forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 2:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 11:47 am 
Аватар

Прошко е точно толкова кУмОнист, колкото съм и аз
има няма около -200%

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 11:49 am 
Аватар

kosyo написа:
Nakuro Bradata написа:
Куневци упорито твърдят, че не са създадени от БСП и няма никога да се коалират с тях, че били десни. Аз няма и за секунда да се зачета какво ми говорят/представят след като при тях има човек като Прошко.

е Прошко не го смятахте за комунист докато беше протеже на Костов нали ?
кмет на Лозенец... съученик ми е...

Аз не го харесвах без някаква конкретна причина още като го обявиха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 11:54 am 
Аватар

kosyo написа:
Nakuro Bradata написа:
Куневци упорито твърдят, че не са създадени от БСП и няма никога да се коалират с тях, че били десни. Аз няма и за секунда да се зачета какво ми говорят/представят след като при тях има човек като Прошко.

е Прошко не го смятахте за комунист докато беше протеже на Костов нали ?
кмет на Лозенец... съученик ми е...

Аз не го смятам за комунист. Смятам го за много други неща, ако искаш да му ги предадеш, ще ти ги напиша. Има да ми връща два гласа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 11:57 am 

Докато си пишете във форума, аз тази сутрин гледах филма Бай Ганьо прави избори в Северозападна България. :strkstrk

Понеделник, пазарен ден, целия град и околните села са излезли на площада с официалните анцузи. Концентрацията на мангали е горе-долу като в Бомбай. :strkstrk

На площада милиционерите са построили сцена, свири оркестър и се очаква Цветан Цветанов, който да държи реч за УСПЕХИТЕ на управлението в общината. Целият личен състав на местния Ушев стои до сцената и слуша с любов. Има и много хора. До сцената са наредени скари, около които няколкостотин мангала (и не само) се борят за предизборно кебапче под звуците на духова музика. :strkstrk

Леко встрани шатра са построили комунистите. До шатрата обикалят четирима актьори, с костюми на ББ в затворнически дрехи, Цветанов с големи уши, Цецка Цачева и Дянков. Костюмираните са с мегафони и викат неща от рода "Платихте ли си данъците, още ще ви вземем" "Ще крадем още" и т.н. :strkstrk Те също раздават някакви неща и при тях има по-малко хора, но все пак тъпла.

Още по в ъгъла има шатра на ДСБ, където е застанал депутата Агов и още двама-трима, при които обаче няма никой. Те не раздават нищо, а спират хората да говорят с тях. Успяват да спрат по някой друг мангал или старец през 5 минути. :lol: Може и да успеят да спечелят един-двама гласоподаватели за деня, знам ли. :lol:

Фрийкшоу отвсякъде, това е ситуацията в страната, а ние нека си анализираме във форума. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 12:04 pm 

Между другото Морнинг глори много е отслабнал. Явно е на диета за изборите :smt017 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 12:13 pm 
Аватар

Прошко ви го давам за пример

когато е при Костов е пичага, когато не е комунист, мазняр и т.н. :)

никой не гледа политики това онова има само двуичен код 0 и 1 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 12:22 pm 
Аватар

Кой по дяволите би искал да си говори с Асен Агов :smt005 И аз да бях, щях да мина да разгледам сеира с Цвъки и другите маскираните :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 12:23 pm 
Аватар

Асен Агов и ген. Атанасов са двамата антипатяги в ДСБ, поне за мен. Макар, че не са ми известни някакви простотии за Асен Агов, но го усещам малко дразнещ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 12:31 pm 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 12:37 pm 
Omraz написа:
Докато си пишете във форума, аз тази сутрин гледах филма Бай Ганьо прави избори в Северозападна България. :strkstrk

Понеделник, пазарен ден, целия град и околните села са излезли на площада с официалните анцузи. Концентрацията на мангали е горе-долу като в Бомбай. :strkstrk

