forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 11:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 5:29 pm 
Аватар

Искам да кажа само няколко неща по въпроса с Костов и така нареченото автентично дясно. Няма да отричам, че някого и аз бях убеден привърженик на управлението му, обаче не може да се живее в миналото с някакви все по-отдалечаващи се спомени. Повечето му последователи започват да изглеждат както червените бабички с бляновете за БКП. "Ееееех, навремето как хладилниците ни бяха пълни, как бензина беше стотинки, как изнасяхме компоти за Русия" звучи точно като "Ееееех, как Костов 97-ма навря комунистите в миша дупка, как започна курса към НАТО и ЕС". Наистина Костов свърши важни неща в много тежки времена, но не може да не се отчитат грешките му. Разцеплението на СДС, за което вина носи да не казвам изцяло, но основно той, беше началото на възраждането на бкп. Много добре си спомням какви бяха настроенията 2001 след изборите - мнозинството избиратели не искаха СДС да се раздробява на малки партии и имаше демонстрации в подкрепа на Костов като лидер на СДС. 2005 при все огромните скандали между производните на ОДС на изборите СДС, ДСБ и БНС имаха общо към 20% срещу 30% на БСП. Ако не бяха разцепленията щеше да има паритет и тройната коалиция, която беше най-антибългарското формирование в новата ни история никога нямаше да дойде. Да на думи Костов може да е перфектният политик, но на дела е абсолютен дебил.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 5:32 pm 
Аватар

КараИван по БТВ сега :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 5:40 pm 

ГЕРБ-КТБ-ДПС-Пеевски-вестници-ДПС-Миро Найденов-ГЕРБ-тютюн-Булгартабак-ДПС-предизборни слова-Доган-ГЕРБ и т.н. и т.н. Размърдайте ги тези мозъци малко, че ще затлъстеят :strkstrk
Самият Вожд (да се свети името му) беше глав. секретар по време на правителство с участието на ДПС. Освен, че се лаят пред обективите и микрофоните, какво реално са направили едни срещу други? Да не би Вожда да ги е натикал в затворите тези "престъпници и крадци от ДПС-тУ" или да е развалил някой техен бизнес, или да е отменил някоя замяна в МЗХ? Не само това, но и цялото театро, което играят, им сплотява избирателите... както е видно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 5:44 pm 
Аватар

Синият Болярин написа:
Искам да кажа само няколко неща по въпроса с Костов и така нареченото автентично дясно. Няма да отричам, че някого и аз бях убеден привърженик на управлението му, обаче не може да се живее в миналото с някакви все по-отдалечаващи се спомени. Повечето му последователи започват да изглеждат както червените бабички с бляновете за БКП. "Ееееех, навремето как хладилниците ни бяха пълни, как бензина беше стотинки, как изнасяхме компоти за Русия" звучи точно като "Ееееех, как Костов 97-ма навря комунистите в миша дупка, как започна курса към НАТО и ЕС". Наистина Костов свърши важни неща в много тежки времена, но не може да не се отчитат грешките му. Разцеплението на СДС, за което вина носи да не казвам изцяло, но основно той, беше началото на възраждането на бкп. Много добре си спомням какви бяха настроенията 2001 след изборите - мнозинството избиратели не искаха СДС да се раздробява на малки партии и имаше демонстрации в подкрепа на Костов като лидер на СДС. 2005 при все огромните скандали между производните на ОДС на изборите СДС, ДСБ и БНС имаха общо към 20% срещу 30% на БСП. Ако не бяха разцепленията щеше да има паритет и тройната коалиция, която беше най-антибългарското формирование в новата ни история никога нямаше да дойде. Да на думи Костов може да е перфектният политик, но на дела е абсолютен дебил.

Винаги ми е била чудна тази теория за разцеплението и убиването на дясното. Докато Костов е начело на СДС катоуправляваща партия, подкрепата за СДС пада двойно. Което е нормално, имайки предвид реформите, които извърши. Няма как Костов да е виновен за каквото и да е раздробяване 2001ва, защото той се махна 2004та. Достатъчно време, новия лидер да стабилизира партията, а Костов съвсем правилно се оттегли и не пречеше на нищо. Големия проблем на СДС идва много след като Костов е никой в него - от онези години до сега, подкрепата падна повече от 10 пъти. Няма как за това да е виновен Костов.

