forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 1:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:03 pm 
Аватар

Да се самоцитирам от другата тема
Adepta написа:
Ако го поръчат, ще излезе, че сам ще се е поръчал :bigok

:bigok
Общо взето, каквото и да прави, все е виновен :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:05 pm 

Е неее. Сам си пуска някаква информация във фб и после дава пресконференция, за да не си измислят медиите.

На теб това звучи ли ти като крадец в двора със сгъваем нож. :smt005
Цитат:
Въоръжен мъж влезе рано тази сутрин в къщата на Иван Костов. Нападателят е задържан. Никой от семейството не е пострадал. Очаквайте повече информация по-късно.

Смях под пара, както казваше релефа, както и целите избори впрочем. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:11 pm 
Аватар

Принципно, всяко изказване от първо лице, от лица, които не са присъствали и нямат конкретна информация ми звучи и смешно и нелепо. Тоя направи това, оня направи онова, и то казано за хора, които дори не са виждани на живо от изказващия се.

Но да помислим сериозно по проблема, и ако може без удобната къса памет. Какво се случи преди точно два месеца? Борисов, калашник, и изказване на Костов -
Цитат:
“Избори не се правят като се влиза в болница, вдига се кръвно, канят се духовни лица и се намира калашник с шест пълнителя". Това е изключително слаб неполитически сценарий за евтино криминале”. Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов, визирайки бившия премиер Бойко Борисов, цитиран от “Фокус”.

От тук нататък, има само два варианта - в първия, приемаме, че Костов е изначално тъп, не помни собственото си мнение от преди два месеца и не може да предвиди обществената реакция от нещо такова.
Вместо втори вариант, ще дам идея - ако аз съм гербав милиционер, и Костов ме е насрал преди два месеца с това изказване, дали пък няма да му спретна точно същото, че да обърна обществената реакция срещу него?

Свободна държава сме. Всеки си избира обяснение според собствените си виждания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:12 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Да, точно това направи :bigok

Ти пък откъде си толкова сигурен, че не е изсценирано тва? И верно ли на миналите страници питаше хората да ти покажели пропагандни мнения? Момчета, от мен имате поне 10 гласа за ДСБ, но считайте че с тва примитивно пелтечене като някакви бсп бабички само вредите на вашия духовен баща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:14 pm 
Аватар

subata написа:
tprodanov написа:
Да, точно това направи :bigok

Ти пък откъде си толкова сигурен, че не е изсценирано тва? И верно ли на миналите страници питаше хората да ти покажели пропагандни мнения? Момчета, от мен имате поне 10 гласа за ДСБ, но считайте че с тва примитивно пелтечене като някакви бсп бабички, само си вредите на божеството ИК.

Сигурен съм, че е инсценирано. На база на логиката, която описах по-горе. Може да има и по-добра, и ще се радвам да я прочета. Колкото до пропагадните мнения, нямам нищо против - убеден съм, че всички ние имаме какво да учим в комуникацията с хора, затова ще съм благодарен наистина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:18 pm 
Аватар

И как срещу Доган всички тука бяха 1214124% сигурни, че е изсценирано, а сега 100% не е :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:19 pm 
Аватар

Кой не е сигурен, че е инсценирано? Аз съм убеден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:22 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Кой не е сигурен, че е инсценирано? Аз съм убеден.

От кой? От Боко ли :smt089 Ти сериозно ли мислиш, че ще тръгнат да се занимават с партия, която по всяка вероятност няма да влезне в парламента. За да им връщали нещо :strkstrk Със сигурност Бойко го е страх от КОМАНДИРА :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:24 pm 
Аватар

Е, можеш да посочиш къде бъркам. Щото остава първия вариант - Костов е изначално тъп и не помни собствените си думи от преди два месеца. Deal?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:29 pm 
Аватар

Бюрека говори по нюз7 за някаква печатница за бюлетини, която изработила 350к фалшиви бюлетини за герб, жандармерия а-у, сега хванах малко.
Купонът е пълен :lol:

Последна промяна FLAME на Съб Май 11, 2013 3:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:29 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Е, можеш да посочиш къде бъркам. Щото остава първия вариант - Костов е изначално тъп и не помни собствените си думи от преди два месеца. Deal?

