forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 7:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 24, 2013 10:18 pm 

Glavan написа:
Omraz написа:
Така е, каза им го Ангел, евала. :lol:

Както вече съм казвал, аз се имам за много умен, но явно греша и съм доста прост, след като на предните избори гласувах за тоя инфантил. :?

Добре, че ти е дошел акъла у глъътъ! Не ми даде отговор на въпросите, та ше си чекам!
!

Сред многобройните ти изречения, завършващи незнайно защо с удивителни знаци, виждам само едно завършващо с въпросителен. На този въпрос няма как да ти отговоря, защото не съм запознат с материята и нямам идея колко струва един клип по телевизията. Колкото и да струва, това не прави клипа на ВМРО по-малко тъп.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 24, 2013 10:37 pm 
Аватар

Зависи от времето и телевизията. Можем да кажем например 20 000лв за едно излъчване, но пък е вероятно за предизборните да е друго. Политолого най-вероятно знае по-добре от нас. Не разбрах каква е връзката?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 24, 2013 10:55 pm 

Връзката е в реализацията, посланието и парите.
Примери:
Костунгера плаща богато за да видим в клиБчето му мома дето пие кафе на ратанов стол с дрешки, които ако наистина е безработна едва ли ще си купи.

Комунистите и боко тиквата са ясни.

На сдс клипа със сладоледа също е правен с доволно много пари.

При Ангел парите липсват, реализацията е с обикновена камера, а посланието е ясно- казвам каквото мислите вие.

Въпросът е има ли някой друг смелост да каже каквото мислим всички?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 24, 2013 11:06 pm 
Аватар

Ама според теб това, което си говорим ние, трябва да е речника на политика ли? Честно казано, аз не виждам никакво послание в това да ви еба майката, нито програма, нито идея за бъдещето. А относно парите, Козареца го каза ясно нагоре. ВМРО би трябвало да е достатъчно богата партия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 24, 2013 11:07 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Е,аз бях написал страните-две,три в които може самостоятелно да отидеш,иначе в останали от соц.лагера можеше с туристическа група и там кинтите са били като част от екскурзията.И за не остане някой в заблуда,на Запад не можеше по никакъв начин да отидеш,единствено с бягство :lol: ,което пък водеше до национализация на твоя апартамент и на близките ти,и огромни проблеми за тях и в работа и навсякъде.Хубаво си живеехме :lol:

Бащата, като служител на бдж беше ходил и из западна европа :strkstrk - с отбора на локомотив по кегелбан еди къде си, с отбора по не знам си кво некъде другаде. Италия, Франция, майката пък с неква екскурзия (пак бдж) беше ходила на дания-българия 88-ма. 89-та лятото пък цялото семейство ходихме в Словакия на екскурзия - търнава ми се виде като некъв рай. 20 години по-късно като отидох с артмедиа ми беше ебати селото... Годишно всеки можеше да купи валута , но някаква смешна сума и се записваше в паспорта

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 24, 2013 11:11 pm 
Аватар

Ти си номенклатурчик, бе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 24, 2013 11:21 pm 

tprodanov написа:
Ама според теб това, което си говорим ние, трябва да е речника на политика ли? Честно казано, аз не виждам никакво послание в това да ви еба майката, нито програма, нито идея за бъдещето. А относно парите, Козареца го каза ясно нагоре. ВМРО би трябвало да е достатъчно богата партия.

Да, смятам, че това, което говорим обикновените хора трябва да е език и на политиците. Циганите са си ЦИГАНИ, престъпността не е битова а е циганска и селска (безнаказана, щото по селата има копеленца крадящи като циганите).
Трябва да се носи отговорност от длъжностни лица(ушев да разслидва полицейско насилие- ебати ташака), но и да има закрила(побой над лекари например).
Задължително гласуване, минимум осми клас за да гласуваш.
Много са примерите, но политиците едва ли ще го кажат в тези(както и в следващите) избори.
Това е езика, който искам да чувам аз.
Извинявам се ако думите ми са прозвучали като пропаганда, но аз смятам, че проблемите имат имена, с които трябва да ги назоваваме ВСИЧКИ и политиците не са нещо повече от нас!

ДА ИМ ............ €18 НА ВСИЧКИ, КОИТО ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА НИ ПРАВЯТ БЕГЪЛЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

Последна промяна Glavan на Сря Апр 24, 2013 11:36 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 24, 2013 11:29 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Въпросът ти май касае средствата на партиите... Малко по-назад сме коментирали имотите на ВМРО и това, че в момента се оплакват от бедност. Някой явно е останал доволен.

Добре де, айде кажи ги кои са толкова тия имоти и какви пари според теб взимат месечно от тях? При положение, че повечето се ползват от партията и само някои се дават под наем. Струва ми се, че говорите яко наизуст с проданов. Със сигурност приходите от имотите (които са около 20к на месец, освен ако не ми дадете по-обосновано инфо) не могат да се сравняват с милионите на парламентарно представените партии, включително и ДСБ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 24, 2013 11:32 pm 
Аватар

Е той Костов само на депозити има 2 000 000.....Сметната палата го казва това...не аз.... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 24, 2013 11:39 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Ти си номенклатурчик, бе :bigok

Ако не беше умрЕл комунизЪма сигурно щех да съм трето поколение железничар :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 8:47 am 
Аватар

