forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 2:20 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 5:02 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Една страница по-назад дадох един личен пример, който беше към Бранника, свързан с подслушването и пряко касаещ бизнеса. Прочети го внимателно, и после нямам против да ми обясниш, че бъркам, ако щеш - лъжа, преувеличавам, или пък, че няма значение. Просто ми е любопитен коментара ти.

Значи аз както и да ти отговоря ти ще го врътнеш, така че отговора ми ще се обезмисли. Хайде само не всичко да го гледаме през призмата, че винаги има нещо гнило.
Със сигурност не е правилно, две мнения няма, но пак казвам, че този филм вече са го давали. Подобно нещо пак да вълнува обществото най-много, спред мен е нелогично. Две седмици останаха до изборите, ще спра със заучените фрази :lol: и ще се надявам да не вземат да се окажат истина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 5:02 pm 
Бранник, поправи ме ако греша, но според мен ти разсъждаващ за изборите и за обозримото бъдеще на страната малко или много от позицията на човек, който учи и живее в чужбина, който има и продължава да има едно доста добро образование (без да те познавам, съдя от местата, където си учил/учиш) и от позицията на човек, който няма намерение да се върне в България, т.е леко отгоре на злободневните проблеми, които дразнят и душат страната. Затова и разсъждаваш малко от позицията на "всичко е мизерия и ще остане мизерия, но за мен лично герб е по-малка мизерия от бсп, а като левскар искам едните поне да построят стадион за отбора ми, да дойде така чаканият спонсор и да вървят нещата".
Истината е, че и аз от части разсъждавам за тези избори по този начин, в смисъл на все ми е тая. Не ме ебе, щото макар само на 23-24, се нагледах на мизерии и "промени" и съм убеден, че и след тези избори няма да има, без значение как ще се формироват този път. Уверил съм се, че огромният проблем е в населението, не в тези отгоре, т.е бъдеще няма, защото тези, които могат, предпочитат да живеят достоен и спокоен живот някъде другаде, отколкото да стават поредното поколение, което ще се бори с вятърните мелници. Аз също не искам да съм от тях и няма.
Единствената разлика с твоето мислене при мен е, че аз не искам нито герб, нито бсп и за мен по-добър вариант между двете няма, ама то и друг, който може да управяла в момента, също няма :lol: Както върви няма да мога да гласуват, ако можеш, щях да пусна за ДСБ, просто щото винаги съм го правил и цялото ми семейство винаги го е правило, но някак без вяра и желание.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 5:04 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Brannik написа:
Бай Иване, тебе лично колко пъти те подслушваха герб? :smt006 Естествено, че е отвратително да се подслушват обикновени граждани и бизнес, но за мен не е кой знае какъв проблем да си подслушваш собствените министри при положение, че се намираме в България, а и това беше ясно много отдавна така или иначе.

Даваш същия "довод" като другите гербери в темата.

Само дето не съм гербер :smt006 Но явно не осъзнавате, че с такива крайни реакции за неща, които се знаят прекалено отдавна само наливате вода в мелницата на БСП и влизате в тяхното русло, защото от този скандал ще спечелят те, не някой друг. ДСБ все така няма да влезнат, едва ли и Кунева ще си увеличи резултата, но за БСП е гарантирано, то от тях и тръгват всички компромати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 5:07 pm 
Аватар

БСП нямат потенциал и за един глас в повече от тези 20%

kozarets1914 написа:
Освен влизането на ДСБ и Кунева (много ми е гнусно, че въобще трябва да я сложа в групата, но искам да вярвам, че някаква група в тази партия НЕ Е продукт на комунетата) в парламента, което само по себе си е крайно недостатъчно за случване на някакви качествени промени, единствена възможност за спасение е някакъв мощен компромис от ГЕРБ за съставяне на програмно правителство, което да прилича на сегашното и да има заложени от парламента програма с ясни приоритети. Това може би трябва да се появи от кръга около Плевнелиев, който е добре приет и от ДСБ, и от Куневица, а вероятно и от още няколко партии, които ще останат извън парламента. И да почнат реформи без да ги боли кура, и без сметки за рейтинги. Това е идеалният вариант, ако отчитаме реалността.