На площада милиционерите са построили сцена, свири оркестър и се очаква Цветан Цветанов, който да държи реч за УСПЕХИТЕ на управлението в общината. Целият личен състав на местния Ушев стои до сцената и слуша с любов. Има и много хора. До сцената са наредени скари, около които няколкостотин мангала (и не само) се борят за предизборно кебапче под звуците на духова музика. :strkstrk

Леко встрани шатра са построили комунистите. До шатрата обикалят четирима актьори, с костюми на ББ в затворнически дрехи, Цветанов с големи уши, Цецка Цачева и Дянков. Костюмираните са с мегафони и викат неща от рода "Платихте ли си данъците, още ще ви вземем" "Ще крадем още" и т.н. :strkstrk Те също раздават някакви неща и при тях има по-малко хора, но все пак тъпла.

Още по в ъгъла има шатра на ДСБ, където е застанал депутата Агов и още двама-трима, при които обаче няма никой. Те не раздават нищо, а спират хората да говорят с тях. Успяват да спрат по някой друг мангал или старец през 5 минути. :lol: Може и да успеят да спечелят един-двама гласоподаватели за деня, знам ли. :lol:

Фрийкшоу отвсякъде, това е ситуацията в страната, а ние нека си анализираме във форума. :strkstrk

Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 1:34 pm 
Аватар

Благодарение на вчерашната среща загрях, че тази свиня http://www.plovdiv-online.com/biznes/it ... %D0%B0-bsp е дъщеря на същия Бураджиев, който убива ген. Луков в дома му. Децата на убийците ще продължават да ни управляват, мама им деба!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 3:58 pm 
Аватар

Дали ще се информирам за Асен Агов от телевизия Скот? :strkstrk Едва ли е света вода ненапита, но за миналото му трудно може да се намери нещо чак толкова фрапиращо и лошо. Мен не ме дразни, а определено има своето място в демократичните промени и събития.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 4:28 pm 
Аватар

Накуро, информирай се от ю туб. А документите, дали ще ти ги пратят по пощенски гълъб или ще ги покажат по някоя телевизия - все тая. Интересно ми е, ти откъде се информираш? Кои сайтове, телевизии, вестници и радия следиш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 4:42 pm 

Козарски, кай честно, че сега си разбрал :bigok

А иначе Буруджиева има 2% шанс за мандат от Разград :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 4:53 pm 
Аватар

Асен Агов лъже като брадат евреин (ТВ+)
http://tvplus.bg/index.php?p=news&c=1&id=13657

Асен Агов кандидатствал в ПГУ на ДС
Изображение
http://www.glasove.com/asen-agov-kandidatstval-za-kadrovi-ofitser-v-purvo-glavno-na-ds-22447

Агов, кажи си! И пак няма да те разберем!

http://reporterbg.com/index.php?id=49601

Методи Андреев: Кандидатът за ДС Агов е пети мандат десен депутат

http://www.klassa.bg/news/Read/article/212043_%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B5%D0%B2%3A+%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82%D1%8A%D1%82+%D0%B7%D0%B0+%D0%94%D0%A1+%D0%90%D0%B3%D0%BE%D0%B2+%D0%B5+%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B8+%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%82+%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD+%D0%B4%D0%B5%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B0%D1%82

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 5:22 pm 
Аватар

В момента си мия колата на Опълченска срещу мола и всички миячи (около 10-12 души) са с тениски ГЕРБ :shock: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 5:29 pm 
Аватар

Кандидат за ДС звучи точно толкова тъпо колкото и мантрата Кандидат за БКП. Тук някъде можем да добавим и понятието почти бременна :bigok

Прошко междудругото не мисля, че е комунист. Аз лично не съм си сменил мнението за него - и до ден днешен съм убеден, че щеше да е в пъти по-добър кмет от Йордечка. Това, че си би шута по един сравнително мизерен начин е въпрос на морал, а не на други качества. Прошко очевидно има някакъв проблем с морала, особено днес когато изплю няколко лъжи, с които самият той е наясно, че са лъжи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 5:33 pm 
Аватар

Почти лъжа обаче също няма, има лъжа и Агов излъга. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 5:36 pm 
Аватар

Както някой написа по-горе, Агов и Атанасов са може би единствените неприятни лица от ръководството на ДСБ. Написаното по-горе обаче се глупости.

