forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 1:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 6:04 pm 
Аватар

А кое ви кара да мислите, че това не е била реалността и при всички предни правителства? Естествено, че така действат докато са на власт, естествено, че министър-председателят има реално много по-голяма власт от отредената му в закона, естествено, че положението е абсолютно същото при всичките. Но гледам всички про-ДСБ скачат като попарени и не задават въпроса как така ББ са го записвали и кой точно го е записвал, а коментират само иединствено чутото в записите каквато е и целта на БСП - първосигналната и едностранчивата реакция. Естествено аз ББ и тия около него няма как да ги оправдая и и не искам да го правя, но за мен по-важният въпрос е кой е направил тези записи и не е ли същият, който обвинява ББ за подслушване като изпратилият писмото даже за тоя запис обвинява Цв Цв което за мен е скандално. Айде да се помисли малко по-надълбоко и по-съсредоточено, а не само повърхностно. Тия неща стават при всички правителства, но винаги БСП разполага със записите и флашките. ББ е прав, че при тях явно нищо старо не е забравено, но май са научени нови неща щом дори него успяха да го изиграят. А до изборите остават още цели две седмици - очаквам вече БСП да ги спечели, а при така стичащите се обстоятелства може дори и Костов да успее да влезне, но вотът ще е толкова раздробен, че правителство няма да се състави, чуждите инвеститори остават он холд или си тръгват, България си седи застинала и в политическа криза и ядеме кура, защото губиме ценно време, а освен това и гониме инвеститори с тия компроматни войни - направо е гнусно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 6:07 pm 

Brannik написа:
А кое ви кара да мислите, че това не е била реалността и при всички предни правителства? Естествено, че така действат докато са на власт, естествено, че министър-председателят има реално много по-голяма власт от отредената му в закона, естествено, че положението е абсолютно същото при всичките. Но гледам всички про-ДСБ скачат като попарени и не задават въпроса как така ББ са го записвали и кой точно го е записвал, а коментират само иединствено чутото в записите каквато е и целта на БСП - първосигналната и едностранчивата реакция. Естествено аз ББ и тия около него няма как да ги оправдая и и не искам да го правя, но за мен по-важният въпрос е кой е направил тези записи и не е ли същият, който обвинява ББ за подслушване като изпратилият писмото даже за тоя запис обвинява Цв Цв което за мен е скандално. Айде да се помисли малко по-надълбоко и по-съсредоточено, а не само повърхностно. Тия неща стават при всички правителства, но винаги БСП разполага със записите и флашките. ББ е прав, че при тях явно нищо старо не е забравено, но май са научени нови неща щом дори него успяха да го изиграят. А до изборите остават още цели две седмици - очаквам вече БСП да ги спечели, а при така стичащите се обстоятелства може дори и Костов да успее да влезне, но вотът ще е толкова раздробен, че правителство няма да се състави, чуждите инвеститори остават он холд или си тръгват, България си седи застинала и в политическа криза и ядеме кура, защото губиме ценно време, а освен това и гониме инвеститори с тия компроматни войни - направо е гнусно :smt006

Споделям ти мнението. Най-гнусното е, че водещите ни 2 партии се виждат какви са. И да, кур за герб, да ги съдят, да ги бесят все тая, да им пада рейтинга. Истината е, че ще спечелят тези, които са направили това подслушване + атака + дпс = о йе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 6:09 pm 
Аватар

Brannik написа:
.... Но гледам всички про-ДСБ скачат като попарени и не задават въпроса как така ББ са го записвали и кой точно го е записвал, а коментират само иединствено чутото....

Аз лично съм се изказвал точно срещу факта, че са записани незаконно не само ББ ами и дори Президента и че това е притеснително. Та не сме всички :smt006 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 6:12 pm 
Аватар

Тия неща по този начин ако бяха ставали и при предишни правитества, щеше да има същите последици. Сега не ми обяснявайте, че милиционерите от ГЕРБ са най-големи аджамии и не знаят как да си скрият микрофоните, за разлика от предишните. След това, зако предишните са вършели същите безобразия, защо ГЕРБ не извадят конкретни данни и доказателства? Да не би да се оказва, че цялто противоборство между партиите от 23 г. насам е някакъв театър? (ах, каква изненада). И дори и преди да е имало нарушения, това означава ли, че този път след като започнаха разкритията, не трябва да се стигне най-сетне до край?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 6:15 pm 
Аватар

Аз предлагам шибаната ни държава да се закрива.Тук е толкова гнусно вече, че не се търпи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 6:23 pm 
Аватар

http://www.mediapool.bg/%D1%81%D1%8A%D0 ... 21530.html

:smt031 Да бе, преди не е правено :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 6:31 pm 
Аватар

