forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 2:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 3:23 pm 
Аватар

Македония написа:
Иначе определено се съгласявам, че Костов и Елена са изучили децата си с пари от парцелите си от наследство :strkstrk Слава на Бога, че ги имат, иначе децата неизучени щяха да останат :loser2

То даже не е смешно, а е тъжно, че има хора, които искрено вярват, че Костов не е "усвоил" никакви пари по негово време и е чист като сълза и че сегашните му 2% подкрепа са чиста случайност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 3:25 pm 
Аватар

немлад написа:
Brannik написа:
Както вече казах - или герб, или бсп/дпс.

Работата е в това, че няма да им стигнат гласовете за да имат мнозинство. И става трудно.

Значи е по-добре да изпаднем в политическа криза?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 3:25 pm 

Тоя Костов даже и жена по сметка си е избрал :bigok Ако тва неговото може да се нарече така

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 3:34 pm 
Аватар

Всъщност, по-добре е да изпаднем в политическа криза, ако тя ще даде отговори. За мен Герб и БСП не са алтернатива един на друг и е все тая избора измежду тях.

Колкото до Костов, уж тезата беше, че има пропаганда към него, но колкото и да чета виждам само антипропаганда. За великата къща - тя е собственост на жена му, а Костов е би заврян зет в нея. Търсете я в декларацията на жена му, ебахти конспирацията стана. И междувременно, дори по днешни цени, напълно достатъчно е да продадеш 1 декар из Драгалевци, за да можеш да изучиш не само двете си деца, ми и половината форум тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 3:37 pm 
Аватар

Brannik написа:
немлад написа:
Brannik написа:
Както вече казах - или герб, или бсп/дпс.

Работата е в това, че няма да им стигнат гласовете за да имат мнозинство. И става трудно.

Значи е по-добре да изпаднем в политическа криза?

Това пък кой го твърди?

Казвам, че няма да има правителство само на герб или само на бсп/дпс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 3:48 pm 
Аватар

Brannik написа:
Македония написа:
Иначе определено се съгласявам, че Костов и Елена са изучили децата си с пари от парцелите си от наследство :strkstrk Слава на Бога, че ги имат, иначе децата неизучени щяха да останат :loser2

То даже не е смешно, а е тъжно, че има хора, които искрено вярват, че Костов не е "усвоил" никакви пари по негово време и е чист като сълза и че сегашните му 2% подкрепа са чиста случайност.

Никъде не прочетох такова твърдение. Аз казвам, че жена му е доста състоятелна наследствено и няма проблем да изучи двете си деца само с доходите от рента или една продажбичка, че няма доказателства за усвояване, както и че мантрите а за това какво бил откраднал са пълен шит. Ако има кражби, са доста прикрити.
А за двата процента какво да ти кажа - малко сме, но елитни. И няма да са два, бъди сигурен :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 3:50 pm 
Аватар

Double-D написа:
Тоя Костов даже и жена по сметка си е избрал :bigok Ако тва неговото може да се нарече така

Не знам братле, тая жена му носи само моето уважение. Аз не бих ебал нещо такова, ако ще да има богатствата на шейх. :bigok За сметка на това, вегетарианството му е сериозен минус, и ме разколеба силно, откакто макето ме светна преди месец-два.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 4:05 pm 

Той сега едва ли я ебе, а навремето може да е била по-различна. Пък и винаги съществува риска човек да се напие и да си легне с нещо подобно. Имам приятел (не, че е той е Ален Делон де :lol: ), който на един от техните банкови банкети, както си запивахме кротко изведнъж изчезна и на сутринта се появи с 90 килограмов тюлен с мустаци като на Милко Калайджиев. А след няколко месеца се ожениха и сега и моя човек живее в неин апартамент. Може и Командира така да му се е случило. Пък и нали нямало грозни жени, а не достатъчно пияни мъже :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 4:06 pm 
Аватар

