forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 9:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 3:26 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Чудя се защо не го събориха 1-2 години по-рано? :smt017

Защото имаше още работа да им свърши. До ден днешен нищо не се е случило, да ми промени мнението, че Боце е качен от комунистите на власт, и му изтече времето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 3:28 pm 
Аватар

Боко, така добре ли е? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 3:34 pm 

Дали му изтече времето или пак ще вземе 10 % повече от комунягите?

Щото например аз нямам никакъв интерес да слушам това и ми писна от тия лайна и примитивизъм, а по-голямата част от хората пък са тотално незаинтересовани.
Освен това всички си мислят, че въпросните компромати идват от комунистите, чиито потенциал стига дотам и се отвращават още повече от тях.

Аз пък си мисля, че Герб сами си пускат контролирано нещата и нарочно карат един от най-мразените хора в страната - Бареков, да лае толкова срещу тях и да събира изроди пред камерите.
Така съществена част от хората, чиито глас не може да се купи и контролира, си мислят че Герб = нормално, всички останали = уродливост и ще гласуват за Герб, щото няма за кой друг.

Като сложиш и десетината процента, които ще си напазаруват и ще се получи изненада на изборите. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 3:38 pm 
Аватар

Как се пазаруват 10% :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 3:41 pm 
Аватар

Omraz написа:
Щото например аз нямам никакъв интерес да слушам това и ми писна от тия лайна и примитивизъм, ...

Тъй де, но точно ти каза да не съдим за обстановката в страната по нас си. За разлика от други лайна с подслушвания, за които им е все тая на хората, това, че е разпределял поръчки към свои фирми=далавераджия = богат е = мразя го.
За това, което си мислиш трябва повечко време, а лайната идват в последния момент.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 3:42 pm 
Аватар

Всичко е възможно, но в крайна сметка въпросът е кой печели от това? :idea:
ГЕРБ не само няма да имат мнозинство, но няма и една партия от другите, която да направи с тях коалиция.
Почти същото важи за БКП, но с тях ще са Атака/или/ ДПС и Пърмова. Кой има интерес да няма правителство?
Кой говори за "програмно правителство" и кой/как ще пише евентуално програмата? С каква цел всичко това? :roll:

Аз се сещам кой не печели: редовия гражданин и заблуждаваните избиратели + редовния бизнес.
Смятам, че идващата зима ще е поне два пъти по-интересна от зимата на 1996 - 1997.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 3:43 pm 

Като в магазина на село ти казват - гласувай за ГЕРБ, иначе ти спирам вересията. Или те заплашат, че ще си загубиш работното място. В държавната администрация пък не знаеш какво е - снимки на боко на всяко бюро, онова с смсите се разбра, как им се праща да гласуват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 3:43 pm 
Аватар

Да залагаме ли какви неща ще излезнат още до събота вечер :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 3:45 pm 

а оттук до 2017-та всяка година има избори, ебати цирка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 3:51 pm 
Аватар

Имам чувството, че Боката го варят като жаба в тенЖера. Бавно и полека подгряват водата. Ако очаквате да излезе нещо, което от раз да го вкара в затвора - няма да стане. Никой не иска това. Една част от враговете му го иска на улицата, другите просто да е извън политиката. ЛДоста по-вероятно да го застрелят като мутра някой ден, отколкото да лежи. Тъпото е, че гламавите му почитатели ще го изкарат жертва на борбата с мафията. Нищо чудно и паметник да му вдигнат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 4:00 pm 
герб ще си спечелят като пичове и ще си направят правителство, ако не сега, то на есен със сигурност. Всякакъв друг сценарий не важи...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 4:07 pm 
Аватар

Ако сега не спечелят, както им върви разлюспването, на есен може и да ги няма изобщо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 4:07 pm 
Аватар

Македония написа:
герб ще си спечелят като пичове и ще си направят правителство, ако не сега, то на есен със сигурност. Всякакъв друг сценарий не важи...

Може само, ако суспендират конституцията да направят правителство след 12.05. :oops:
С 20% пряко сили с/у 80% всички останали - опозиция и следваща стъпка към проКУРатурата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 4:10 pm 
Аватар

Omraz написа:
Дали му изтече времето или пак ще вземе 10 % повече от комунягите?

Щото например аз нямам никакъв интерес да слушам това и ми писна от тия лайна и примитивизъм, а по-голямата част от хората пък са тотално незаинтересовани.
Освен това всички си мислят, че въпросните компромати идват от комунистите, чиито потенциал стига дотам и се отвращават още повече от тях.

Аз пък си мисля, че Герб сами си пускат контролирано нещата и нарочно карат един от най-мразените хора в страната - Бареков, да лае толкова срещу тях и да събира изроди пред камерите.
Така съществена част от хората, чиито глас не може да се купи и контролира, си мислят че Герб = нормално, всички останали = уродливост и ще гласуват за Герб, щото няма за кой друг.

Като сложиш и десетината процента, които ще си напазаруват и ще се получи изненада на изборите. :strkstrk

Тази схема и театър е прекалено сложна за изпълнение от милиционерите, но за комунистите е детска игра. Не смятам че е по силите и капацитета на ГЕРБ да планират такова автокомпрометиране и сложна манипулация. Единственото странно е защо комунистите ги бавиха толко дълго. Явно не е имало нужната нагласа преди няколко месеца.

Аз чакам да видя утре какво ще пуснат другарите комсомолци да слушаме/гледаме. Всеки ден ще е така до неделя. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 4:21 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
...Единственото странно е защо комунистите ги бавиха толко дълго....

