forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 4:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 1:00 am 
Аватар

Хора, не възприемащи и лишени от понятието за собственост не виждат обратната връзка между лични действия и резултат, съответно не могат да изградят собствена представа за отговорност.
Когато си собственик, виждаш директното отразяване на твоята дейност върху собственоста си, а също така виждаш и същото при съседа. Когато си откъснат от собственоста, и единственото нещо, което се доближава до това понятие е панелката в някой символ на анонимноста, във формата на 8 етажна панелка със 400 живущи човека в нея, знаеш, че дори и да се изсереш на площадката между етажите е все тая. А и някой ще го изчисти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 1:08 am 
Аватар

В България рекорден процент от населението има собствени жилища, така че не виждам на какво базираш твърдението си, че нямат понятие от собственост. Българинът винаги е имал собственост, дори и под турско. А и добре я стопанисва. Проблемът е, че на общото се гледа като на чуждо. Така се гледа и на държавата. Все още много хора говорят за държавата като за ТЕ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 1:15 am 
Аватар

Ъхъ. Имал си няколко декара земя, и твоето житие пряко е зависело от това какво правиш с тях, изведнъж те местят у панелката, нямаш нищо, освен въпросната панелка, че даже и земята ѝ не притежаваш, от действията ти вече нищо не зависи, ама имаш собственост, как иначе :bigok
И не, не си стопанисваме добре собственоста. Нито собствената, нито чуждата и това е повече от видно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 1:17 am 
Аватар

Между другото през годините съм бил от най-дейните защитници и поддръжници на Костов и ДСБ, но с вашето поведение тук вместо да ме убеждавате и агитирате за него правите точно обратното и вярвам не съм единственият, който го забелязва и усеща това. Има нещо истерично и сектанско. В крайна сметка се напъвате толкова за партия, която дори няма да влезне в парламента, а и да влезне ще има 10 депутати и ще зависи точно нищо от нея. А и от напъването постигате обратния ефект. Малко по-спокойно го карайте, защото в крайна сметка дали ще влезнат 10 депутата или не няма абсолютно никакво значение в момента (както нямаше значение и в миналия парламент) и по принцип няма и голямо значение кой толкова ще управлява измежду ГЕРБ и БСП (въпреки че ГЕРБ все пак е по-добре), но дефакто за съжаление има значение що се отнася до любимия ни клуб.

После да не се питате защо си пишете само сектата - нищо, че дори няма и половината от гласовете :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 1:20 am 
Аватар

Adepta написа:
Brannik написа:
...Ебах ти дразнещия тип, бих те предложил за бан.

Ебах ти дразнещия философ, само ти си правия, естествено без да сметнеш за необходимо да подкрепиш твърденията си с нещо смислено.
Естествено, че ще ме предложиш за бан, така ти отърва :smt006

След като съм работил по проекта и съм запознат доста по-добре от теб и с него, и с енергетиката като цяло наистина не смятам за необходимо да си губя времето да подкрепям каквото и да било точно пред някой като теб. Капиш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 1:31 am 
Аватар

tprodanov написа:
Brannik написа:
Риск Инженеринг каквато им е далаверата от Белене, такава им е и от Козлодуй. Естествено, че тях давам за пример, защото имат достъп до пълната информация и всичко свързано с проекта, но явно ти и руският ияница сте по-големи експерти и имате достъп до повече инфо. И нищо не съм забравял удобно, просто документите и нещата по проекта са стотици страници и не намирам за необходимо и смислено да ги пиша тук. Щатите имат собствено производство и достатъчно развити технологии в абсолютно всички области на икономиката, да си знаеш.

И един въпрос - ти малоумен ли си? Не се ли усещаш малко, че си един от най-дразнещите тъпаци в тоя форум? Може ли по абсолютно всяка тема да го даваш компетентен, а в същото време да си толкова далеч от истината? Вземи се поспри малко и повече чети преди да пишеш. Ебах ти дразнещия тип, бих те предложил за бан.

Е тва подчертаното не е вярно. :strkstrk

Brannik написа:
Как да го обясня по-просто и като за малоумен? Има една

Ми може би точно там е проблемът. Точно така го обясняваш, и затова не виждам някой във форума да е на твоето мнение. Не, че има значение. Не разбрах обаче, защо считаш, че България няма да се развива по пътя на Чехия, Полша, Словакия, Унгария? Не сме ли много по-близко до тях, и защо считаш, че пътят на България минава през зверската индустриализация на Китай? Защо в графиката, с която ще сравняваш бъдещето на България слагаш Япония и Южна Корея? Наистина ли мислиш, че имаме нещо общо като бъдеще, минало и настояще?

И що вкарваш тая агресия по тази тема? Определението малоумник можеш да не го повтаряш, написа го вече..