Баси, зачетох се в Уикипържолетията, където човек се чуди как да отиде на работа заради липса на път и глутници кучета :shock: .... и се замислих...да си ебе майката, в 21 век :oops: , в столица на държава от Евросъюза :oops: , ние се кахъриме и се караме колко точно аджеба откраднал Костов. Ебаси проблема!!! :ohmygod2
В дигиталната ера човек не може да отиде с кола на работа защото няма път и минава покрай глутници псета!?!?! А на нас проблема ни е колко пари има Костов?!?
Да си ебе и държавата, да си ебе и народа......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 4:09 pm 
Къде в декларацията пише за къщата в Драгалевци, аз такава не видях? :bigok Видях за имотите в квартал Витоша и Студентски, в Овча купел, КЪДЕ Е КЪЩАТА В ДРАГАЛЕВЦИ??? :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 4:14 pm 

е то Драгалевци е в район Витоша :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 4:22 pm 
Аватар

Македония написа:
Къде в декларацията пише за къщата в Драгалевци, аз такава не видях? :bigok Видях за имотите в квартал Витоша и Студентски, в Овча купел, КЪДЕ Е КЪЩАТА В ДРАГАЛЕВЦИ??? :strkstrk

Цитат:
Район "Витоша" се намира в подножието на планината Витоша - планината с каменните реки и обхваща кв. Симеоново, Драгалевци, Бояна, Павлово - Бъкстон с Манастирски ливади, Княжево и селата Владая и Мърчаево.

СЕГА ВИДЯ ЛИ КЪДЕ Е :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 4:22 pm 
Драгалевци не си ли е Драгалевци? :bigok Подправяло се е яко документация ми се струва :s_police Измамата е на лице, къщата я няма. За хотелите на Славчо и Костов в Златни да не говорим :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 4:35 pm 
Аватар

Double-D написа:
Той сега едва ли я ебе, а навремето може да е била по-различна. Пък и винаги съществува риска човек да се напие и да си легне с нещо подобно. Имам приятел (не, че е той е Ален Делон де :lol: ), който на един от техните банкови банкети, както си запивахме кротко изведнъж изчезна и на сутринта се появи с 90 килограмов тюлен с мустаци като на Милко Калайджиев. А след няколко месеца се ожениха и сега и моя човек живее в неин апартамент. Може и Командира така да му се е случило. Пък и нали нямало грозни жени, а не достатъчно пияни мъже :D

Е не знам пич, аз толкова не мога да пия. Мислиш ли верно, че Еленка на времето е била много по-различна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 4:36 pm 
Аватар

Еx-Запознат написа:
Баси, зачетох се в Уикипържолетията, където човек се чуди как да отиде на работа заради липса на път и глутници кучета :shock: .... и се замислих...да си ебе майката, в 21 век :oops: , в столица на държава от Евросъюза :oops: , ние се кахъриме и се караме колко точно аджеба откраднал Костов. Ебаси проблема!!! :ohmygod2
В дигиталната ера човек не може да отиде с кола на работа защото няма път и минава покрай глутници псета!?!?! А на нас проблема ни е колко пари има Костов?!?
Да си ебе и държавата, да си ебе и народа......

Е, прокуратурата каза, че бройката изядени хора е твърде малка за повдигане на обвинение :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 4:37 pm 
Double-D написа:

Добре, бе, как може да си причиниш такова нещо... :? Кви хора има, бе.

П.С: Апартаментът поне хубав ли е? :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 4:47 pm 

Проданов, на кой му пука нали не се налага ние да си лягаме с нея :bigok

ПС. Маке, какво да ти кажа. Двустаен в Дървеница. Ама като се ожениха отидоха първо да си живеят в апартамента на тъстовете му в Дружба, уж докато правят ремонт. Моя човек толкова му хареса там да си пие с тъста, че над 2 години си седя там и не му се занимаваше да се мести. Отделно тоя екземпляр ми е споделял, че много се кефил на тъщата и с кеф би я праснал при първа възможност. Е, факт е, че тя изглежда по-добре от жена му :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 4:48 pm 
Аватар

Македония написа:
Драгалевци не си ли е Драгалевци? :bigok Подправяло се е яко документация ми се струва :s_police Измамата е на лице, къщата я няма. За хотелите на Славчо и Костов в Златни да не говорим :strkstrk

