forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 1:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:13 pm 
Аватар

Аз, за разлика от други, никога не изключвам варианта за постановка въпреки предпочитанията си. Само че се замислям, какъв би бил ефекта освен рекламата, която няма да повлияе на никого. Почти всички, така или иначе, мразят Костов и тази реклама от днес не би променила нищо и не би привлякла никакъв надъхващ вот. Трябва да са доста тъпи хора да го инсценират това, така че се съмнявам.

А за Бюреков, ще трябва да го видя репортажа, но май се затвърди като най-вярната курва на ДПС. Доста е надъхана директорката на тази турско-не знам каква си телевизия. Кур за Боко, но той Бареков си го познава и не вярвам в случая да лъже в обвиненията си към слугите на ДПС.

Последна промяна Goviado на Съб Май 11, 2013 4:37 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:16 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Е не е ли грозна? :smt017 :bigok

Ако това е метод за оценка на политик, тежко и горко на оценителите :bigok
Златотърсачът Сидеров и лъжата за 1000 лв. минимална заплата
Цитат:
Само крайно глупав човек може да се връзва на неговите обещания. И както сочат проучванията, крайноглупавите хора, които ще гласуват за него, са около 6-7%.

Ебати, 6-7 ли станаха :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:16 pm 
Аватар

ТВ7 може да се гледа единствено, когато има мач. А имаше и една готина новинарка. Бареков ще изплюе още много простотии против Герб вероятно, но нищо чудно още утре, ако Герб спечелят, да се сдобрят изведнъж.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:18 pm 
Аватар

На Бареков му спретнаха класическо активно мероприятие от цв цв и боко. Не мога да го мисля след утре :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:19 pm 
Аватар

Проданов, голям пич си бате и с кеф съм си пил с тебе, не съм вярвал че някога ще те сложа във "врагове" само да не ти чета мненията в тая тема.
ДСБ-арите сте сте най-фанатичните комунисти, които някога съм виждал. Минус един глас за ДСБ и от мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:22 pm 
Аватар

tprodanov написа:
ТВ7 може да се гледа единствено, когато има мач. А имаше и една готина новинарка. Бареков ще изплюе още много простотии против Герб вероятно, но нищо чудно още утре, ако Герб спечелят, да се сдобрят изведнъж.

Е то няма да е Бюреков сдобрилия се, а началниците му :lol:
Егати, тука има уникални явления - минус-гласове :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:27 pm 
Аватар

Доста ще са баннатите. Те даже си признават, за да улеснят чистката на форОна. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:27 pm 
Аватар

А при 4% няколко десетки акаунта ще станат неактивни :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:34 pm 
Аватар

Г-н Адепта излезе в принудителна отпуска за една седмица.
Който има нещо против да пише на armneskia@pop.ar. Moлбите ще бъдат разгледани и отхвърлени в тридневен срок.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:40 pm 
Аватар

Прокуратурата потвърди информацията на ТВ7.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:44 pm 
Аватар

Което е изключителен потрес и най-нагъл опит за манипулиране на вота. Независимо дали е поръчка за омаскаряване от БКП или си е схема на ГЕРБ.

П.П. Само не знам как ще се вкара готова бюлетина, при положение, че трябва да се сложи първи печат преди влизането и втори печат преди пускането на бюлетината в урната. Всеки печат на СИК е с уникален белег и се маркира сутринта от членовете на СИК. Явно схемата е друга и ще се извършва на далеч по-високо ниво, но това е чудовищно. Моментално трябва да се изметат от народа и ГЕРБ, и БКП. Кур за тях!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:47 pm 
Аватар

Все си мислех, че всичко съм видял...Тия братче не са нагли ами не знам кво. :ohmygod :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:47 pm 
Аватар

Просто Бареков си го връща на Герб. Това нещо най-вероятно ще изкара БСП на първа позиция. При все, че Герб ще бъдат на челно място на всички сайтове :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:52 pm 

Цитат:
Собственикът на печатница „Мултипринт” в Костинброд Йордан Бончев опроверга напълно информацията, че от печатницата са били иззети фалшиви бюлетини

Това е несериозно, каза пред Агенция „Фокус” Йордан Бончев, общински съветник от ГЕРБ Костинброд.

Имало е проверка в печатницата вчера, но не е констатирано нищо нередно, обясни той.

"При проверката се е проверявало количеството отпечатани бюлетини, как са предадени, с какви протоколи. Нямаме никакви притеснения по тази тема. Ако е имало такива неща, аз ще съм първият, който би бил задържан, както казват по една телевизия, но това не е така.

Казали са, че съм задържан, но аз в момента съм в едно заведение, дори мога да ви пусна камерата по телефона, за да видите, че съм там и нямам никакви притеснения. Най-малкото, ако съм задържан, не бих имал телефон", допълни Бончев.

:smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:53 pm 
Аватар

Не знам какво си връща, но щом от прокуратурата са потвърдили, мисля че новината е сериозна. Аз предвиждам, че от утре ще имаме нова тройна коалиция БСП-ДПС-АТАКА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:54 pm 
Аватар

Собственикът може да казва всичко, прокуратурата обаче потвърди сигнала. Лично за мен, това е барековщина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:56 pm 
Аватар

Я някой да каже при ситуация, в която ГЕРБ имат най-висок процент, има ли как следващите три партии да направят коалиция или е задължително партията с най-висок процент да е управляваща?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:57 pm 
Аватар

subata написа:
Не знам какво си връща, но щом от прокуратурата са потвърдили, мисля че новината е сериозна. Аз предвиждам, че от утре ще имаме нова тройна коалиция БСП-ДПС-АТАКА.

И аз така си мисля или в най-добрия вариант ДПС да бъде заменен от Кунева, но надали.

Иначе ето изявление на ДСБ за който го интересува.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... KdbE6UzXaA

И все пак, дори и да са прави за бюлетините, за да не съм офтопик, кур и всичко най-лошо за Бареков. Такива уроди не бива да им се позволява да се размножават макар и анално.

П.П: Не е задължително партията с най-голям процент да управлява. Дори милиционерите не са толко тъпи и ще върнат мандата при ок. 25-30%. Следващата ръка е на комунистите, които ще се опитат да съставят коалиция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:59 pm 
Аватар

И какво са намерили в печатницата :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 5:01 pm 
Аватар

Прокуратурата казва, че са намерили 350 000 бюлетини. Бареков казва, че са фалшиви и са на ГЕРБ :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 5:02 pm 
Аватар

А как може интегрална бюлетина да е на ГЕРБ? С напечатан хикс ли? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Mr. Smith написа:
И какво са намерили в печатницата :?:

Цитат:
По повод съобщения в средствата за масова информация относно проведени действия по разследването в печатница в град Костинброд, пресцентърът на прокуратурата уведоми, че след получен сигнал и извършена спешна проверка от органите на Държавна агенция „Национална сигурност", Софийска градска прокуратура е образувала досъдебно производство за престъпления по чл. 282 НК и по чл. 1б9г НК.

На 10 май 2013 г., късно вечерта е извършен оглед на местопроизшествие в сградата на печатница „Мултипринт" в Костинброд, както и разпити на свидетели, съобщиха от прокуратурата.

В складови помещения са открити над 350 000 отпечатани и готови за експедиция бюлетини за гласуване в извънредните парламентарни избори на 12 май 2013 г. До 08 май 2013 г. „Мултипринт" ООД е изпълнило задълженията си по договора с Министерския съвет за отпечатване на бюлетините за изборите и същите са превозени до областните администрации в страната. Откритите през нощта на 10 май 2013 г. бюлетини са извън тези количества, съобщиха още от пресцентъра.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

shalala написа:
Прокуратурата казва, че са намерили 350 000 бюлетини. Бареков казва, че са фалшиви и са на ГЕРБ :)

Именно. Бареков е в ролята на изоставена курва и спретна скандалче за Герб. Аналогията със сутрешната случка е пълна. Герб ще загубят от това, при все, че е постановка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 5:05 pm 
Аватар

shalala написа:

Абе знам какво са намерили, но това беше малко въпрос тип Краси Минев :bigok Ако пък случайно Бойко състави правителство на Бюрека ще му се ебе майката, също така и на гнусните му канали, двамата със Слави ще се търкалят във влажните мазета на Цеко и Боко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 5:05 pm 
Аватар

Бареков е казал, че може до довечера да не е жив. Молете се, братя, молете се :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 5:06 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
shalala написа:

Абе знам какво са намерили, но това беше малко въпрос тип Краси Минев :bigok Ако пък случайно Бойко състави правителство на Бюрека ще му се ебе майката, също така и на гнусните му канали, двамата със Слави ще се търкалят във влажните мазета на Цеко и Боко :bigok

Еми... Дано Герб да спечели и вместо шоутата на тия двамата да пускат лайв от мазетата на цвцв и боко :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 5:06 pm 
Аватар

От ебане трудно се умира :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 5:07 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
От ебане трудно се умира :loser2

А израза умри от кур :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 5:07 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Герб ще загубят от това, при все, че е постановка.

И това викаш, ГЕРБ сами са го подхвърлили, за да може ТВ7 да го раздуят и ГЕРБ да извелчат позитиви, които само ти можеш да видиш. :smt005
Дори да няма нищо нередно, лайното вече е хвърлено ден преди изборите. Недей и тука с филма ,че ГЕРБ сами си го правят. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 5:09 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
tprodanov написа:
Герб ще загубят от това, при все, че е постановка.

И това викаш, ГЕРБ сами са го подхвърлили, за да може ТВ7 да го раздуят и ГЕРБ да извелчат позитиви, които само ти можеш да видиш. :smt005
Дори да няма нищо нередно, лайното вече е хвърлено ден преди изборите. Недей и тука с филма ,че ГЕРБ сами си го правят. :strkstrk

Всъщност, казах точно обратното. Бареков им го тури, и при все че е тъпа ченгеджийска постановка, Герб ще го издухат.
Взе да ми писва да ми се слагат думи в устата, които не са мои...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]