forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 2:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 12:54 pm 
КЪДЕ Е КЪЩАТА В ДРАГАЛЕВЦИ В ДЕКЛАРАЦИЯТА, СТОКЕРЧЕТА???????? :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 12:56 pm 
Аватар

Доста съм учуден, че има доста хора, които не се противят мн мн на това нова тройна коалиция да ни клати(бсп,дпс и пръмова/атака) само и само да не са герб. Това ми е доста странно като цяло за хора с дясно мислене и антиком настроения. Плюс това не разбирам и от какво са недоволни доста хора от бойко, освен престъпниците и донякъде пенсионерите? Тук май няма такива? Да се изреждат нещата, които направи няма да стигнат няколко дълги мнения. Естествено, че няма как държавата да цъфти и връзва, когато в навсякъде в Европа икономиките са в криза. Това май всеки го забравя.
Понеже сме и спортни фенове, кой друг го беше еня за спорта изобщо в последните 20 години?
Аз рядко гласувам, ама пред алтернативата да гласувам за станиковеца и бандатата му нагла сган ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 1:02 pm 
Аватар

krivia написа:
Плюс това не разбирам и от какво са недоволни доста хора от бойко, освен престъпниците и донякъде пенсионерите? Тук май няма такива?

Малкият и средният бизнес страдат сериозно. Може да не съм престъпник или пенсионер, ама страдам. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 1:06 pm 
Аватар

Хахахаха гледам доста сте ме понахранили, но продължавате да нямате отговори на простичките въпроси които поставих, а именно без герб има ли стадион, как така бб падна и преговорите с газпром зациклиха, кой финансира Левски, кой докара втб, кой гарантира, че при правителство на бсп ще е по-добре и газпром ще са обвързани с Левски и тн.

Проданов преди да се напича да ме храни да научи кой е Илия Минев,че е скандално това. На Бойо пък не му пукало за стадиона, а за децата му - все едно като гласува за дсб и веднага става рай за 4 години, нищо, че няма да влезнат дори. Боби ми говори за някви идеали, а в същото време слуша турски ритми - нещо, за което едва ли Левски, Ботев и всички останали са си дали живота след 140 години българите да слушат маанета. Бай Иван пък казва,че в днешните реалности сами ще построим стадион за 40 милиона. Съжалявам, но някои хора тотално сте изгубили връзка с реалността и дори звучите налудничаво на моменти.

И на мен не ми е готино от положението, но не съм сигурен, че ако си затваряме очите и се самозалъгваме ще е по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 1:17 pm 
Аватар

krivia написа:
Доста съм учуден, че има доста хора, които не се противят мн мн на това нова тройна коалиция да ни клати(бсп,дпс и пръмова/атака) само и само да не са герб. Това ми е доста странно като цяло за хора с дясно мислене и антиком настроения. Плюс това не разбирам и от какво са недоволни доста хора от бойко, освен престъпниците и донякъде пенсионерите? Тук май няма такива? Да се изреждат нещата, които направи няма да стигнат няколко дълги мнения. Естествено, че няма как държавата да цъфти и връзва, когато в навсякъде в Европа икономиките са в криза. Това май всеки го забравя.
Понеже сме и спортни фенове, кой друг го беше еня за спорта изобщо в последните 20 години?
Аз рядко гласувам, ама пред алтернативата да гласувам за станиковеца и бандатата му нагла сган ...

ГЕРБ не е нито дясна, нито антикомунистическа партия. Почвай да изреждаш успехите на Мутрата :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 1:19 pm 
Аватар

Brannik написа:
Хахахаха гледам доста сте ме понахранили, но продължавате да нямате отговори на простичките въпроси които поставих, а именно без герб има ли стадион, как така бб падна и преговорите с газпром зациклиха, кой финансира Левски, кой докара втб, кой гарантира, че при правителство на бсп ще е по-добре и газпром ще са обвързани с Левски и тн.

Проданов преди да се напича да ме храни да научи кой е Илия Минев,че е скандално това. На Бойо пък не му пукало за стадиона, а за децата му - все едно като гласува за дсб и веднага става рай за 4 години, нищо, че няма да влезнат дори. Боби ми говори за някви идеали, а в същото време слуша турски ритми - нещо, за което едва ли Левски, Ботев и всички останали са си дали живота след 140 години българите да слушат маанета. Бай Иван пък казва,че в днешните реалности сами ще построим стадион за 40 милиона. Съжалявам, но някои хора тотално сте изгубили връзка с реалността и дори звучите налудничаво на моменти.

