forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 12:38 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 4:48 pm 
Аватар

Brannik написа:
tprodanov написа:
Разликата е, че едната не го прави в предизборна кампания, а по принцип :strkstrk

Голяма гордост е да даряваш пари за джамии, наистина. Толерастията край няма. Да не забравяме и че ДСБ са сред най-активните поддръжници на малоумното гей шествие всяка година.. доста далеч от консервативна партия - по-скоро са си чисти либерали.

Аз принципно не съм привърженик на нито една религия, затова даренията към църква и джамия са ми сходни. Тя дарява на всички, избрала е това като неин път, достатъчно добре е обяснено що за човек е две страници назад и по мой прочит е напълно достойна за уважение личност.

Колкото до доводите, просто показвам част от ежедневието на Герб. Хората имат навика да забравят, други да неглижират, но в областа на рекламата герб направиха сайт за 6млн, клип за 4 млн, фейсбук страница за 50к, лого за 1.5млн. Това като пари далеч не са големия проблем на държавата, но разглеждайки, че са в една област - рекламата, то нещата изглеждат различно. Към тях аз лично добавям рекламите на селските райони, рекламите на ОП транспорт, рекламите на НЕК :ohmygod , преди две-три години имаше реклама на АЕЦ Козлодуй. Всичко това е упражняване на държавен контрол върху медиите, и е не сериозен, ми огромен проблем. За теб, ако не е довод, значи имаме различни виждания за медийна свобода.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 4:51 pm 
Аватар

Brannik написа:
tprodanov написа:
Разликата е, че едната не го прави в предизборна кампания, а по принцип :strkstrk

Голяма гордост е да даряваш пари за джамии, наистина. Толерастията край няма. Да не забравяме и че ДСБ са сред най-активните поддръжници на малоумното гей шествие всяка година.. доста далеч от консервативна партия - по-скоро са си чисти либерали.

Много тежка дезинформация - провери Борис Станимиров, Светослав Малинов или хората от БДФ на какво мнение са по темата. Защитник на гей-парада е Радан Кънев. Аз също не считам, че щом някой, който се крие зад една славна абревиатура, ми обяснява колко пагубен за българите бил някакъв умрел гей-парад, значи това е така. Даже, откакто им слушам малоумните стенания от този толкова, ама толкова наболял проблем, от който зависи целия ни стопански и културен разцвет, съм върл привърженик на гей-парада - нека този, който иска да се покаже, че е педеруга да го направи. И то на парад :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 4:53 pm 
Аватар

Омраз, не агитирам за никой, просто ме дразнят някакви прекалени и престорени реакции как била преляла чашата няква като предлагала безплатни прегледи като част от предизборната си кампания при положение, че в собствената ти партия хора даряват пари за джамии като част от същата тази кампания.

ВМРО и те се изложиха с предизборните коалиции за пореден път. За БСП пък няма шанс да гласувам докато съм жив. Белене е просто един добър проект, който явно няма да се реализира и след десетина години ще се реве за него.

И явно за да си патриот трябва задължително да си бил в армията :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 4:58 pm 
Аватар

