forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 9:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 7:48 pm 

SouthSupporter написа:
Хаха, човека направи грешката да коментира Костов и беше разкъсан :lol: Представям си като ДСБ не влезнат в Парламента след изборите, сигурно ще има БАН на политическата тема :strkstrk

И как точно беше разкъсан? :lol: Някой го обиди ли, какво? Просто дискутираме.

Прави ми впечатление, че продължаваме да въртим темата около ДСБ и Костов - една част може да се каже, че по някакъв начин агитираме за тях, а друга част говори срещу тях.
Ще е интересно да има аргументирани позиции за Герб, за Атака и т.н., гледам доста хора са вотнали за тях, но си мълчат.
Тези, които яростно нападате ДСБ и Костов, защо не кажете ЗА кой сте и кой е по-добрата алтернатива? Не е срамно. Единствено Бранника го прави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 7:51 pm 
Аз лично ще гласувам за някоя по - малка партия, може би дори ВМРО, още не съм решил със сигурност. :)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 7:57 pm 
Аватар

Чудесно е човек да има избор. Още по-чудесно е, ако и този избор е мотивиран. Да знаеш що гласуваш, да знаеш какво са ти обещали, съответно после да имаш право на някакъв личен контрол над обещаното...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 8:13 pm 
Аватар

vazcho написа:
Прошко пък като видя, че в София няма никакъв шанс да се бори срещу ГЕРБ и веднага напусна Костов. Умен човек. Вижда от вътре какво е положението, с какви кадри и колко разпознаваеми са те около "Командира" и направи най-логичното.
Иначе, днеска излезна ново проучване и там Костов грам не фигурира. А при положение, че едва ли ще има пари за купуване на гласове, след като хубавото Наде не му ослужи с едно милионче :bigok то положението е повече от ясно за шансовете му да влезне в Парламента.

Пич, ти си си електорат на ГЕРБ, даже на червените :smt005 :smt005 :smt005 Не мисля, че си адресат на някой от постовете в темата. Аз лично дискутирам тук, защото ми се иска разумните, образовани хора да видят друг аспект на нещата, а не само пропагандата на червената мафия и нейната псевдо-алтернатива. Ти не попадаш в така очертания кръг :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 8:28 pm 

Македония написа:
2000 българи ще гласуват в САЩ и 68 000 в Турция. :|
2000, бе, батко... От минимум 300 000-400 000 българи там. Кофти и тъжно.
А 1 българин в Непал е подал заявление да гласува. :shock:

Преди 2 дена ме поканиха да стана координатор за САЩ на кампанията на Зелените и мога да ви предоставя малко повече информация по въпроса защото в момента директно се сблъсквам с този проблем.

За разлика от българите в Европа, по-голямата част от българите в САЩ гледат на себе си като на перманентно заминали. Завръщането е опция само при пенсиониране или в краен случай само (при изпадане в тотална безизходица).

Много от българите тук са хора, които ако не са пристигнали с връзки на топла работа (или на бизнеса на тати), са хора обидени на всичко и всички в България. Те също като типичния представител на този форум, когато някой български политик ги прецака, не псуват него, а псуват България и всичко българско.

Всички тези неща, комбинирани с дистанцията между България и САЩ (допринася за отчуждаването), а и самите разстояния в САЩ (през уикенда когато трафика е лек, ще ми трябват 40 минути за да стигна до пункта за гласуване с каране, а аз живея в едно от най-близките предградия на Вашингтон) обясняват защо само 2000 човека са се регистрирали.

За да гласуваш тук трябва да се подаде заявление (може би се използва за да се определи дали има нужда от разкриване на пункт за гласуване или не). Подобно заявление се подава електронно или по пощата.

Когато пробвах електронно ЦИК да ми намери данните и да ме одобри за гласуване получих съобщение, че ЦИК не може да ми намери данните. Представете си колко хора тук са в подобно положение.

Само през Декември миналата година, когато НАП беше награбил българите в чужбина да плащат здравни осигуровки, трябва да ви кажа, че още преди да си въведа пълното ЕГН веднага ми откриха данни и всичко.

