forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 10:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 2:04 am 

Несериозно зададен въпрос. Ти какво искаш да ми кажеш, че ако не са герб, бъдещето на страната ще е розово ли? Ами не, няма да е, според мен ще е еднакво, който и да е отгоре. Ще има разлики в някои решения, в някои проекти, но това няма да ни увеличи заплатите и мизерията ще е същата. Въпросът ти е несериозен, както вече казах...

А според теб какво ще е бъдещето на страната, като дойдат комунягите отново?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 8:12 am 
Аватар

1933 написа:
Не виждам Жоро да ви кара да гласувате за ГЕРБ. Но пък виждам колко верни неща е написал. Вие що не ги виждате?

Стадионът бил кирлив, на други им харесвал така, можело и без А сектор, трети даже и без стадион можели. Много силни мнения, оценявам :smt006

И няма да гласувам за ГЕРБ, преди да някой да ме е сложил в тая клика. Но това не значи да не казваме нещата, каквито са.

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 8:31 am 
Аватар

1933 написа:
Не виждам Жоро да ви кара да гласувате за ГЕРБ. Но пък виждам колко верни неща е написал. Вие що не ги виждате?

Стадионът бил кирлив, на други им харесвал така, можело и без А сектор, трети даже и без стадион можели. Много силни мнения, оценявам :smt006

И няма да гласувам за ГЕРБ, преди да някой да ме е сложил в тая клика. Но това не значи да не казваме нещата, каквито са.
И нито за секунда не ти минава през главата,че тоя стадион в крайна сметка можем и сами да си го направим,с нашите пари и нашият труд,така както впрочем са го правили бащите ни и дядовците ни.А герб дали няма да ни сложи под всяка седалка слушалка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 8:49 am 

Meн лично ме е гнус да чета тая страница, не знам за вас.

Ако четяхме подобни неща в свински, папагалски или някакъв друг форум, щяхме да се присмиваме и да обясняваме колко сме по-различни.

Сега и тук се пишат такива неща, макар и само от двама души. Жалко е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 8:57 am 
Аватар

Не се връзвай, бате.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 9:14 am 

Aз съм последния човек, който ще се върже или впечатли от нещо.
Просто ми се струва жалко и смешно, да претендираш, че си нормален и образован човек и същевременно да агитираш да се гласува за някаква съмнителна групировка, защото щяла да построи стадион на любимия ти футболен отбор.

Къде е разликата с ГА и бъртвежите му за великата червена публика, която щяла да сваля правителства или с оня клип, в който Дучето обясняваше на Емо Ротманса как ако не станело еди какво си, никой чорбар нямало да гласува за Герб? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 9:16 am 
Аватар

Жорката нещо е превъртял при ония тюрбани, а тоя 1933 не го знам какъв е, нема да се учудя да е от ВМРО :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 10:51 am 
Аватар

1933 написа:
Несериозно зададен въпрос. Ти какво искаш да ми кажеш, че ако не са герб, бъдещето на страната ще е розово ли? Ами не, няма да е, според мен ще е еднакво, който и да е отгоре. Ще има разлики в някои решения, в някои проекти, но това няма да ни увеличи заплатите и мизерията ще е същата. Въпросът ти е несериозен, както вече казах...

А според теб какво ще е бъдещето на страната, като дойдат комунягите отново?

Всички са маскари :smt007 :smt007 :smt007

Не разбрах, ти чакаш управляващите да ти увеличат заплатата ли? Чакай... А на въпросът ти за комунягите, преди да отговоря, ще трябва да поясним първо, кога точно те са си тръгвали от власта, че нямам такъв спомен..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 11:00 am 
Аватар

Македония написа:
Доста мило мнение, окъсали са го яко :bigok Достойно съперничи на Шевролета на лизинг за 13 000 лева.
Поправете ме ако греша, но дъщерята на Костов си е по чужбина, завърши си страшния университет и си живее там. Поне доста ясно си спомням няколко снимки от вестниците на летище София и с надпис "Костов изпраща дъщеря си Хикс за Швейцария след празниците"

Дъщерята впрочем е учила в Бокони, където учат доста българи, а таксите в момента са 4500 евро на година - горе долу колкото в Американския в Благоевград :wink: Като цяло скъпи университети в Европа почти няма, особено за бакалавърска програма, и ако един водещ политик от страната ни не може да си позволи да изучи децата си трябва да хлопваме кепенците :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 11:01 am 
Аватар

На политиците децата трябва да учат в Куртово Конаре, а родителите им да ровят по кофите. Добрите политици са само клошарите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 11:05 am 
Аватар

днес четох, че един клошар може да си докарва по 2 бона на месец

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 11:09 am 
Аватар

Boyo написа:
Македония написа:
Доста мило мнение, окъсали са го яко :bigok Достойно съперничи на Шевролета на лизинг за 13 000 лева.
Поправете ме ако греша, но дъщерята на Костов си е по чужбина, завърши си страшния университет и си живее там. Поне доста ясно си спомням няколко снимки от вестниците на летище София и с надпис "Костов изпраща дъщеря си Хикс за Швейцария след празниците"