Точно подчертаното си е вярно, защото и сега повечето поръчки за Козлодуй се печелят от тях, за седми реактор също ще е така просто защото са единствената или поне най-компетентната БГ компания по тези въпроси, а за Белене вече си прибраха парите като консултанти.

Дадох ти пример с онзи регион, защото по-ясно се вижда връзката между развитие на икономиката и потребление на енергетиката. В твоя пример също я има връзката, но заради по-ниският растеж не се откроява така на графиката. Но растежът ни и потреблението ни ще се развиват в някакъв среден темп между страни като и Чехия, Полша, Словакия и Унгария и тези от далечният изток, защото България, Румъния, Сърбия, Македония, Албания, Босна сме по-слабо развити и от централно европейските страни и имаме да догонваме и тях, тоест тепърва растежът ни ще е по-голям, а като добавим и Турция с техният растеж и индустриализация и картинката се изяснява (искат да строят две атомни, но това пак няма да им покрие напълно всички нужди от ток). Ако регионът нямаше нужда от такива проекти то нямаше да се появяват такива непрекъснато и бъди сигурен, че ако не се беше получила криза Белене вече щеше да се строи, напомних ти вече веднъж за лятото на 2008ма когато в съседни страни имаше режим на тока, а ние бяхме пред пускането на 3ти и 4ти блок на Козлодуй :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 1:35 am 
Аватар

Brannik написа:
Между другото през годините съм бил от най-дейните защитници и поддръжници на Костов и ДСБ, но с вашето поведение тук вместо да ме убеждавате и агитирате за него правите точно обратното и вярвам не съм единственият, който го забелязва и усеща това. Има нещо истерично и сектанско. В крайна сметка се напъвате толкова за партия, която дори няма да влезне в парламента, а и да влезне ще има 10 депутати и ще зависи точно нищо от нея. А и от напъването постигате обратния ефект. Малко по-спокойно го карайте, защото в крайна сметка дали ще влезнат 10 депутата или не няма абсолютно никакво значение в момента (както нямаше значение и в миналия парламент) и по принцип няма и голямо значение кой толкова ще управлява измежду ГЕРБ и БСП (въпреки че ГЕРБ все пак е по-добре), но дефакто за съжаление има значение що се отнася до любимия ни клуб.

После да не се питате защо си пишете само сектата - нищо, че дори няма и половината от гласовете :wink:

Аз честно казано не виждам някаква агитация, но може и да не съм видял. Освен ако спора ми със Змея на тема собственост не изглежда като агитация за Костов. Виж, обратната агитация определено се вижда...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 9:18 am 
Аватар

Brannik написа:
....След като съм работил по проекта и съм запознат доста по-добре от теб и с него, и с енергетиката като цяло наистина не смятам за необходимо да си губя времето да подкрепям каквото и да било точно пред някой като теб. Капиш?

Това, че си "работил" за нещо, не прави автоматично преценката ти валидна. И работещите в Кремиковци разправят чудеса за техния комбинат, както и за "нуждата" от такъв, но реалността е друга. Капиш?
А защитата ти в полза на Богомил Манчев и сие говори само едно :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 9:26 am 
Аватар

Само, че Бранника с фен беше стажант към Сименс и се занимаваха с това какви доброти ще донесе Белене, за колко време ще се изплати и т.н., а не е бъркал с големия черпак в разтопения метал, за да взима проба за чистотата на стоманата. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 9:39 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Boyo написа:
Поне 10-15% се взимат от всички дето сега са на държавна лукма и се страхуват , че ако дойде друга партия ще има чистка, така че няма как след управление да паднеш директно на 5%.

Но днес Герб вече загубиха изборите според мен, тъпотията на цв цв успя да ги срине най-накрая и до една седмица ще загубят доста проценти. Което пък означава , че наесен пак ще има избори

Това е добра новина. А кой ги спечели?

Е най-вероятно бсп, но с толкова нисък процент, че вече не може да говорим за победител. За това и тези избори едва ли ще излъчат правителство и ще има нови

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 10:13 am 
Аватар

Не знам Бранника как ги вади тия изводи, че когато си парламентарно представен от теб нищо не зависи. Жоре, извинявай, но за човек, който претендира да има интерес и афинитет към политиката, май нямаш много представа от конституционализъм и парламентаризъм. Няколко въпроса за гимназист - когато една партия има абсолютно парламентарно мнозинство (т.е. от нея "зависи всичко" по твоята логика), има ли значение дали опозиционните партии в парламента са представени от 40 или от 15 депутата? И ако от тях нищо няма да зависи, то тогава има ли смисъл от тяхното присъствие в парламента? Може би е по-добре в парламента да има само една партия, понеже нещата зависят само от нея?
Колкото до "сектантското" ни поведение - не агитирам никого. Просто мразя да ме лъжат в очите било от злонамереност или неграмотност, а аз да се правя, че вярвам. Ако изглеждам нетолерантен - затова е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 10:15 am 
Аватар