И на мен не ми е готино от положението, но не съм сигурен, че ако си затваряме очите и се самозалъгваме ще е по-добре.

Какви турски ритми бе, човек? Това ли можеш да ми отговориш само? Какъв стадион, какви пет лева? Ти агитираш да се гласува за комунистите и милиционерите от ГЕРБ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 1:22 pm 

Всички хора на държавна работа, а и доста частници разчитат наистина на държавата да им подсигурява и увеличава доходите. То е и напълно естествено. Държава и бизнес са скачени съдове и от действията на едното, пряко зависи другото. И двете страни имат чудовищни престъпления и са до голяма степен виновни за цялостната картина. На първо място бизнеса се срастна с държавата. Сивия сектор влияе по ужасен начин на функционалността на всякакви социални и тн. системи. Т.нар. успели бизнесмени залагат до голяма степен на корупционни практики, за да реализират проектите си, от които печелят милиони, а ощетяват всички останали. Обществените поръчки се възлагат само на точните хора, а думи като конкурентноспособност са красив популизъм и прах в очите на наивниците. На всички апетитни постове в държавата, а по-страшното и в частните компании се поставят парашутисти, избрани по неясни критерии или близки по някакъв начин на определени лица. Нашия пример с Кичарата е показателен. Толкова следено от обществото дружество като Левски се оглавява от човек, който само се знае, че е поканен от някой, но не е ясно от кой и защо, а какво остава за всяко друго средно или голямо предприятие. Тук идеалистите се опитваме да правим нещата по правилата, обаче сме нищожно малцинство. Докато не се изкорени корупцията и не започнат да носят наказателна отговорност за действията си чиновници и бизнесмени, за съжаление ще е абсолютно все тая кой ще управлява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 1:33 pm 
Аватар

Да де, ама управляващите трябва да изкоренят корупцията. Защото народът няма сам да се откаже от нея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 1:37 pm 
Аватар

Управляващите няма как да направят нещо, което народът не иска. Това е противоречие с всичко. То и затова сме така :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 1:37 pm 

krivia написа:
Не се противят, защото е все тая дали ще ни управлява нова тройна коалиция или мутро-милиционерите от ГЕРБ.За тия 3 години и половина не видях никаква разлика между ГЕРБ и тия преди тях.Истински десният човек няма как да подкрепи партия, която усили монополите вместо да ги озапти, смачка малкия и средния бизнес, ограничи свободата на словото и системно не зачита и нарушава правата и свободите на хората, мачкайки всеки инакомислещ.Магистралите, естакадите и неговата зала, която ТОЙ ни построи са хубави неща, ама за какво са ми като нямам условия за нормален и спокоен живот.Хубави пътища и зали имаше и в Либия при Кадафи. :smt006

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 1:39 pm 
Аватар

Ей, тва е и моето мнение :smt023 А истинската десница може и да не влезе в парламента, но причината ще е точно в тези, които ги заместват с милиционерите от ГЕРБ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 1:42 pm 
Аватар

Kryten написа:
Управляващите няма как да направят нещо, което народът не иска. Това е противоречие с всичко. То и затова сме така :)

Недей така...

Не само има, ами и трябва. Приемат закони и съблюдават спазването им. Това е отговорност на държавата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 1:49 pm 

немлад написа:
Да де, ама управляващите трябва да изкоренят корупцията. Защото народът няма сам да се откаже от нея.

Никой няма желание да изкорени корупцията, нито държава, нито фирми, нито граждани. Ченгето ти иска 20 кинта, ти му ги даваш 1-о, че ти е по-евтино, 2-о няма да се разкарваш по КАТ и тн, 3-о няма точки а-у и двамата сте доволни. И да дойде управник, който иска да го промени това, докато не почнат ефективни наказания оправия няма да има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 1:51 pm 
Аватар

Относно герб, точно това малоумие, че герб са въобще някаква алтернатива, ще ни отреже главата на държавата! Точно мисленето, че за да не са бсп и дпс, дайте да гласуваме за герб!
И действително трудно ще се изброят злините, които стори олигофрен борисов и компания на България!
И изборът не е между герб и бсп/дпс, а между България от едната страна, а от другата са точно герб,бсп и дпс, а чак след това останалите партии!
След като тук битува това олигофренско мислене, че ще гласувам за по-малкото зло, защото качествените хора не могат да влязат, значи сме за закриване на държавата!
И Бранник, не се излагай с глупостите за стадиона и заслугите на боко тиквата, ебем ти и привържениците, все едно сме чорбари и чакаме на държавната софра!
И накрая, щом мислите да гласувате за човек представляващ третата линия на мутрите-ЗАЕБИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 1:54 pm 
Аватар

Double-D написа:
немлад написа:

Никой няма желание да изкорени корупцията, нито държава, нито фирми, нито граждани. Ченгето ти иска 20 кинта, ти му ги даваш 1-о, че ти е по-евтино, 2-о няма да се разкарваш по КАТ и тн, 3-о няма точки а-у и двамата сте доволни. И да дойде управник, който иска да го промени това, докато не почнат ефективни наказания оправия няма да има.

