forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 4:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:20 pm 
Аватар

Доста дразнеща става пропагандата на някои хора и убеждаването, че Костов е едва ли не някакъв бог. Ще ме откажете да гласувам за тея накрая :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:22 pm 
Аватар

Македония написа:
kozarets1914 написа:
Че е облажил, вероятно е факт, валиден за всички високопоставени политици у нас. Знам само, че внуците му зимата ходят да се пързалят на Витоша, а лятото са на Златните. Дъщеря му има строителна фирма, от която не беше много доволна като дойде кризата, а бившия му зет беше много недоволен от него, поради факта, че Костов не се сещал да го уреди някъде. Затова му е и бивш зет де...

Доста мило мнение, окъсали са го яко :bigok Достойно съперничи на Шевролета на лизинг за 13 000 лева.
Поправете ме ако греша, но дъщерята на Костов си е по чужбина, завърши си страшния университет и си живее там. Поне доста ясно си спомням няколко снимки от вестниците на летище София и с надпис "Костов изпраща дъщеря си Хикс за Швейцария след празниците"

Ех Маке, Маке, а иначе си ITK... поправям те, защото грешиш. Едната дъщеря е женена в Италия за италианец и съвсем логично живее там. Трябваше да звъннеш на някой да свериш преди това :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:23 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Не, защото по хасковско освен роми и турци вече други почти не са останали.

Ама кава иинтеграция е това да се срещаш С РОМИТЕ от едекое си село. Разбирам да пишеше, среща с жителите на Узунджово, пък там ако ще и най-черните цигани да дойдат, лошо нема. Ама такива нарочни спявки с малцинствата са ми супер противни, осбено пък когато претендират за интеграция :lol: А то си е жива сегрегация, реално

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:24 pm 
Италия, не Швейцария, приемам забележката :smt023 А втората? И двете са завършили в чужбина, нали?
Доколкото помня бяха отчайващо зле ебяеми и двете :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:26 pm 
Аватар

А какво ще кажете за клипа на ДСБ:

http://www.facebook.com/photo.php?v=10151398477536918

Пълна трагедия е според мен. Особено тая дето си клати краката в кафето, висшистка е и от 3 години не може да си намери работа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:27 pm 
Аватар

В предишната му версия беше по-слаб :bigok
Иначе, това, че млад човек не може да си намери работа след завършване е сериозен проблем, който е напълно реален. Мисля, че дори и във форума имаме такива представители.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:28 pm 
Аватар

Македония написа:
Италия, не Швейцария, приемам забележката :smt023 А втората? И двете са завършили в чужбина, нали?

Ако завършиш в чужбина значи вашите са милионери или най-малкото крадци ли? :smt017 Ти къде завърши? Имате уникална логика, после ние сме били дразнещи, че сме били "прославяли" Костов... Извинявайте, но не обичам да мълча, когато се ръсят глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:30 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
SZ_FEN написа:

Ама кава иинтеграция е това да се срещаш С РОМИТЕ от едекое си село. Разбирам да пишеше, среща с жителите на Узунджово, пък там ако ще и най-черните цигани да дойдат, лошо нема. Ама такива нарочни спявки с малцинствата са ми супер противни, осбено пък когато претендират за интеграция :lol: А то си е жива сегрегация, реално

Цитат:
.... отидоха в села Лешниково и Шишманово..... С надежда в очите тя беше посрещната в селцето от малцината местни жители....Като следваща стъпка Сачева обеща на местните.....След срещата си в Лешниково, кандидатите на ДСБ посетиха и близкото село Шишманово, където бяха посрещнати от местния имам Мустафа Хатиб....

„ Дарихме за църква, за да обърнем внимание на християнските ценности, а за джамията -за да подадем ръка към хората, които изповядват друга вяра. Само с подадена ръка, можеш да очакваш подадена и отсреща"

:ohmygod :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:36 pm 

Македония написа:

E братле........Костов......Елена...... как да излезе нещо красиво? :loser2 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:37 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
SZ_FEN написа:

Знаех, че ще се заиграеш в тази посока, за да дръннеш по тънката струна на форума :smt005 Обаче не си се поинтересувал - тази жена се занимава с интеграция на различни малцинства от години, за което е номинирана и за "Човек на годината" за 2012г. http://humanoftheyear.org/?page_id=4150
Освен това се занимава и с помощ за жени с репродуктивни проблеми и интегриране на инвалиди, и то на доброволни начала. Иначе работи като PR. Кара Иван може да не е светец, но тази жена се доближава до това понятие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:39 pm 
Ами доколкото знам са в частни университети в Италия или Швейцария (не съм сигурен кое от двете), та затова те подхванах... И да, хора като мен и повечето, нямаме възможност за такива. Хора с големи финансови възможности и позиции могат да си го позволят. :smt006
Всичко тръгна от това да се приземява Костов едва ли не като "един от нас", с една обикновена къща в Драгалевци, Шевролет на лизинг за 13 000 лева, с внуци, които видиш ли карат ски на Витоша, а не на Еверест и с дъщеря, която я е ударила кризата и сега реве за корица хляб и да търси майка си. :( Еми, тя и майка си не може да търси, то за търсене ли е тва нещо, по-грозно и от Костунгера :bigok
Е тва ми е странно и направо леко смешно.

