. Първо беше Мазния с малоумното изказване "има начини", после мълчанието при мачкането на всички съдии, които свирят наши мачове и ненаказуемостта на всички останали, а сега и тая работа..... Ама после се чудим що го има ГА и що толкова хора му се връзват (а отдавна не е само ГА). За мен това си е издънка (и не, не е важно за кого се "агитира", а че изобщо се агитира - а при създалата се ситуация, в която през час се налага да обясняваме, че не сме отбор на Боко, с подобно нещо се закопаваме чутовно).... Лично мнение, никого не ангажирам, но съм разочарован силно, признавам си....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 3:11 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Не знам кой, какво и защо е писал, обаче в такъв момент да се появява подобно нещо си е ритуално самоубийство. Изобщо тая пролет успяхме да си вкараме няколко чутовни автогола, които наливат предостатъчно вода в мелницата на оная паплач. Първо беше Мазния с малоумното изказване "има начини", после мълчанието при мачкането на всички съдии, които свирят наши мачове и ненаказуемостта на всички останали, а сега и тая работа..... Ама после се чудим що го има ГА и що толкова хора му се връзват (а отдавна не е само ГА). За мен това си е издънка (и не, не е важно за кого се "агитира", а че изобщо се агитира - а при създалата се ситуация, в която през час се налага да обясняваме, че не сме отбор на Боко, с подобно нещо се закопаваме чутовно).... Лично мнение, никого не ангажирам, но съм разочарован силно, признавам си....

Много точно мнение +1 Мисля,че поста вече е изтрит във фейса,не мога да го открия !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 3:16 pm 
Аватар

Като към тази простотия добавим и течащата в момента пропаганда в страницата на дефанзивите за това как сме отбора на всички власти,не се чудете после защо хората и най-вече малките деца вярват на пренаписаната от тях история.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 3:17 pm 
Аватар

Ако е изтрит е хубаво. А все пак може и да не е целено да се агитира за герберите, а просто да е лош подбор на думи....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 3:19 pm 

Wildkid написа:
Ако е изтрит е хубаво. А все пак може и да не е целено да се агитира за герберите, а просто да е лош подбор на думи....

Защо ще пишат "една" и "разумна" с главна буква тогава?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 3:19 pm 
Аватар

Wildkid написа:

Айде, моля те, разумни хора сме ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 3:20 pm 
Аз вчера го четох тва и за секунда не ми мина през акъла за такава асоциация, реших, нормален призив и си минах нататък. След като се пусна в този форум тази асоциация, след 5 минути се появи по медии и вече всичко си еба майката :smt006 Дотук 3 страници се изписаха, ще видим колко още, но като цяло ШУМ НЕ СЕ ВДИГНА, изобщо...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 3:21 pm 
Аватар

Чуйек, не знам, опитвам се да намеря друго разумно обяснение, с надеждата, че не е било това, което всички си мислим....

Аз, на тяхно място, щях да пусна едно опровержение именно в тоя смисъл. Не, че очаквам да стане, но....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 3:26 pm 
Аватар

Междудругото верно бавно са се усетили нещата. Ако бяха написали най-отдолу ГРАБИМ, ЕБЕМ, РАЗБИВАМЕ БЪЛГАРИЯ, 100% щяха по-рано да се сетят хората, а и агитацията щеше да е по-запомняща се :ohmygod :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 3:28 pm 
Аватар

sin, аре малко и ти да спреш с агитацията си, че в момента се принизяваш до нивото на декларацията. Разбрахме ти мнението, не е нужно след всяко на друг човек да се повтаряш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 5:52 pm 
Аватар

Аз също като го прочетох и през ум не ми мина подобна асоциация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 6:43 pm 

Никога не бих се сетил, че думите от декларацията означават герб и ако не беше намека на журналистите и последвалия шум по темата щях да го приема, като една нормална декларация! Но сега, като се замисля думата " разумна " ми изглежда не на мястото си, както и самата декларация! Хората са казали, че " Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи " и в този случай е точно така! Всичките ми колеги, познати, комшии и т. н., ме базикат, че Вуцов ни урежда съдии, че Перчема ни урежда мачове, че Боко ни строи стадион, че Боко ни е купил автобус, а сега и това! Очаквам утре на работа нови атаки от чорбарчета, но аз пак няма да им се дам и ще им сера в мутрите! :bigok :loser2 САМО ЛЕВСКИ! :levski

Последна промяна Levskar67 на Чет Май 09, 2013 9:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 7:39 pm 

Кво е станало на баскета бе ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 9:36 pm 
Аватар

Избухване в залата :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 09, 2013 11:47 pm 
Аватар

бахти срама..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 12:27 am 

""Левски" има нужда от разумни гласоподаватели, които отговорно да осигурят добро бъдеще за спорта, защото спорта изгражда истински хора!"
Oще по-зле....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 8:19 am 
Аватар

Starforsaken написа:
""Левски" има нужда от разумни гласоподаватели, които отговорно да осигурят добро бъдеще за спорта, защото спорта изгражда истински хора!"
Oще по-зле....

