forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 10:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 760, 761, 762, 763, 764, 765, 766 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 3:35 pm 
Аватар

Тех да си ги ебат,но защо и всички останали го отнасят.Аз съм живял достатъчно преди 89-та година,тия последните ни вкараха пак там,но аз нямам време и не искам пак всичкото това нещо пак да живея.Дърт съм,изморен съм,не искам да говоря за Винету,който решил,че може да се прави на диктатор,писна ми да виждам намусени хорица,които непрекъснато се оглеждат,писна ми тъпанарщина,подхранвана от вътрешна политика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 3:36 pm 
Аватар

Защото не се реши проблемът със зависимостите, затова е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 3:57 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:16 pm 
Аватар

krivia написа:
Какво се случи на Атанасов и Костов по "бръмбаргейт"? .....

Айде пак Костов. Освен че делата завършиха с оправдателни присъди въпреки че Филчев е върл противник на двамата..
Цитат:
Установено беше, че намерените технически средства в апартамента, обитаван от Филчев , са монтирани по времето на социализма, когато главният прокурор все още не живее там и никога не са били експлоатирани.

"Всички са маскари" :wink:
Да припомня как една психично болна жена утрепа детето си, ама тогава (само за няколко часа) пак Костов беше виновен :bigok
krivia написа:
Впрочем сутринта на дебата в битиви ясно се видя колко е скаран полит елита с дневния ред на хората. Бабите говорят как им крадат кокошки, ония ахмаци в студиото си знаят техните щуротии с подслушвания и т.н. :smt003

Впочем точно това го каза Костов преди 2-3 дена и съм го цитирал в някоя от темите :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:20 pm 
Аватар

Adepta написа:
Кока-Кольо написа:
Adepta написа:
Ха, какъв е проблема, щом се появяват записи по медиите, да има и другаде подобна информация :wink:

Имам чувството, че се чувстваш длъжен просто да напишеш нещо.

Аз пък имам чувството, че се чувстваш длъжен да ме репликираш. Нищо странно не виждам в това, информация от службите да е изтекла към чужда държава с която имаме силни връзки от всякакъв характер, след като изтича в България от години. Шпионски скандали бол, друг е въпроса защо се прикриват и защо обществото не се интересува от тях.

Разбирам, че си експерт И по национална сигурност :smt023 Евала пич, такъв ценен кадър, енциклопедист, само се чудя защо си губиш времето да пишеш по форумите с балъците. България такива като тебе чака да я спасят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:23 pm 
Аватар

Змей, за теб може да се каже същото, бате :lol:

Не защитавам Адептата :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:31 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Имаш право да кажеш това, ако тръгна да споря с теб за чалга :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:46 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Разбирам, че си експерт И по национална сигурност....

Ти какво разбираш си е твой проблем. Скандалите с изтичане на информация ги има по медиите, че даже и в аудио варианти, общите фирми на израелски бизнесмени с наши висши агенти също, само трябва да се чете :blass
Много бързо забравяме как един бизнесмен покрай нашия отбор напазарува и половин министерски съвет :ohmygod2
По национална сигуност не съм експерт, но по "сигурност на информацията" мога да бъда категоризиран като такъв :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:57 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Morning Glory написа:

Имаш право да кажеш това, ако тръгна да споря с теб за чалга :lol:

Нема как да избегаш от това заключение с подмятане за чалга :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 5:11 pm 
Аватар

Цитат:
Нема как да избегаш от това заключение с подмятане за чалга

Всъщност, тъкмо това смятам да направя, след което спирам да ти отговарям на тъпотиите :bigok

Още една калинка излетя, но те са толкова много, че винаги ще има още :lol:

Директорът на АЕЦ "Козлодуй" Валентин Николов е уволнен

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5703452

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 5:13 pm 
Аватар

Тъпотии, умнотии, кажи кога ще излезеш от вас? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 5:18 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Тъпотии, умнотии, кажи кога ще излезеш от вас? :strkstrk

на чалготека ли ме каниш :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 6:59 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Цитат:
Нема как да избегаш от това заключение с подмятане за чалга

Всъщност, тъкмо това смятам да направя, след което спирам да ти отговарям на тъпотиите :bigok

Още една калинка излетя, но те са толкова много, че винаги ще има още :lol:

Директорът на АЕЦ "Козлодуй" Валентин Николов е уволнен

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5703452

Това е много добро решение междудругото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 7:09 pm 
Аватар

Тоя имаше по-малки познания за напрежението и от Ники Митов :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 7:23 pm 
Аватар