Добре, бе, Бранник, ако някой убие твой близък, трябва ли да го оправдаем, защото и други хора са убивали преди?
А Кривия не знам за кво му се връзвате. Той си и е отявлен гербаджия и ще си гласува за Бойко ако ще да яде малки дечица пред него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 6:35 pm 
Аватар

тва дет си го пуснал, според теб, може ли да се сравнява на ггербреските истории, най-малкото мащабите са несъпоставими. отделни нарушения сигурно е имало винаги, но да се правърне незаконното подслушване в практика, която обхваща хиляди хора...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 6:38 pm 
Аватар

Не трябва, но не трябва и да се гледа толкова едностранчиво и повърхностно. Сравнението не е съвсем коректно. Струва ми се, че много хора баш си се подвеждат по играта на БСП. За всеки малко по-запознат с българската политика едва ли тия записи са били скандални, защото нещата са ясни. Не бих се подвеждал и по играта на БСП и бих задал въпроса кой е направил записите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 6:41 pm 
Аватар

Ясно ми е, че не е същото.
Предполагам и на теб ти е ясно, че щом преди не е изтичало, не значи, че не е правено. :strkstrk

Да не остане място за тълкуване на позицията ми:
Иска ми се тия да си получат каквото заслужават. Ама ако може без да идва после Станишев на бел кон. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 6:42 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
http://www.mediapool.bg/%D1%81%D1%8A%D0%B4%D1%8A%D1%82-%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B4%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%E2%80%9C%D0%B1%D1%80%D1%8A%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D1%82%E2%80%9D-news121530.html

:smt031 Да бе, преди не е правено :smt042

Хайде да не приравняваме нещата толкова лесно. Запис има ли в медиите? Няма, нали. Защото тези бръмбари са инсталирани по времето на комунизма, никога не са ползвани и това е доказано в съда.
По времето на тройната коалиция също имаше бая скандали със СРС-та, но повечето бяха за изтичаща информация от висши постове към подслушваните. При Дедо пък имаше едни снимки и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 6:44 pm 
Аватар

:ohmygod Ба за к'во се хвана и тоя. Само казвам, че винаги са се слушали и т'ва че сега е изтекло по интернет не го прави по-скандално от колкото си е по-принцип. Българинът много обича да ахва като му се каже некоя публична тайна официално :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 7:23 pm 

Замислете се, че това е огромен шанс най - накрая да се оформи автентична, силна дясна партия, но трябват много хора с визия, желание и възможности! Някой беше писал, че вижда лица от служебното правителство в подобен проект, а и на мен ми се струва вероятно. Без да имам каквито и да било очаквания, направиха доста силен старт, поне привидно.
На мен пък днес ми е особено оптимистично, да си вадят лайната и да се топят, ако обичат да не спират! Грозно е, жалко е, но тази инфекция няма как да се излекува лесно. Стъпка по стъпка държавният организъм ще излезе от комата! :bg

:smt023 за многото добри мнения в двете теми!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 7:44 pm 
Аватар

За мен е абсолютно безумие всяко една гнусотия в тази държава да се оправдава или омаловажава с думите: ми те всички го правят. Всички си хвърлят фасовете на улицата, всички си изсипват лайната през балконите, всички минават на червено или влизат в забранена улица. Щом всички го правят, значи е ок. Приеме се някой читав закон като забраната на цигарите и се почва: Ама тва ли е най-големия проблем на България? Ами замърсяването на въздуха никой не го гледа. Ама храната е лайняна. Ама това, ама онова.
Разберете, че трябва да се почне отнякъде. Дреме ми на кура дали са го правили другите преди. Нека тези влязат в затвора, пък да видим дали следващите ще имат топки да го правят. И Станишев нищо не печели от тази работа, защото тези, които ще се откажат от вот за герб никога няма да гласуват за комунягите. На герб ще им остане само твърдия електорат, заслепен или зависим от тях, докато малките партии като Пръмова, ДСБ и Атака ще си увеличат процентите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 7:52 pm 
Аватар

Brannik написа:
Не трябва, но не трябва и да се гледа толкова едностранчиво и повърхностно. Сравнението не е съвсем коректно. Струва ми се, че много хора баш си се подвеждат по играта на БСП. За всеки малко по-запознат с българската политика едва ли тия записи са били скандални, защото нещата са ясни. Не бих се подвеждал и по играта на БСП и бих задал въпроса кой е направил записите.

След като винаги са били ясни, защо никой не ги е дал на прокуратурата? и какъв е по точно интереса на ГРОБ, какъв на БСП и какви 5 лв. ? В интерес на БСП ли е ГРОБ да не разкрива ако преди това те са подсшували? Почтеният човек трбва да има някакви константи за допустимо и за недопустимо, трябва във всеки един момет да настоява за върховенство на закона. Залагалките с "в чии интерес е" са долни милиционерски игри. Понеже дълги години вървим по тези схеми, затва сме на този хал.