Това също е фактор много хора да не гласуват защото не им се занимава с поредната "българска" тъпня и бюрокрация (не говоря от свое име тук).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 8:54 pm 
Аватар

Специално за Щатите има логика да не се стимулира гласуването щото нали знаете за кой ще гласуват :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 9:03 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Имам чувството, че се чувстваш длъжен просто да напишеш нещо.

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 9:05 pm 
Аватар

Ще се самоцитирам от другата тема, защото вече надали ще пиша в някоя от тях:

Седем:Едно написа:
Ебаси, според последните социологически проучвания РЗС има 3.7%. Убеден съм, че всички, които псувате ДСБ, искате и заслужавате точно това. Нека в Парламента влезе Яне вместо Костов, дано сте щастливи тогава. Откакто правителството на ОДС си замина, България цъфти и процъфтява. Наистина народът си заслужава управниците. Срам ме, че живея сред подобно слабоумно стадо и съжалявам горчиво, че не си бих камшика навреме. Плащам хиляди левове данъци всеки месец, вече съм на ръба да го издухам, лишавам семейството си само и само да съм коректен към шибаната държава, населена с шибани кретени, които само реват някой да им сложи нещо в шибаната уста, а гласуват за милиционери и комунисти, които смазаха всяка инициатива на нормалния предприемчив човек, обричайки го на мизерия. 20 човека си разпределят целия бизнес в държавата, ама никой не го ебе за тва. Аз вече не издържам. Предпочитам да умра отколкото да видя пак този ужасен изрод ЦвЦв вицепремиер, министър на милицията или квото и да било в държавата.А вие си гласувайте пак за същите парцали и те ще дойдат да ви сложат пържоли в устата. А аз ви слагам кура си :!:

П.П.
Ако някой се почувства лично засегнат, може да дойде да ми го каже в очите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 9:10 pm 
Аватар

немлад написа:
Кока-Кольо написа:

+1

За тебе и подобни "мнения" важи горното :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 9:22 pm 
Аватар

Adepta написа:
немлад написа:
Кока-Кольо написа:

+1

За тебе и подобни "мнения" важи горното :smt006

През цялото време във всички дискусии се опитвам да участвам без да персонализирам, а да говоря общо. Прав си, не трябваше да те намесвам по този начин. Съжалявам.
Макар да имам различно мнение от теб по някои въпроси, уважавам твоето, както и това на всеки друг.
Освен това пишеш грамотно, което винаги е положителен признак.
Както имах вече възможността да споделя, още не съм решил на кого ще дам гласа си и затова с интерес следя дискусията. Често задавам въпроси, опитвам се да си изясня за себе си някои неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 9:23 pm 
Аватар

Македония написа:
Това просто ти го давам за пример, че щом дори в Каварненската община са влезли от СК, откъдето след това са сложили наместник в някво забравено от бога село, значи ИМА келепир да се борят да влязат в общинския съвет на всяко населено място :smt006
И в интерес на истината, кметицата я познавам и е много отговорна и работеща жена :smt023
Не искам да влизам в повече полемики, казвам ти го като от 1 лице, СК купуваха гласове на кметските избори, защо, как, кой, обаче, защо точно, не ме вълнува кой знае колко и не смятам да си губя времето да размишлявам над такива безсмилени работи.

на кметските избори е нещо абсурдно и съм сигурен, че има такива дето са кандидати от името на СК и са купували яко
просто основните партии искат да имат кандидат навсякъде , но примерно ДСБ в 80-90% от селата нямат и един член , който да издигнат за кмет, така че се отива на място, търси се първият, който е навит да се кандидатира от името на СК и направо се взима :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 9:41 pm 
Аватар

Командира държи много на дисциплината, помня когато направиха инсценировка за подаръци за депутати само тези от ДСБ не се отзоваха. Съмнява ме да се одобрява/финансира отгоре купуване на гласове, нито (ако приемем че няма морални задръжки и тн.) ще се посрещне добре от твърдия електорат.
немлад написа:
През цялото време във всички дискусии се опитвам да участвам без да персонализирам, а да говоря общо. Прав си, не трябваше да те намесвам по този начин. Съжалявам.
Макар да имам различно мнение от теб по някои въпроси, уважавам твоето, както и това на всеки друг.
Освен това пишеш грамотно, което винаги е положителен признак.
Както имах вече възможността да споделя, още не съм решил на кого ще дам гласа си и затова с интерес следя дискусията. Често задавам въпроси, опитвам се да си изясня за себе си някои неща.

