forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 2:32 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 4:07 pm 

НФСБ със сигурност ще бъде яко на кантар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 4:08 pm 
Аватар

Малко дни остават до изборите,за мен най-важните след 89-та,важни,защото българина трябва ясно да отговори дали иска да живее под хамут,или иска съдбата му да е повече в неговите си ръце.Имам един въпрос към тези 57 човека от този форум,които са обявили,че ще гласуват за герб.Тяхното желание на какво се дължи,на желанието да гласуват против комунисти.Ако е така,нека да помислят в кой политически строй страха е водещ,в кой политически строй устата на журналистите е запушена,в кой строй незачитането на човешки права и свободи е всекидневие и т.н.Не се мъчете,това е комунизма.Но сега помислете кое правителство отговаря най-много на описаните неща,малък бонус,вожда на тази партия няколко пъти реабилитира сатрапа т.живков,наричайки го голям строител ,човеколюбец или нещо подобно.Впрочем,аз не само в този форум ,не съм чул смислен отговор на въпроса,защо ще гласуваш за тях.Тук поне Жоро ни "замрази" със становището:герб-газпром-стадион.Зная,че няма да получа отговор,вероятно нито един :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 4:15 pm 
Аватар

Днес ми раздадоха вестник на ВМРО и останах потресен от тяхното представително изследване, взето от не знам си коя агенция - БСП имаха 15%, ГЕРБ - 11%, Атака - 7%, ВМРО и ДПС по 6% и НФСБ 5%, всички други бяха под чертата, а Каракачанов беше представен като най - рейтинговият политик(най - странното беше, че там липсваха Станишев, Бойко, Кунева, Костов, най - известните имена бяха Слави Бинев, Яне Янев и Искра Фидосова). :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 4:25 pm 
Тва ще рече, че Иван Пеев влиза в парламента и става депутат :strkstrk Удрям последната закопчалка на куфара, горя паспорта пред президентството и после с еднопосочен самолетен билет отлитам за Никарагуа да живея сред природата :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 5:06 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Малко дни остават до изборите,за мен най-важните след 89-та,важни,защото българина трябва ясно да отговори дали иска да живее под хамут,или иска съдбата му да е повече в неговите си ръце.Имам един въпрос към тези 57 човека от този форум,които са обявили,че ще гласуват за герб.Тяхното желание на какво се дължи,на желанието да гласуват против комунисти.Ако е така,нека да помислят в кой политически строй страха е водещ,в кой политически строй устата на журналистите е запушена,в кой строй незачитането на човешки права и свободи е всекидневие и т.н.Не се мъчете,това е комунизма.Но сега помислете кое правителство отговаря най-много на описаните неща,малък бонус,вожда на тази партия няколко пъти реабилитира сатрапа т.живков,наричайки го голям строител ,човеколюбец или нещо подобно.Впрочем,аз не само в този форум ,не съм чул смислен отговор на въпроса,защо ще гласуваш за тях.Тук поне Жоро ни "замрази" със становището:герб-газпром-стадион.Зная,че няма да получа отговор,вероятно нито един :lol:

"Щото Бойко поне прави нещо" :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 5:10 pm 
Аватар

А, отговори има бол:

"Щото ББ прави нещо";
"Щото инак идват комунистите";
"Щото те всички са еднакви"
"Щото те и другите крадат и слушат"
"Щото тия са се налапали вече" (тва е най-тъпия);
"Щото ще имаме стадион" :bigok :loser2
"Щото другите няма да влязат" :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 5:18 pm 
Аватар

Аз лично щях да гласувам за герб, за да съм против комунистите, но след цялата наглост на лидера им в сянка, като се почне от смазването на протестите до пълната милиционерщина с подслушванията и играта на недоебана путка по веригата станишко - цц, се отказах напълно. От всички партии, които гледам клипове, реклами и програми има една единствена с точни послания, всичко останало е 200 хиляди работни места, двойни заплати, национализация, повече дървета и тем подобни глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 5:21 pm 
Аватар

Бе за мен най-притеснителното е, че най-адекватни по разни дебати и диспути, се оказват.....ДПС :ohmygod Останалите са тотал-щета, деба. А щом тва доживяхме.... :?

(не че ше гласувам за турците, естествено, ама като тенденция ми е доста притеснително....)

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 5:33 pm 
Аватар

От извество време ми прави впечатление, че ВМРО са лансирани от ТВ7. Помислете в тази посока..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 5:55 pm 

Изображение :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 5:58 pm 
Аватар

Тоя капут Джамбазки не можа ли да сложи некой от форумО на избираемо място в тъпите им листи?! Не стига, че го избрахте за общински съветник...Ебаси неблагодарника :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 5:59 pm 
Аватар

лелеее ше счупим нещо бе ааааааааааааааааа полудявам беееееееееееееееее аааааааааааааааа

ванката пеев бееееееееееееееееееееее хрихевифхиевл;сдаасфдса

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 6:09 pm 

Само аз ли не виждам нищо нередно? :roll: Независимо какво пише в техния вестник, ВМРО вероятно и 0.6% няма да събере. Очевидно е, че тоя няма никакъв шанс да влезе, а и номинации като тази са доказателство, че от ВМРО е останало само името. :roll:

А между другото с тази риза ли въпросният човек се беше снимал пред автобуса на Рома или с друга? :bigok

Последна промяна The Eraser на Вто Май 07, 2013 6:14 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 6:13 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Mr. Smith написа:
Като прочета, че някой иска да махне данъка на доходи до 400-500 лева, т.е. на бедните, а да увеличи двойно на тези, който получават над 1000 лева и чак ми се досира:-o Чисто математически 10% от 3000 винаги е 10 пъти повече от 10% на 300, но чисто физически и удобно за властта е да се вземат пари от един човек отколкото от десет.

