forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 1:51 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 81  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 12:18 pm 
Аватар

Ето това представляват медиите - свещи за всички такива като този балък!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 12:30 pm 
Аватар

Ебаси малоумната статия. Пеем му смърт от Кур на тоя нещастник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 12:45 pm 
Владо изобщо не беше на мача, не, хич... :ohmygod Зарков е най-палтената и лапаща курва в момента, преди на Дришата, сега на Домуса. Да пукне от кур!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 12:53 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 Владо го има на снимки даже , а след мача беше в Плевен заради Кампанията ..... Тези малоумни селяндури , се скъсват да сипват по нас :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 1:42 pm 
Аватар

Тоя ли боклук обяснява за фашисти и нацисти бе?! :smt005
Тоя същият, дето като бихме на Олимпиадата Полша обясняваше, че сме действали по същия начин с тях както Хитлер... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 2:11 pm 
А Вие само прочетете контрадекларацията на ГА да видите за каква шизофрения става въпрос :evil:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 2:33 pm 

Хора, един ден ще берем жестоки ядове заради това, че сме оставили болни мозъци като ГА и компания да се вихрят. В момента успешно промиват мозъци.
Хич не ми излизайте с това, че трябва да сме над тях, че няма смисъл да се занимаваме, че ги наказваме с мълчание, че никой не ги чете и т.н.

Ужас, повдига ми се.

Не е това темата де, но не се сдържах...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 2:35 pm 
Аватар

Точно ние, какво можем да направим ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 2:50 pm 
Аватар

madball написа:
chobbkillah,ти беше ли на мача?

Да бях, защо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:13 pm 
Аватар

Днес доволно много хора пред магазина, но много малко оставяха пари в урната. Според мен освен тези 1.20 лв спокойно можеше да се остави и рестото от дадените примерно 10 лв.

Тениската е добра, материята е по-хубава от тая за предното дерби :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:14 pm 
Аватар

chobbkillah написа:
madball написа:

Да бях, защо?

Защото си написал ебати простотиите. :smt005 Явно не знаеш кой стои зад ника sct02, а съдейки по написаното от теб лудият определено си ти. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:25 pm 
Аватар

south написа:
chobbkillah написа:
madball написа:

Да бях, защо?

Защото си написал ебати простотиите. :smt005 Явно не знаеш кой стои зад ника sct02, а съдейки по написаното от теб лудият определено си ти. :lol:

Ама защо мислиш, че ме интересува кой седи зад някакъв ник?! Въобще не ми дреме...Ако някакви с нацистки знамена правят цялата организация за хореографиите, аз повече в сектор Б няма да стъпя. Ще ме е срам да кажа дори, че някога съм стъпвал... Сори, но определено не съм луд.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:26 pm 

Еми можеш и ти да ходиш да правиш организацията, кое те спира ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:29 pm 
Аватар

chobbkillah написа:
Ама защо мислиш, че ме интересува кой седи зад някакъв ник?! Въобще не ми дреме...Ако някакви с нацистки знамена правят цялата организация за хореографиите, аз повече в сектор Б няма да стъпя. Ще ме е срам да кажа дори, че някога съм стъпвал... Сори, но определено не съм луд.

Щом не знаеш, че "някакви с нацистки знамена правят цялата организация за хореографиите" и кой е sct02, значи толкова си и стъпвал в сектор Б :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:36 pm 

Аре стига вече глупости, бе, братче - трети ден вече се занимаваме с някакви знамена и някакви простотии - направихме бахти якото гостуване, пяхме супер мощно, отчетливо, мелодично, надъхано и всичко квот се сети човек - даже като гледах клипчето си мислех, че супер много се доближава до клипчетата на "големите" агитки, на които всички тук пускат лиги като ги гледат - легия, некви гърци, сърбежи и кви ли не още.
Отделно предстои най-важният мач от вътрешното ни пробито първенство.
И въпреки това какво - коментира се неква страшна тъпотия, нападки някакви, храни,... аре дайте малко по-сериозно.

пп. за да няма някакви неразбирателства - бОли ме кура кой кво знаме опънал и дали на него е имало свастика, емблема на пепси или надпис "колко те обичам, мила кукла барби". И колкото повече самите ние обръщаме внимание на подобни тъпотии, толкова повече и всички останали ще им обръщат :smt006

пп2. и аз не знам кой точно човек стои зад ника sct02, пък съм в Б от над 10 години - явно трябва да сменя сектора :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:39 pm 
Аватар

Обръщаме темата така - явно щом не знаете кой прави организацията за хореографиите, вие с нищо не допринасяте към тях. Така ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:39 pm 

Eric Cartman написа:
Еми можеш и ти да ходиш да правиш организацията, кое те спира ?