Тоя Мирко Ирландеца какви ги говори в момента :shock:
Изквания на бивш министър по телевизията могат ли да са основа за прокурорско разследване?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 8:57 am 
Аватар

Какво е казал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:05 am 
Аватар

Цитат:
Министерството на вътрешните работи по времето на управлението на кабинета „Борисов” масово е подслушвало незаконно не само опозицията и бизнеса, но и самите членове на правителството. Целият Министерски съвет е бил слушан със знанието и разпореждането на Цветан Цветанов. Това призна Мирослав Найденов, бивш министър на земеделието и храните пред бТВ.

http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/0 ... o_vsichki/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:11 am 
Аватар

Е наистина трябва да си с много тежка диагноза за да отидеш да гласуваш за герб.Какво трябва още да се случи,че хората да започнат да си задават въпроси

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:13 am 
Аватар

Хаха чудех се как може четири години хора събрани от къде ли не и обединени единствено от възможностите за келепир да не се изпокарат... Ето че дойде този момент

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:18 am 
Аватар

То беше ясно защо са толкова единни,страх ,вилица на шията и липса на възможност да реагират.Не случайно тези,които сега са предизвикани да говорят,жертваните,най-напред покриват семействата си в чужбина.Кошмарен филм,но всеки филм има и край

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:22 am 

немлад написа:
Имахме си изходни визи. :smt007

Каква любов към живеенето зад телени решетки. :slap

Нас червеното знаме роди ... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:46 am 

Май наистина от лятото премиер ще ни е Орешарски.
Единственият полезен ход на "добрия герой" ББ е тия дни да "уволни" Цветанов. Тъй като виждат, че се сриват могъщо, може и да разиграят такъв театър.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:51 am 
Аватар

И при Царо и Тройката се бяха събрали единствено заради келепира, обаче при БиБи се пипа наистина грубо. И всичко се връща. ЦИцорков започна, тихата война на Плевнелиев стана "шумна", Емо Фаса и Миро Зелето се разприказваха....чекаме следващите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:52 am 
герберчетата почнаха да се клепат взаимно, страшен цирк и смърт, и гавра очаква за пореден път тази държава :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:53 am 
Аватар

Нормално е една безпринципна сбирщина от слабоинтелигентни далавераджии-милиционери да се срине със същата скорост с която се събра :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:54 am 
Аватар

Omraz написа:
Единственият полезен ход на "добрия герой" ББ е тия дни да "уволни" Цветанов. Тъй като виждат, че се сриват могъщо, може и да разиграят такъв театър.

Според мен Пожарникаря не го вижда. Той е толкова заслепен от егото си, самовлюбен и обожествяващ се, че е абсолютно убеден в народната любов. А Цвъки му пробутва платени социологически проучвания, които да му галят ташаците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:56 am 
Аватар

Мисля си, че Цвъки няма полезен ход в момента. Тия дали не се изсраха върху държавноста...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:28 am 
Аватар

Много ми е чудно тези които гласуваха за БиБи не за лична изгода, а защото лековато са му повярвали че ще премахне корупцията и ще оправи държавата какво оправдание ще намерят пред себе си за този очевадно погрешен избор :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:33 am 
Аватар

Елементарно. Миро е от лошите, подучен от трактора, той направи фейсбук страницата за 50000, той направи далавери, той е лош, лошите са срещу герб, герб са добрите, сами срещу всички.
Ае на бас?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:40 am 
Аватар

Glavan написа:
Тука има ебати лицемерите! Хранят Ангел за клипчето, но ако си прочетат мненията назад има яко СМЪРт, к-у-р, бобонго, болести и кво ли още не за политиците, които са ни ебавали маменцето толкова години! Излезна някой да каже това, което всички мислят и стана невероятно голямата излагация!
По- добре помислете къде е клипчето на ВМРО и къде са клиповете на останалите политически "сили".
Мога ли да попитам хората, които са навътре в политиката, по колко искат телевизиите за т.нар. пакети(клипове + участие в предизборните дебати), че май са малко повече от парите, които събрахме за предишния мач със свинете, както и кой "играчи са на дебатите"!?!
Очаквам тонове Уайна да ме облеят(колкото няма да облеят свините и село унтерменшки изрод)!

Ангел Джамбазки шизофреник ли е? Щото псува и себе си в тоя клип. Още не съм получил отговор на въпроса как същият влезе в общинския съвет през 2007 г. и кой го направи председател на комисия.

Тук почти няма хора на интелектуалното ниво, за което е предназначен тоя клип. Повече обяснения не са нужни. И за тоя клип вече нема как да обвините ченгето Каракачанов, щото това си е точно почеркът на малоумниците около Ангел Джамбазки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:42 am 
Аватар

Omraz написа:

И аз това прогнозирах още като видях, че са го мобилизирали. Не знам как ще го измислят и ще се коалират, но него ще го изтипосат май, в крайна сметка. Ще видим. Очертават се ебати цирковите преговори след изборите и дълго служебно правителство.

Последна промяна Goviado на Чет Апр 25, 2013 10:59 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:45 am 
Аватар

Първо да имат изборите, да видим %-тите и ще гледаме сеир за наша сметка, как тези дето довчера се пцуваха утре ще се мляскат :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:54 am 
Аватар

Бранника още ли е надъхан за касата бира за коалиция между Герб и бьесьепе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:00 am 
Аватар

Кой губи, ако се коалират, че не ви следях спора? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]