Козарец, това, че няколко човека са консервативно настроени не значи, че партията е такава и че не заема либерални позиции. Парадът сам по себе си не е огромен проблем, но дразни нормалните хора, а ДСБ за да се подмажат на обратните го подкрепяли. Абсолютно либерална партия. А ти толкова върло агитираш за тях, че ще си каже човек, че имаш някаква изгода от това ебаси. Все едно като процентите им станат от 3 на 3,5 и ще цъфнем и вържем. Абсолютно изгубена кауза и вече все повече се убеждавам, че докато ДСБ не остане извън парламента явно сериозни промени в дясно няма да се случат и ще продължат да си кретата с мижавите проценти без да са реална алтернатива за нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 5:04 pm 
Тва за казармата и патриотизма не го разбрах :smt017
Не е ли точно казармата мястото, където "по-силният" или такъв в група, мачка по-малките и слабите, където се учиш как да товариш багажника на старшината с крадени провизии и си мечтаеш и ти един ден да ги строиш е така зайците и да ги командориш, където се учиш именно на тази най-уродлива социалистическа форма на йерархия, послушание и слугинаж пред някой, който в нормално общество и среда би бил МИНИМУМ равен на теб.
Или пиенето на моторно масло те прави по-голям патриот, или бягането от казармата истински българин, що за щуротии?
Казармата учила на дисциплина и патриотизъм, кура ми янко... След Освобождението във военните училища със сигурност, ама тази казарма, в която тези, малко по-големите от нас, сте били, не е сериозно Козарски :smt006 Кажи ти специално какво научи от казармата и защо тогава казармените поколения преди нашето са такива бесни атеисти и мрънкачи и при първия отворил се шанс избягаха масово за чужбина, а не достойни български патриоти, целуващи знамето и кръста православен?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 5:15 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Всичко това е упражняване на държавен контрол върху медиите, и е не сериозен, ми огромен проблем. За теб, ако не е довод, значи имаме различни виждания за медийна свобода.

А, нещо да кажеш за "държавен контрол върху медиите" докато Костов е бил премиер?
http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/0 ... iav_zavoi/
От това, което разбрах от прочетено ми изглежда, че хубавите намерения, които се съдържат в програмата им леко издишат щом не могат да опишат по какъв начин точно ще ги предизвикат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 5:18 pm 
Аватар

Ползвам примера с казармата, за да покажа една масова тенденция сред младите хора - на приказки всички са големи. Това да се закрие, оня да се разстреля, смърт за тоя, смърт за оня, ние сме най-великите, прабългарите са построили Хималаите, виновни са турците и евреите, ние (българите) сме най-чисти и неопетнени, ама не всички, защото това изключва чорбари, толерасти, комунисти, селяни и въобще "несофиянците", туристите по мачовете, както и онези, които не пеят, както и пичките в сектора, естествено самите футболисти на Левски... само група от 20 до 30 "преторианци" може да каже що е патриотизъм в България и това да опитваш да интегрираш малцинствата не влиза в това понятие.
Не издигам казармата в критерий за патриотизъм, но като гледам колко усърдни патриоти са се навъдили и с такава страст гледат народните дела, и думите им звучат толкова жертвоготовно... какво по-добро място човек да е патриот, освен в армията? Сега разбрахте ли ме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 5:21 pm 
Аватар

vazcho написа:
tprodanov написа:
Всичко това е упражняване на държавен контрол върху медиите, и е не сериозен, ми огромен проблем. За теб, ако не е довод, значи имаме различни виждания за медийна свобода.

А, нещо да кажеш за "държавен контрол върху медиите" докато Костов е бил премиер?
http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/0 ... iav_zavoi/
От това, което разбрах от прочетено ми изглежда, че хубавите намерения, които се съдържат в програмата им леко издишат щом не могат да опишат по какъв начин точно ще ги предизвикат.

Да, с удоволствие. Контрол върху медиите нямаше, и още по време на управлението си, ОДС бяха зловещо оплювани, за разлика от почти всички управляващи след това, начело с последните.

Не разбрах обаче, какво не могат да опишат, и какво не могат да изпълнят? Програмата на ДСБ съдържа най-много конкретика и липсват откровенните противоречия, които ги има в други програми, и същевременно са засегнати всички важни точки. ТИ какво конкретно имаш против тази програма? Ето аз какво конкретно имам към други програми:
ДБГ - движение, което уж държи на гражданското представителство във власта иска намаляване на депутати. Цялата им останала част е базирана на европейските процедури за защита на потребителя и нищо друго.
Герб - нямат никаква идея какво да правят с доходите и безработицата.
БСП - от старта ни вкарват с 300млн дефицит.

