forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 8:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 700 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 7:20 pm 
Аватар

flo написа:
Само да не стане така че да станем шампиони да вземем и купата и нашето "умно" ръководство да вземе да остави светилището в треньорската професия Митов за треньор и за квалификацийте на ШЛ.А некадърници като Милиев,Велев,Йорданов еtc да ги оставят под предлог ,че това са най-добрите футболсти,които са спечелили титлата.

:ohmygod :ohmygod Много си прост!

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 7:32 pm 
Аватар

Митев направи много повече отколкото се очакваше от него. Малко стип Л. Пенев си пада, но поне засега дава някакъв резултат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 7:35 pm 
Аватар

flo написа:
Само да не стане така че да станем шампиони да вземем и купата и нашето "умно" ръководство да вземе да остави светилището в треньорската професия Митов за треньор и за квалификацийте на ШЛ.А некадърници като Милиев,Велев,Йорданов еtc да ги оставят под предлог ,че това са най-добрите футболсти,които са спечелили титлата.

И мен това много ме тревожи, не знам просто :? :( :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 7:38 pm 

След мача беше нещо страшно ,дано жандармерията да си понесе последствията :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 7:38 pm 
Аватар

Рафе Клинче написа:
flo написа:

:ohmygod :ohmygod Много си прост!

Слабо ме интересува кво мислиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 7:50 pm 
Аватар

Абе, вие тъпи ли сте? Къв мач ви гони бе? След мача ушев е раздавал палки на ляво и на дясно, има наши момчета с разбити глави... На Български извор селяните са слизали с кирки и брадви, вие за мача ми говорите... Деба и...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 7:51 pm 

Дано нашите момчета са добре и да няма сериозно пострадали, това е най-важното. Били са ни надиграли... еми боли ме кура пак по-добре играхме отколкото преди няколко седмици.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 7:56 pm 
Аватар

Бившият финансов министър позна резултата. Като главен виновник за победата ще посоча себе си и синьо-жълтия ми шал, който рядко слагам, но днес по погрешка взех него :lsclapp Сиренясал кур за Кюрда.
До края на сезона с този шал. :lsfc1

Последна промяна Goviado на Съб Апр 20, 2013 7:59 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 7:58 pm 
Аватар

Дерипаска написа:
Абе, вие тъпи ли сте? Къв мач ви гони бе? След мача ушев е раздавал палки на ляво и на дясно, има наши момчета с разбити глави... На Български извор селяните са слизали с кирки и брадви, вие за мача ми говорите... Деба и...

С други дуими, нормален мач в Ловеч :lol: Ако някой беше написал, че на Български извор местните са извадили сините знамена и са запили с нашите в дружеска обстановка, щех да съм шокиран :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 7:58 pm 
Аватар

ВСЕКИ КОЙТО ИМА 1% ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ОТБОРА ЗА МЕН Е ПЪЛЕН ИДИОТ! Обиждайте се или каквото си искате! ДНЕС ВЗЕХМЕ ЕДНА БИТКА! Надиграли ни, да им еба и надиграването, дълги топки към крилата и оттам шутове, големия футбол на Литекс! Толко силен мач не сме правили в Ловеч последните години! Миналата година изпуснах доста голове, но паднахме, днес си ги обляхме! РАДВАЙТЕ СЕ И НЕ ИЗПАДАЙТЕ В МАЛОУМНИ КЛИШЕТА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 8:13 pm 

Някъде има ли запис от мача ?

Sent from my G3 using Tapatalk 2

и 'Левски' е в нашите сърца
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 8:16 pm 
Аватар

BatGonzo написа:
Някъде има ли запис от мача ?

Sent from my G3 using Tapatalk 2

скоро

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 8:17 pm 
Аватар

Сериозно ли има малоумници, които се оплакват от мача бе?

Нали това искаме?! Отбор, който дори и да е слаб, се бори за всяка топка със сърце и душа.
Неска всички бяха лъвове на терена, макар че бих откроил Пламен, Димов и Гари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 8:20 pm 
Аватар

Вече искаме не само да бием в Ловеч, но и да ги надиграем, все пак доста често сме го правили в годините и не е сериозно това днес..................