Само че за изкарващия 300 лв. 30 са много пари, без които най-верятно ще трябва да стои гладен 1 седмица.

Да де, но на работещият за 300 лева само осигуровките са доста повече от 10% ДОД, може да има необлагаем минимум, но да не е за сметка на тези, които изкарват 2 или 3000 на месец, аз ако съм на власт, точно тези, които вземат по два-три бона месечно ще облекча. Само, че точно това иска другаря Станишев, на тези хора да удвои данъците, за сметка на разни мангали и социално слаби с Q7 или Кайени. Това го четох в програмата им, имат нещо като 7или 10 точки, които задължително щели да направят като вземат власта, стигнах до това и ми стана лошо, и спрях :smile:

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 6:26 pm 
Аватар

На тебе май не ти се вярва, че доста народ в България действително работи за 3-400 лв. а не просто на документи. :) Аз познавам такива хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 6:41 pm 
Аватар

Напротив, много добре знам това, но знам, че има и хиляди социално слаби, които не си знаят парите, а това, че хората работят на минимална е благодарение на икономическата политика на Бойко, Цецо и левскаря Вдянков :-|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 7:15 pm 
Аватар

FLAME написа:
Имам въпрос към цифрата политически експерти във форона:
Коя партия ще има най-много гласове и ще е под 4%?
:roll:
Искам да заложа, затова сондирам мнения :bigok

Според мен ще влезнат много партии в крайна сметка, защото загубеното от ГЕРБ не отива в БСП, а се насочва към по-малките. Кунева и Костов ще са вътре, а с доста прилични шансове оценявам НФСБ, НДСВ-Свобода и достойнство и дори ВМРО и Лидер при по-ниска активност. Една от тези четири партии ще е и с най-много под 4%, може би НДСВ-Дал...

Гледам и промени в ДПС - Доган се появява много рядко, направиха сериозен завой надясно, ми-мито с комунягите вече го няма. Като нищо ще има коалиция ГЕРБ-ДПС ако имат общо 117-118 депутата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 7:28 pm 
Аватар

ГЕРБ - ДПС е най-сигурният път към римейк на 10 януари 97, но този път според мен ще успеем да нахлуем в пленарната зала :strkstrk
За съжаление се съмнявам да се самоубият толкова красиво с такава коалиция. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 8:06 pm 
Аватар

http://izbori.news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0% ... .1151.html

Сякаш бях гледал всичко :ohmygod2 Само не мога да разбера Ели Ваташка с какъв акъл се е намърдала в тази тълпа, където една нормална физиономия няма!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 8:18 pm 

Eбати лумпениадата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 8:37 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
:bigok Къде сте тия 57-миците.Почнах да се цитирам,но вие по герберски "мъжки" се държите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 8:40 pm 
Аватар

Къде в vazcho, къде е iSSigy? :lol: Като трябва да сере против Костов са първа писта, ама иначе ги е срам да си защитят кумира. Само Бранника имаше достойнство да си защити позицията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 8:41 pm 
Аватар

Личи си, че Кара Иван е слушал Бай Иван :bigok Днес каза същото по ЬТВ :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 8:49 pm 

Много се забавлявах с този плакат на сградата на СДС :lol:
Любен Петров, икономист и Любен Дилов..... син :bigok

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 8:53 pm 
Аватар

Пелтеци хомосексуалисти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 9:02 pm 

http://izbori.news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0% ... .1151.html

Втора част на лумпениадата и театър, скалъпени от урода Бареков. :shock: :shock: :shock:

Курвата плюе отрова по довчерашните си господари, макар че според мен гледането на това нещо може да накара всеки дори малко нормален човек да гласува за Герб, ебаси. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 9:08 pm 
Аватар

Йоло Денев халоса гербера с табелата по главата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 9:15 pm 

Бюреков не знам по какъв начин е събрал толкова уроди на едно място. :shock:
Това ако го гледаш, най-нормалната реакция е на 12 май на бегом да идеш да гласуваш за партия, различна от тия с агитките, присъстващи в предаването. :smt101 :smt101 :smt101
Ебаси, дори аз се замислих дали не е добре да гласувам за Герб. :smt005

Чудя се с кой акъл тия на трибуната са се навили да са там и отдолу да им се зъби Йоло Денев и всякакви подобни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 9:18 pm 
Аватар

Агитките бяха на РЗС, ГОРД, ВМРО и Орлов мост, имаше и некви с плакати на СДС, дето ги репресираха :lol: Дори хората на Волен ги нямаше, те се ВИП-лумпени и това им е под нивото :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 07, 2013 9:25 pm 
Аватар

Тук съм, но каквото и да напиша ще видя някой друг коментар от сорта "ооо колко си прост" и т.н. Далеч не обвързвам избора си със стадиона, защото това ми звучи несериозно.
п.п. Довода за журналистиката е толкова несериозен, че даже се чудя защо се изтъква. Чакаме резултатите на 12-ти и тогава ще коментираме.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]