forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 9:32 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 1:28 pm 
Аватар

kosjo написа:
kozarets1914 написа:
"БДФ не е легионерска организация, нито нейно продължение. Това е напълно съвременна партия, създадена от хора, които са направили съответните изводи, т.е. еволюирали са в рамките на самите себе си." В. Златаров
Гледам горе си метнал едно много тежко твърдение - приходите на ВМРО били 20 хил. лева на месец. В средата на 90-те години, когато Костов им реституира имотите, ВМРО стана втората най-имотна организация в България след Българска Православна Църква. Имоти във всеки град, а вероятно и в чужбина. Предполагам и затова бяха с него в ОДС. Затова беше обсебена и от ДС. После елегантно се отдръпнаха "една идея" по-имотни. Ако сега толкова са го забелили, значи Каракачанов добре се справя - и с името, и с имотите на една свята за българите организация. Сигурно и Ангел "стопанисва" - той затова не еба да си завърши правото.

Това е истина, ВМРО около реституцията се оказа най-имотната партия. 2001 изборите имаха огромна кампания и изкараха ебати финансовата мощ и не влязоха заради 10 хиляди гласа макс...

Знам. Аз тогава гласувах за тях - бяха в коалиция с "Гергьовден" и възлагах надежди на тях, че ще бъдат коректив на Костов. Глупак бях още на 20 години. Но се трансформираха към идиотията сравнително бавно. Вместо да са консервативното крило на силна, дясна коалиция, те заприличаха на Атака и опозоряват името на организацията. Колкото обичам ВМРО, толкова ме е срам от това, в което го превръщат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 2:09 pm 
Аватар

В момента има силно вътрешно течение там ВМРО да се превърне в консервативна партия и да се зарежат идиотиите и атакаджийските изпълнения, които правят на моменти. Дано надделеят трезвомислещите.

Иначе имотите малко са надценени, според вас какви пари прибират? Имат една сграда в София, в Благоевград и още на 2-3 места. От наеми събират 20-30к, другите си ги ползват. Със сигурност е несъизмеримо с милионите субсидии на ДСБ или двата милиона на депозит, а структурата им е по-добре развита от тази на ДСБ. Значи ДСБ просто не се управлява правилно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 2:17 pm 
Аватар

Brannik написа:
В момента има силно вътрешно течение там ВМРО да се превърне в консервативна партия и да се зарежат идиотиите и атакаджийските изпълнения, които правят на моменти. Дано надделеят трезвомислещите.

Иначе имотите малко са надценени, според вас какви пари прибират? Имат една сграда в София, в Благоевград и още на 2-3 места. От наеми събират 20-30к, другите си ги ползват. Със сигурност е несъизмеримо с милионите субсидии на ДСБ или двата милиона на депозит, а структурата им е по-добре развита от тази на ДСБ. Значи ДСБ просто не се управлява правилно.

Аз съм съгласен и за двете - надявам се ВМРО да се промени към добро и в бъдеще да вземе мощно участие в едно модерно и силно дясно. И факт - ДСБ не се управляваше правилно до днес, но имам надежда за бъдещето, защото познавам хора от идващото поколение и мисля, че контакта с хората ще бъде много по-директен и откровен. Костов е слаб именно в това и то много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 12:35 am 
Аватар

Моята анкетка, при 150 отзовали се на случаен принцип във forum.levski.com и facebook :strkstrk

Прикачени файлове:
chartgo3.png
chartgo3.png [ 199.58 KiB | Прегледано 3030 пъти ]
chartgo2.png
chartgo2.png [ 206.86 KiB | Прегледано 3038 пъти ]
chartgo.png
chartgo.png [ 209.81 KiB | Прегледано 3058 пъти ]

Последна промяна Кока-Кольо на Нед Апр 21, 2013 1:45 am, променена общо 3 пъти
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 12:36 am 
Аватар

Аз поне не я виждам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 12:40 am 
Аватар

сега?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 12:40 am 
Аватар

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 1:17 am 
Аватар

Brannik написа:

Е те от няколко години все уж "надделяват реформаторски течения и се очаква промяната", ама така и не идва. Напротив, удрят нови дъна с малоумните ис и безпринципни коалиции и кадри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 2:26 am 
Аватар

Казах ли някъде смЕрт за изборите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 2:33 am 
Аватар

Преди малко хванах някакво участие в News7 на проф. Константинов. Обясняваше за изборите как се разпределя бройката депутати. Каза, че към момента, и най-вероятно до изборите, БСП+ДПС+Кунева не могат да го докарат до 120 депутата. :roll: Демек такава тройна коалиция няма да може да състави правителство, ако не бъде одобрено от Атака, разбира се. Също сподели, че най-вероятно ще ни управлява коалиция ГЕРБ-ДПС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 3:29 am 
Аватар

Според мен е много по-вероятно да е ГЕРБ-Атака плюс евентуално малко напазарувани депутати от Кунева.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 10:14 am 
Аватар

Вчера по дарик интервюираха всички партии с еднакви въпроси за здравеопазване и образование. След цяла сурия комунисти-националисти с безумни идеи, както и бг на гражданите без никакви идеи, изведнъж някакъв пич с много смислена и дясна програма в тези два сектора. Час накрая разбрах, че бил от ДПС :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 10:25 am 
Аватар

Мда, слушах го и аз и ми стана любопитно кой е говорещия и от коя партия е, накрая, като се оказа, че е Петър Москов се сетих за твърдението на Змея, че гласовете към ДСБ са за вожда, а не за идеи.. :smt002
Единствения друг сравнително нормално говорящ беше Даниел Вълчев. Най-противен беше някакъв селяндур от СДС, уойто ме втрещи с евтина простотия и неадекватност, а и голяма доза страхливост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 10:34 am 
Аватар

То в СДС останаха само тотални дебили. На един съученик малкото братче-кухарче щом е кандидат за депутат от Враца... Трагици.
Искам друго да питам - как може да имаме 20 човека в този Форум, които да гласуват за Атака? Момчета, не виждате ли, че поне тук я разкрихме заблудата "Атака"?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 10:37 am 
Страшно е, че следващият парламент ще зависи от АТАКА, страшно е за България, че тези хора ще станат още по-богати и силни. :?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 11:29 am 
Аватар

Какво значи недостоверна?

