Цитат:
да ви кажа , честно още не мога да заспя реве ми се , чудя си се на акъла вече 15 години по стадионите , какво хубаво ми донесе тоя отбор като емоции само цирк срам и загуби в 90 тата , кога и ние ще бием в 90 тата
някак си се уморих с годините с времето , днеска мача отидох по енерция и ми беше през не знам какво , какво викане какви агитки то тея нещастници на 2метра не могат да си подадат аз за тях ли да пея или за кое , какво е лит(*кс-етрополе всъщност и какво остана , залъгваме се с стари ленти от 80 те и си вярваме .
Не ми пука как биха говедата и как коце мангала за пореден път играеше нападател и си оголи зоната , как капитана ни пак си полегна при центриране , питам се , кога ние ще бием така в 90 тата да избухнем да викаме , кога тоя отбор ще донесе малко радост и на нас , минаха годините смешно е да се боядисваме но и е смешно да си затворим очите и да викаме и вярваме в нещо , което не съществува .
Не мисля , че скоро ще отида на мач или ще ги гледам не съм глори хънтер бил съм и на 5 на 0 за говедата и на кървавия гол и на всички отпадания на стойчо барабар с мача с МТК , но се уморих , този отбор , български футбол ми носи само лоши моменти дисконфорт и ми бърка в джоба .
лит(*кс-етрополе няма - нямаме собственик , играчи нищо нямаме за гърнетата и за Спас ли да викам , така е лесно и аз мога да тичам цял мач за спорта .
Тези мърши не заслужават никаква подкрепа ********* като Стоянов , дребни душици като Платини и откровени некадърници като делев и присо , оставете ги да играят пред 10 човека да си редят схемите титан и това е в друго по добро време може да ни има и да се върнем и да видим това , което са видяли дядовците ни .
След 90 та явно мисията е да ни затрият и до тук си вървят страхотно по план , ние агитка нямаме , няма силен човек , който да я поведе тук таме дигаме некой станиол или картон , ясно е , че титан ще са вечни , докато не им скимне да се махнат сами или станем Славия 2 , скоро шампиони няма да сме , сега е момента за един старт от В група на чисто и ново начало , защото сегашното лит(*кс-етрополе за мене отдавна умря , радукан , костадинов , спектакъла , майкъла , делев , присо е ващо лит(*кс-етрополе подкрпете го на другия мач още сега ще бием до края и ще сме 3 ти и после ще дойде Мура
Лично аз искам да сме 5 6 сти всички играчи да избягат и титан да нямат файда от нас , защото ако това , че няма фенове , играчи и европа не ги спре то само ********* ще ги изгони !!!!!!!
Цитат:
имам само един въпрос при друг наставник дали Спаси и Коци щяха някога да играят след като не бяха ритали топка 2 години и бяха със статут на спрели с футбола
Сега са неизменна част от лит(*кс-етрополе , то само като видиш тея 2 мата и това подобие на човек Присо дето му е 30 сти мач без гол и ти става ясно ?
Един играч , точно играеше и вкара гола и го смениха директно , Камбуров цял сезон пейка на Спас , а Спас дойде уж на майтап
Радукане умри мастио долна дано с парите , които си зел купиш кола , качиш си 2 мата хубостници и се забиете у некоя цистерна
Цитат:
начини да съсипем сегашното лит(*кс-етрополе ад и бфс има много наказания бол , но явно никой не иска този отбор да тръгне на горе , най-смешен е този див мамалигарски селктак , който ако сам си е наредл състава така и с пускането на свети коце , доказа и за наставник на симитли не става не може оня манус на говедата дето ги води за 2 ри път да го съсипе нашия плешивец тактически цял мач , говедата ни смазаха минаваха през центъра като барса , нашите за капак ги беше страх да ритнат топката и след един абсолютно случаен гол смениха оня да не земе да вкара 2 ри път и се затворихме от зад , още с пускането си цигането коста изтича на преде и си оголи зоната от където дойде центирането !
но кой ще му потърси вина на него на плешивия или на джуджето с познание по футбол 0 , кервана си върви ние чакаме гледаме как телетата се радват бутат ни полицаите и се прибираме в къщи да псуваме по форумите ..
Играчи като Спас и Стоянов и Присо просто само като ги видиш тея и трябва с камъни да почнеш да ги целиш , жалко за вратаря ни до край се опита момчето чужденец но с ********* играе ли се Камбуров го взехме е така вкара 8 гола с локото на левски но нашия хомо плешив наставник има други виждания за играта поне след като един луд циганин го надигра тотално да си подаде оставката или да го изгонят като палячо публично доказа , че никакъв шанс не заслужава , не може да пуснеш същите от мача с лудогорец барабар с паричката , явно с него и делев добре си го слагат 3 мата педа*и