И какво трябва да взимаме всичко казано от Костов за 101% истина и че ако е казал нещо преди 2 месеца, то сега СЪС СИГУРНОСТ няма как да го направи същото?

Ти си яко промит човече. Жалко, че хора на твоята възраст могат да бъдат облъчени до такава степен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:31 pm 
Аватар

Цитат:
Оценки, версии от нас няма да чуете в деня за размисъл, ние сме дисциплинирани, ние сме хора на закона, няма да спекулираме и се обръщам се със същото и към вас да не го правите, да спазваме закона, отправи молба Веселин Методиев. След изборите ще чуете нашите версии, обещаха Костов и Методиев.

Цитат:
"Всички сме добре, няма някакви специални последици. Дал съм показания, нямам намерение да ви въвеждам в цялата драма. Няма да спекулирам. Днес е ден за размисъл. Тук съм само, за да не си съчинят истории медиите", каза още Костов.

Субата, дори и най-големите му врагове не са го обвинявали в липса на интелект :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:33 pm 
Аватар

subata написа:
tprodanov написа:

И какво трябва да взимаме всичко казано от Костов за 101% истина и че ако е казал нещо преди 2 месеца, то сега СЪС СИГУРНОСТ няма как да го направи същото?

Ти си яко промит човече. Жалко, че хора на твоята възраст могат да бъдат облъчени до такава степен.

Нищо не трябва да взимаме никак. Просто трябва да се размишлява логично.
Затова ми кажи твоето мнение - Костов е достатъчно тъп, за да не предвиди резултата от това? Това ли ми казваш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:37 pm 
Аватар

FLAME написа:
Бюрека говори по нюз7 за някаква печатница за бюлетини, която изработила 350к фалшиви бюлетини за герб, жандармерия а-у, сега хванах малко.
Купонът е пълен :lol:

Момчето се е заключило в стаичката и мълчи за фалшифакциите на изборите :bigok :bigok А, Барекофф ще го яде много яко от понеделник натам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:40 pm 
Аватар

Достатъчно е да е на първа новина във всички сайтове, за да подсети за последно хората да гласуват за него. Вкарва пресконференция и казва нещата, които адепта цитира и се надява да му върже и да хване едвам едвам прословутите 4%. Не съм казал, че е тъп. Не казвам и че това е изсценирано от него. Приемам тая версия точно толкова, колкото всяка друга. Вие обаче отново включихте зомби-mode-а и защитавате яростно чистия като сълза ИК. Ако толкова го обичате - направете му добро и спрете да го коментирате. Защото му дърпате процента надолу.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:42 pm 
Аватар

Да обобщим - не трябва да се търси конспирация направена от Костов, защото никой не е бил там за да знае подробности, но трябва да се търси конспирация направена от друг срещу Костов като вече това, че не си бил на място и не знаеш подробности няма значение, защото мислейки логично няма как Костов да е крив и няма как някой да не иска да му направи мръсно ей така с идеята просто да му е гадно. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:44 pm 
Аватар

Аз не защитавам в случая нищо, водя се от собствената си логика, която до момента не виждам някой да е коментирал, или да е посочил някакъв пропуск.

Както и да го гледаме, колкото и да философстваме, има напълно сигурен факт - той е, че това свали подкрепата на ДСБ. Оттук нататък, или приемаме, че Костов си го е направил сам, и е достатъчно тъп за подобно действие, или че това действие е извън него. Всеки приема каквото си иска, аз лично нямам против.
Колкото до процентите, верно ли ние, в тоя форум му дърпаме процентите? Хайде стига, точно в тая област не ти отиват такива твърдения.

shalala написа:
Да обобщим - не трябва да се търси конспирация направена от Костов, защото никой не е бил там за да знае подробности, но трябва да се търси конспирация направена от друг срещу Костов като вече това, че не си бил на място и не знаеш подробности няма значение, защото мислейки логично няма как Костов да е крив и няма как някой да не иска да му направи мръсно ей така с идеята просто да му е гадно. :bigok