Между другото, адски несериозно звучи да кажеш, че ДСБ живее в миналото. Това означава, че не си гледал нито едно интервю, не си чел нито едно изказване и нямаш никаква идея какво пише в платформата им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 5:45 pm 
Аватар

CGY написа:
ГЕРБ-КТБ-ДПС-Пеевски-вестници-ДПС-Миро Найденов-ГЕРБ-тютюн-Булгартабак-ДПС-предизборни слова-Доган-ГЕРБ и т.н. и т.н. Размърдайте ги тези мозъци малко, че ще затлъстеят :strkstrk
Самият Вожд (да се свети името му) беше глав. секретар по време на правителство с участието на ДПС. Освен, че се лаят пред обективите и микрофоните, какво реално са направили едни срещу други? Да не би Вожда да ги е натикал в затворите тези "престъпници и крадци от ДПС-тУ" или да е развалил някой техен бизнес, или да е отменил някоя замяна в МЗХ? Не само това, но и цялото театро, което играят, им сплотява избирателите... както е видно...

Цитат:
От 2001 до 2005 г., когато премиерът Борисов беше главен секретар, тогава лично ДПС, лично оценката и подписът на лидера на ДПС Ахмед Доган беше предложил на тогавашната коалиция с НДСВ да бъде повишен в чин. Да стане генерал-лейтенант точно Борисов, и то за добра оценка.

Това припомни вътрешният министър Цветан Цветанов

:strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 5:49 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Винаги ми е била чудна тази теория за разцеплението и убиването на дясното..

Е , това е като мантрата колко е откраднал и как е затрил българското производство - демек се говори без да се мисли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 6:56 pm 
Аватар

Сега гледам новините на подложките Нюз7:
"Защо никой от ГЕРБ не свали имунитета си, оу? Г-н Борисов, аххх..." :lol:
А Той им говори да идат в сараите на Доган да взимат интервю. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 6:57 pm 
Аватар

Adepta написа:
tprodanov написа:
Винаги ми е била чудна тази теория за разцеплението и убиването на дясното..

Е , това е като мантрата колко е откраднал и как е затрил българското производство - демек се говори без да се мисли :bigok

Според един доста закръглен и очилат спортен "журналист", водещ се за левскар, но симпатизиращ и на доста други отбори, Костов също така е затрил ФК "Левски", а и самата държава :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 7:01 pm 
Аватар

знам го този, той със сигурност ще Гласува за Една Разумна България :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 7:04 pm 
Аватар

Ще гласува за който го е нахранил и напоил....не се знаем от вчера :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 7:10 pm 
Аватар

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 031&type=1

:bigok

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 8:11 pm 
Аватар

ГЕРБ май няма да са управляваща партия. Близки до тях сериозно обърнаха плочата. А ако случайно управляват ще хвърчат здраво глави. На Бареков ще е първата. Ще има безпрецедентна саморазправа с доста хора. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 8:14 pm 
Аватар

Бюрека, който и да го евтаназира, ще направи добро :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 8:45 pm 
Аватар

На герб им стига неколко чувала да сменят и малките партии да останат под чертата за да съберат пак мнозинство. Но такова правителство няма да издържи и 3 месеца, защото от първия си ден ще има 70% неодобрение и то граничещо с омраза. Протестите от пролетта ще са нищо в сравнение с тези дето ще се случат при ново правителство на герб. Същото важи и за БСП. въобще към 60% от обществото те иска да вижда нито герб, нито бсп в управлението. При такава обществена нетърпимост немат полезен ход и двете партии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 9:23 pm 
Аватар

Важното е Цветанът на мисълта да влезе в затвора, а после може и Пеевски пожизнен губернатор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 9:44 pm 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 10:18 pm 
Аватар

Честно...тука направо се ОСРАХТЕ с тази агитация за черния Иван !
И преди да скочи някой-няма да гласувам за ГЕРБ,СДС,ДСБ,ДПС,БСП,Атака,ВМРО,Кунева,Марешки,ГОРД,РЗС....
Просто искам да кажа,че заради тази агитация...един глас минус за ДСБ.
ТваЙ !
Достатъчно се начетох и тук и у феса !