За предното дерби лично отидох при Владо няколко дни преди мача, пих едно кафе с него и му казах - с какво да помогна? А той ми рече - няма нужда, всичко е готово. Айде не говорете само наизуст неща от сорта - като искаш иди и помогни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:40 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
chobbkillah написа:

Щом не знаеш, че "някакви с нацистки знамена правят цялата организация за хореографиите" и кой е sct02, значи толкова си и стъпвал в сектор Б :smt006

Еми сигурно съм стъпил едно 50-100 пъти поне и честно да ти кажа още 500 пъти да стъпя, пак няма да ме интересува кой всъщност е sct02, (моите уважения към човека). А само мога да бъда неприятно изненадан, ако тази група хора са сърцето на нашия сектор. Ако това е така, наистина повече няма да стъпя там. Ама ще се погрижа още доста да не го направят, вярвай ми. Надявам се не те заблуждава това, че имам 20 мнения във форума. Ама както и да е. След като не ползвам форума по принцип и в сектора никой не седи с бадж на гърдите, където да му пише ника във форума и описание какво е направил за хореографията, значи няма как да знам нито едно от двете неща и ако според теб това ме прави луд, значи почти целия сектор сме луди, за разлика от няколкото нормални (с нацистките знамена) :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:43 pm 

Аре па ти кротко, де! Защо са тези безумни спорове сега?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:43 pm 

:smt005 Хем си сериозен тартор, зад който стои огромна маса хора, ходил си на стотици мачове в Б, същевременно откриваш мрачните тайни на сектора :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:44 pm 
Аватар

basma написа:
Аре па ти кротко, де! Защо са тези безумни спорове сега?

Ако се отнася за мен, честно казано не споря въобще.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:44 pm 
Аватар

Хайде стига вече. :) Тъпа тема, минало е вече. За това сме Левски, всеки да си има свободата да си изрази мнението. Моята претенция е това да не води до наказание за всички фенове и клуба. Да не говорим, че пълним гушите на кретените от БФС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:48 pm 
Аватар

kosjo написа:
:smt005 Хем си сериозен тартор, зад който стои огромна маса хора, ходил си на стотици мачове в Б, същевременно откриваш мрачните тайни на сектора :smt005

О да! Достигнахме апогея на тъпотата! Къде прочете, че съм тартор и че се правя на такъв?! Ако 5, 10 или 20 човека са голяма маса за теб, за мен не са, но не са и малко хора, защото те повличат след себе си своите приятели, познати и т.н. Трябва ли верно да ти го обяснявам.?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:51 pm 
Аватар

Всичко е точно пич, идва дерби, добре дошли сте с цялата рода и подкрепяйте Левски! Стига вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:52 pm 
Аватар

chobbkillah написа:

Значи да смятаме, че вече не си част от Сектор Б? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:55 pm 
Аватар

Редно е да светнем chobbkillah, че освен нацисти в агитката, има и хора, които се бият с фенове на други отбори (т.нар. хулигани). :bigok Понякога се крадат и знамена, от тея, дето стоят завързани на оградата. :bigok

Аре, вярно стига сме обсъждали тъпотии, просто занапред знайте, че потребителят sct02 не е 16-годишен и не пише празни мнения (както и всичките останали, чиито никове са в тъмносиньо).

Последна промяна south на Вто Апр 23, 2013 4:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:56 pm 
Аватар

Като децата сте, еби му майката.... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:56 pm 
Аватар

Не съм искал да споря с никого! Камоли с левскари. Вижте хора, на повечето не им е станало приятно от знамената и това е факт. Добре, забравяме го. Станалото - станало. Че не знам кой е въпросният ник - явно не съм единственият. Очевидно не е голям грях. Че съм изненадан, че шепа хора, които, очевидно с действията си понякога не са пприети добре сред нас, правят цялата организация - мисля, че пак е разбираемо. Дал съм на фонда поне около 500лв в последно време, без да броя фен-артикулите, като в Ловеч извадих всичко от джоба, както и парите за път, които бях събрал на няколко момчета, които взех със себе си. Ако това е малко, значи аз падам от луната. Ако всеки е направил поне това, знаеш ли къде ще е Фонд Сектор Б сега и какви възможности ще имат? Живи и здрави да сте!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 3:59 pm 
Аватар

chobbkillah написа:
Morning Glory написа:
chobbkillah написа:

Еми сигурно съм стъпил едно 50-100 пъти поне и честно да ти кажа още 500 пъти да стъпя, пак няма да ме интересува кой всъщност е sct02, (моите уважения към човека). А само мога да бъда неприятно изненадан, ако тази група хора са сърцето на нашия сектор. Ако това е така, наистина повече няма да стъпя там. Ама ще се погрижа още доста да не го направят, вярвай ми. Надявам се не те заблуждава това, че имам 20 мнения във форума. Ама както и да е. След като не ползвам форума по принцип и в сектора никой не седи с бадж на гърдите, където да му пише ника във форума и описание какво е направил за хореографията, значи няма как да знам нито едно от двете неща и ако според теб това ме прави луд, значи почти целия сектор сме луди, за разлика от няколкото нормални (с нацистките знамена) :smt023

Сега се очаква да почна да те разубеждавам ли? Всеки е свободен да ходи където си поиска, най-добре е обаче да идва в Б :D

И стига сте се правили на луди. Не искам да задълбавам в спора, за да не излезе, че пак се делим на големи и малки левскари, особено преди дербито.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 23, 2013 4:05 pm 
Аватар

Аре спри се. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 81  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]