Ти си на ход..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 5:27 pm 
Аватар

Brannik написа:
Нито знам онази каква е, нито тази....

Ама ги приравняваш :roll:
Ами да спре с благотворителността, щото е предизборна кампания?
Brannik написа:
... Белене е просто един добър проект, който явно няма да се реализира и след десетина години ще се реве за него.....

Брей, като ще пророкуваме - ако след 10 години има работещ ИТЕР ко праим с нааканите АЕЦ-ове :blass
vazcho написа:
tprodanov написа:

Явно си малък, та не помниш колко помия се изля върху Христо Бисеров, а щом го махнаха от СДС стана светец. Или всекидневното ако от оня гологлав тъпанар.
vazcho написа:
http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/04/17/2042190_dsb_ne_pravi_goliam_liav_zavoi/

Ъ, защо да ги описват, това да не е проект бре? Иначе ако те интересува - Костов всичко знае :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 5:36 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Brannik написа:
tprodanov написа:

Аз принципно не съм привърженик на нито една религия, затова даренията към църква и джамия са ми сходни. Тя дарява на всички, избрала е това като неин път, достатъчно добре е обяснено що за човек е две страници назад и по мой прочит е напълно достойна за уважение личност.

Колкото до доводите, просто показвам част от ежедневието на Герб. Хората имат навика да забравят, други да неглижират, но в областа на рекламата герб направиха сайт за 6млн, клип за 4 млн, фейсбук страница за 50к, лого за 1.5млн. Това като пари далеч не са големия проблем на държавата, но разглеждайки, че са в една област - рекламата, то нещата изглеждат различно. Към тях аз лично добавям рекламите на селските райони, рекламите на ОП транспорт, рекламите на НЕК :ohmygod , преди две-три години имаше реклама на АЕЦ Козлодуй. Всичко това е упражняване на държавен контрол върху медиите, и е не сериозен, ми огромен проблем. За теб, ако не е довод, значи имаме различни виждания за медийна свобода.

A как забрави едни 20 милиона за Краси Гергов за да слушаш всеки ден: Ама къде да го вържа, бе, мумче?

Бранник, Козарски наистина има изгода за себе си. Ако ДСБ успеят да влязат в Парламента и да участват в бъдещо правителство, това ще е изгодно за България, оттам и за Козарски, за децата му и за всички нас. Втори мандат на ГЕРБ няма да е изгоден за никой, освен за Боко и Цеко. Това трябва да е напълно ясно на всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 5:43 pm 
Аватар

Аз пропуснах и КТБ и още неколко неща, просто исках да покажа и по-дребните, защото Герб за разлика от другите, бръкнаха в гъза дори на най-малките медии и ги държат здраво за топките, както директно, така и през рекламните агенции. А иначе Краси Гергов е комунист, Делянчо е ДПСар, пък и двамата се развиват като избуяли бурени при Герб, дето са им уж опозиция :strkstrk Алтернативи бе :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 5:45 pm 
Аватар

Докато ДСБ продължат да влизат в парламента и да кретат с 3-4 процента явно промяна в дясно няма да има и никога няма да са реална алтернатива за нищо, а като добавим и това, че едно обединение не можаха да направят си мисля, че този път не трябва да влезнат, за да започнат някакви положителни процеси в дясно. Защото ако влезнат ще си е все същото. А и по някаква случайност да влезнат - с 10 депутата от никакво управление няма да са част, повярвай ми.

Проданов, част от ежедневието на ГЕРБ беше и този човек:

http://online.wsj.com/article/SB1000142 ... 13546.html

Това по повод уникалните ти примерни, които на фона на държавния бюджет са трохи. ГЕРБ имат далеч по-големи прегрешения от това, а тройната коалиция преди това още по-големи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 5:53 pm 
Аватар

Дянков като нещо положително ли го сложи? :ohmygod Дянков имаше пълна подкрепа, изглеждаше обещаващо, но Дянков е този, който спря плащанията към бизнеса, Дянков е този, който забави ДДСто към същия този бизнес, Дянков е този, който не успя да проведе политика чрез министерството си, защото режеше еднакво навсякъде и не даде приоритизация на нищо. Единственото, с което се хвали в тази статия е, че успя да задържи политиката, която вече няколко правителства подред прилагат.