Съгласен съм. Казах само, че това е задължение на управляващите, а не че е тяхно желание.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 1:59 pm 
Аватар

Казвайки това отнемаш отговорността от обикновения човек и склонноста му към далаверата и 'лесния начин' за постигане на нещо без труд. Държавата може да направи нещо за предотвратяването му, но няма да спре хората да търсят начини да забиколят закона. Да не говорим за тези, които трябва да налагат закона.
А всъщност отговорността е на всички нас, на родители, на хора, които дават пример...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 2:00 pm 
Аватар

Като цяло негласуването за някого "щото няма да влезе" обезсмисля изборите като формат по принцип. При подобно положение няма смисъл от избори, може направо да се прави парламент от тия, "дето ще влязат". Трябва да се гласува по убеждение и по съвпадение на вижданията за бъдещето на държавата, независимо колко хора сте/сме. Иначе, както казах, демокрацията и изобщо изборите са излишни. И не, няма как да обвържа гласуването си с това какво щяло да последва от изборите за любимия ми отбор, дори това да е Левски, а всъщност - именно, защото е Левски. Пак казвам - това го правят в градинката, това могат да го направят папагалите, еклерите, чорбойци.... Левски го е имало, има го и ще го има заради феновете му, които винаги са се гордеели, че са принципни хора, вярват в някакви идеали и ги отстояват, защото те са по-ценни от титли, купи, стадиони и победи.

Иначе да, аз не смятам, че дали ще имаме, или няма да имаме стадион зависи от това Герб да спечелят изборите....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 2:08 pm 
Аватар

Kryten написа:
Казвайки това отнемаш отговорността от обикновения човек и склонноста му към далаверата и 'лесния начин' за постигане на нещо без труд. Държавата може да направи нещо за предотвратяването му, но няма да спре хората да търсят начини да забиколят закона. Да не говорим за тези, които трябва да налагат закона.
А всъщност отговорността е на всички нас, на родители, на хора, които дават пример...

Ясно е, че отговорността е обща. Винаги давам примера с бакшиша, който гордо ми разправя, че си крие доходите и същевременно ми псува дупките по пътя. За да се оправим, трябва да си погледнем в своята паничка.

Но:
През цялото време говоря не за отговорност, а за задължение. Ако хората са задължени напр. да плащат данъци, но не го правят, държавата е длъжна да си ги събере. Ако Закона за движение по пътищата ни задължава да спрем на червено и някой мине обаче, КАТ е длъжен да го глоби. Не да взима подкупи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 2:13 pm 
Аватар

Факт, но ефектът ще се постигне само, когато самите ние имаме вътрешна непоносимост към "тарикатлъка". Т.е. когато в трамвая някой е без билет, дойде контрола и оня се издърви, останалите да скочат на гратисчията, не на контролата (без значение дали гратисчията е мангуста, или някакво дупе с бръсната глава). Когато видиш, че някакъв гъз е паркирал неправилно на улицата, да вдигнеш телефона и да съобщиш, и това да се възприема като нещо абсолютно нормално и даже задължително, а не като "клепане". Когато тия неща започнат да се възприемат от самото общество, тогава ще има ефект. Да, естествено, че трябва да се глобяват и в момента, и това също има възпитателна функция, но основното е тия неща да не се възприемат като повод за някаква гордост, а като срам, и да се осъждат от всички. А не всеки да псува, ама когато не става въпрос за него....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 2:16 pm 
в друг живот ще се случи това :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 2:18 pm 
Аватар

Факт, но не ни пречи да направим каквото може и да повлияем на колкото може повече хора да мислят правилно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 2:18 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Факт, но ефектът ще се постигне само, когато самите ние имаме вътрешна непоносимост към "тарикатлъка". Т.е. когато в трамвая някой е без билет, дойде контрола и оня се издърви, останалите да скочат на гратисчията, не на контролата (без значение дали гратисчията е мангуста, или някакво дупе с бръсната глава). Когато видиш, че някакъв гъз е паркирал неправилно на улицата, да вдигнеш телефона и да съобщиш, и това да се възприема като нещо абсолютно нормално и даже задължително, а не като "клепане". Когато тия неща започнат да се възприемат от самото общество, тогава ще има ефект. Да, естествено, че трябва да се глобяват и в момента, и това също има възпитателна функция, но основното е тия неща да не се възприемат като повод за някаква гордост, а като срам, и да се осъждат от всички. А не всеки да псува, ама когато не става въпрос за него....