Аз Бранника го разбирам, на моменти си става стабилно агитиране и буквално ти идва напук да теглиш една майна, а междувременно бройката за ГЕРБ си е нараснала :smt005

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 10:20 am 
Аватар

Аз пък виждам друго - едно яко плюене по ДСБ и личности от него, на което плюене някой обикновенно се връзва и започва да опонира. Някой просто ей така от нищото да изплющи - гласувайте за Костов, без това да е в отговор на друго мнение не съм видял като че ли.
За сметка на това обвинения дал господ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 10:39 am 

Ами за разлика от други места, където може да изсереш всякаква глупост и да се обърнеш на другата страна доволен, тук такива действия конкретно срещу Дсб, срещат незабавен отпор и отговор, който най-често е далеч по-точен и аргументиран от направеното твърдение. Това дразни всеки, който не харесва или дори ненавижда Дсб и Иван Костов, щото по една или друга причина твърдението му олеква.
Иначе не отричам, че някои потребители прекаляват понякога в стремежа си да изкарат Костов чист като сълза, какъвто той не е. Дори и без да е перфектен обаче, е най-добрата опция от наличните и единствения разумен избор за всеки нормален човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 10:47 am 
Аватар

Omraz написа:
Ами за разлика от други места, където може да изсереш всякаква глупост и да се обърнеш на другата страна доволен, тук такива действия конкретно срещу Дсб, срещат незабавен отпор и отговор, който най-често е далеч по-точен и аргументиран от направеното твърдение. Това дразни всеки, който не харесва или дори ненавижда Дсб и Иван Костов, щото по една или друга причина твърдението му олеква.
Иначе не отричам, че някои потребители прекаляват понякога в стремежа си да изкарат Костов чист като сълза, какъвто той не е. Дори и без да е перфектен обаче, е най-добрата опция от наличните и единствения разумен избор за всеки нормален човек.

Акат ончот! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 10:51 am 
Аватар

Агитация отдавна няма, просто некви хора обичат да си пишат за ланския сняг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 10:59 am 
Аватар

Не зная защо голяма част от пишещите в тази тема гледат малко едностранно - в черно-бяло. Политиката, както и животът са цветни. Следя развитието на тази тема внимателно и искам да ви кажа нещо което според мен е важно и смятам, че не съм единствения мислещ по този начин. Написах назад в темата, че не съм гласувал от 97-ма година. До тогава(имам предвид периодът след 89-та) гласувах със синя бюлетина. От тогава не гласувам само защото не искам да гласувам за лицето Иван Костов, а друга политическа сила, която може да спечели гласа ми няма. Пак бих гласувал за тези идеи, ако този човек го няма. Това е лично мое мнение, но знаете ли колко много хора постъпват като мен? Може би многократно повече от тези, които ще гласуват на тези избори за ДСБ.
Това ръководство на ДСБ показва, че личните интереси и жажда за власт на определени фигури в него стоят над идеята, а това е пагубно за всяка една партия и ако това не се промени, финалът е ясен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 11:55 am 
Аватар

Adepta написа:
Brannik написа:
....След като съм работил по проекта и съм запознат доста по-добре от теб и с него, и с енергетиката като цяло наистина не смятам за необходимо да си губя времето да подкрепям каквото и да било точно пред някой като теб. Капиш?

Това, че си "работил" за нещо, не прави автоматично преценката ти валидна.

Естествено твоята преценка осведомена от медиите няма как да не е по-валидна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 12:39 pm 

ДСБ са аут отдавна и никога повече няма да имат значение за нищо. Пък вие ако искате издигнете паметник на Командира. Се тая.

А Бранник е прав за доста неща. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 1:19 pm 
Аватар

Аут са от какво? А това със значението звучи доста нелепо, имайки предвид, че лидера им е една от най-споменаваните личности в ефира във всичките му разновидности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 1:33 pm 
Аватар

1933 написа:
ДСБ са аут отдавна и никога повече няма да имат значение за нищо. Пък вие ако искате издигнете паметник на Командира. Се тая.

По-назад е написано защо, за какво и за кого "имат значение", но няма кой да чете. Да четеш и да асимилираш прочетеното са доста трудоемки действия за мнозина в този клет форум на ретарди и хора с високо самочувствие, базирано на... нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 2:38 pm 

Morning Glory написа:
1933 написа:

По-назад е написано защо, за какво и за кого "имат значение", но няма кой да чете. Да четеш и да асимилираш прочетеното са доста трудоемки действия за мнозина в този клет форум на ретарди и хора с високо самочувствие, базирано на... нищо.