Дъщерята впрочем е учила в Бокони, където учат доста българи, а таксите в момента са 4500 евро на година - горе долу колкото в Американския в Благоевград :wink: Като цяло скъпи университети в Европа почти няма, особено за бакалавърска програма, и ако един водещ политик от страната ни не може да си позволи да изучи децата си трябва да хлопваме кепенците :smt005

Най-обичам да видя български политик да прати детето си в чужбина :strkstrk
Това значи, че не си е свършил работата и не е издигнал образователната система в България, а просто е пратил детето си в чужбина на "готово". Смърт за такива помияри!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 11:11 am 
Аватар

Дам, и ти ако станеш министър ще пратиш и 5те ти деца да учат в уньесьесье... Айде малко по-реално да гледаме на нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 11:15 am 
Аватар

Дам ама аз не съм министър. Аз мисля само за себе си, а оня е там да мисли за държавата. Затова е избран, а не да дуе банкови сметки и да праща децата си в чужбина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 11:16 am 
Аватар

Ако можеш ми покажи политик дето не си е пратил детето в чужбина. Намират се такива и обикновено такива пропадняци, отиват в студентските съвети, на държавна лукмица, да се подготвят да продължат святото дело на бащите си :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 11:18 am 
Аватар

Това кой къде праща децата си не влиза в ничия работа. Един министър или премиер не е на нивото на останалите и това е факт. Това, че у нас не признаваме авторитет и винаги гледаме в паничката на другия преди да погледнем себе си, е отделен въпрос

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 11:24 am 
Аватар

Ами виж, че едно от исканията на протестите беше да се намали броя да депутатите на 100 човека и да работят за минималната заплата. Политика и в частност депутатът трябва да е най-мизерно заплатен в държавата, защото в очите на всички неговата работа е най-маловажна и не заслужава повече. От друга страна всички чакат от политиците да им оправят живота, да им увеличат доходите и да им ближат гъза. Парадокс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 11:36 am 

Ivan63 написа:
И нито за секунда не ти минава през главата,че тоя стадион в крайна сметка можем и сами да си го направим,с нашите пари и нашият труд,така както впрочем са го правили бащите ни и дядовците ни.А герб дали няма да ни сложи под всяка седалка слушалка :bigok

Минава ми, Бай Иване, така както дядо ми е участвал в изграждането на Герена, както аз участвах в поставянето на първите седалки на стадиона, в чистенето и всичко, от което имаше нужда тогава, за да се върнем отново в дома си. Сега, ако се наложи ще бъде много по-трудно, ще има много повече пречки, но не е невъзможно. За слушалките и седалките също е така :smt003 Аз за друго говорех, нещо като излагане на фактите такива, каквито са, т.е. да не се правим, че някои неща не съществуват, да си казваме истините, а не да ги премълчаваме. Има връзка между някои неща и това е факт, за съжаление. Аз не гласувах за герб преди, няма да гласувам и сега, но подкрепих Жоро, защото имаше врени неща в мненията му.

Проданов, не мога да влизам в диспути с теб, човеко, защото имаш склонноста да се измъкваш като мокър сапун от ръце :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 11:45 am 
Аватар

Е, имам я, но можеш да ме затапиш с некой факт. Кажи верно, разчиташ ли управляващите да ти вдигат заплатата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 11:54 am 

tprodanov написа:
Е, имам я, но можеш да ме затапиш с некой факт. Кажи верно, разчиташ ли управляващите да ти вдигат заплатата?

Не. Аз сам си я вдигам. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 11:55 am 
Аватар

Ми браво. Хайде сега ми кажи, еднакви ли бяха условията за да си повишиш сам доходите през 2010, 2007, 2004, 2000? Щото за мен - не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 12:06 pm 

Не. Сега е по-трудно. А народът прогресивно обеднява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 12:20 pm 
Аватар

Жорката може да е казал истината, но 1/ тотално деградираме, ако почнем да разсъждаваме по този начин и 2/ истината е казана само наполовина, защото всеки, който дойде ще клекне на Газпром. Не виждам и причина да не им се кляка, щом искат да правят бизнес в България. Ако искат бизнес - ок, ако ще се мъчат за някакъв монопол да докопат - може някой да им се опъне, но се сещам само за един политик... Оногова..., чието име не споменаваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 12:24 pm 
Аватар

Абе не приказвай много, като БСП дойдат на власт, ще развалят договора за "Южен поток", нищо, че той е част от "Големия шлем" на Първанов, Станишев и Овчаров :smt005

Това трябва да си ретард и нищо друго, за да ти мине въобще през ума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 12:28 pm 
Аватар