Kryten написа:
Факт, но не ни пречи да направим каквото може и да повлияем на колкото може повече хора да мислят правилно.

Съгласен съм напълно бе хора. Аз не го оспорвам ни най-малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 2:22 pm 

Double-D написа:
Всички хора на държавна работа, а и доста частници разчитат наистина на държавата да им подсигурява и увеличава доходите. То е и напълно естествено. Държава и бизнес са скачени съдове и от действията на едното, пряко зависи другото. И двете страни имат чудовищни престъпления и са до голяма степен виновни за цялостната картина. На първо място бизнеса се срастна с държавата. Сивия сектор влияе по ужасен начин на функционалността на всякакви социални и тн. системи. Т.нар. успели бизнесмени залагат до голяма степен на корупционни практики, за да реализират проектите си, от които печелят милиони, а ощетяват всички останали. Обществените поръчки се възлагат само на точните хора, а думи като конкурентноспособност са красив популизъм и прах в очите на наивниците. На всички апетитни постове в държавата, а по-страшното и в частните компании се поставят парашутисти, избрани по неясни критерии или близки по някакъв начин на определени лица. Нашия пример с Кичарата е показателен. Толкова следено от обществото дружество като Левски се оглавява от човек, който само се знае, че е поканен от някой, но не е ясно от кой и защо, а какво остава за всяко друго средно или голямо предприятие. Тук идеалистите се опитваме да правим нещата по правилата, обаче сме нищожно малцинство. Докато не се изкорени корупцията и не започнат да носят наказателна отговорност за действията си чиновници и бизнесмени, за съжаление ще е абсолютно все тая кой ще управлява.

В едно интервю по Радио Христо Ботев от Март, 2003 година, казах, че в България "всички лостове са политически" независимо дали говорим за футбол или шоу бизнес и че който си мисли, че може да си позволи привилегията да бъде аполитичен само се самозалъгва. Тогава много ми се смяха.

Сега никой не се смее (а някои даже си поплакват малко), но от това не ми става по-готино.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 2:28 pm 

немлад написа:
Kryten написа:

Ясно е, че отговорността е обща. Винаги давам примера с бакшиша, който гордо ми разправя, че си крие доходите и същевременно ми псува дупките по пътя. За да се оправим, трябва да си погледнем в своята паничка.

Но:
През цялото време говоря не за отговорност, а за задължение. Ако хората са задължени напр. да плащат данъци, но не го правят, държавата е длъжна да си ги събере. Ако Закона за движение по пътищата ни задължава да спрем на червено и някой мине обаче, КАТ е длъжен да го глоби. Не да взима подкупи.

Лошото е, че в страна като нашата никой не може да му гарантира, че като си плати данъците с тези пари ще се запълнят дупките.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 2:32 pm 

Ето при герберите се увеличи според мен събираемостта на всякакви задължения. Това обаче мотивира народа да прави предимно 2 неща - 1 да мисли далавери да не плаща и 2 да протестира, че като го карат да си плаща го грабят. Сивото вече лети към черно, което провокира нови и нови данъци и простотии, та да се крепи положението и така до скачения съд и затворения порочен кръг. Затова казвам, че докато не почнат тия неща да се наказват ефективно няма да има оправия никаква. Ето вчера дават някакъв доктор искал 300пв подкуп на пациент. И това е масов случай. Наказания - йок. Дадоха ония бабите дето им откраднали земята и проверката показа ужасяващи престъпления, а наказания няма никакви, даже може тях да осъдят за клевета накрая. Затова хората ходят да се жалват само на Господари на ефира, та поне да се посмеят на гърча на бандитите, ясно, че последствия други няма да има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 3:12 pm 
Аватар

1933 написа:
Ivan63 написа:
И нито за секунда не ти минава през главата,че тоя стадион в крайна сметка можем и сами да си го направим,с нашите пари и нашият труд,така както впрочем са го правили бащите ни и дядовците ни.А герб дали няма да ни сложи под всяка седалка слушалка :bigok

Минава ми, Бай Иване, така както дядо ми е участвал в изграждането на Герена, както аз участвах в поставянето на първите седалки на стадиона, в чистенето и всичко, от което имаше нужда тогава, за да се върнем отново в дома си. Сега, ако се наложи ще бъде много по-трудно, ще има много повече пречки, но не е невъзможно. За слушалките и седалките също е така :smt003 Аз за друго говорех, нещо като излагане на фактите такива, каквито са, т.е. да не се правим, че някои неща не съществуват, да си казваме истините, а не да ги премълчаваме. Има връзка между някои неща и това е факт, за съжаление. Аз не гласувах за герб преди, няма да гласувам и сега, но подкрепих Жоро, защото имаше врени неща в мненията му.

