forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 10:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:10 am 
Аватар

Коалицията е ясна - ГЕРБ и ДБГ. Вие си спекулирайте колкото си искате.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:13 am 
Аватар

vazcho написа:
Коалицията е ясна - ГЕРБ и ДБГ. Вие си спекулирайте колкото си искате.

Точно тва ще е коалицията, която общо няма да има и 25% :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:14 am 
Аватар

Кое е спекулация?
Аз виждам една премахната държавност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:16 am 
Костунгерите да се активизират да ми кажат как да преборя бюрокрацията и да ми позволят да гласувам :ohmygod защото гласът ми ще е на 95% за боК Костов, колкото и да ми е безразлично...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:17 am 
Аватар

Когато се избират хора без принципи от хора без принципи дето са за "за едната пържола" каква държавност по дяволите да очакваме?
Политковская не беше ли казала че руснака ще скочи само ако му бръкнат в джоба? Е, май и българина е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:18 am 
Аватар

subata написа:
Бранника още ли е надъхан за касата бира за коалиция между Герб и бьесьепе :bigok

Надъхан съм, но ако не стане коалицията искам да получа отстъпка от първия екип на стойността на касата бира, щот и без това бира много не пия :bigok

А тва, че Боко е слушал министрите си аз го одобрявам. Или е по-добре шайка разпасана команда от времето на тройната коалиция и всеки да прави каквото си иска и да краде както си иска? Явно в България така трябва да се действа спрямо подчинените ти министри след като закон не ги лови.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:20 am 
На теория да, ама, брат, наистина ли си го представяш като куолити контрол в някое голяма фирма, с цел повишаване на качеството. :roll: Милиционер винаги подслушва единствено и само с цел натиск, рекет, диктатура и изнудване :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:28 am 
Аватар

Македония написа:
Костунгерите да се активизират да ми кажат как да преборя бюрокрацията и да ми позволят да гласувам :ohmygod защото гласът ми ще е на 95% за боК Костов, колкото и да ми е безразлично...

Абе ти няма ли да си в Добрич за изборите? Тя цялата седмица май е неработна - от Великден до изборите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:28 am 
Аватар

Факт е, че това правителство седеше доста по-стегнато от разпасаната команда на тройната коалиция. Тук се плюе яко по герб, но не се дава реална алтернатива и като се плюе по бб се налива вода в мелницата на бсп. Вие си преценете кое е по-добре. И интересно кой точно от всички вас е бил подслушван че скача като ужилен? Естествено, че е ужасно да се подслушва бизнеса, но тук зависи и за кой бизнес точно става въпрос - едва ли е за малкия и средния, че някой тук да е потърпевш, най-вероятно си се подслушват олигарсите. Което също е проблем, но не чак такъв. А проблемът с подслушването на министрите е нулев. И за какво да ги натиска и да ги рекетира като им е шеф?

Изборът на тези избори е между тройна коалиция и стадион+спонсор, това е :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:29 am 
Това е някакво безумие, за да гласувам, трябва да представя договор за наем еди си къде, това добре, но трябвало ЛИЧНО собственикът да дойде и да се подпише :shock: И едва след това да подавам на 5-то място заявление. И за всичко това срокът е 27- събота :lol: Отделно че ме учиха по телефона на български език, как не съм трябвало да кажа "Къде трябва да отиде", а било "Къде трябва да дойда". Минус един глас значи, яко

П.С: Има ли някакъв начин да се пиша, че живея при някого, да идем заедно събота сутринта и да я свършим тази работа :smt017 Истината е, че последните гнусотии на герб много ме настървиха да гласувам...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:34 am 
Аватар

Македония написа:
Това е някакво безумие, за да гласувам, трябва да представя договор за наем еди си къде, това добре, но трябвало ЛИЧНО собственикът да дойде и да се подпише :shock: И едва след това да подавам на 5-то място заявление. И за всичко това срокът е 27- събота :lol: Отделно че ме учиха по телефона на български език, как не съм трябвало да кажа "Къде трябва да отиде", а било "Къде трябва да дойда". Минус един глас значи, яко

П.С: Има ли някакъв начин да се пиша, че живея при някого, да идем заедно събота сутринта и да я свършим тази работа :smt017 Истината е, че последните гнусотии на герб много ме настървиха да гласувам...

Седем:едно да те пусне като "наемател" :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:36 am 

Бойко преди три години обясни, че подслушва всички и те се хилиха

Не знам ся точно какъв скандал се е получил.

Миро по едно време си повярва и спря да се отчита. И затова изяде дърво. Ако Цвъ беше толкова всесилен нямаше Фаса и тоя аграр да се разприказват :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:44 am 

Македония написа:

Ако живееш на квартира трябва да дойде с теб собственика на апартамента с нотариален акт и да те запише в района ти- примерно Средец, Красна поляна итн. На следващия ден като си в системата отиваш и се вписваш. Имаш още 2-3 дни така че ако ще правиш нещо се активизирай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:46 am 
Може ли да подпишем с някой договор, че съм му наемател, ама не плащам никакви пари (за да няма евентуално някви търсения от НАП и т.н), примерно сме братовчеди, да идем в събота и да се регистрирам? Нека някой запознат и йорист да се изкаже и очаквам рамо от нкого.
Хазяина ми няма никакъв шанс да дойде, щото не е в София.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:48 am 

Да бе нямаш грижи, отиваш с който и да е, собственик на партамент в София в съответното кметство, оня носи нотариален акт, подписва декларация, ти попълваш формуляр, плащаш 2,50 и си готов на следващия ден да си попълниш молбата. Сролът май е до 26 или 27 така че побързай !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:50 am 
Да, срокът е до събота, утре няма как, щото съм цял ден на работа, а предполагам и човекът, но събота работили до 2 или до 5 май. Та, има ли някой желаещ? Нека преди дербито да ударим един пирон в ковчега на комунистите :bigok
Дори предполагам че може да не е договор за наем, а просто че живея при някого. т.е няма да има ниаккви търсения и касателства от НАП и т.н за наеми и пари.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:53 am 