Няма проблем. Аз лично се опитвам да давам аргументирани мнения. Похвално е, че се интересуваш от политика и искаш да направиш информиран избор, защото народ който не се интересува от политика е обречен да бъде управляван от еб@ни политици - перефразирано от древен грък :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 9:53 pm 
Аватар

:bigok

Прикачени файлове:
Kolage3.jpg
Kolage3.jpg [ 239.31 KiB | Прегледано 2753 пъти ]
Kolage2.jpg
Kolage2.jpg [ 1.57 MiB | Прегледано 2753 пъти ]
Kolag1.jpg
Kolag1.jpg [ 221.72 KiB | Прегледано 2753 пъти ]

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 9:53 pm 
Аватар

:lsfc3

Прикачени файлове:
Kolage5.jpg
Kolage5.jpg [ 381.86 KiB | Прегледано 2751 пъти ]
Kolage4.jpg
Kolage4.jpg [ 101.88 KiB | Прегледано 2751 пъти ]

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 10:09 pm 
Аватар

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 10:11 pm 
:shock: :shock: :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 10:33 pm 
Аватар

:shock: :shock: :shock:

СБНЛ ако знаеха какви наследници имат в лицето на БДФ... :smt006 Предполагам биха били и ок с даренията към джамии :8)

Omraz написа:
Тези, които яростно нападате ДСБ и Костов, защо не кажете ЗА кой сте и кой е по-добрата алтернатива? Не е срамно. Единствено Бранника го прави.

Аз не казвам, че ГЕРБ са по-добра алтернатива от ДСБ, а казвам, че ДСБ няма да влезнат в парламента и с тая подкрепа дет я имат са алтернатива на кура ми янко. При това положение смятам, че ГЕРБ е по-добра алтернатива на БСП, а на ДСБ и дясното като цяло може би ще им се отрази добре оставането извън парламента един мандат и така може би ще се сетят да превъзмогнат личното си его и да направят една силна и обединена десница. Освен това искам цял стадион, а не само А сектор :lol: Плюс Газпром.

А и от чутото от баща ми както и от видяното ДСБ въобще не се управлява правилно, не се работи по места, не се развива, не се увеличава влиянието и, разчита се само на София и още няколко големи града, а не е като да не получават субсидии и не е като да нямат потенциал, ресурс и поле за развитие. Срамно е партия със 150-200к приходи на месец (плюс 2 милиона на депозит в банка) да има по-слабо развита мрежа от клубове от партия като ВМРО, която има 20к приходи на месец. В момента има огромен процент от дясно и консервативно мислещи хора, които не гласуват. Това е една страхотна ниша и логичното би било ДСБ да се възползват от нея, а не се. Значи нещо не е както трябва и едно оставане извън парламента може и да ги отрезви малко и да се сетят какво точно не е наред. На първо място трябва ясно да кажат какви са - либерално десни, консервативно десни, центристи, светло сини, тъмно сини или някакви други. Така че този парламент според мен трябва да останат извън него и да изживеят някакъв вътрешен катарзис и след това да се върнат по-силни на следващите избори (когато вече се надявам да имаме и завършен стадион :smt003 ).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 10:46 pm 
Аватар

Проблемът Жорка е, че ти търсиш алтернатива на БСП, а повечето тук търсим алтернатива на ГЕРБ :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 10:50 pm 
Аватар

Да де, ама такава към момента няма и затова търся на БСП/ДПС :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 10:54 pm 
Аватар

Избираш между чумата и холерата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 11:32 pm 
Аватар

Така и така това е изборът на тези избори и нищо няма да се промени та поне да са тия, при които ще имаме стадион и газпром за спонсори :smt006 Жалко, но факт :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 11:32 pm 

Brannik написа:
Да де, ама такава към момента няма и затова търся на БСП/ДПС :wink:

Добре бе, ти на миналите избори не агитираше ли за ДСБ? Дето говореше как Прошко бил добър кандидат и тн :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 11:34 pm 
Аватар