Аз лично си записвам (ПРЕДПАЗЛИВО) една червена точка на министъра на икономиката. Още от самото начало ми направи най-добро впечатление и за сега върви добре, но да не го урочасаме :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 8:00 pm 
Аватар

Евала, сега остава да изметат още 90% от ръководния персонал в тоя АЕЦ. Крадат се десетки милиони, но са ги хванали "в нарушение" за няколкостотин хиляди, и най-вероятно няма да има в раирани костюми. А нищо чудно в следващото правителство да е този уволнения директор или направо да го върнат на бял кон...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 8:04 pm 
Аватар

Пич, дали крадат е много по-малко важно от това, че шефа беше продавач на детски храни. Ония поне би трябвало да са в час откъм безопастност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 8:24 pm 
Аватар

Някой по-запознат с теченията в ГЕРБ да внесе малко светлина - има ли наистина напрежение между Плевнелиев и тандема Боко & Цвъки? Днес подкарват бастиона на ГЕРБ - БОП-а, а Плевнелиев настоява Флоров да бъде освободен... Отделно, че ми е интересно дали е вярно, че Боката е пускал списък със състав на правителството на президента, но последния дискретно му показал курО си. Много интересна и важна за бъдещето на дясното, ще се окаже една подобна ситуация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 8:32 pm 
Аватар

Аз лично не съм убеден, че има тандем Боко-Цвъки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 8:33 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Някой по-запознат с теченията в ГЕРБ да внесе малко светлина - има ли наистина напрежение между Плевнелиев и тандема Боко & Цвъки? Днес подкарват бастиона на ГЕРБ - БОП-а, а Плевнелиев настоява Флоров да бъде освободен... Отделно, че ми е интересно дали е вярно, че Боката е пускал списък със състав на правителството на президента, но последния дискретно му показал курО си. Много интересна и важна за бъдещето на дясното, ще се окаже една подобна ситуация.

Че Плевнята и Цветанов не се дишат се говори откак Плевньо го измести като кандидат-президент, а Цвъки уж случайно подметна за оная история с рушветите и Бизнес парка. Отделно от това, медиите на Василев и Пеевски откровено си водят война с Иво Прокопиев, а от 2 месеца и директно с Плевналиев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 8:48 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Пич, дали крадат е много по-малко важно от това, че шефа беше продавач на детски храни. Ония поне би трябвало да са в час откъм безопастност.

За кражбите не си съвсем прав, зависи от какво крадат. Навремето имаше една аварийка, за която се твърди че е от дефектни чаркове на Сименс, обаче лапачката е било много гоуема. Отделно има твърдения за яки кражби от гориво и сигурно още 101 далавери. И това е независимо кой е директор, просто далаверата върви. Да не говорим за егати и лъжливите резултати, дето изкарват.
tprodanov написа:
Аз лично не съм убеден, че има тандем Боко-Цвъки.

Единия не може без другия брои ли се за тандем :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 9:02 pm 
Аватар

Ебаси, според последните социологически проучвания РЗС има 3.7%. Убеден съм, че всички, които псувате ДСБ, искате и заслужавате точно това. Нека в Парламента влезе Яне вместо Костов, дано сте щастливи тогава. Откакто правителството на ОДС си замина, България цъфти и процъфтява. Наистина народът си заслужава управниците. Срам ме, че живея сред подобно слабоумно стадо и съжалявам горчиво, че не си бих камшика навреме. Плащам хиляди левове данъци всеки месец, вече съм на ръба да го издухам, лишавам семейството си само и само да съм коректен към шибаната държава, населена с шибани кретени, които само реват някой да им сложи нещо в шибаната уста, а гласуват за милиционери и комунисти, които смазаха всяка инициатива на нормалния предприемчив човек, обричайки го на мизерия. 20 човека си разпределят целия бизнес в държавата, ама никой не го ебе за тва. Аз вече не издържам. Предпочитам да умра отколкото да видя пак този ужасен изрод ЦвЦв вицепремиер, министър на милицията или квото и да било в държавата.А вие си гласувайте пак за същите парцали и те ще дойдат да ви сложат пържоли в устата. А аз ви слагам кура си :!:

П.П.
Ако някой се почувства лично засегнат, може да дойде да ми го каже в очите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 9:14 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:

И аз не мисля, че има тандем боко-цвъки. Има тандем цвъки-ктб и ко от една страна, от друга прокопиев и ко. След изборите 2009-та цвъки успя да надделее сериозно и взе почти всички министерски места, но сега със служебното палачинката се обърна. Ролята на Боко не ми е баш ясна, но нищо чудно да няма думата въобще, а да е просто медийната фигура.

