forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 2:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 6:09 pm 
Аватар

Много ме кефят тия разговори в първо лице :bigok :ohmygod

Копеле, треа да си луд да поискаш от Сачева да ти прави свирки, че да ѝ дадеш някакъв пост. Аре по-сериозно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 6:15 pm 

Подобна картинка и от друг град в Северозападна България - Лом. Всички по- богати къщи, магазинчета, "кръчми", автомивки и автокъщи в циганските райони са окичени с плакати на гробарите (а дребният бизнес не ги подкрепял :strkstrk ), а от време на време се мярка и някой латинос с тяхна тениска, особено тези, които са наети по социални програми. Дали има нужда да предполагам как тези "предприемачи" са подпомагали фискалната стабилност, чинно пускайки бонче за всяка покупка и дали са проверявани всяка седмица от всевъзможни държавни служби?! Не знам дали се вадят сега някакви пари, но циганският вот е купен още преди 3 години, когато им се предостави ролята на "търговци на дребно" на нелегални цигари, създаде им се среда на пълна безнаказаност, а разни емисари започнаха да им уреждат всевъзможни социални плащания, голяма част от тях чрез измами!

Купуването на гласове отдавна не е просто раздаване на пари, на калпак! :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 6:16 pm 
Аватар

На мен излъчването на рекламата на ОП Транспорт ми се струва по-скандално...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 6:20 pm 
Аватар

Гледам, че Барека нещо тръгна като че ли да пуска език на ВМРО. Клипът с Джамбазки само по ТВ 7 съм го засичал, а Каракачанов през ден е в студиото гост :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 6:23 pm 
Аватар

След като ми измиха колата тези с тениските на ГЕРБ, установих, че на всяка седалка са ми сложили по една рекламна листовка не на автомивката, а на лайняната партия. Еби му майката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 6:30 pm 

tprodanov написа:
На мен излъчването на рекламата на ОП Транспорт ми се струва по-скандално...

Абсолютно, купуването, рекламните договори и натискът върху медии, платените интервюта с точните въпроси са форми на индиректно купуване на гласове.
Резултатите в определени секции, на фона на тези за цялата страна, ще са показателни, но не вярвам да им се даде широка гласност...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 6:46 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
След като ми измиха колата тези с тениските на ГЕРБ, установих, че на всяка седалка са ми сложили по една рекламна листовка не на автомивката, а на лайняната партия. Еби му майката.

Спечелиха един глас. :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 7:04 pm 
Аватар

Днес без скандалче ли ще мине

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 11:09 pm 
Аватар

26 човека за Атака. Момчета, поне ВМРО бе...?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 11:40 pm 

е то за герб има над 50 :) ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 12:19 am 
Аватар

Е, те гласуват за стадиона :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 12:53 am 
Аватар

Атаката по мои наблюдения събира повече с див ляв популизъм, а национализма е повече с декоративни функции. Една вечер се загледах за 15 мин. по тая техната телевизия, представяха плана "Сидеров", който бил отговор на плана "Ран-Ът", за спасение на България :blass Концепцията общо взето е повече пари за ВСИЧКО, безплатно това-безплатно онова (такива работи БСП спря да говори преди 15 г.). Парите идват от златото в Родопите, като националзиираме разни неща и като спрем кражбите и корупцията. Национализмът им се свежда до обичайните закачки с Турция, обаче с Турция се закачаше и БКП, че и БСП до края на 90-те пък не съм чул някой да ги е обявил само заради това за националисти, макар българите в смесените региони през 90-те под строй да гласуваха за БСП.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 1:04 am 

Именно. За Атака не гласуват националисти, а хора които вярват като някой политик им каже, че ще им направи веднага заплатата 1000 лева. Или пък хорица, пострадали от мангалски кражби, които си мислят едва ли не, че Волен ще ги избие и изгори през комина, само да дойде на власт.

Левскар 67 каза, че ще гласува за Атака. Той ми се вижда свестен тип, нека ако има желание и изобщо чете тази тема, да каже защо.

За мен това е възможно най-тъпия глас, по-тъп и от глас за комунисти или ДПС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 1:37 am 
Аватар

На мен би ми било интересно да разбера за кого е гласувал преди Атака да се появи, залагам на НДСВ през 2001, а преди това най-вероятно БСП :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 9:03 am 
Аватар