Мен ако питаш този кръг скоро ще прави нова партия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 5:08 pm 

Brannik написа:
Но явно не осъзнавате, че с такива крайни реакции за неща, които се знаят прекалено отдавна само наливате вода в мелницата на БСП и влизате в тяхното русло, защото от този скандал ще спечелят те, не някой друг.

Eeeeeeee, благодаря че ни каза и отвори очите. Аз лично съм ти признателен и спирам да говоря срещу Герб, за да не наливам вода в комунистическата мелница.
Нека гласуваме за Герб, стадион ще ни построят. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 5:09 pm 
Аватар

Brannik написа:
Morning Glory написа:
Brannik написа:
Бай Иване, тебе лично колко пъти те подслушваха герб? :smt006 Естествено, че е отвратително да се подслушват обикновени граждани и бизнес, но за мен не е кой знае какъв проблем да си подслушваш собствените министри при положение, че се намираме в България, а и това беше ясно много отдавна така или иначе.

Даваш същия "довод" като другите гербери в темата.

Само дето не съм гербер :smt006 Но явно не осъзнавате, че с такива крайни реакции за неща, които се знаят прекалено отдавна само наливате вода в мелницата на БСП и влизате в тяхното русло, защото от този скандал ще спечелят те, не някой друг. ДСБ все така няма да влезнат, едва ли и Кунева ще си увеличи резултата, но за БСП е гарантирано, то от тях и тръгват всички компромати.

Това важи само ако се приеме, че ГЕРБ е по-приемлив вариант от БСП. А двете партии са еднакво неприемливи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 5:13 pm 
Аватар

Македония написа:
Бранник, поправи ме ако греша, но според мен ти разсъждаващ за изборите и за обозримото бъдеще на страната малко или много от позицията на човек, който учи и живее в чужбина, който има и продължава да има едно доста добро образование (без да те познавам, съдя от местата, където си учил/учиш) и от позицията на човек, който няма намерение да се върне в България, т.е леко отгоре на злободневните проблеми, които дразнят и душат страната. Затова и разсъждаваш малко от позицията на "всичко е мизерия и ще остане мизерия, но за мен лично герб е по-малка мизерия от бсп, а като левскар искам едните поне да построят стадион за отбора ми, да дойде така чаканият спонсор и да вървят нещата".
Истината е, че и аз от части разсъждавам за тези избори по този начин, в смисъл на все ми е тая. Не ме ебе, щото макар само на 23-24, се нагледах на мизерии и "промени" и съм убеден, че и след тези избори няма да има, без значение как ще се формироват този път. Уверил съм се, че огромният проблем е в населението, не в тези отгоре, т.е бъдеще няма, защото тези, които могат, предпочитат да живеят достоен и спокоен живот някъде другаде, отколкото да стават поредното поколение, което ще се бори с вятърните мелници. Аз също не искам да съм от тях и няма.
Единствената разлика с твоето мислене при мен е, че аз не искам нито герб, нито бсп и за мен по-добър вариант между двете няма, ама то и друг, който може да управяла в момента, също няма :lol: Както върви няма да мога да гласуват, ако можеш, щях да пусна за ДСБ, просто щото винаги съм го правил и цялото ми семейство винаги го е правило, но някак без вяра и желание.

Малко или много няма на какво да възразя. Само за завръщането в България имам забележка - имам намерение, но не знам кога. Винаги когато мога съм си в България - ето сега за дербито за ден, после за Великден за седмица и тн. Не се отричам от България като някои "българи" по чужбина, не я мразя, не гледам на живеещите в нея отгоре и като на "тях", а като на "ние". А за тия избори точно това ми е мисленето - така или иначе за следващите 4 години нищо няма да се промени, така или иначе тези, за които винаги съм гласувал (ДСБ) няма да влезнат, така или иначе мразя БСП - ми поне да не са те и поне да имаме спонсор и стадион след като нищо друго няма да се промени следващите 4 години и десните не съумяха да направят така, че да са реална алтернатива. Дано успеят до следващите избори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 5:14 pm 
Аватар