Няма нужда от договор за наем, казваш че ти е братовчед примерно итн Обаче имай предвид, че има време докато влезеш в системата и те карат на следващия ден да си попълниш молбата...не знам опитай се нещо в петък да отидеш да се впишеш, щото да не ти направят мизерия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 12:21 pm 
Аватар

Тоя цъки, няма как да се разкара от гербаджиите, най-малкото защото той е човек, който управлява гербаджиите. Малкия Бащица, явно много го е закъсал със здравето, щом името му в тая кампания се чува само като има някой скандал да каже "Давам дума, че цъки е невинен" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 1:06 pm 
Аватар

Brannik написа:
Факт е, че това правителство седеше доста по-стегнато от разпасаната команда на тройната коалиция. Тук се плюе яко по герб, но не се дава реална алтернатива и като се плюе по бб се налива вода в мелницата на бсп. Вие си преценете кое е по-добре. И интересно кой точно от всички вас е бил подслушван че скача като ужилен? Естествено, че е ужасно да се подслушва бизнеса, но тук зависи и за кой бизнес точно става въпрос - едва ли е за малкия и средния, че някой тук да е потърпевш, най-вероятно си се подслушват олигарсите. Което също е проблем, но не чак такъв. А проблемът с подслушването на министрите е нулев. И за какво да ги натиска и да ги рекетира като им е шеф?

Моралните и законови норми нямат ли значение, та послушването е ъъ оправдано?
Скандалите по времето на това управление не просто могат да си съперничат, но и вероятно задминават тези при Тройката, и това при доста по-контролирани медии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 1:13 pm 
Аватар

Бранник, понеже питаш за подслушване да ти кажа. Една, родна голяма ИТ фирма
участва в търг, който е за решение, а не само за продукти. По тоя търг работят трима човека всичко на всичко. При излизането на резултатите от търга, друга, пак голяма родна ИТ фирма предлага същото решение, със символично, но достатъчно намаление на ценат и печели конкурса. Въобразявам ли си, философствам, или е просто случайност?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 1:18 pm 
Аватар

Задминават, защото по времето на тройната хуйлиция никой не е говорил за тях, все пак марката и харизмата на потомците на висшите комунисти едно време, значително надвишава марката и харизмата на бившите милиционери :lol: Управлението на герб в някои аспекти беше добро, за справка инфраструктурната тема, където 90 процента от хората (повечето от които костунгери :strkstrk ) се изказват положително.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 1:26 pm 
Аватар

Само да не се окаже, че баш там си е ебало мамата, щото има такава вероятност. Инфраструктура обаче не може да е само 100км магистрали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 2:00 pm 
Аватар

Сега си спомних как преди дербито, в което Кокала изчука свинете се раздаваха листовки на синята коалиция. Баси, кога минаха 4 години. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 2:01 pm 
Аватар

200 са в строеж, скоро тръгват търговете и за още отсечки :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 2:05 pm 
Аватар

Adepta написа:
Brannik написа:

Скандалите по времето на това управление не просто могат да си съперничат, но и вероятно задминават тези при Тройката, и това при доста по-контролирани медии.

Ти ако търсиш морал в политиката си объркал планетата. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 2:10 pm 
Аватар

Killmister написа:
Задминават, защото по времето на тройната хуйлиция никой не е говорил за тях, все пак марката и харизмата на потомците на висшите комунисти едно време, значително надвишава марката и харизмата на бившите милиционери :lol: Управлението на герб в някои аспекти беше добро, за справка инфраструктурната тема, където 90 процента от хората (повечето от които костунгери :strkstrk ) се изказват положително.

Да бе не е говорил. Просто онези пипаха по-леко. Иначе скандали имаше и тогава бол, и флашки и оставки и какво ли не.
krivia написа:

Морала тръгва от избирателите, не от политиците!
И пак бъркаш, едни политици подават оставка по морални причини, даже не поради законови, други омазани до ушите в ако пак твърдят, че не е така и тези които са ги избрали твърдят че са прави, може би защото и техните ценности са такива :smt006
Ако искаш примери - има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 2:12 pm 
Аватар

krivia написа:
Adepta написа:
Brannik написа:

Да, но в западната цивилизация, към която имаме претенции да принадлежим, когато липсата на морал стане публично достояние, летят оставки, уволнения, пада доверието на електората и т.н., а тук мнението тия дни е "амчи ко толкуз", както и че даже най-добре е министърът на вътрешните работи да подслушва своите опоненти и колеги :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 2:13 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Да, но в западната цивилизация, към която имаме претенции да принадлежим, когато липсата на морал стане публично достояние, летят оставки, уволнения, пада доверието на електората и т.н., а тук мнението тия дни е "амчи ко толкуз", както и че даже най-добре е министърът на вътрешните работи да подслушва своите опоненти и колеги :strkstrk

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 2:13 pm 
Аватар

Е, то явно матр'яла одобрява подслушванията. За кво да подава оставка тогава? Щом и в този форум, при това човек като Бранника, не вижда особен проблем в слухтенето, смятай какво става по малките градове и села.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 2:21 pm 

Материала тук си иска бащица като Путин. Вярно, ще има едно десетина процента недоволни, но с тях ще има начини да се действа, както го прави тавариша от КГБ в Москва.

Нашето общество не е узряло за демокрация, най-голямото доказателство е, че се чудим дали ще ни управляват комунисти или бандити милиционери.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]