forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 1:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 81  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 4:19 pm 
Аватар

chobbkillah написа:
Не съм искал да споря с никого! Камоли с левскари. Вижте хора, на повечето не им е станало приятно от знамената и това е факт. Добре, забравяме го. Станалото - станало.

Приятелю, остави си го така мнението си и всичко заспива. Всеки си има правото, и не виждам защо трябва да се обиждаш, че някои не са съгласни с теб. Идвай си в "Б", пей, скандирай, но от заплахи над левскари няма смисъл - грозно е. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 4:20 pm 
Аватар

Следващите нападки ще ги трия. Това е тема за Сектора и как да го направим по-добър, а не да се караме по между си. Спрете се малко всички. Тази тема със свастиките и честитките се изчерпи отдавна, да не говорим колко се преекспонира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 4:22 pm 
Аватар

Аз да се чувствам ли привилегирован, щом знам кой е sct02? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 4:23 pm 
Аватар

Цитат:
Спрете да спорите кой колко мача има в сектор б,кой е нацист и кой какъв е...ПЪРВО СМЕ ЛЕВСКАРИ,ПОСЛЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ!

Ами хайде. Само се чудя защо тези, които уж са "толерантните и умерените", абсолютно винаги скачат и пищят, когато някой от "сините фашизоиди" демонстрира някаква позиция или направи нещо подобно на това в Ловеч. Тогава изведнъж се започва едно дистанциране, заклеймяване и проповядване на "правилното" левскарство и идеали и какво ли още не. И изведнъж ставаме първо различни, а различните от нас не са левскари :loser2
Идва дерби, предлагам да спрем безмислената дискусия и да стягаме редиците за събота :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 4:26 pm 
Аватар

Скъпи, съфорумници, левскари, нацисти, не-нацисти и всички, които носите в сърцето си този клуб, моля ви, приемете моите най-дълбоки извинения, ако с думите си и действията съм заплашил, обидил, наранил някого. Винаги съм искал да помогна за градивността на клуба и сектора, така че, ако приемате извиненията ми, нека наистина забравим станалото и да продължим да подкрепяме, макар и с различията си, този единствен и достоен отбор в сърцата си. Не искам аз да съм причина за скандали и раздори вътре, сред нас, така че в името на този отбор, нашата любов и бъдещето на Левски, още веднъж ви моля за извинение.
:lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 4:29 pm 
Аватар

Батка, остави това, ми кажи ебал ли си някоя от пирдопските сестри :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 4:29 pm 
iSSigy, свастиките ги е имало, да, но тогава и наказанията не са били толкова сурови и угрозите за клуба толкова големи. Кво да правим, такива са времената, италианците прецакаха войната и Рим-Берлин-София загуби и сега си носи последиците, тва са реалностите :bigok
Мен също не ме бърка кой какви възгледи има, стига това да не вреди на отбора ми, като под вреда аз имам предвид отнемане на точки и домакинства, а не парите за глоби на Батков. И в обозримото бъдеще ни очаква именно това, ако не този път, то при следващия. И защо тогава се сърдите на хора, които не се кефят на свастики и се ядосват, че наказват заради тва отбора, който обичат и следват навсякъде? Май не е много справедливо, нали?
Нашите "нацисти" биха били в пъти по-полезни в някое мангалско гето или на Български изрод, където да утрепят мангалите и след това да вдигнат надпис Ултрас Левски със свастика. Е, повярвайте ми, тогава всички ще се радваме и дори гордеем с момчетата. Какъв е смисълът от свастика на трибуните, аз още не мога да зацепя... Публиката на Левски винаги е била с дясна ориентация, тва няма да се промени с вдигането или невдигането на свастика, която обаче би ти коствала много, за отбора, не за теб :smt006 А нали всички обичаме отбора и нали основното, за което ходим, е Левски!?
И все пак, идва дерби, единственото важно в момента е да разцепим прасетата, да се мобилизираме, надъхаме и да не им се верва! Имаме всички предпоставки затова!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 4:30 pm 
Аватар

chobbkillah написа:
Скъпи, съфорумници, левскари, нацисти, не-нацисти и всички, които носите в сърцето си този клуб, моля ви, приемете моите най-дълбоки извинения, ако с думите си и действията съм заплашил, обидил, наранил някого. Винаги съм искал да помогна за градивността на клуба и сектора, така че, ако приемате извиненията ми, нека наистина забравим станалото и да продължим да подкрепяме, макар и с различията си, този единствен и достоен отбор в сърцата си. Не искам аз да съм причина за скандали и раздори вътре, сред нас, така че в името на този отбор, нашата любов и бъдещето на Левски, още веднъж ви моля за извинение.
:lsfc4

Идеален край на тая безумна дискусия. Прощавай и ти.