Ами според община Витоша не си е, та измамата не е налице :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 5:00 pm 
Драгалевци си е Драгалевци, щото Витоша е и където в хотел Вега преди Студентски град :bigok Костунгера е лъгал и мазал, рекетирал и преиначавал документи :bigok
Да му се проверят данъците, драгалевски ли плаща, или като за студентски град, да се заведе дело и да го осъдим :slap

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 5:20 pm 
Аватар

Там е кв. Витоша. Едно от най-гнусните гета в София. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 5:24 pm 
Е това не е ли предпоставка за груба манипулация? Аз не си спомням в декларацията да пишеше квартал или община Витоша, а просто Витоша!
Костунгера е дерибействал с тоя имот, не го е описал, а ако го е описал, то е подал фалшива информация и в момента плаща тетралярдно занижени данъци и всички МЪЛЧИМ!!!!
Ако изобщо плаща, а не отиват тия пари от данъци за университет на внуците :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 5:32 pm 
Аватар

Още по-фрапиращото е, че имотът не е негов, а на Елена. Приписва си чужди неща, предполагам за да я ограби при евентуално бракоразводно дело. Въпреки, че с такова нещо кой би посмял да се разведе...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 8:12 pm 
Аватар

Македония написа:
,,,Аз не си спомням в декларацията да пишеше квартал или община Витоша, а просто Витоша!

Пак не позна, пише район Витоша :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 11:23 pm 
Аватар

Обаче нищо не пише за хотелите в северна Гърция :smt003

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 12:00 am 
Аватар

Македония написа:
И тва за осъждането е тъп довод, все едно пък някой иска и има сметка да осъди Меди Доган, Стани шеф или някой друг предишен :smt006
И пак питам: КЪДЕ Е КУПРИЛЯРДЕРСКАТА КЪЩА В ДРАГАЛЕВЦИ В ДЕКЛАРАЦИЯТА, ЗАЩО Я НЯМА? А ХОТЕЛИТЕ НА СЛАВЧО ХРИСТОВ В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ? :bigok Но най-вече КЪДЕ Е КЪЩАТА, ЗАЩО Я КРИЕ???? :bigok

Е как бе, боко се хвана за първата сламка за да пробва да осъди и доган, и станишев, не успя но вдигна шум. Ако имаше за какво да се хване с Костов щеше да го е направил

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 12:02 am 
Аватар

Е, Боко осъди Доган. Бутна му барбекюто. Направо му еба майката, ей :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 12:08 am 
Аватар

Македония написа:
Аз направих аналог с Цв.Цв, който също има 1-2 имота, а всичко друго е някакво наследство на жена му, баба, чинка, вуйчо, татко и така докато го докараме до 15 имота :smt006 Знаем че не е трудно да направиш един имот по документи "наследство на..."

Брат, да получиш имот по наследство ако не си роднина на починалия е почти невъзможно!!! Дори и да има завещание, законът дава преференция на роднините и завещанието отива в коша!!!

А на цв цв не са наследство а дарения или покупки на цени от 500 лв квадрата :strkstrk

Никой не е писал, че Костов е беден - да си 20 години един от топ политиците в страната - ами нормално е да си сравнително богат, аз не виждам лошо в това и не се заяждам с р овч и всичките му деца в лондон, с боко тиквата и дъщеря му в щатите и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 12:12 am 
Аватар

Седем:Едно написа:

Това даже го бях забравил, мислех си за цанков камък само. А със Станишев беше за изкарване на класифицирана информация

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 12:15 am 
Аватар

Седем:Едно написа:

Много показно му бутна барбекюто, за пред електората :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 18, 2013 10:55 am 
Аватар

Boyo написа:
А на цв цв не са наследство а дарения или покупки на цени от 500 лв квадрата :strkstrk

Това ми напомня на:

Влиятелен човек иска да подари кола на политик.
- Знаете, че не мога да приема – протестира политикът. – Това е подкуп!
- Тогава ще ви я продам за двадесет долара – предлага бизнесменът.
- В такъв случай ще взема две…

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]