Иначе за примерите можеше да се напънеш да прочетеш точно къде им е проблема, но все тая - твоя воля. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 6:01 pm 
Аватар

Brannik написа:
Абсолютно изгубена кауза и вече все повече се убеждавам, че докато ДСБ не остане извън парламента явно сериозни промени в дясно няма да се случат и ще продължат да си кретат с мижавите проценти без да са реална алтернатива за нищо.

Добре, Жоре, ти не вярваш ли, че нещата могат да се случат еволюционно, а не революционно? Преди 4 години бях много против присъствието на Костов в Дясното, но сега като гледам, ако него го нямаше, нещата щяха да изцяло подменени от разни "демократи", сношаващи се с комунистите, ДПС, а сега и с ГЕРБ - Софиянски, Бисеров, Данчето Соколова, Пешо Стоянов Дъ Хорс. За мен, Костов трябва да си стои в Дясното, но инициативата да отиде в по-ново поколение политици - по-активни, по-близки до хората, по-обединяващи. Вярвам в тази промяна. А тази, за която говориш ти, значи Дясното да се заеме от снахата на член на Политбюро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 6:10 pm 
Аватар

tprodanov написа:
....но Дянков е този, който спря плащанията към бизнеса...

Но не и към техните фирми от "белия" списък :!:
kozarets1914 написа:
....Преди 4 години бях много против присъствието на Костов в Дясното, но сега като гледам, ако него го нямаше......

Поумнял си :blass
kozarets1914 написа:
А тази, за която говориш ти, значи Дясното да се заеме от снахата на член на Политбюро.

Тя даже не е политик. Това според нейни хора. А такива са вредни, защото имаме нужда от политически решения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 7:07 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ми замисляй се. Твое право е. За мен няма разлика между герб и бсп.
Дори и при тях има,едните са леви/бсп/,а другите/герб/са крайно леви

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 7:10 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ако ДСБ успеят да влязат в Парламента и да участват в бъдещо правителство, това ще е изгодно за България, оттам и за Козарски, за децата му и за всички нас.

За да участват в правителството, трябва да са в коалиция с някого. Как си представяш по-точно това участие на ДСБ в правителството?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 7:13 pm 
Аватар

Възможно е, що се отнася до ДСБ, а и според мен и до другите партии. Има конкретика, в която ДСБ ясно заяви, че няма да участва, но извън нея съм убеден, че ДСБ ще подкрепи добре съставена програма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 7:14 pm 
Аватар

Жоро ме накара да се позамисля,неговите предвиждания са като на Пеле във футбола,на който е заложил,винаги другият печели :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 7:18 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Възможно е, що се отнася до ДСБ, а и според мен и до другите партии. Има конкретика, в която ДСБ ясно заяви, че няма да участва, но извън нея съм убеден, че ДСБ ще подкрепи добре съставена програма.

http://www.dnes.bg/politika/2013/04/10/ ... ori.185187

С комунистите няма да се коалира естествено.

Остава вариант с експертно правителство?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 7:26 pm 
Аватар

Всъщност, аз изказването го слушах, и Костов каза, че няма да подкрепи правителство с Борисов начело, а не на Герб. Но може после да е казал и за герб, нямам представа.
Междудругото, по-добрия вариант за държавата, и за ДСБ е да не са в следващото правителство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 7:31 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Междудругото, по-добрия вариант за държавата, и за ДСБ е да не са в следващото правителство.