ПП Тоя Костов кво толкова ви е бръкнал, че само за него се плюе навсякъде? Бахти обсебените пичове...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 5:38 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Прошко междудругото не мисля, че е комунист.

Човек, сприда япишеш тазидума така, многое дразнещо. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 5:38 pm 

Асен Агов е лайно и трябваше отдавна да е на бунището на историята ! За Атанас Атанасов( при все че е лайно) не съм на това мнение и съжалявам че няма повече хора като него в ДСБ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 5:40 pm 
Аватар

И аз това се чудя. Още повече, че Змея някога беше откровен костовист. Не, че аз не исках да открия дясна сила извън кръга около Костов, но хората еволюират. Змея много чете и от толкова информация става нихилист. Змей, кажи си :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 5:40 pm 

Проданов, да се оплакваш че във форума се плюе Костов е все едно Цветанов да изреве, че последните 4 години е бил на мушка на Бюрека :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 5:43 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
бил на мушка на Бюрека :bigok

тоя капут :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 5:46 pm 

Пълен капут :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 5:47 pm 
Аватар

Като всички в тази капутска телевизия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 5:58 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Проданов, да се оплакваш че във форума се плюе Костов е все едно Цветанов да изреве, че последните 4 години е бил на мушка на Бюрека :bigok

Ми загледай се. На фона на анкетата горе, и резултатите ѝ, това, което се коментира долу е силно неадекватно. Общо взето разговорите за Костов започват, когато някой, я не разбрал, я чул от дедо си ефрейтор, или в един случай - някой, който просто обича да се гъбарка с останалите, но се е фокусирал върху Костов, започне да плещи глупости, тогава някой хората, които припознават своите виждания с тези на ДСБ отговаря. Не се сещам разговор започнат по начин от рода - ей, Костов е най-великия, а? Ти сещаш ли се? Като начало на разговор, а не като отговор на малоумно мнение...

И не разбирам, що ДСБ продължава да се свързва с Костов, особено в тоя форум? Днес има прекрасно интервю на Сачева, която показва, че има данни за политик от висока класа. Изявите на Радан са блестящи в баланса си на политическо говорене, комбинирано със закачки и хумор, носещи смисъл.

south написа:
tprodanov написа:
Прошко междудругото не мисля, че е комунист.

Човек, сприда япишеш тазидума така, многое дразнещо. :bigok

адски си прав, но в момента иша на тая изгъзица хром, която решава, че думата се пише слято имиясъбирадамуебамайката. Но поради някаква причина, има една хуйня с едни полета в сайта ми, които хрома може да ги редактира, а ИЕ не, та трябва да го търпя тоя нещастен браузър. Но е добра идея да си го превключа на ИЕ-то..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 6:01 pm 

Напротив, за разлика от Капута ние сме си с позиция и не обръщаме палачинката. И в зло и в добро с 15 :bigok

Сачева класа :strkstrk от ранно юношество свирки на Илко Семерджиев, шеф на кабинета му като министър. На 26-7 години, айде моля ти се :bigok

Дето вика добричкият Пешо - от форона нема как да се скриеш :bigok

Последна промяна ultrafan_rs на Пон Апр 29, 2013 6:06 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 6:05 pm 
Аватар

Кой говори за Костов бе, дайте да говорим за Асен Аков :lol: Може и за ген. Атанасов, който също използваше службите, за да изнудва определени хора. Мишата Чуорни е христоматиен. Две-три години беше ебати ценния инвеститор, на Бъки БоНбата и Бонев пръв приятел, рамо до рамо в ложата на "Герена", не се даваше лиценз за втори оператор... и изведнъж - ТРАП, заплаха за националната сигурност и айде на самальота за Израел :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 6:08 pm 

Кошлука с Герб ли е, че ми е неприятен, не му гледам предаването и нямам наблюдения? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]