Предлагам да не търсим под вола теле. Наистина се излагаме с тези "декларации" но по-добре да не вдигаме много шум.

Последна промяна ipwntrolz на Пет Май 10, 2013 11:39 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 8:34 am 
Аватар

Какъв вол, какво теле, това си е съвсем целенасочено... :wink: След яката помия, която се излива върху Левски в последно време, това идва като капак на всичко :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 5:17 pm 
Аватар

Какво ви пука къде какво се излива... така е като четете фенфейс , хулиганс , лаута хулс и такива .... спрете да се интересувате от мнението на някакви олигофрени ! Всеки човек си има мнение и всеки може да прецени за кого да гласува в неделя !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 9:59 pm 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Аз лично не вдиях шал на друг отбор. А само до преди 5 години на оградата висяха едно до друго знамена на WH i Chelsea и всеки втори беше с шал на някъв си отбор. Жесток напредък, похвално!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:00 pm 
:smt023 :levski
И въпреки всичко още се срещат такива хора, но наистина са единици на фона и изглеждат мега смешно... Имаме уникални артикули, а ако за един левскар не е гордост да ги носи, особено на мач на Левски, а се размотава с някакви парцали на Челси и не знам си кой друг, тва говори лошо за него.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 10:02 pm 

До преди 5 години нямаше и толкова готини шалове, които да се изкупуват като топъл хляб. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 6:26 pm 
Аватар

факт е че страшно много дръпнахме откъм фенски артикули в последните 2-3 години...а самото "връщане към истината" започна през 2005-2007, когато хората масово започнаха да купуват "зебри" и дори тук във форума постоянно имаше хора , които търсеха...даже имаме една снимка от онези години не помня на кой мач в която 90% от хората на снимката са дигнали синьо-бели зебри :8)

Понеже рядко има позитивни мнения в тази тема , да използвам да БЛАГОДАРЯ на момчетата и момичетата, които вложиха лично време, труд, креативност и обич към идеята ЛЕВСКИ, за да се кефим всички сега как изглежда сектор Б откъм шалове и фанелки :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 6:32 pm 

Като разглеждам темата в УлтрасТифо за артикулите ми се струва, че имаме едни от най-добрите в света :bigok
Браво на замесените :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 6:33 pm 

Само искам да добавя, че всичко това според мен е изключително важно за бъдещето и подрастващите, най-вече като възпитание откъм левскарски ценности, стига да не изпуснем набраната инерция, а даже и да се засилваме.
:levski

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 7:46 pm 
Аватар

Clockwork написа:
Като разглеждам темата в УлтрасТифо за артикулите ми се струва, че имаме едни от най-добрите в света :bigok
Браво на замесените :levski

може ли да дадеш линк :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 13, 2013 10:07 pm 
Цитат:
Левскари, напук на всички зложелатели и фанатичните им излияния, Левски е в навечерието на два финални мача - за купата на България и директен мач за шампионската титла.
Първото изпитание е финалът за купата в Ловеч. Искаме да призовем сините привърженици към съвест и отговорност. Над нас се е спуснала сянката на "синьото" БФС и тази на един феодал от Разград. Те на драго сърце ще накажат Левски за щяло и нещяло в предстоящия финал за шампионата на Герена. Умоляваме ви да не хвърляте факли и предмети по терена, повярвайте, тези хора ще направят и непосилното, за да накажат Левски с лишаване от домакинство в мача срещу измисления отбор от Разград. Този филм вече го гледахме веднъж при визитата на д-р Кюрда Стоичков на Герена
Ако има нещо, от което да се страхува разградският феодал, това е препълнения стадион "Георги Аспарухов" и истинска, адска атмосфера, на истинска публика, нещо, което измисленото разградско тимче не познава! Страхуват се, защото знаят, че половината от победата в събота, срещу Разград, ще я спечели публиката на Левски!
Отиваме, превземаме, подкрепяме Левски 90 минути, отдадено, горещо и безспирно, но и умно, със съвест и отговорност! Мислите и не се поддавайте на емоции, които биха ощетили Левски. Левски има нужда от нас на Герена!

ДА ПОВТОРИМ ОТНОВО
СРЕЩА В НКП - 10:30
ТРЪГВАМЕ В - 12:00
-не идвайте в последния момент-

Трябва да се предпазим и да не даваме никакви възможности на турчина Домус и синьото БФС за наказание срещу турците!!! Опичайте си акъла, да докажем, че сме хора със съвест и отговорност, а не стадо!

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 81  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]