forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 10:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 2:22 pm 
Аватар

Гласувайте за мен, аз съм доказана личност: bigok Ще ви оправя: bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 2:30 pm 
Аватар

Morning Glory, отношението тия дни е такова защото ситуацията е предизборна и тези факти, които междудругото са публично обявявани дори и от самия бб преди години("ще ги слушат, що да не ги слушат" - пред битиви - относно министрите ), сега се вадят от виждащите, че ще загубят доста сериозно изборите партии и се размахват като едва ли не най-големия световен проблем. И искат непрестанно тоя да се маха, оня да се маха. Дмитриевич май забравя, че подалите оставки Р Овч и Р Пет като министри ги направи после депутати? И ги махна чак сега, защото играят в отбора на Гоце?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 2:35 pm 
Аватар

Миро Ирландеца от комунистите ли е? Цацаров и той ли?

Бранник, ако ще и 10000км магистрали да са в строеж, Герб вече не е на власт. По тяхно време са стотина километра и твай. Което не се различава по нищо от останалите правителста, още по Тошово време страната ни може да построи толкова - 30км на година. Натам нема сили очевидно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 2:40 pm 
Аватар

Цацаров си върши работата както трябва, след като го трупат със сигнали, ако не върши нищо, както правеха тези преди него междудругото, другаря Борис Велчев-Внук ясно и категорично каза, че не искал да се занимава с политическите въпроси, когато опре до него, сега всички щяха да реват за диктатура на борисов и политически чадър над хората му.
Миро нали не се заблуждаваме що ги наговори тези неща сега? Ако беше водач на листа дали щеше да е така морален? Като е знаел, че го слушкат и е залягал в окопите, както твърди, докато е бил министър, що не излезе да ги каже тия неща тогава? Нали е голям смелчага, ама като му изстина мястото и се раприказва, типично к-венско поведение ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 2:58 pm 
Аватар

Крив, курвенското поведение си е факт, но курвата си е на Борисов и на Герб и трябва да си носят отговорноста за нея, а не да се прехвърля като чужда отговорност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 3:06 pm 

Въобще не ме интересуват причините, поради които сега си отваря устата Миро Мършата и защо излизат сега всички тия скандали.Факт ли са?Факт са!Няма за какво да се питаме защо излизат сега всички тия лайна?По тия географски ширини винаги е било така преди избори, така и ще бъде занапред.Това е все едно твоето дете да обере кварталния магазин за н-ти пъти, да дойде собственикът му и да ти каже, че е хванал детето ти да краде от него, а ти да се чудиш що ти го казва сега това нещо, какво цели с това и каква изгода има от това, вместо да се замислиш накъде е тръгнало детето ти? :smt006 Това към Кривия.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 3:11 pm 
Аватар

krivia написа:
Morning Glory, отношението тия дни е такова защото ситуацията е предизборна и тези факти, които междудругото са публично обявявани дори и от самия бб преди години("ще ги слушат, що да не ги слушат" - пред битиви - относно министрите ), сега се вадят от виждащите, че ще загубят доста сериозно изборите партии и се размахват като едва ли не най-големия световен проблем. И искат непрестанно тоя да се маха, оня да се маха. Дмитриевич май забравя, че подалите оставки Р Овч и Р Пет като министри ги направи после депутати? И ги махна чак сега, защото играят в отбора на Гоце?!

Най-голямото оправдание на света - и другите така са правили. Евала.
Анди, много е важно защо сега проговаря Миро Зелето, както е и важно защо Боко подаде оставка примерно. Не е заради накапания с кръв асфалт, нито Миро говори защото му пука за демокрацията. Това не оправдава незаинтересоваността на обществото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 3:14 pm 
Аватар

Andy Frain,
Ситуацията е малко по-различна, за тия подслушвания се знае от много време, специално за министрите, нали Плевнелиев го осмиваха с това, че се бил примирявал да го слушат, самия бб пред битиви го е казвал, че сам е благословил да ги слушат министрите му, уж за да не правят бели, както се казва, сега вече дали е заради това, всеки сам може да си реши :smt003
Идеята, че тези неща не са от вчера и днес, самия мирко като го е знаел това и е борец за правда, докато топлеше столчетата не му е правело чак такова впечатление, сега изведнъж като го разследват и го отстраниха от листите, това стана много голям проблем. За него естествено. :strkstrk

Adepta написа:
Най-голямото оправдание на света - и другите така са правили. Евала.