Ще припомня нещо,което бях споделил преди 4 години.Не виждам и продължавам да не виждам разлика между бсп и герб,единственото е че от комунистите от бсп не ми пука въобще,докато комунистите от герб силно ме притесняват.За притесненията ми от тях няма какво да пиша повече от това,което съм писал досега,в крайна сметка вестниците се напълниха с безобразията,извършени от тях.А от партия като атака,не и в този вид и не и в тая и зависимост,би могла да е ценна с малка парламентарна група за всеки един парламент,най-малкото да държи нащрек останалите и когато е необходимо да ги хваща за ташаците,но както знаем нещата у нас никога не се получават по начина,по който изглежда естествен и полезен.Два дни слушам тиквата да се възмущава,че го подслушват в кенефа и да пита хората дали пикаят сутрин,защото той пикаел,но и думичка няма за това,че той ни заявяваше,че подслушването е много полезно за вниманието на министрите му,думичка няма и за това,което си позволява да казва на този подслушан разговор.Да,мен ще ме е срам,че след толкова години минали от 89-та,бсп ще спечели изборите,но няма да ми е по-малък срама и от победа на герб-най-добрият последовател на комунистическите практики до 89-година,при това в стил Джерджински

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 10:13 am 

За Атака 26 човека, за Кунева 7, за БСП 3ма (ТРИМА?!??)… какво се случва с форума?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 10:31 am 
Аватар

Болен Сидеров и Атака са едно от най-гнусните неща в България, защото използват патриотичния дух на простоватите хора и спекулират с очакванията им за по-силна държава. Нека хората, които имат намерение да гласуват за Болен и шайката му да се замислят КОЙ Е ТОЙ? :idea: Навярно "новият Левски"? Нали така се представя и обкръжението му ТОВА натяква пред хората... :oops: Човек без образование и професионални успехи, без чисто минало, без дори да е създал семейство...това ли е лидерът на политическа партия, който толкова милее за България? Та той през ноември 2011 г. подписва, а в началото на м.декември 2011 г. ЗАПЛАЩА 825 000 ЛВ. от парите държавната субсидия за ПП Атака за забележете: химикалки, запалки, значки и др.дрънкулки с логото на ПП Атака. :lol: От там тръгва и скандала вътре в партията, защото пропуснал да включи Капка и Ко. Дал "поръчката" за дрънкулките на фирма посочена от курвата му, с която после станаха за смях. Големия патриот, националист и лидер ... :oops:

Последна промяна Levskar73 на Вто Апр 30, 2013 10:36 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 10:33 am 
Аватар

Змея преди беше ни проглушил ушите с тия Зелените, а то що- щото искат да декриминализират тревата :bigok пък той, както знаем, ѝ е ценител :smt028 :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 10:48 am 
Аватар

И зелената госпожицата дето е на снимката с растението, го е сложила в пластмасова саксия, дето не ебава майката на природата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 2:54 pm 
Аватар

Току-що ня Сточна видях на билборд Средна европейска класа. Намерете им постера да видите за какви уроди става дума. :lol

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 3:01 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Току-що ня Сточна видях на билборд Средна европейска класа. Намерете им постера да видите за какви уроди става дума. :lol

http://www.cek.bg/ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 3:06 pm 
Аватар

Кандидат на П.П. "Средна Европейска Класа" за Търговище
Дияна Иванова-Колчева

Изображение

Какво й е бе? :smt003 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 3:14 pm 
Аватар

И варненката е доста ебяема :bukake
Ivan63 написа:
...Да,мен ще ме е срам,че след толкова години минали от 89-та,бсп ще спечели изборите,но няма да ми е по-малък срама и от победа на герб-най-добрият последовател на комунистическите практики до 89-година,при това в стил Джерджински

Е че все едно не спечелиха 94-та, 2005-та, та и сега няма да е чудно :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 3:15 pm 
Аватар

Варненката е по-остра Изображение

А тоя не знам как да го коментирам Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 3:17 pm 
Тая варньенка с тоя нос гаранция си изкарва не лоши пари като откопава картофи в Смолянско по време на брането :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 3:22 pm 
Аватар

Кандидат на П.П. "Средна Европейска Класа" за Варна

Галя Михайлова – 23г., студент по право в Варненски свободен университет. Бивша състезателка по баскетбол. Член на младежки неправителствени организации. - :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 3:27 pm 
Аватар

Македония написа:
Тая варньенка с тоя нос гаранция си изкарва не лоши пари като откопава картофи в Смолянско по време на брането :bigok

Ебати, как и видя носа :lol:

Нищо, ти я върни щом не те кефи :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 3:57 pm 

Като споменахте за "Зелените" се сетих за нещо, което съм чувал, че е казано от Ванга - България щяла да тръгне напред, когато се обединят сини, червени и зелени или нещо от този сорт. Рационален човек съм, но имам някакво почитание (не знам дали това е точната дума) към нещата, които е казвала. Не виждам нищо лошо подобна партия да има представителство в парламента, а и като се има предвид, че изоставаме някое и друго десетилетие от ойропейците, то мисля скоро ще влезе нещо зелено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 3:59 pm 
Аватар

Сините и червените? Все едно да искаш да се обединим с чорбите, ебаси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 30, 2013 4:01 pm 
Аватар

Баба Ванга по-скоро е имала предвид обединение на национално ниво за основни приоритети, а не на политическо. Аз лично не съм много привърженик на следизборните коалиции.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]