Не вярвам на очите си. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 7:46 pm 
Аватар

Просто не знаеш коварната ми мисъл :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 8:14 pm 
Аватар

немлад написа:
tprodanov написа:

http://www.dnes.bg/politika/2013/04/10/ ... ori.185187

С комунистите няма да се коалира естествено.

Остава вариант с експертно правителство?

Позна! Това е, което ще предложат и което ще искат - излъчване на програмно правителство, което те ще подкрепят (ако се постигне консенсус за приоритетите), за да се избегне политическа криза и вземане на властта от червените и сателитите им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 8:20 pm 
Аватар

То ако не може да се състави коалиция за правителство, си е много вероятно с цел избягване на политическа криза да се стигне до експертно правителство. Няма нужда да се предлага от никого, то си е следващо логична стъпка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 8:37 pm 
Аватар

Да де, но експертно правителство между ГЕРБ и БСП няма как да стане. Може би с ДПС (мисля, че ГЕРБ ще са склонни, щото с Доган ще се разберат), но само ДПС не им стига т.е. нужна е Кунева, Атака или ДСБ. Атака вероятно няма да се навие, ДСБ също и остава Куневица, а нейната партия вече се е сношавала с Доган, а явно може и с Боката. Оптимален вариант са ГЕРБ, Кунева и ДСБ, но въпроса е последните две да влязат и да съберат депутати.
Бидейки реалист, поради гореописаните обстоятелства, искам ГЕРБ да спечелят изборите по-убедително, но просто няма да е с моя вот. Ако се стигне до програмно правителство, подкрепено от две други партии, нещата ще бъдат и по-различни, защото ще бъде съставено от по-компромисни и нормални (компетентни) хора от досегашните. Нещо тип "Кристалина Георгиева", което е пъти по-добре от Цецовци, Боковци и прочие тикви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 8:41 pm 
Аватар

Ако Герб не спечелят убедително, а напротив и БСП и Герб нямат много места, може да им се наложи да направят коалиция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 8:44 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Да де, но експертно правителство между ГЕРБ и БСП няма как да стане. Може би с ДПС (мисля, че ГЕРБ ще са склонни, щото с Доган ще се разберат), но само ДПС не им стига т.е. нужна е Кунева, Атака или ДСБ. Атака вероятно няма да се навие, ДСБ също и остава Куневица, а нейната партия вече се е сношавала с Доган, а явно може и с Боката. Оптимален вариант са ГЕРБ, Кунева и ДСБ, но въпроса е последните две да влязат и да съберат депутати.
Бидейки реалист, поради гореописаните обстоятелства, искам ГЕРБ да спечелят изборите по-убедително, но просто няма да е с моя вот. Ако се стигне до програмно правителство, подкрепено от две други партии, нещата ще бъдат и по-различни, защото ще бъде съставено от по-компромисни и нормални (компетентни) хора от досегашните. Нещо тип "Кристалина Георгиева", което е пъти по-добре от Цецовци, Боковци и прочие тикви.

Смяташ, че Кунева казвайки, че няма да прави коалиции с ГЕРБ, БСП и ДПС, би се навила да подкрепи експертно правителство с някого от тях?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 8:49 pm 
Аватар

Fireman а.к.а Боко, не е толкоз тъп да направи коалиция с бсп, по който и да е повод, щото тва означава автоматично духане на следващите местни избори, а после ще последва съдбата на царската партия...Това е единственото сигурно нещо, което няма да направи, според мен.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 8:51 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Ако Герб не спечелят убедително, а напротив и БСП и Герб нямат много места, може да им се наложи да направят коалиция.

Коалицията е 90% сигурна. Предвид сегашните очаквания. "В името на България" ала-бала и ще се донакрадат колкото могат и Боко ще се покрие некъде :smt006
Не знам защо повечето мислите, че програмно правителство е смислено нещо. Беров да не би да ви хареса :shock:

Последна промяна Adepta на Чет Апр 18, 2013 8:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]