Изгледах мача! Здрав мач се е получил, но няма, как да е иначе, защото Враца са здрав отбор и се борят със зъби и нокти за да останат в " А " група! Само искам да напомня, че лизок.урец не спечелиха във Враца, а според мой познат чорбата са ги победили напълно незаслужено! Въпреки това такъв отбор не трябва да ни бъде никакво препятствие и мисля, че заслужено сме спечелили този мач! Мача ЛЕВСКИ си го е направил труден! Защото ние бяхме доминиращия отбор, атакувахме през цялото време, създадохме една дузина голови ситуации и само малшанса в завършващата фаза ни е лишил от изразителна победа! Дори техния гол може да се каже, че ние си го вкарахме! Лошо построена стена от Иванов ( освен това и топката мина през нея, мисля, че Михелич се дръпна от нея за да не го удари по главата ), лоши негови реакции и при двата удара и лошо позициониране на почти всички наши играчи ( няма човек от нашите, който да изчисти топката след първия удар )! Относно спорните ситуации смятам , че няма нищо конкретно, което да е ощетило домакините! При гола на Мангала може би той удари жайро с лакът, но Врачанина не падна, а продължи да го преследва и се сблъска в съотборник! А дузпата е категорична и мисля, че футболиста на Враца умишленно игра с ръка, защото топката отиваше в Силва! Освен това бяха спестени червени картони на жаиро и андрей атанасов! Най-добри от нашите бяха Родригес ( момчето вече се превърна в звездата на отбора, а и на цялото първенство и ще е истинско престъпление на бай Ганчо, ако го продаде през лятото ), Велев ( който израства от мача на мач, непрекъснато се движи и е неуморим ), Пелето и Д. Димов, най слаби Прохазка и Йорданов, а Тополчо и Ели и този път не пропуснаха да се издънят по веднъж! САМО ЛЕВСКИ!