Не ме интерсува в чии интерес е, искам подлеците и престъпниците да бъдат наказани! И искам да се започне точно от тези, дето са на власт сега, защото са им пресни отпечатъците от пръстчетата! А после да се върне и назад за предишните!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 7:53 pm 

Почти съм убеден, че скоро ще възникне нова дясна партия, съставена от кръговете около Плевнелиев и служебното правителство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 7:58 pm 
Аватар

Не знам кой би гласувал за тези. Плевнята го избраха феновете на Боки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 8:13 pm 
Аватар

Много хора се заблуждават, че ГЕРБ губи от тези скандали с подслушванията. Спомнете си какво се случи с извадената "партийна книжка" на Софиянски? :idea: В крайна сметка ще имат над 100 депутати. Ситуацията е като в камората, който е ходил в Неапол и е чел Роберто Савиано веднага ще се сети за какво става дума. Камористите все пак са изолирано явление в Италия, а тук престъпните кланове на политическите партии са обсебили цяла държава /в ЕС!/ в комбина с КГБ, ЦРУ и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 8:46 pm 
Аватар

Много яко. Две страници по-назад подслушването беше нормално, и дори препоръчително. Днес, когато Боце е на мушката, подслушването е гадно и БСП са виновни :bigok
Хората верно са си въобразили, че Герб и БСП са нещо различно :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 8:58 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
:ohmygod Ба за к'во се хвана и тоя. Само казвам, че винаги са се слушали и т'ва че сега е изтекло по интернет не го прави по-скандално от колкото си е по-принцип. Българинът много обича да ахва като му се каже некоя публична тайна официално :bigok

"Винаги са се слушали" се отнася в случая за инсталирана техника по времето на комунизма, обаче ти вменяваш (в случая), че е имало такова и в периода 1997-2001 при правителството на знаем кой. Не е политически коректно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 9:53 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 10:16 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
За мен е абсолютно безумие всяко една гнусотия в тази държава да се оправдава или омаловажава с думите: ми те всички го правят. Всички си хвърлят фасовете на улицата, всички си изсипват лайната през балконите, всички минават на червено или влизат в забранена улица. Щом всички го правят, значи е ок. Приеме се някой читав закон като забраната на цигарите и се почва: Ама тва ли е най-големия проблем на България? Ами замърсяването на въздуха никой не го гледа. Ама храната е лайняна. Ама това, ама онова.
Разберете, че трябва да се почне отнякъде. Дреме ми на кура дали са го правили другите преди. Нека тези влязат в затвора, пък да видим дали следващите ще имат топки да го правят. И Станишев нищо не печели от тази работа, защото тези, които ще се откажат от вот за герб никога няма да гласуват за комунягите. На герб ще им остане само твърдия електорат, заслепен или зависим от тях, докато малките партии като Пръмова, ДСБ и Атака ще си увеличат процентите.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 10:29 pm 
Аватар

Adepta написа:
ДипломатО написа:

"Винаги са се слушали" се отнася в случая за инсталирана техника по времето на комунизма, обаче ти вменяваш (в случая), че е имало такова и в периода 1997-2001 при правителството на знаем кой. Не е политически коректно :bigok

Имало е слушане в периода откакто има радиопредаватели - до днес :bigok
А иначе, пак ли да напиша, че ще гласувам за НЕГО :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 10:47 pm 
Аватар

Ок, гласувай за НЕГО :bigok
Сигурно е имало, все пак горе-долу същите ченгета са работели в службите, но в онзи случай от онези микрофони е нямало слушане, това имам предвид. Много се спекулира с това, че и "Костов така правеше" и се дава за пример именно онзи микробетон :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 27, 2013 12:17 am 
Аватар

Седем:Едно написа:

+1 :smt023 Не ме интересува, кой печели гласове от това! Това ще разшири политическата примка от врата на "независимите" институции..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 27, 2013 12:20 am 
Аватар

Дали да не направя аватара си на картички, да ги пратя на Цв.Цв. да ги раздава на участниците в записите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 27, 2013 3:20 am 
Аватар

Някои хора са на хероин в опитите си да оправдават тая гнусотия :ohmygod2

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 27, 2013 11:13 am 
Аватар

Цецо Ухото сутринта беше в Нова, наглостта му е невероятна :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 27, 2013 11:16 am 
Аватар

Абе май има неква сбирка на АТАКА, БСП или ГЕРБ наблизко(вероятно в градинката Св Троица). Съдя че е едно от трите по възторжените възгласи и надъхващите подвиквания. :ohmygod
Бахти колко е прОс народа :ohmygod Побеснявам направо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 27, 2013 12:49 pm 
Аватар

Видях пред парка момиченце с балон и флагче на ГЕРБ.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]