Boyo написа:
БСП нямат потенциал и за един глас в повече от тези 20%

На изборите ще имат над 20%.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 5:16 pm 
И дума не става да съм казал или помислил, че се отричаш от България, българщината и прочие. Не вярвам, че като си в чужбина, може да си по-малко българин. Аз в Германия се чувствах повече българин и повече се гордеех и и го показвах отколкото тук.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 5:17 pm 
Аватар

Напълно е възможно, този път благодарение на болшевизма на герб,иначе съвсем нормални хора,да отидат и с безкрайно отвращение и срам,да пуснат гласче за комунистите от бсп

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 5:25 pm 

И да има такива, ще са пренебрежимо малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 5:35 pm 
Аватар

Omraz написа:
И да има такива, ще са пренебрежимо малко.
Няма да е за първи път,дуела Сидеров-Първанов беше нещо подобно и вероятно не са били малко нормалните хора,които са гласували за Гоце

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 6:06 pm 
Аватар

Мда, на "нормалните хора" Неделчо им беше стар, искали младеж. Ет ви младеж - Гоце :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 6:39 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Напълно е възможно, този път благодарение на болшевизма на герб,иначе съвсем нормални хора,да отидат и с безкрайно отвращение и срам,да пуснат гласче за комунистите от бсп

Като нищо може да се случи, но не на тези избори, а по-скоро на следващите през октомври. Аз лично не се виждам да го направя, но бих проявил разбиране ако някой и на това се е решил.

Най-тъпото е, че от целия този скандал с подслушването, очаквам рейтинга на ГЕРБ не само да не падне, ами и да СКОЧИ с 1-2%. Защото народа е петимен да се подслушват ГОЛЕМЦИТЕ, министрите, бизнесмените, "важните клечки", които по дефиниция са АЙДУЦИ и бате Бойко е най-добре да ги държи на къса каишка, та да не мътят водата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 7:04 pm 
Аватар

Това май е най-странното (страшното). Имам чувството, че колкото повече скандали стават, толкова повече се консолидират и втвърдяват позициите си. Не само, че не се разочароват избирателите им, напротив, започват за одобряват подобни престъпления, щом са от Б.Б. и неговото обкръжение. И ми се хилят и викат: Това не дава отговор на въпроса за кого да гласувам? Ме не знам бе, нали имаш глава. Гласувай за когото си искаш, нали това е демокрацията.

Сутринта гледах цялото интервю на бившия министър. Не ме интересува какъв е момента, нито кой го праща, нито каква е целта му, нито дали е в листите, нито дали щял да постъпи така ако бил водач, нито що не е казал преди три години, нито дали мен лично са ме подслушвали или бай Иван, нито колко пъти! Това е най-гнусното политическо пристъпление в мирно време.
Президента си оставя телефона и увеличава звука на телевизора!!! Президента, прокурори, съдии, опозиция (каквато и да е тя), журналисти, бизнеса...В коя институция да вярват хората? Коя не е манипулирана?
Баси, цялото общество вече е болно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 7:24 pm 
Аватар

Президентът каза, че си оставя телефона при секретарката, защото бил учтив човек. Защо нито един журналя не го пита дали е чувал за изключване на звъненето и вибрацията на телефоните и ако е чувал, то защо не ползва тази най-нормална функция?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 7:44 pm 
Аватар

Плевнята е един поплювко безподобен. Страхил Божикравов от "Улицата", ако си го спомняте. Този е същият, от плът и кръв. Иска му се да каже "Шефе, ти си голям ГЪЗ", но му стиска само до "Шефе, ти си ГОЛЯМ..." Такъв си го избраха, държавен глава на България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 8:34 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Президентът каза, че си оставя телефона при секретарката, защото бил учтив човек. Защо нито един журналя не го пита дали е чувал за изключване на звъненето и вибрацията на телефоните и ако е чувал, то защо не ползва тази най-нормална функция?