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Вто Апр 16, 2013 5:43 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:39 pm 

За голямо ваше съжаление турците, циганите и помаците са български граждани и техния неграмотен глас е равен на вашия. Така че няма лошо да се правят опити по някакъв начин тези хора да им се покаже че са част от нещо по-голямо от селото им, контролирано от ДПС

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:40 pm 
Аватар

kosjo написа:
За голямо ваше съжаление турците, циганите и помаците са български граждани и техния неграмотен глас е равен на вашия. Така че няма лошо да се правят опити по някакъв начин тези хора да им се покаже че са част от нещо по-голямо от селото им, контролирано от ДПС

:smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:46 pm 
Аватар

subata написа:
Доста дразнеща става пропагандата на някои хора и убеждаването, че Костов е едва ли не някакъв бог. Ще ме откажете да гласувам за тея накрая :smt006

Суба, пропагандата е точно обратната. Това, което теб те дразни, са отговорите на тая пропаганда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:50 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Да, строежът на джамии е баш интеграция. Само не знам в каква поска. Може би в близко бъдеще на нас българите ще се налга да се интегрираме в собствената си страна

Българин не може да е масюлманин ли :?:
Между другото специално Узунджово е населено с 99% мангали.
Македония написа:
Ами доколкото знам са в частни университети в Италия или Швейцария (не съм сигурен кое от двете), та затова те подхванах... И да, хора като мен и повечето, нямаме възможност за такива. Хора с големи финансови възможности и позиции могат да си го позволят. :smt006
Всичко тръгна от това да се приземява Костов едва ли не като "един от нас", с една обикновена къща в Драгалевци, Шевролет на лизинг за 13 000 лева, с внуци, които видиш ли карат ски на Витоша, а не на Еверест и с дъщеря, която я е ударила кризата и сега реве за корица хляб

Не знам какво ти е смешно. Изписахте куп глупости как едва ли не с кражбите си е уредил дъщерите си, само дето един от вас не си зададе въпроса колко недвижимо имущество има като наследство жена му.
Цитат:
От декларацията на Иван Костов е видно, че съпругата му Елена е по-имотна от него. Двамата притежават къща в район “Витоша” от 1982 година с разгъната застроена площ 513 кв. м. Купили са си я с пари от заплата. Костов е собственик на къща с двор в кв. “Овча купел” – от наследство. Елена пък е наследник на два парцела в район “Витоша”, четири в район “Студентски”, един в Лозенец и един в Панчерово – всички от наследство, с изключение на един, който й бил дарен.

2011-та година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:51 pm 
Е, брат, обясни ми живота и ми изнясни доста неща ей сега :smt023
И Цв.Цв има само 1 апартамент, другите 15 са на баща му и жена му и байлдъзата :smt023

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:53 pm 
Аватар

Македония написа:
Всичко тръгна от това да се приземява Костов едва ли не като "един от нас", с една обикновена къща в Драгалевци, Шевролет на лизинг за 13 000 лева, с внуци, които видиш ли карат ски на Витоша, а не на Еверест и с дъщеря, която я е ударила кризата и сега реве за корица хляб и да търси майка си. :( Еми, тя и майка си не може да търси, то за търсене ли е тва нещо, по-грозно и от Костунгера :bigok

На фона на средностатистическия човек в страната, Костов е богат. В никакъв случай не мисля, че е мултимилионер. Това обаче поне за мен не е проблем. Виж, ако има някакви данни за измама или злоупотреба, тогава е сериозен проблем, пак независимо дали е богат или беден като църковна мишка.

Маке, това, че има наследство проблем ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:54 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
subata написа:

Суба, пропагандата е точно обратната. Това, което теб те дразни, са отговорите на тая пропаганда.