Проданов, не мога да влизам в диспути с теб, човеко, защото имаш склонноста да се измъкваш като мокър сапун от ръце :bigok

А мина ли ти през главата, че тия пари дето ще ги инвестира Газпром, ще ги вземе тройно от всички българи? Като си говорим чисто икономически, и сме загърбили чест, морал и ценности....
Македония написа:
...
Изкривяваш разговора. Адепта пусна имотното състояние на Костунгера и Елена като "поредното" доказателство за смирения и достоен за Атонския полуостров живот на бедния човек от народа - г.н Костов.....

Не, пуснах доказателство, че Елена Костова има наследство, с което не и е проблем да изучи 2 деца в чужбина. Забравяш, че три правителства не могат да го осъдят. Въпреки политическия келепир.
Kryten написа:

Ми то българина иска правилата да важат, но не за него :bigok
Double-D написа:
Ето при герберите се увеличи според мен събираемостта на всякакви задължения.....

Това е абсолютно невярно. Но усвоиха доста добре каналите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 3:16 pm 
И тва за осъждането е тъп довод, все едно пък някой иска и има сметка да осъди Меди Доган, Стани шеф или някой друг предишен :smt006
И пак питам: КЪДЕ Е КУПРИЛЯРДЕРСКАТА КЪЩА В ДРАГАЛЕВЦИ В ДЕКЛАРАЦИЯТА, ЗАЩО Я НЯМА? А ХОТЕЛИТЕ НА СЛАВЧО ХРИСТОВ В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ? :bigok Но най-вече КЪДЕ Е КЪЩАТА, ЗАЩО Я КРИЕ???? :bigok

Иначе определено се съгласявам, че Костов и Елена са изучили децата си с пари от парцелите си от наследство :strkstrk Слава на Бога, че ги имат, иначе децата неизучени щяха да останат :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 3:20 pm 
Аватар

Интересното е, че повечето си мислите, че точно тези избори могат да променят нещо.. разбирам да имаше политическа сила с достатъчно подкрепа способна да промени статуквото, но простичката реалност в момента е или герб или бсп/дпс. Това е. Сините сами са си виновни, че не са реална алтернатива и не знам защо се отделя чак такова значение и такава енергия за загубени каузи на тези избори. Както вече казах - или герб, или бсп/дпс.

И понеже знам, че ще има дежурните реплики от сорта на "то всички така мислят и затова е така" - първо, не съм им виновен на всички че така мислят и второ, за да са това двете алтернативи и всички така да мислят значи има някакъв проблем с "автентичното" дясно и хората не ги припознават, това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 3:22 pm 
Аватар

Brannik написа:
Както вече казах - или герб, или бсп/дпс.

Работата е в това, че няма да им стигнат гласовете за да имат мнозинство. И става трудно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 3:22 pm 
Аватар

Македония написа:
И тва за осъждането е тъп довод, все едно пък някой иска и има сметка да осъди Меди Доган, Стани шеф или някой друг предишен :smt006

Ами за разлика от Костов, Меди Доган съвсем официално управляваше заедно със Станишеф, да не говорим за сенчестите договорки с Боко. Костов като най-големия демон, ако бъде осъден ще гарантира 10% отгоре на партията, която успее да го осъди.
Македония написа:
И пак питам: КЪДЕ Е КУПРИЛЯРДЕРСКАТА КЪЩА В ДРАГАЛЕВЦИ В ДЕКЛАРАЦИЯТА, ЗАЩО Я НЯМА? А ХОТЕЛИТЕ НА СЛАВЧО ХРИСТОВ В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ? :bigok Но най-вече КЪДЕ Е КЪЩАТА, ЗАЩО Я КРИЕ???? :bigok

Къщата я има, не знам какво си гледал.
Македония написа:
Иначе определено се съгласявам, че Костов и Елена са изучили децата си с пари от парцелите си от наследство :strkstrk Слава на Бога, че ги имат, иначе децата неизучени щяха да останат :loser2

Аз не искам да се съгласяваш, нито казвам, че с такива доходи са го направили, а че има възможност защото Елена е доста имотна (и от наистина от наследство).

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]