Грешиш в обобщаването. Аз не ти казвам, че Костов е виновен или невинен. Казвам, че от тази ситуация извода е, че или е тъп, и го е направил, или не го е направил. Друга версия имаш ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:45 pm 

tprodanov написа:
Принципно, всяко изказване от първо лице, от лица, които не са присъствали и нямат конкретна информация ми звучи и смешно и нелепо. Тоя направи това, оня направи онова, и то казано за хора, които дори не са виждани на живо от изказващия се.

Но да помислим сериозно по проблема, и ако може без удобната къса памет. Какво се случи преди точно два месеца? Борисов, калашник, и изказване на Костов -
Цитат:
“Избори не се правят като се влиза в болница, вдига се кръвно, канят се духовни лица и се намира калашник с шест пълнителя". Това е изключително слаб неполитически сценарий за евтино криминале”. Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов, визирайки бившия премиер Бойко Борисов, цитиран от “Фокус”.

От тук нататък, има само два варианта - в първия, приемаме, че Костов е изначално тъп, не помни собственото си мнение от преди два месеца и не може да предвиди обществената реакция от нещо такова.
Вместо втори вариант, ще дам идея - ако аз съм гербав милиционер, и Костов ме е насрал преди два месеца с това изказване, дали пък няма да му спретна точно същото, че да обърна обществената реакция срещу него?

Свободна държава сме. Всеки си избира обяснение според собствените си виждания.

Принципно си прав, но аз написах това, което е написано в пресцентъра на мвр, дано да е от първо лице там. Иначе тук се коментира 32414 страници срс-тата, преди да се докаже дали са автентични и т.н., но това не беше нелепо, защото беше в обратна посока.
Разликата от преди 2 месеца е това, че сега най-вероятно 4-те % са мираж. А в политиката мнението се сменя често спрямо интереса. :wink:
И пак съм съгласен с теб - всеки си избира обяснение, но истината е само една. Аз не виждам проблем във фб да беше написано, че човек с нож е нахлул в дома му с цел кражба. Спестява една пресконференция май..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:48 pm 
Аватар

СРСтата не са отречени от участвалите в тях, затова не виждам проблем да се коментират като реални. Би било некоректно да ги коментираме, ако Борисов например ги беше отрекъл.

Цитат:
Разликата от преди 2 месеца е това, че сега най-вероятно 4-те % са мираж.
Искаш да кажеш, че преди два месеца 4% бяха сигурни? :bigok

Аз нямам нищо против хората да са убедени, че Костов сам си го е повикал тоя. Просто уточнявам, че това автоматично означава Костов да е тъп. И то много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:51 pm 
Аватар

shalala написа:

:lol: :lol: :lol:
Мен ме вълнува въпросът, колко форумни самоубийства ще има ако няма 4% утре :lol: :lol: :lol: Може да пуснем и анкета :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:52 pm 
Аватар

subata написа:
...Приемам тая версия точно толкова, колкото всяка друга......

За инсценировка говорите Костовомразците и всъщност потвърждавате теорията, че това е работа на политическите му противници :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:53 pm 
Аватар

Да де, само дето адашът, не е Костовомразец, а точно обратното, а пък точно ти успешно създаваш Костовомразци :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 3:54 pm 
Аватар

Аз ти говоря едно, ти си пелтечиш друго. Костов на първа страница на всички сайтове ли е в момента? Ден преди изборите! Верно ли мислиш, че заклетите зомбита като теб тва не им действа по-скоро стимулиращо. Както и при Доган беше - всички разбраха, че тва е сценарии, но рязаните едва ли вкарват тая версия. За тях тва е покушение над партията. Айде малко мислете по-комплексно ебати. Някаква логика ми вкарваш, в която като константа ползваш мнение на ПОЛИТИК. Ебем ти и логиката :ohmygod И да - ти определено сваляш процентите на ДСБ с тея твои промити мнения. Дали с малко или много няма никакво значение. Щото Костов не се коментира само тук и зомбитата като теб са навсякъде в интернет :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:00 pm 
tv7 в момента... 350 000 фалшифицирани бюлетини за ГЕРБ....