А сега - по същество :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 4:32 pm 
Аватар

Аре, аре дайте нещо за организация, кога да сме на стадиона, да се реди хореография? Въобще подхванете нова тема, около която да се въртим. Тази се изчерпа ( браво на chobbkillah ), апелирам мнението на Македония като кадърно написано да е последно по темата. :))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 4:34 pm 
Редно е да се спре, защото вдействителност зад тези знамена едва ли седи и един човек от форума. Този, който използва обидни епитети и сравнява брат ми с шизофреник-болшевик... не бих му завидял. :smt006 Нито е казал НИЩО лошо против скт02 ( и аз не го познавам момчето), просто не е съгласен с това, което написа. Няма да казвам нищо за знамената, защото всички сме на едно и също мнение (което е най-глупавото в случая).

Малко офф-топик:
Отдавна ми е направило впечатление, че тук има разни знайни и незнайни личности (вероятно пъпки), които много обичат да раздават грозни епитети под анонимния комфорт на интернет пространството. Всяко такова мнение трябва да води до мигновен бан. Интелигентни хора сме или ако не сме, то поне претендираме да сме такива.

едит: Аз докато го напиша, то всички сме приятели отново :smt005 :smt005 :smt005
:levski

Последна промяна El Hacendado на Вто Апр 23, 2013 4:41 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 4:35 pm 
Аватар

Няма какво да се дръгнете. В събота имаме по-важна работа. Тука хора от двете страни на спора за забранените знамена участват в подготовката на нещата за дербито без да го подозират дори. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 4:37 pm 
Ми това всъщност е най-важното :smt006 Всички да сме за Левски и всички сме от Левски, пък отделно кой какъв е си е неговата работа.
Аз познавам човек, който събира закачалки. Краде и събира, носят му от чужбина, купува, има 4000 закачалки сигурно. Кво да му кажеш на такъв човек :bigok ама левскар... :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 4:39 pm 
Аватар

:smt044

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Закачалки бе човек.... :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 Шием знамена и ги качваме на закачалките за дербито. :smt026

Последна промяна Alek на Вто Апр 23, 2013 4:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

basma написа:
Eric Cartman написа:
Еми можеш и ти да ходиш да правиш организацията, кое те спира ?

За предното дерби лично отидох при Владо няколко дни преди мача, пих едно кафе с него и му казах - с какво да помогна? А той ми рече - няма нужда, всичко е готово. Айде не говорете само наизуст неща от сорта - като искаш иди и помогни.

Приемам забележката. :smt023

В събота отиваме редим хореографията, след тва ги надпяваме, бием ги на терена и САМО ЛЕВСКИ. :lsfc3 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 4:41 pm 

:smt005 :smt005 :smt005

4000 закачалки :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 5:10 pm 
Аватар

И Сър Стенли Ройс е левскар. Гербаджия също :lol:
Радвам се, че се обединихме отново. Изтрих някои лични нападки. В събота смачкваме свинята на трибуните, може и по улиците на София. На терена квото стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 5:44 pm 
Аватар

И Левскар 67 идва с поне 3 кила ракия :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 5:50 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
И Левскар 67 идва с поне 7 кила ракия :loser2

:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 7:08 pm 
Аватар

Македония написа:
Ми това всъщност е най-важното :smt006 Всички да сме за Левски и всички сме от Левски, пък отделно кой какъв е си е неговата работа.
Аз познавам човек, който събира закачалки. Краде и събира, носят му от чужбина, купува, има 4000 закачалки сигурно. Кво да му кажеш на такъв човек :bigok ама левскар... :bigok

Аз оня ден се запознах с един дърт левскар, който твърди, че толко мрази свинете, че не ходел на стадиона за дербита и не иска да ги вижда. :smt005 Как да му обясниш, че нема логика? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 7:23 pm 
Аватар

Момчета, как се борите с малоумните левскари? Извинете за определението.
Малоумни левскари, наричам тези, които сме смятат за "истински" и "потомствени"? Тези, които си мислят, че като си провинцията си по-малък левскар от него. Тези, които си мислят, че няма защо да се ходи на стадиона за слабата игра на футболистите. Тези, които си мислят, че се крадат пари от фонда, за да се хранят София Запад и че тези, които даряват за фонда са будали. Тези, които си мислят, че Сектор Б е съставен само от наркомани, безработни и ученици.
Как? Искам да ги накарам да повярват в "клишето" "Подкрепяй докрай" ? Искам да ги убедя, че Левски е кауза и идея, а не просто футболен отбор. Защото за мен всеки левскар е важен и не искам да се отказвам от тях. Въпреки сбърканото им мислене...