На мен ми се сливат двата вида пропаганда честно казано. И започват да ме дразнят още повече като виждам подобни картинки:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:55 pm 
Аватар

кастоф варни парите пидал!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:55 pm 
Обожавам ги даренията и наследствата, Цв.Цв също е адски безимотен, всичко при него е или на семейството или наследство :? :
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... arenie_ot/

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 5:59 pm 

Темата е точно като предизборно студио... Може ли да кажете колко мнения са свързани с нечия платформа, политика, кампания, коалиции, а у? :loser2 Мненията се изчерпват с "Костов е боК" и "Костов - Балкан" :bigok
ПС Държавицата няма да си я оправим с гласуване! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 6:01 pm 
Аватар

Македония написа:
Обожавам ги даренията и наследствата, Цв.Цв също е адски безимотен, всичко при него е или на семейството или наследство :? :
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... arenie_ot/

Поне за мен, разликата между дарение и наследство е драстична.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 6:11 pm 

kozarets1914 написа:
Кока-Кольо написа:
SZ_FEN написа:

Знаех, че ще се заиграеш в тази посока, за да дръннеш по тънката струна на форума :smt005 Обаче не си се поинтересувал - тази жена се занимава с интеграция на различни малцинства от години, за което е номинирана и за "Човек на годината" за 2012г. http://humanoftheyear.org/?page_id=4150
Освен това се занимава и с помощ за жени с репродуктивни проблеми и интегриране на инвалиди, и то на доброволни начала. Иначе работи като PR. Кара Иван може да не е светец, но тази жена се доближава до това понятие.

В този форум често пъти ми се случва като кажа нещо в него да се търси някакъв скрит смисъл :). Не го интерпретирай като оплакване от моя страна, последното което бих направил е да се оплаквам, още по-малко от теб.

В този конкретен случай, просто констатирах един факт, който лесно може да бъде потвърден от резултатите от последното преброяване. В Хасковска област са останали главно турци и роми, като неотдавна, община Хасковски Минерални Бани подаде молба за членство в асоциацията на турските общини.

Жената не я познавам и не бих си позволил да я коментирам като човек. Може би наистина е човек на място, но фактите са си факти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 6:14 pm 
Елена има 10 официално декларирани, наследени имота и дарен, Костунгера само 1-2... Адепта, тва наистина ли ми го навираш в лицето като информация?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 6:16 pm 

Имам едно предложение.

Ако някой мисли, че това би си струвало, нека да открие нова тема (в този раздел) в която да коментираме икономическите програми на партиите участващи в изборите. Мисля, че дори програмата на ДСБ вече е на лице.

Аз лично съм се зарекал, че в този форум повече икономически теми няма да отварям, така че оставям това решение на останалите съфорумници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 6:17 pm 
Аватар

Аз говорех на Кара–Кольо, който има бийф с Кара Иван и затова плюе по жена, която не го заслужава. Кара-Кольо, кога ще ти напия бирата в квартала? Имате там някакво много пропаднало и много вкусно кръчме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 6:23 pm 
Аватар

Само да вметна, че тая работа с имотите сама по себе си не е доказателство за нищо. Баща ми има половин кола и половин апартамент в Лозенец и половин апартамент в Приморско. Майка ми има 1 в Лозенец, още половин в Лозенец (другата половина от тоя с баща ми), половин в Приморско и половин кола. И е с тенденция да има още 1, пак в Лозенец (въпрос на време е, малко или много). Баща ми изкарва минимум 10 пъти повече кинти от майка ми.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 6:26 pm 

kozarets1914 написа:
Аз говорех на Кара–Кольо, който има бийф с Кара Иван и затова плюе по жена, която не го заслужава. Кара-Кольо, кога ще ти напия бирата в квартала? Имате там някакво много пропаднало и много вкусно кръчме.

Я, кажи повече по този въпрос?
Не знаеш, това лято може да те наема за гид да ме докараш до въпросното кръчме та да тестваме тезата ти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 6:30 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
...В Хасковска област са останали главно турци и роми, като неотдавна, община Хасковски Минерални Бани подаде молба за членство в асоциацията на турските общини....

И викаш тия да ги зарежем там :lol:
http://www.borm-md.org/
Като гледам не е уникално явление.
Македония написа:
Елена има 10 официално декларирани, наследени имота и дарен, Костунгера само 1-2... Адепта, тва наистина ли ми го навираш в лицето като информация?

Не ти навирам нищо в лицето, добре е да се знае обаче че са състоятелни от наследствени имоти, следователно имат доход от рентиерство, дали не са продали нещо когато имаше смисъл и тн. щото това с дъщерите учили в чужбина=>учили са с откраднати от Костов пари не е задължително да е вярно в този конкретен случай. В случая ти обвиняваш някой, че има пари, но не си проверил дали не са му законни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 6:31 pm 

Като си три-четири поколения софиянец, не друсаш и не пиеш и не си бил Илия Минев има не малка възможност семейството ти да притежава поне 3 апартамента в София.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]