Иначе до днес бях убеден, че след скандала с подслушванията ГЕРБ ще загубят поне 5-6% от воле и оттам и всякакви шансове за ново управление, но днес си пуснах радиото и ме сгази парния валяк :smt005 Всички обаждащи се твърдяха, че имало скандал, защото от подслушванията се страхували престъпниците, нормалните хора нямали проблем да ги подслушват, защото нямало какво да открият :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 Очаквам ГЕРБ даже да вдигнат процентите в крайна сметка, а не да паднат.

С такова оркско мислене съм отвсякъде на мнение, че българинът си заслужава мизерията, в която живеят. Щом хората не намират нищо странно в това да подслушваш политическите опоненти, за да се задържиш на власт...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 9:16 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ебаси, според последните социологически проучвания РЗС има 3.7%.

Въобще не им се връзвай на тези проучвания, целта е хора като Бранника дето се колебаят дали да пуснат за ДСБ , защото можели да не влезнат , в крайна сметка да се откажат. Малките партии ще решат следващото правителство - ако рзс + атака + герб имат 50% ще има пак правителство "на малцинството", а партии като ДСБ могат само да объркат процентите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 9:27 pm 
Аватар

Boyo написа:
Ебаси, според последните социологически проучвания РЗС има 3.7%.

.....ако рзс + атака + герб имат 50% ще има пак правителство "на малцинството", а партии като ДСБ могат само да объркат процентите....

Егати, една от тези малки партии ще държи правителството за мъдете и имаше един много драматичен момент преди няколко години, когато Кошлуков го налапа за много кинти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 10:27 pm 
Аватар

Ебаси, според последните социологически проучвания РЗС има 3.7%. Убеден съм, че всички, които псувате ДСБ, искате и заслужавате точно това. Нека в Парламента влезе Яне вместо Костов, дано сте щастливи тогава. Откакто правителството на ОДС си замина, България цъфти и процъфтява. Наистина народът си заслужава управниците. Срам ме, че живея сред подобно слабоумно стадо и съжалявам горчиво, че не си бих камшика навреме. Плащам хиляди левове данъци всеки месец, вече съм на ръба да го издухам, лишавам семейството си само и само да съм коректен към шибаната държава, населена с шибани кретени, които само реват някой да им сложи нещо в шибаната уста, а гласуват за милиционери и комунисти, които смазаха всяка инициатива на нормалния предприемчив човек, обричайки го на мизерия. 20 човека си разпределят целия бизнес в държавата, ама никой не го ебе за тва. Аз вече не издържам. Предпочитам да умра отколкото да видя пак този ужасен изрод ЦвЦв вицепремиер, министър на милицията или квото и да било в държавата.А вие си гласувайте пак за същите парцали и те ще дойдат да ви сложат пържоли в устата. А аз ви слагам кура си :!:

П.П.
Ако някой се почувства лично засегнат, може да дойде да ми го каже в очите.

Да се чете по два пъти за неразбралите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 10:47 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Аз лично си записвам (ПРЕДПАЗЛИВО) една червена точка на министъра на икономиката. Още от самото начало ми направи най-добро впечатление и за сега върви добре, но да не го урочасаме :lol:

Направи и доста силно и смислено участие в Панорама миналата седмица, като цяло много добри впечатления. Най-добре ще е това правителство да си остане и след изборите :smt006 А че има някакъв разкол между ББ и Плевнята мисля е доста очевидно. И със сигурност знам, че ББ не е редил служебното правителство. Вече дали е давал листчета с имена или не е друг по-неизяснен въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 11:08 pm 
Аватар

ББ и ЦЦ не са дружки. Просто се държат за топките и двамата и единия ако падне ще дръпне другия. Да умрат е са дано.Казах!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 11:17 pm 
Аватар

Знаеш как е ... написа:
ББ и ЦЦ не са дружки. Просто се държат за топките и двамата и единия ако падне ще дръпне другия. Да умрат е са дано.Казах!!!

Добре бе, от къде ги знаете тия неща ? Някой горе беше написал, че Бойко бил подставена фигура/медийно лице, и Цветанов бил баш шефа ?

Не се заяждам, просто питам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 11:36 pm 
Аватар

Глупости са това, ББ си е шефът. ЦвЦв е прекалено кух за да е каквото и да било.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 760, 761, 762, 763, 764, 765, 766 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]