Без да съм изобщо запознат, нещата може да са обвързани с клуба от това правителство, а от следващото да си се случат и без клуба? Сега ще кажете, че се нуждаят от реклама, но тя е за бензиностанциите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 12:41 pm 
Аватар

Да, може, което е големият срам, който търпим, но тука некви хора са ларж :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 12:42 pm 
Boyo написа:
Малее днес колко глупости са се изписали в тази тема... Ще коментирам две от тях

- БГ е уникална с това, че тук и ако твои роднини починат и получиш имотите им по наследство вече ставаш престъпник автоматично :smt005 Май най-добре като умре български гражданин и всичко да се конфискува от държавата :smt005

- дори и това за стадиона да беше вярно (а то не е), не виждам как некъв кирлив стадион може да е по-важен от бъдещето на децата ми :shock:

Изкривяваш разговора. Адепта пусна имотното състояние на Костунгера и Елена като "поредното" доказателство за смирения и достоен за Атонския полуостров живот на бедния човек от народа - г.н Костов.
Аз направих аналог с Цв.Цв, който също има 1-2 имота, а всичко друго е някакво наследство на жена му, баба, чинка, вуйчо, татко и така докато го докараме до 15 имота :smt006 Знаем че не е трудно да направиш един имот по документи "наследство на..."
С тва исках да покажа, че тия декларации, където официално някой си имал само 1-2 имота, са пълен цирк и по никакъв, ама никакъв, ама тотално никакъв начин не показва имотното му състояние реално :smt006
Аз съм беден български студент, без доходи до преди 10 месеца, но имам апартамент за ххххх евро на мое име. Излиза, че съм имотен горе-долу колкото Костов.

П.С: А дори не се заядох защо къщата в Драгалевци не е посочена в имотната декларация :bigok А, а, а????? :bigok

Не съм се обаждал нито веднъж в теми като Балкан, Малкан и безспорните качества на Костунгера като икономист и държавник. Честно казано въобще не ме вълнува като цяло вече.
Обадих се, когато се сцепих от смях на няколко мнения за бедния, полуклошарски статус на г-н Костов, човекът от народа :bigok

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Сря Апр 17, 2013 12:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 12:44 pm 
Аватар

Едва ли повече от един човек тук смята, че Костов е беден и събира корички хляб от кофите.
Но пък много хора искат всички премиери, министри и политици да са така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 12:50 pm 

Ivan63 написа:
И предлагаш да гласуваме за преоблечени комунисти,за да имаме стадион.Ако това е цената,на мен и тоя си ми харесва,можем и без сектор А.Сега се чудя,дали ако на времето бяхме почнали да си викаме Витоша,дали нямаше да си ни върнат националният,нашият стадион,кво толкова,Витоша е красива планина

Omraz написа:
Aз съм последния човек, който ще се върже или впечатли от нещо.
Просто ми се струва жалко и смешно, да претендираш, че си нормален и образован човек и същевременно да агитираш да се гласува за някаква съмнителна групировка, защото щяла да построи стадион на любимия ти футболен отбор.

Къде е разликата с ГА и бъртвежите му за великата червена публика, която щяла да сваля правителства или с оня клип, в който Дучето обясняваше на Емо Ротманса как ако не станело еди какво си, никой чорбар нямало да гласува за Герб? :smt006

Wildkid написа:
2. Всички искаме хубав нов стадион и могъщ спонсор, който да направи отбора хегемон. Дали, обаче, съм готов заради един стадион и една, две, пет или дори десет титли, да изневеря на принципите и вижданията си за развитието и бъдещето на собствената си държава - не, не мисля. Подобно мислене имат "другарите" от градинката. При тях победата е над всичко и всички. Те ще гласуват и за ДПС, ако им обещаят стадион. А ние не сме такива. За нас ценностите са наистина ценности. И неведнъж сме твърдяли, пък и доказвали, че за нас ценностите и идеалите на тоя клуб (а защо не - и истинските, патриотични ценности и идеали) са над всичко и над всички и никога няма да ги сменим за една титла, една купа, и дори за един стадион! Левски, истинският Левски и публиката на Левски - истинскаа публика на Левски може и без стадион, без титла, без купа! Ако отборът е това, което хората искат от него - борбен, нахъсан, готов за битка до последно, играчи и ръководство се раздават максимално - можем да изтърпим всичко и няма да ни пука къде играем и дали сме първи! Но няма да сме продали гласа си и да се чувстваме отговорни пред самите себе си, че не сме се противопоставили на убиването на държавата и народа ни!/quote]

Boyo написа:
дори и това за стадиона да беше вярно (а то не е), не виждам как некъв кирлив стадион може да е по-важен от бъдещето на децата ми :shock:

Браво, момчета!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 17, 2013 12:51 pm 
Аватар

Kryten написа:
Едва ли повече от един човек тук смята, че Костов е беден и събира корички хляб от кофите.
Но пък много хора искат всички премиери, министри и политици да са така.

Едва ли повече от един човек тук иска всички премиери, министри и политици да са така.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]