Вие верно сте секта тука и затва сте останали 15 души накръст, дето оцвъквате всяка тема с високоинтелигентните си мнения. Ти па точно кво ми градиш характер, бе! :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 2:41 pm 
Аватар

Много си запознат с нещата, нещо май следим тихомълком темите, а? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 3:27 pm 
Аватар

1933 написа:
Вие верно сте секта тука и затва сте останали 15 души накръст, дето оцвъквате всяка тема с високоинтелигентните си мнения. Ти па точно кво ми градиш характер, бе! :slap

Принципно не виждам каква е връзката с бройката. Но като че ли пропусна да отговориш - откъде са аут ДСБ отдавна, и кое няма значение?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 3:42 pm 

Не виждам 1933 с какво е засегнал някого, че да да получава обиди насреща! Тези, които светите в тъмно синьо, не е редно да си позволявате квалификации към хора, на които ще изтриете мненията ако се опитат да се защитят!

ДСБ е аут от парламента! Тези, които мислите, че ДСБ според мен сте в огромна грешка! Костов един път излезе ли(което вероятно ще стане сега), не виждам как ще се върне. Хората изгубиха доверието си в него. Единствените негови избиратели, са такива като форумната ви секта. Това за кого ще гласува всеки си го решава сам. Ама, това, че някой няма да гласува за ДСБ не го прави по-лош от някой друг. Иван Костов е един изключително умен и амбициозен кариерист, който е назначен от партията майка за лидер на опозицията. Русофобията в него, явно е заради това, че не е получил от Москва, неща които явно е очаквал да получи. :wink:
Със сигурност не е лош политик. Толкова време е извън властта и пак го мразят и плюят. Може би наистина е най-добрия от тези, които ще бъдат избрани на 12. Обаче на Костов му градите образ на светец, какъвто той определено не е. Наред с нещата, които е свършил за държавата, е свършил и страшно много неща за себе си и приближените си.
Ако действително около 4 милиона души гласуват на тези избори, интересно ми е да видя дали Костов има 160 000 избиратели. Спомням си един пост на Омраз, че почти всички негови колеги и приятели били избиратели на Костов. Ами вероятно това, е защото сред колегите и приятелите ти, няма пенсионери или хора от малцинствените групи. То и в някаква онлайн агенция герб имаше 40%, ДСБ - 10, ама нито едното ще стане нито другото.

Последна промяна The Eraser на Вто Апр 16, 2013 3:49 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 3:47 pm 
Аватар

Всъщност, аз виждам една провокация от 1933 и не виждам някой да го е обидил директно. И да, същата провокация виждам и при теб.
Но за да не влизам в полемиката, кво ще кажеш за следното:
Цитат:
Тези, които мислите, че ДСБ според мен сте в огромна грешка!
Ей това ти изречение няма да го коментирам, но предполагам си искал да ни кажеш, че ДСБ няма да влезе в парламента. Залагам каса бира срещу твърдението, че ще влезе.

За сметка на това, силно ме вълнува какво означава това:
Цитат:
Единствените негови избиратели, са такива като форумната ви секта.
Такива, такива ... Какви???

Това с партийното назначаване ми дойде в повече :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 3:49 pm 

Какви точно сме "форумната секта", че ми стана интересно и на мен? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 3:54 pm 

Стават клавиатурни грешки Проданов. Не се заяждай. :wink: Аз не мисля, че съм те провокирал с нещо. Теб или някой друг. Просто не мисля, че ДСБ ще влязат. Като казвам, че единствените избиратели сте като форумната му секта, имам предвид, че каквито и аргументи да се изкарат срещу Иван Костов, Костовите избиратели винаги оспорват. Каквото и да Ви се каже, не и не. Костов е най-великия и най-големия. Ама факта, че от 40% стигна до момент, в който не се знае дали ще влезе в парламента, показва, че не е този, за който го описвате.
В тази тема само, чета защото не разбирам от политика. Какво ще стане, ще видим на 12 май. Аз няма да се очудя ако на изборите аз също напиша хиксче в квадрадчето до номер 27. Просто защото, той е най-качествен от останалите и безспорно най-умен. Това, обаче не го прави некомунист или човек, който мисли как да подобри положението на цялата държава. :wink:

Последна промяна The Eraser на Сря Апр 17, 2013 12:25 am, променена общо 4 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:00 pm 
Гледам, че 21 човека сме дали "Няма да гласувам". Ясно е, че най-вероятно ще гласувам, не мога обаче да си представя за кого по-точно, ебати патовата ситуация :ohmygod2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 4:01 pm 
Аватар

The Eraser написа:
Не виждам 1933 с какво е засегнал някого, че да да получава обиди насреща! Тези, които светите в тъмно синьо, не е редно да си позволявате квалификации към хора, на които ще изтриете мненията ако се опитат да се защитят!

Засегнал или не, не мисля, че некой ще ми дава уклон днес. Май и утре не може.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]