Самите комунисти са на 2-3 групи вътре разделени и отделно си имат лансирани хибридни формации за всеки случай.
Още преди 1989 хората на Лилов, Луканов и на Огнян Дойнов се надпреварваха за власт, пари и влияние. :idea:
За тези 20 и кусур години групите и интересите им мутираха в зависимост от плячката, а в наши дни вече не е важно кой с кого е бил. Те всички са много адаптивни! Знаят как да използват парите, информацията и как да манипулират в своя полза свои и чужди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 5:24 pm 
Аватар

Част от въпроса за тоталитаризма:

Цитат:
Малки общини с лоши финансови показатели се надпреварват да даряват МВР с горива и смазочни материали, пише вестник "Сега" днес като се позовава на тримесечният отчет за даренията, публикуван на сайта на ведомството. Стойността на даренията, получени от МВР между януари и март е 1.2 млн. лв.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/05/ ... aritelite/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 5:32 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Имам чувството, че Боката го варят като жаба в тенЖера. Бавно и полека подгряват водата.

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 5:44 pm 
Аватар

shalala написа:
Adepta написа:
"Ние пеем само за победа" или "победа/титла на всяка цена" - на нещо/някои фенове да ти напомня :roll:

След като искаш да го изкараш чорбарско, да беше написал, че изборът ми се води от омраза. Доста повече се връзва и е неоспоримо :lol: Само дето политиката не я виждам като спорт, а партиите като отбори :smt006

Ми не знам какво виждаш, ама действията ти се подбудени от същите идеи - да не станат (шампиони) онези. Иначе много се лъжеш, ако си мислиш, че Левски и Цуца са просто отбори. Което всъщност би трябвало да ги знаеш.
Nakuro Bradata написа:
Чудя се защо не го събориха 1-2 години по-рано? :smt017

Аз лично не мисля, че са го съборили. Скандални СРС-та и преди имаше (и при тройната коалиция също), много по-смислени протести имаше през последната година, но просто последния път бръкна в джоба на много повече хора и затова се случиха масовите протести. Случвало се е и преди и не виждам нищо съмнително. Друг е въпроса дали комунягите през цялото време чакаха в засада зад мандрата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 5:48 pm 

Слушах го тоя компромат все пак. :lol:

Ебати некадърния компромат. Някакви изрязани фрагменти и показно сглобени фрази от някоя поредна Негова дълга, безмислена и самовлюбена реч. :lol: Нито става ясно за кого говори, нито за какво точно.
Който чуе си казва - "Е това ли беше?". :lol:

Аз ви казвам, че си ги пускат сами тия неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 6:47 pm 
Аватар

очаквам да се появи и запис, който представя Боката в героична антикорупционна светлина. примерно, как искрено и лично обсъжда с някой заплахата за живота си или как планира да бори коварните комунисти. той има вкус към такива неща :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 7:03 pm 
Аватар

Adepta написа:
Ми не знам какво виждаш, ама действията ти се подбудени от същите идеи - да не станат (шампиони) онези. Иначе много се лъжеш, ако си мислиш, че Левски и Цуца са просто отбори. Което всъщност би трябвало да ги знаеш.

На какъв точно език да напиша, че не ги виждам нещата с партиите като с футболните клубове? Примери нещо ли да давам? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 8:47 pm 
Аватар

Не, ма не каза нищо за КТБ :bigok
Между другото, въпросът ми е съвсем сериозен и в него има основно и най-вече любопитство. Знам, че хората, които ще гласуват за Герб в огромната си част ненавиждат ДПС. Затова ми е чудно как съвместяват КТБ и анти ДПС на едно място.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 8:56 pm 
Аватар

shalala написа:
На какъв точно език да напиша, че не ги виждам нещата с партиите като с футболните клубове? Примери нещо ли да давам? :roll:

Ами дай де. Щото ето ти "пример" - Левски не е просто клуб. Както и Цуцка е символ на нещо друго нефутболно и не случайно чорбарите са комуняги и демагози. Та доста неправилно отделяш футбола от политиката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 8:59 pm 

http://www.dnevnik.bg/izbori2013/igra/

Хайде форумните капацитети да налазват! На мен накрая ми останаха 8 процента, които не бях разпределил :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 9:31 pm 

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 9:49 pm 
Аватар

:bigok

аз си избрах малка партийка, за която да гласувам
имам още някой ден за размисъл, но засега съм се спрял на този ми избор
няма значение коя е и няма значение дали ще вземе 500 гласа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 10:32 pm 
Аватар

Все повече изглежда, че и при мен ще е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 10:49 pm 
Аватар

Наричайте ДСБ малка партийка. Стига да гласувате правилно за нея, няма значение. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 10:56 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Комунистите щяха да са смешни като проценти, ако не бяха наредили тия циркове.

Абе стига сте ги повтаряли тези небивалици на Тиквата. БСП като проценти от 4 години насам не са мръднали въобще. На предните избори бяха със 17,7 , сега им дават 19-20 , но при значително по-ниска активност, тоест същият брой избиратели. Няма луди хора да гласуват за БСП

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 08, 2013 11:14 pm 
Аватар

Пеевски надъхва :lsfc3

Цитат:
„ГЕРБ ви страхуваха 4 години, на 12 май измитаме ГЕРБ и ДПС идва на власт! Няма да се коалираме с ГЕРБ!”

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]