Не защитавам Плевнелиев, според мен крие и не иска да каже какво знае по случая, но е абсолютно нормално политик на такъв пост при среща да си остави телефона извън стаята. Така мисля. Иначе подслушване на Президента е меко казано скандално, той е май най-защитения от законите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 8:36 pm 
Аватар

Абсолютно ненормално е политик от такъв пост да си остави телефона където и да било извън собствения си надзор :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 8:53 pm 
Аватар

Хъх, все си мисля, че една от целите на асистента е да вдига телефона когато трябва. При положение, че Президента е 24х7 Президент, да предположим че може да си даде на някои телефона за 20-30 минути, просто ми се вижда безмислено да си го държи постоянно при себе си. Може и да бъркам. Ако някой знае какво казва протокола, може да сподели.
Иначе съм много убеден, че са го слушали и той знае.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 8:53 pm 
Аватар

Много сте прибрани, бе. Баси евреите.
И аз съм на мнение, че един политик от такъв ранг или бизнесмен си има хора и за бърсането на гъза. Ше се разкарвам аз а телефони и портфеили. :lol

Последна промяна Goviado на Чет Апр 25, 2013 8:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 8:56 pm 

http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/0 ... ski_bombi/

КабаСеДеСе-то обаче твърдо зад Цвъки. :ohmygod :ohmygod2 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 8:58 pm 
Аватар

Omraz написа:
http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/04/25/2049459_sds_kum_naidenov_stiga_veche_s_chengedjiiski_bombi/

Няма да захапят ръката дето ги 'рани, я.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:00 pm 
Аватар

Е тяхната функция е тази - старата десница да покаже съпорт за колегите от Герб за да може старите избиратели на СДС с чиста съвест да гласуват за тях. Ако може да се крадне още някой друг гласец от ДСБ-то - още по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:02 pm 
Аватар

И това го обясняваш баш на този форум? :lol

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:03 pm 
Аватар

Omraz написа:
http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/04/25/2049459_sds_kum_naidenov_stiga_veche_s_chengedjiiski_bombi/

Как не. За този се говори, че има събрани дебели папки със злоупотреби от кметуването му в Карлово и само чакат да каже нещо 'неправилно'.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:04 pm 
Аватар

Абе пичове, неква идея за сигурност нема ли у вас? Щото при нас шефчетата от борда на директорите немат право да си оставят телефоните никъде, ако имат нужда от сервиз той не се извършва през ИТ отдела, а през Банкова сигурност, имат сериозни ограничения какво могат да инсталират на тях.. Дали па за президента на страната не важат още по-яки правила? Тва да не е МП3 плеър даеба...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:10 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Абе пичове, неква идея за сигурност нема ли у вас? Щото при нас шефчетата от борда на директорите немат право да си оставят телефоните никъде, ако имат нужда от сервиз той не се извършва през ИТ отдела, а през Банкова сигурност, имат сериозни ограничения какво могат да инсталират на тях.. Дали па за президента на страната не важат още по-яки правила? Тва да не е МП3 плеър даеба...

Абе тоя секретар на Президента да не мислиш, че е случаен :wink:
Не ми се верва, при документите, които минават през секретаря, да има проблем да му остави един телефон. Ми като му се додриска какво - тича до личния сейф ли :smt005
Ако си спомняш, имаше един скандал със студент, обаждал се на личния номер на Боко преди да стане премиер. Ами оказа се, че минава през "оператор" :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:14 pm 
Аватар

Асистента нема как да има правомощията на президента, съответно няма как да има правата върху телефона му. Двете са съвсем различни длъжности. Деба, поне за мен телефонът е доста лично нещо, в моя е половината ми бизнес, некой ще цъкне без да иска нещо и ше го затрие, бих го дал само на жена ми и децата ми. Не разбирам друго схващане...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:14 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Е, ако нямаш доверие на личния си асистент и той или тя не е проверен, ни нам. За телефон не мога да си представя президента да се среща с некъв важен човек и да го влачи със себе си.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]