Досега винаги съм агитирал за ДСБ, участвал съм активно в кампании на ДСБ, винаги съм гласувал за ДСБ. Вече написах защо най-вероятно няма да го направя на тези избори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 11:36 pm 
Аватар

Brannik написа:
:shock: :shock: :shock:

СБНЛ ако знаеха какви наследници имат в лицето на БДФ... :smt006 Предполагам биха били и ок с даренията към джамии :8)

Доживяхме 23-24 годишни да дават квалификации на "наследници" на БДФ... В БДФ още има живи легионери бе, Жоре, засрами се малко! Ти ли ще съдиш хора като Дянко Марков, Васил Златаров, Никола Грозев или Георги Радев? Хора, които са служили на България, а после са лежали по затворите на комунистическите уроди и един ден са основали партия, чието зачатие е замислено още, когато са били затворници. Да обясняваш, че не били едва ли не достойни наследници на собствената си организация :smt005 :smt005 :smt005 Ако повече хора тук знаеха какви са тези хора и какво са преживяли, щеше да е смешно, но понеже празнословиш за хора, които повечето млади българи не познават - жалко е и грозно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 11:39 pm 
Аватар

Това не е единствената създадена от бивши легионери партия, има доста. Но аз лично не намирам много общо между идеите и поведението на БДФ и това на СБНЛ. И не виждам да съм казал нещо лошо за тях, казах за коалиционните им партньори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 11:49 pm 
Аватар

Brannik написа:
Това не е единствената създадена от бивши легионери партия, има доста. Но аз лично не намирам много общо между идеите и поведението на БДФ и това на СБНЛ. И не виждам да съм казал нещо лошо за тях, казах за коалиционните им партньори.

"БДФ не е легионерска организация, нито нейно продължение. Това е напълно съвременна партия, създадена от хора, които са направили съответните изводи, т.е. еволюирали са в рамките на самите себе си." В. Златаров
Гледам горе си метнал едно много тежко твърдение - приходите на ВМРО били 20 хил. лева на месец. В средата на 90-те години, когато Костов им реституира имотите, ВМРО стана втората най-имотна организация в България след Българска Православна Църква. Имоти във всеки град, а вероятно и в чужбина. Предполагам и затова бяха с него в ОДС. Затова беше обсебена и от ДС. После елегантно се отдръпнаха "една идея" по-имотни. Ако сега толкова са го забелили, значи Каракачанов добре се справя - и с името, и с имотите на една свята за българите организация. Сигурно и Ангел "стопанисва" - той затова не еба да си завърши правото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 11:55 pm 
Аватар

Каракачанов да пукне :smt027 :slap

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 12:27 am 
Аватар

Изображение

Герб рекърдс
:smt005
Айде скоро в раирано :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 12:52 am 
Аватар

С тая лайнометна война и криза смятам, че Орешарски е един доста силен коз на БСП. Не бива въобще да се подценяват и могат да направят сериозен обрат до изборите, според мен. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 20, 2013 12:26 pm 

kozarets1914 написа:
Brannik написа:

"БДФ не е легионерска организация, нито нейно продължение. Това е напълно съвременна партия, създадена от хора, които са направили съответните изводи, т.е. еволюирали са в рамките на самите себе си." В. Златаров
Гледам горе си метнал едно много тежко твърдение - приходите на ВМРО били 20 хил. лева на месец. В средата на 90-те години, когато Костов им реституира имотите, ВМРО стана втората най-имотна организация в България след Българска Православна Църква. Имоти във всеки град, а вероятно и в чужбина. Предполагам и затова бяха с него в ОДС. Затова беше обсебена и от ДС. После елегантно се отдръпнаха "една идея" по-имотни. Ако сега толкова са го забелили, значи Каракачанов добре се справя - и с името, и с имотите на една свята за българите организация. Сигурно и Ангел "стопанисва" - той затова не еба да си завърши правото.

Това е истина, ВМРО около реституцията се оказа най-имотната партия. 2001 изборите имаха огромна кампания и изкараха ебати финансовата мощ и не влязоха заради 10 хиляди гласа макс...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]