Иначе не съм съгласен с позицията за атака. Това дали те ще имат власт да определят каквато и да е част от бъдещето ни зависи от нас, а не от тях. Затова отговорноста е върху нас за техния избор. И призоваването да се гласува за някой, щото друг нямал шансове е напълно неприемливо, а и невярно като съдържание и логика.

Затова, в следващия парламент, когато нашето бъдеще се кове я от атака, я от дпс или герб, вината ще си е само наша. Е, и Костов ще е виновен, то е ясно...

Що за идиот трябва да си, за да гласуваш за която и да е партия, която има ченгета в редиците си? Що за къса памет?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 12:32 pm 
Аватар

И що за идиот трябва да си, да гласуваш за партия, създадена със съветски пари и прокарваща съветски интереси :roll:
Аналогично и с феновете на съветския отбор де, ама те повечето са комуняги :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 12:47 pm 
Аватар

Аз ща - не ща трябва да гласувам, понеже ме сложиха в листата на една от коалициите. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 12:49 pm 
Аватар

Е със сила ли те сложиха? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 1:10 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Мда, слушах го и аз и ми стана любопитно кой е говорещия и от коя партия е, накрая, като се оказа, че е Петър Москов се сетих за твърдението на Змея, че гласовете към ДСБ са за вожда, а не за идеи.. :smt002
Единствения друг сравнително нормално говорящ беше Даниел Вълчев. Най-противен беше някакъв селяндур от СДС, уойто ме втрещи с евтина простотия и неадекватност, а и голяма доза страхливост.

Е аз говорех за ДПС , ДСБ ги пропуснах - бях в колата и чух само 4-5 партии
Точно даниел вълчев не каза нищо , само увъртъше и се измъкваше от въпросите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 1:50 pm 
Аватар

още три

Прикачени файлове:
chartgo6.png
chartgo6.png [ 200.53 KiB | Прегледано 3410 пъти ]
chartgo5.png
chartgo5.png [ 199.49 KiB | Прегледано 3410 пъти ]
chartgo4.png
chartgo4.png [ 164.8 KiB | Прегледано 3410 пъти ]

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 1:52 pm 
Аватар

Не е така, Вълчев си каза точно мнението за бъдещето на образованието, увърташе за здравеопазванетр, но те там нямат експерти така или иначе. Колкото до ДПС, те са адски неприятна изненада за псевдонационалическите идиотчета. Докато едните се плюнчат по площадите, другите 10 години подготвят кадри. Към момента най-кадрови подготвени са ДСБ и ДПС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 2:27 pm 
Аватар

А БСП хич нямат кадри и не са подготвени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 2:53 pm 
Аватар

Имат да - в компроматите, голосовни приказки и откровенната демагогия са ненадминати.
Цитат:
Не човек, а желязо —
просъскал агентът фашист.
Тихо мъртвия казал:
— Не, комунист!

:bigok
Обаче като управляват се осират. Чудно защо ли :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 3:15 pm 
Аватар

Имат си и още как. Това че са слуги на олигарсите си и не се ползват по предназначение е съвсем друг въпрос.

Последна промяна Goviado на Нед Апр 21, 2013 3:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 3:21 pm 
Аватар

Най-много кадри имат БСП и ДПС - това се знае отдавна. ДСБ имат кадри, защото наистина 70% от гласоподавателите им са висшисти, малки или средни бизне-собственици, лекари и хора със свободни професии. Но комунистите и турците гепят много хора, понеже просто си ги купуват. Като бях студент, някъде около 2000-2001, си имах колеги, които ги дърпаха от тези партии. Наскоро видях един, че гравитира мощно около РЗС и е станал асистент на оня дебил Атанас Семов. При червените има цяла групичка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 3:40 pm 
Аватар

И кои са громящите спец кадри в правителството на Тройната :roll:
Атанас Семов - преподавателя по право ли е дебил?
Иначе като подготовка за плямпане пред електората имат, да....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 4:02 pm 
Аватар

Подценяването на някой, само защото е противен винаги носи само страдания.
Иначе мисля, че дпс и дсб имат повече и по-добри кадри от бсп в момента в повечето области.

Гледам, още никой не е казал за великите гкрбави кадри, уоето е странно на фона на резила от анкетата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 4:11 pm 
Аватар

ето какво е споделил, най великия гербав кадър
http://www.segabg.com/article.php?id=646066
Цитат:
обясни Лиляна Павлова. Програмата за енергийна ефективност ще обхване и еднофамилните къщи - на покривите им ще се монтират ВЕИ, хората ще могат да си произвеждат сами по-евтин ток, а пък държавата ще изкупува произведеното над потреблението им.

:strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 4:16 pm 
Аватар

Цитат:
БСП ще внесе в новия парламент предложение, което да разреши в ресторантите да има разделени помещения - за пушачи и непушачи. Това обяви в Стара Загора лидерът на БСП Сергей Станишев, който е и водач на листа на кандидат-депутатите от "Коалиция за България" в града, предаде БТА.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]