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 8:22 pm 
Аватар

Какви хора сте бе, не можете ли на едно нещо да се зарадвате бе, ами чатквате по клавиатурите, докато сини момчета ядат павета и палки?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 8:23 pm 
Аватар

Днес се върнахме двама полуумрели от мача. Аз цял ден съм с 38.5 температура и сюргюн, а акри-то си прееба глезена по време на мач :strkstrk
Огромен сектор днес ;)
Колкото до играта - да, надиграха ни но показахме характер, сигурно за първи път през сезона. Съдията абсолютно неадекватен и ни поряза жестоко особено второто. Гангрена за кюрда и микревци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 8:24 pm 

Добро Утро, момци!
Как спахте?

А сега по темата -

Искам публично извинение от всички тома-неверници, ако не ми бъде поднесено извинението, следващите 2 мача ви оставям и късмета заедно с мене!

Второ, от днес нататък искам да бъда провъзгласен за ваш Цар за дето ви казах предварително как ще завърши мача, визирам победата, а не точния резултат, защото точния резултат го каза Старо Загореца, който също живее в Америка, и затова защото ме подкрепи, че Левски ще победи му давам на нег правото да бъде Вице-Цар.

Но аз вече ви го казах още вчера, че е 101% сигурно как ще завърши мача, защото традицията е започната през Сезон 2000 / 2001 !!! И така и ще продължи!

Затова искам онзи томаневерник от вчера, който ми говореше за служебната победа на Левски от пролетта на 98-ма да ми поднесе публично извинение, защото аз ви донесох днес късмета, но следващата събота мога да ви изоставя и тогава да се чудите от къде ви е дошло.

3.ЛЕВСКИ-Марсилия 1:0 1Декември2005
4.ЛЕВСКИ-Динамо(Б) 1:0 3Ноември2005
5.ЛЕВСКИ-Оксер 1:0 29Септември2005
6.ЦСКА-ЛЕВСКИ 2:4 сл. д. 31Юли2005
7.ЛЕВСКИ-Литекс 4:1 Март1997

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 8:34 pm 

Четири пъти този сезон срещу кспп - и четирите се прибира насран :mrgreen: Иначе не може да искаме на този етап повече, без трима ( които, ако бяха здрави или ненаказани със сигурност щяха да са титуляри) играхме добре, в този мач рядко единия надиграва сериозно другия. Единственото, което ме подразни бе паниката накрая, трябваше повече да задържаме топката с къси подавания вместо да я чистим, но нека да поздравим отбора, че намери сили да се съвземе, спомнете си какво беше преди 2-3 седмици. Протоколен (надявам се) мач в сряда и после да заколим прасето :smt007

САМО ЛЕВСКИ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 8:37 pm 

Отново имаше много слабости, обаче всички на терена се бореха за всяка топка, играха мъжки и взехме много важна и сладка победа. Страхотен сектор през целия мач :lsfc3
Митов не знам какъв треньор е, ама явно чудесно успява да надъха играчите, което не е малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 8:38 pm 
Аватар

Keanu^Reeves написа:
Добро Утро, момци!
Как спахте?

А сега по темата -

Искам публично извинение от всички тома-неверници, ако не ми бъде поднесено извинението, следващите 2 мача ви оставям и късмета заедно с мене!

Второ, от днес нататък искам да бъда провъзгласен за ваш Цар за дето ви казах предварително как ще завърши мача, визирам победата, а не точния резултат, защото точния резултат го каза Старо Загореца, който също живее в Америка, и затова защото ме подкрепи, че Левски ще победи му давам на нег правото да бъде Вице-Цар.

Но аз вече ви го казах още вчера, че е 101% сигурно как ще завърши мача, защото традицията е започната през Сезон 2000 / 2001 !!! И така и ще продължи!

Затова искам онзи томаневерник от вчера, който ми говореше за служебната победа на Левски от пролетта на 98-ма да ми поднесе публично извинение, защото аз ви донесох днес късмета, но следващата събота мога да ви изоставя и тогава да се чудите от къде ви е дошло.