Последна промяна SouthSupporter на Съб Май 11, 2013 4:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:00 pm 
Аватар

Цитат:
Верно ли мислиш, че заклетите зомбита като теб тва не им действа по-скоро стимулиращо.

Ама заклетите зомбита ли имат нужда от стимулиране? :bigok :ohmygod

Тази случка и да мотивира заклетите и да не ги мотивира е все тая - те така или иначе ще гласуват за ДСБ и това няма да се промени. Тук некъде ти фалира логиката. Но тази случка изгони колебаещите се. ДСБ губи от тази случка, и няма никакво значение дали Костов е на първо място по сайтовете или не.
Приемам, че твоето мислене е, че Костов е тъп, и направи действие, с което в деня преди изборите си изгони колебаещите се. Може и да си прав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:03 pm 

tprodanov написа:
СРСтата не са отречени от участвалите в тях, затова не виждам проблем да се коментират като реални. Би било некоректно да ги коментираме, ако Борисов например ги беше отрекъл.

Цитат:
Разликата от преди 2 месеца е това, че сега най-вероятно 4-те % са мираж.
Искаш да кажеш, че преди два месеца 4% бяха сигурни? :bigok

Аз нямам нищо против хората да са убедени, че Костов сам си го е повикал тоя. Просто уточнявам, че това автоматично означава Костов да е тъп. И то много.

То затова ли коментираме и балкан, защото Костов официално не е отрекъл, че той е виновника. :bigok Да отрече веднъж Костов, да спрат най-накрая с този балкан. :D
Иначе преди 2 месеца, при онази полит. обстановка, не виждах проблем ДСБ да са в парламента, сега не е същото.
За мен това си е поредния цирк, утре предстоят още. No big deal. Но няколко човека от анти - "Костовмразците" сте много крайни и необективни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:04 pm 
Аватар

Слугата бюреков имя ли право да ни занимава с някакъв "скандал", измислен от него, рязни данс, манс, ебати превъзбудения роб. Тоя не е наясно изобщо как се работи в печатница с бюлетини и макалатури :lo :lo :lol: l: :lol: :lo :lol: l: ебати ТАПИЯ ЖАЛТУР :lol: я :lol: :lol::x :lo

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:06 pm 
Аватар

Според мен, а и според всички социологически проучвания, процентът на ДСБ се е вдигнал. Толкова за тия, дето сваляме от гласовете му. Иначе аз не мразя никого. Мразя лъжата - когато видя нещо, което е лъжа или манипулация винаги реагирам така. И го правя във всички посоки, ако напишеш например, че Костов се е сборил с безработицата ще реагирам по същия начин, защото не е вярно. Ако напишеш някоя невярна простотия за Борисов също ще реагирам така. Истината е важна. Костов, Борисов, и ние самите сме просто една брънка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:07 pm 
Аватар

subata написа:
...Верно ли мислиш, че заклетите зомбита като теб тва не им действа по-скоро стимулиращо.....

Първо ако обичаш не ме наричай зомби. Боли ме патката за кой ще гласуваш. Имаш си глава на раменете - оправяй се.
Второ, хич не е стимулиращо да слушам една камара хора как ще твърди, че видиш ли това е евтина постановка защото ДСБ нямало да мине 4% :lol: :lol: :lol:
И трето, за пореден път от пореден човек дано да ти стане ясно, че тука няма бесни Костовисти, а хора на които им е писнало от глупостите "той окраде всичко, разпродаде на безценица и тн." и дебата за платформата на ДСБ се измести от дебата за "кражбите" на Костов. На такива дето повтарят като папагали как е крадец, циганин, жена му е грозна може да викаш зомбита :bii_chorbata
Цитат:
Кабинетите в Белия дом се намираха в кратка евакуация

И тия манипулират избирателите :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 4:11 pm 
Аватар

Е не е ли грозна? :smt017 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]