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 10:25 pm 
Аватар

http://www.glasove.com/zelenite-sa-razumniyat-izbor-na-12-may-27122

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 10:39 pm 
Аватар

danesa написа:
Честно...тука направо се ОСРАХТЕ с тази агитация за черния Иван !
И преди да скочи някой-няма да гласувам за ГЕРБ,СДС,ДСБ,ДПС,БСП,Атака,ВМРО,Кунева,Марешки,ГОРД,РЗС....
Просто искам да кажа,че заради тази агитация...един глас минус за ДСБ.
ТваЙ !
Достатъчно се начетох и тук и у феса !

Ти пък какво се връзваш на глупостите на форума, ако няма да гласуваш за дсб надали ще е заради форум.левски.цом 8-)

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 10:50 pm 
Аватар

Изнервих се как се натяква нон стоп коя е правилната партия,кой е точния човек,как всички други като изкажат мнение различно от това,им се влиза остро с бОтоните...как може Левскар да гласува за нещо различно от грозния,черен вегетарианеци т.н!Отблъскваща пропаганда,честно.

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 11:02 pm 
Аватар

Има 1 потребител, на който постовете ме карат да искам да гласувам напук на ДСБ, няма да казвам кой е, за да не се обиди адепта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 11:04 pm 
Аватар

:smt042 :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 11:06 pm 
Аватар

Аз пък се чудя за кого и дали въобще да гласувам. Не вярвам в нито един политик, в нито една партия или организация. За мен всички те са плод и проекти на една и съща гнусна клика. Не вярвам да им пука за българите. Кога ли и последно им е пукало...? Не вярвам избори/те да променят нещо към по-добро, освен ако няма задкулисна воля за това.
Станал съм тотален нихилист, осъзнавам и своя негативизъм, просто исках да споделя. Еби му майката, да беше сега август 1877-а, щях да имам и зная, за какво и как да се боря...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 11:09 pm 
Аватар

Светльо Витков е за теб. =) Перфектен протестен вот.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 11:16 pm 
Аватар

Аз моят избор съм го направил, направих го още преди 15 години и не е променен, а съм убеден, че бойковците няма да спечелят изборите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 11:18 pm 
Аватар

Alek написа:
Светльо Витков е за теб. =) Перфектен протестен вот.

Хах, да ти кажа, точно за него най-много се чудех, дали да не пусна вот. Особено, както уж гласовете за партиите под чертата не отивали при другите. Това последното всъщност вярно ли е, щото съм си поставил инфо-затъмнение, а така ми казаха днес? :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 11:32 pm 
Аватар

Няма как да не отидат при другите гласовете под чертата, все пак трябва са станат 240 депутатите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 11:33 pm 
Аватар

Ако харесвате малка партия, подкрепете я, дори за да мине 1% и да остане в играта. Тепърва предстои в България да се изгражда автентична партийна система. Ще се появяват нови партии, и леви, и десни. Така че погледнете внимателно към малките партии и ако нещо ви допадне - подкрепете го, без да ви пука дали има шансове да мине 4% или да влезе в управлението. Партии, които се "раждат" големи са обикновено проект на задкулисието - вижте НДСВ, вижте ГЕРБ. Ако нещо читаво се появи, то ще си тръгне от нулата, по това можем да го познаем

Последна промяна Кока-Кольо на Пет Май 10, 2013 11:34 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 11:34 pm 
Аватар

danesa написа:
Изнервих се как се натяква нон стоп коя е правилната партия,кой е точния човек,как всички други като изкажат мнение различно от това,им се влиза остро с бОтоните...как може Левскар да гласува за нещо различно от грозния,черен вегетарианеци т.н!Отблъскваща пропаганда,честно.

Звучиш като човек,който се оправдава,а това просто не е необходимо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 11:45 pm 
Аватар

Данесата ме пречупи. Няма да гласувам за черния, омразен Костов и аз. Ще гласувам за ДСБ. Така съвестта ми ще е чиста.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]