Не може да си сериозен :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 8:47 pm 

Има ли вероятност да ни лишат от домакинство или отнемане на точки :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 8:50 pm 
Аватар

Спрете се бе, дееба. Изкефете се, че изчукахме Кюрда и то на село, и оставете на Митов разбора. За 2 мача нищо не може да се промени. Основното нещо, което липсваше преди, днес го имаше - желание и борба. Спечелен важен мач. Нали това искахме...
Да не пропуснем - умри, ушеф! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 8:51 pm 

Много съм щастлив и доволен от мача. Беше ясно, че кюрдекс ще се хвърлят, все пак се имат за ощетени от мачовете за купата. Не съм съгласен, че са ни надиграли, какво като са натиска ли, ние си направихме положенията и даже второто им убихме темпото. Тъкмо обяснявах на баща ми, че Йовов ще му свърши въздуха към 60-тата минута и той изригна:) жалко за пропуснатата дузпа, но аз съм от подкрепящите Силва и мисля, че ще стане (личи си, че гори за играта). Похвала за Митов - ей такъв нахакан треньор ни трябва - да громи и кюрдовци и журналисти. Голям Гари!
Кур за КСПП , за съдии, за комисии, картони и... Ебахме ги в гъза.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 8:59 pm 

Канал 3 :!: Мощно смърт за тия селяни с кирки, мотики и всякакви такива

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 8:59 pm 
Мега съм доволен от днес, всичко ЕКСТРА, само кофти за навехнатото копито на боК акримуньо и сюргюна на кратун, да се оправяте :bigok :smt007 :levski
Само Левски!!!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 9:01 pm 
Аватар

Какво даваха? Селски рев и рев на Кюрд? Аз го слушах по радиото. Деба гнусната невестулка! И накрая дето се заяде с един журналист дето го пита дали не са ги подкрепяли с тия картони и фалове. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 9:02 pm 

СелянинО написа:
Канал 3 :!: Мощно смърт за тия селяни с кирки, мотики и всякакви такива

и за тоя шибан журналист, който около 100 пъти каза как нашите момчета са провокирали тия селяни и те с подръчни материали ( метални тръби ) са се защитавали :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 9:11 pm 
Аватар

Репортаж:

Запис:
http://dox.bg/files/dw?a=329c41e578

Прикачени файлове:
20130420_164127_s.jpg
20130420_164127_s.jpg [ 235.03 KiB | Прегледано 7809 пъти ]

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 9:18 pm 

Току-що изгледах репортаж от мача:

Определено Гари Родригес направи и двата гола за Левски, а Христо Йовов има много малко принос за втория гол! Цялата работа я свърши Гари Родригес, и още преди съм го казвал, че Гари Родригес е единствения читав чужденец в този отбор и не бива да се привличат повече нови знайни и незнайни чужденци, защото виждате колко неуспешни опити в селекцията трябваше да бъдат направени, за да случим на единствения мега-класен чужденец какъвт е Гари Родригес, и който задължително трябва да бъде задържан в отбора в дългосрочен план.

Гответе се следващите 4 години да падате в Ловеч, защото следващата победа на Левски в Ловеч ще дойде през сезон 2016 / 2017.
Това са реалности, сега се радвайте на победата, защото победите идват веднъж на 4 сезона и радостта от победа в Ловеч е уникална, още повече когато се случва веднъж на 4 сезона!

3.ЛЕВСКИ-Марсилия 1:0 1Декември2005
4.ЛЕВСКИ-Динамо(Б) 1:0 3Ноември2005
5.ЛЕВСКИ-Оксер 1:0 29Септември2005
6.ЦСКА-ЛЕВСКИ 2:4 сл. д. 31Юли2005
7.ЛЕВСКИ-Литекс 4:1 Март1997

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 9:38 pm 
Аватар

Лежа с превързан крак и не мога да помръдна, защото на дузпата прелетях два реда и си стъпих накриво, но знаете ли колко ми е КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ :smt007 :smt007 :smt007 Ясно е, че не играем извънземен футбол, но аз винаги съм държал Левски да играе мъжки, пък резултата- както дойде... И смятам, че далеч нямаше да е толкова инфарктна победата, ако путколай лайноров не ни беше наврял в наказателното поле с тези безумни фалове... Иначе голът е 100% на Пацо, ама той е човекът, който ни извади. За титли е рано да се говори, трябва да играем мач за мач.

Само Левски! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 700 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]