От един афектиран левскар, който ще дойде сам-самичък на дербито. :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 8:05 pm 

Това въпрос ли е кво е, че нещо не разбрах ? :lol: Какво точно означава как се "борим" ? Моя скромен личен опит показва, че ако някой не си е запален от дете, трудно ще го убеждаваш тепърва да ходи по мачове. Имам един приятел, който уж не се интересува много от футбол, ама ако питаш, казва че е от Левски. Водих го с мене на мача с Гент, еми кво да ти кажа от тогава не е повторил. :lol:
А за тия дето си избират ходят само на тия мачове дето "имало смисъл" или, защото "всички ще ходят" е говорено много пъти.
А тезата, че на мачовете ходят само лумпени и то особено на Вечното дерби е толкова силно насадена, че ти е бедна фантазията. Преди час-два майка ми се обади и почти ревеше и ме умоляваше да съм бил размислил и да не съм ходил на мача с прасетата. Когато някои реши примерно да издигне свастики, всички журналя и разни други помяри се правят на патриоти и светци, колко лоша била публиката на Левски и т.н. и се надига вой до небесата. Когато се вдигат транспаранти с Д. Списаревски примерно по едно малко отразяване в някой забутан край на някой сайт и това е. Когато фенове на Левски се организират и даряват помощи на домове с деца пак никой нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 8:16 pm 
Аватар

Абе не е така. Някои хора си имат периоди на летаргия, в които не ходят/не им се ходи/не могат да ходят на мачове и е нормално. Не толко крайните левскари също са левскари и е тъпо да се делят, според мен. Кой когато може и с колкото може. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 8:27 pm 
Аватар

Точно така. Всеки левскар носи "Левски" в сърцето си. Хората са различни, така както възгледите им, любовта им, привързаността им, както също разочарованията, ненавистта и всичко, което носи в себе си всеки футболен фен, само не чорбар, защото той е прасе :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 10:58 pm 
Аватар

Утре ше има ли https://www.youtube.com/watch?v=OUht3v3uUIY

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 11:08 pm 
Аватар

sct02 написа:
Цитат:
Спрете да спорите кой колко мача има в сектор б,кой е нацист и кой какъв е...ПЪРВО СМЕ ЛЕВСКАРИ,ПОСЛЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ!

Ами хайде. Само се чудя защо тези, които уж са "толерантните и умерените", абсолютно винаги скачат и пищят, когато някой от "сините фашизоиди" демонстрира някаква позиция или направи нещо подобно на това в Ловеч. Тогава изведнъж се започва едно дистанциране, заклеймяване и проповядване на "правилното" левскарство и идеали и какво ли още не. И изведнъж ставаме първо различни, а различните от нас не са левскари :loser2
Идва дерби, предлагам да спрем безмислената дискусия и да стягаме редиците за събота :levski

Пич, много те уважавам за всичко, което правиш за сектора. Отделно от това правиш впечатление на ерудиран и умен човек, особено ми е интересно да споря с тебе на тема история. :bigok
Съгласявам се с последното ти изречение и повече и дума не може да става. Но обясни ми, каква позиция демонстрираха въпросните хора и какво донесоха на Левски, точно преди дербито срещу свинете?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 11:30 pm 
Аватар

Подкрепям поста на Македонията на 200%.

Единственото, което ми е странно, всъщност е защо същите хора, които защитават трансперантите, се нервят, когато Левски се определя като фашистки отбор (да не припомняме снимките и т.н. от 39-та)....

Не искам да паля дискусия, просто отбелязвам интересен за мен факт.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 24, 2013 12:02 am 
Аватар

Айде да приключим тоя малоумен спор?! Никва полза не виждам от него, съсредоточете се върху други НАЛЕЖАЩИ неща!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 24, 2013 10:09 am 

След мача с Барселона нямаше толкова дискусии, щото тогава нямаше смешници като лъжеспорт и т.н.

А и Кратун така беше снимал, че после като качваше снимките, изряза свастиките (или келтски кръстове, не помня вече). :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 24, 2013 10:26 am 
Аватар

Верно ги бях замазал :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 81  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]