Не казвам, че и другите така са правели, а че тези, които имат искания сега, са правили точно обратното на това, което искат ... Надявам се ме разбра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 3:28 pm 
Аватар

Е то комунягите са майстори на демагогията, няма смисъл да говорим за тях. Въпроса е, че не може да се махне с лека ръка защото вече има официално обвинение за нерегламентирано подслушване. А БиБи не е казвал, че е незаконно в онзи цитат, според мен цялата мелодрама е да се отстрани Цвъки.
Menawhile:
Цитат:
Цеко Минев купи пътния бизнес на Васил Божков

:roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 3:32 pm 
Аватар

БиБи доста често си прави 'шегички' дето народа им се смее. Като например като разправяше, че на журналистите щял да направи дела като 'Буда', и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 3:35 pm 
Аватар

Кривия, спокойно, бре. Ей, къде е 12.05, ще може да си пуснеш бюлетинката за Цеки и Боки. Типично милиционерски разсъждаваш, явно са успели с промивката герберите :lol: Носят флашката за Мишо Бирата - герб и МВР не коментират съдържанието, а всички усилия се насочват да се намери кой е изнесъл инфото. Същото щеше да стане и с Флоров. Сега за подслушванията герберчетата пак извъртат нещата. Ама защо сега го казва, ама тва е предизборно, ама онова не е точно така. Боли ме уя кога е изнесено и защо. Важно е съдържанието. Смърт за гнусните милиционери. Незабавана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 3:58 pm 
Аватар

Тук има хора немалко хора, които са по-големи от мен, на 25 съм, и още се намират такива, които да им се връзват как едва ли не всички ги подслушват и се всява една обща паника, която е удобна само за една единствена партия, която има много подръжници в Северозападна България и не си е помисляла да пазари ( нз защо, но много ми харесва тая дума ) гласове. И всички имащи се за мислещи хора сега дискутират дали ЦвЦв трябва да подаде оставка или не. Никой не говори затова как ще се намали безработицата или такива глупости, а дали един човек трябва да си подаде оставката. Ще вземат да дойдат изборите - ДПС си увеличава електората, хората ще отидат да гласуват и за БСП, защото ще им повярват, има немалко фенове на Сидеров и накрая ще си се съберат и ще стане ебати кефаааааа.
Сигурно след изборите още ще се дискутира темата дали, ако Миро тъпото беше начело на някоя листа щеше сега да говори тия неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:03 pm 
Аватар

vazcho написа:
...Никой не говори затова как ще се намали безработицата или такива глупости, а дали един човек трябва да си подаде оставката....

Всъщност Костов точно това каза в началото на скандала - че хората не се интересуват от подслушване, че партиите които само вадят компромати нямат какво да предложат на избирателите, та не си познал, явно слушаш само с удобното ухо кой какво казал :loser2
Ако за теб е проблем само хляба, то за нас е и проблем как се дава този хляб, щото Гърбарите гледат да дават само на техни хора. Ама споко, само на 25 си :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:04 pm 
Аватар

vazcho написа:
Тук има хора немалко хора, които са по-големи от мен, на 25 съм, и още се намират такива, които да им се връзват как едва ли не всички ги подслушват и се всява една обща паника, която е удобна само за една единствена партия, която има много подръжници в Северозападна България и не си е помисляла да пазари ( нз защо, но много ми харесва тая дума ) гласове. И всички имащи се за мислещи хора сега дискутират дали ЦвЦв трябва да подаде оставка или не. Никой не говори затова как ще се намали безработицата или такива глупости, а дали един човек трябва да си подаде оставката. Ще вземат да дойдат изборите - ДПС си увеличава електората, хората ще отидат да гласуват и за БСП, защото ще им повярват, има немалко фенове на Сидеров и накрая ще си се съберат и ще стане ебати кефаааааа.
Сигурно след изборите още ще се дискутира темата дали, ако Миро тъпото беше начело на някоя листа щеше сега да говори тия неща.

Ти да не мислиш, че бизнесът не се подслушва бе? Така ли "ще се намали безработицата"? И фактът, че се подслушват политически опоненти и министри, за теб нищожен ли е?

Нема смисъл да рецитираш заучените от Бащицата реплики, нито да отместваш темата към БСП. Ако продължиш да подценяваш пишещите тук с тая елементарна пропаганда, лично ще те банна и ще ми е кеф :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:05 pm 
Аватар

Точно така! Затова трябва всички да си траем и чинно да гласуваме за герб. Те са много различни от изброените от теб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:07 pm 
Аватар

krivia написа:

Нямам думи, с които да продължа дискусията след такъв един "довод". За никой разумен човек не би трябвало да има значение кога излизат наяве насраните гащи на тези хора. Всъщност, за разумния човек тези насрани гащи никога не са били тайна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:17 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Всъщност, за разумния човек тези насрани гащи никога не са били тайна.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:25 pm 
Аватар

vazcho написа:

Една страница по-назад дадох един личен пример, който беше към Бранника, свързан с подслушването и пряко касаещ бизнеса. Прочети го внимателно, и после нямам против да ми обясниш, че бъркам, ако щеш - лъжа, преувеличавам, или пък, че няма значение. Просто ми е любопитен коментара ти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:30 pm 
Аватар

mikon написа:
немлад написа:
Имахме си изходни визи. :smt007

Каква любов към живеенето зад телени решетки. :slap

Нас червеното знаме роди ... :ohmygod

:smt017 :smt017 :smt017

http://rechnik.info/ирония

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:31 pm 
Аватар

Кви такива наведени растете,ебаси майката.Едно от най-гнусните политически престъпления е всеобщото подслушване,едно такова действие,води до множество други действия,кое от кое по-гадни.Защо сега,ама ако водил листи,ама не било лошо министрите да са наблюдавани,леле вие сте станали по-големи путьовци от поколението на родителите Ви.Винаги съм твърдял,че моето поколение е едно от виновните за да са болни толкова много децата ни,но не съм и вярвал,че надминавате онова поколение.Нали твърдите,че сте свободни и нормални хора,да ви серем на кухото самочувствие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:37 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Кви такива наведени растете,ебаси майката.Едно от най-гнусните политически престъпления е всеобщото подслушване,едно такова действие,води до множество други действия,кое от кое по-гадни.Защо сега,ама ако водил листи,ама не било лошо министрите да са наблюдавани,леле вие сте станали по-големи путьовци от поколението на родителите Ви.Винаги съм твърдял,че моето поколение е едно от виновните за да са болни толкова много децата ни,но не съм и вярвал,че надминавате онова поколение.Нали твърдите,че сте свободни и нормални хора,да ви серем на кухото самочувствие.

Представи си същите хора по онова време... Дисидент до дисидента....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:39 pm 
Аватар

Цитат:
Истината е, че в България, с или без Цветанов, нищо няма да се промени, ако милиционерите се сменят и топят взаимно, но инструментариумът им остане непокътнат. Въпрос на повече „мускули” е кой ще го овладее- Първанов и компания предадоха тази щафета на Борисов и компания. Сега има вероятност Борисов да се откупи като я върне на приносителя Станишев, комуто далаверата с контрола над медиите служеше по същия начин и със същите посредници.

От един известен публицист на тема кое е по ебано - подслушването или послушковците в медиите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:39 pm 
Аватар

Бай Иване, тебе лично колко пъти те подслушваха герб? :smt006 Естествено, че е отвратително да се подслушват обикновени граждани и бизнес, но за мен не е кой знае какъв проблем да си подслушваш собствените министри при положение, че се намираме в България, а и това беше ясно много отдавна така или иначе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:40 pm 
Аватар

Е кво да си представям,аз да не съм живял в Канада тогава

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:44 pm 
Аватар

@Brannik - честно, ебати и довода изкара "тебе колко пъти лично" "къв е проблема да си подслушваш министрите" - абе това закон няма ли значение :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:49 pm 
Аватар

Освен влизането на ДСБ и Кунева (много ми е гнусно, че въобще трябва да я сложа в групата, но искам да вярвам, че някаква група в тази партия НЕ Е продукт на комунетата) в парламента, което само по себе си е крайно недостатъчно за случване на някакви качествени промени, единствена възможност за спасение е някакъв мощен компромис от ГЕРБ за съставяне на програмно правителство, което да прилича на сегашното и да има заложени от парламента програма с ясни приоритети. Това може би трябва да се появи от кръга около Плевнелиев, който е добре приет и от ДСБ, и от Куневица, а вероятно и от още няколко партии, които ще останат извън парламента. И да почнат реформи без да ги боли кура, и без сметки за рейтинги. Това е идеалният вариант, ако отчитаме реалността.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:50 pm 
Аватар

Brannik написа:
Бай Иване, тебе лично колко пъти те подслушваха герб? :smt006 Естествено, че е отвратително да се подслушват обикновени граждани и бизнес, но за мен не е кой знае какъв проблем да си подслушваш собствените министри при положение, че се намираме в България, а и това беше ясно много отдавна така или иначе.
Жоре ,наистина от един месец ме изумяваш с възгледи.Хайде сега така ще го обясна,на бай Иван му дреме на кура дали са го подслушвали,но бай Иван смята,че подслушването е най-гнусното нещо в политическият живот и от това нещо на бай Иван изключително му пука.А Вие като млади,образовани и желаещи да се реализират хора,трябва двойно повече да ви пука от на бай Иван,за да не може да случи когато сте достигнали до ново стъпало в кариерата си,било политическа,било бизнес,да се появи някой с 2 сантиметра челце,примерно цветанов и да попита,абе Жоре къде си тръгнал мойто момче,тоя глас дали е твоя.И какво прави Жоро тогава
ПП.Извинявам се на всички за начина по който го обяснявам,все си мисля,че тука пишат достатъчно грамотни и принципни хора,но се наложи да пиша като за малоумници

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:51 pm 
Аватар

Brannik написа:

Даваш същия "довод" като другите гербери в темата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:56 pm 
Аватар

Всъщност, е по-вероятно под формата на програмно правителство да видим некоя нова версия на дойната коалиция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:58 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Всъщност, е по-вероятно под формата на програмно правителство да видим некоя нова версия на дойната коалиция.

За съжаление, да. Пак с участието на Куневица индийд :smt005 Щото Атака с ДПС ще е сложно, въпреки да са си сестрински партии :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]